Mystiq.org - forum: MQ komunito sjednoťme se.. - Mystiq.org - forum

Jump to content

• 15 Pages +
  • « First
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

MQ komunito sjednoťme se..

#61 User is offline   Sheleronk 

• Group: WW Moderátor

Posted 05 March 2013 - 04:01 PM

Tady o tom ví hovno kde kdo, ale když se racionálně zamyslíš tak si z toho co se tu zatím napsalo vyvodíš vlastní názor, který narozdíl od GN forka můžeš interpretovat :)
1

#62 User is offline   Shalladan 

• Daemonica Team
  • Group: Developer

Posted 05 March 2013 - 04:01 PM

View PostHrdly, on 05 March 2013 - 03:39 PM, said:

Shalladane, jen jednoduchá otázka: Jsou podle tebe výroky majitele projektu a hlavního GM projektu o "pokrytcích" a "špíně" v pořádku?

Hele, já v první řadě ctím radu, kterou jsem dostal kdysi při login screenu nějaké hry (už ani nevím, jestli to bylo wowko, L2 nebo co). "Za každým monitorem sedí opravdový člověk s pocity a myšlením. Respektujte to a chovejte s slušně".

Ta situace byla a je dost vyhrocená a když Vašek Klausů, člověk, co má mít zodpovědnost a dostává za to prachy může udělat takovou FailAmnestii, proč by nemohl vybouchnout člověk, co nechal člověkohodin v práci s mergem.

Prostě, je to vyhrocené, určitě by se to mělo vyřešit, možná o celé situaci napsat i veřejně a už se na to jednoduše vysrat. Vůbec ničemu to nepomůže, protahovat staré rány z dob x dnů předtím a je to jen na otravu dne.

View PostDawy, on 05 March 2013 - 03:42 PM, said:

rovněž bych se chtěl zeptat, co je závadného na tomto topicu, za který autor dostal ban

Netuším Rhodane, já sám ještě v pravidlech mám trošku guláš, protože jsem si je nestihl přečíst všechny.

View PostB3rky, on 05 March 2013 - 03:51 PM, said:

Kvuli vete "Skoda...

I sám Martinus říkal na TSku, že bychom měli začít být jako tým v těchle věcech teď zestartu víc benevoletntní (v rámci mezí samosebou). Prostě, situace se vyvíjí a řeší se různé kompromisy a určuje se, co je a co není špatně atd. Chce to čas odladit, vždyť odladit pravidla MQ trvaly roky (za ty tři roky si pamatuju nespočet porad, kde se řešily pravidla jak fora, tak hry).

View PostGotvald, on 05 March 2013 - 03:57 PM, said:

Jinak Shaldo pěkně napsáno ale nesouhlasím GMka si to jméno mají udělat také a a jak vidíš už si ho udělali...

Máš pravdu Goty, to už se taky řeší, neboj. Prostě, sme jen lidi a každý jiank reaguje. To se odladí, hlavně v rámci nových pravidel.

View PostMr.Heaven, on 05 March 2013 - 04:00 PM, said:

....

Máš pravdu Heavne, že by asi nebylo od věci, abych já řešil víc i forum. Nejspíš to bude nutností ze startu. Ale jelikož jsme byli v časovém pressu, rank, že jsem člen týmu jsem dostal až nedávno. S tím bych stejně prd ovlivnil viď. Naopak, měl jsem strach, že to bude vypdat tak, že nejsem člen a ještě byste se chytli toho. Ale jako, uráže ty kluky nemusíš. Chápu, že by měli přijmout i kritiku. Akorát, já sem od neděle do spojení spal každý den 4 hodky a ostatní na tom nebyli o moc lépe. Ani nevíš, jak se všem ulevilo, když se to pustilo a najednou taková sprcha. Já na to byl zvyklý ale co ostatní kluci z týmu.

Já si myslím, že to časem sedne, jen tomu prostě dejte čas. Nebráním se kritice, ale nějaké extra punk protesty jsou prostě zbytečné.

Jinak jste na mě moc rychlí :D nestíhám odepisovat
0

#63 User is offline   Hrdly 

• Group: VIP

Posted 05 March 2013 - 04:06 PM

Tak snižte tresty lidem co si je nezaslouží (hlavně ty IP bany) a je to. Obě strany se snad poučí a bude klid. Já třeba dostal ban, přitom jsem psal všude slušně a dokonce jsem psal i problémy a návrhy jak je řešit - například špatnej překlad fóra atd..
1

#64 User is offline   Gotvald 

Posted 05 March 2013 - 04:09 PM

Koukám že jsi to stále nepochopil :) Ostatně už ti odpověděl Sheleronk .Nejde o to že vím ho*no,ano vím o tom stejné ho*no jako ty ale narozdíl od GN fora to tu můžu svobodně napsat například.Mysli si o mě třeba že jsem kre*en ja ti to neberu,tak si to o mě myslí dost lidí.Ale pořád tu bude ten rozdíl že i ten kre*en jako já se tu může svoboně vyjádřit bez toho aniž by byl perzekuován :)

btw.: Jinak pánové mimochodem proč to píšete sem?Proč to nenapíšete na GN forko?Jen tak mimochodem není to z toho důvodu že by vám to tam smazali/dali exotické ovoce a nebo proto že všichni zde ten ban už mají? :)

Abych nezapoměl strašně těžké napsat jako GMko ano posrali jsme tohle a toto jsme taky jen lidé..Ne oni jsou asi bohové nebo co a když jim něco vpálíš buch ban neserou se s tím...
1

#65 User is offline   elgruzz 

Posted 05 March 2013 - 04:10 PM

REAKCE NA SHALLADANŮV SLOH ZE STRANY 3
Celý jste to tu zaspamovali než sem to dopsal omg :D

Já s tebou ve většině souhlasím taky. Mě by nedělalo problém hrát na Gamenode (až na to, že mi pořád nikdo neresetl heslo po 4 dnech a budu to psát do každýho svýho postu dokud mi ho neresetnou xD), ale je to o tom jak ty říkáš. Hráči z mystiqu tam přišli s čistým štítem a osobně si myslím, že to pochopili. Nějaký záměrný hate topicy na gamenode ze strany mystiq komunity mi osobně přijdou spíš jako záměrná machrovinka o tom, že je pisatel z mystiqu, než snaha něco normálně zkritizovat a navrhnout řešení. Ale...

Já se jenom divím s jak moc čistým štítem začal právě ex-mystiq tým. Upřímně starost o fórum jste si měli vzít asi na prvních pár dní vy, protože mystiq fórum fungovalo trochu jinak než fóra ostatních serverů včetně GN. Ano, byl tu větší bordel, ale vzájemná diskuze mezi GM/Dev týmem a hráči se přes ten bordel vždycky (i když třeba po 10 stránkách hovínek) dostala a většinou se z toho povedlo vycucnout nějakej solidní návrh.
Oproti tomu gamenode fórum funguje na bázi "1. post - spam - GM post - topic lock - ban spamera". Diskuze tam je nejspíš sprostý slovo. Tady to byly, jak už jsem řekl, občas fakt stránky plný blbostí, ale moderátoři to prostě moderovali, čistili, upravovali a starali se o to. Na GN mi zatím přijde, že jediný od čeho tam jsou je lockování topiců a banování uživatelů. Mystiq moderátora jsem tam zatím nezahlédl.
Za další - já jsem osobně nějaký ty urážky vůči MQ nebo GN nesledoval, protože mi je pak trapně za ty lidi občas když to čtu, ale zajímalo by mě co napsal na to fórum Orifox, protože jsem tady o tom četl už několikrát a vydedukoval jsem si z toho, že asi nějak urazil MQ komunitu. Já nečekám, že se bývalí členové MQ týmu budou stavět za každej sranectopic, co nějakej mystiq egohonič vyplodí, ale jak jsem říkal - mystiq prostě tu komunitu a zvyky má a JE TŘEBA ukázat GN týmu jak se s těma lidma pracuje :D Nemůžeš čekat, že se mystiq lidi najednou začnou chovat slušně podle pravidel GN fóra. Tak naivní doufám nebyl z mystiq týmu nikdo.

Co se týče funkčnosti, na tu může zatim srát pes. Kdo nechápe, že ten server je po nějakym složitym mergi a musí se vyladit, tak má v hlavě asi nasráno. Mě osobně jde třeba jenom o to, aby fórum nefungovalo jako vzkazník, kde postneš a lockne se, ale jako prostor pro diskuzi (od toho fórum snad je). Moderátoři snad mají mít schopnost tu diskuzi nějak usměrnit (od toho snad jsou?!) a pokud je vidět, že nikam nepovede, tak potřebné spamery prostě setřít nebo jim to vysvětlit. Jako podívej se na svoje posty, na takovýhle vysvětlení co jsi podal ti už žádnej retard nějakou p*čovinu odepsat nemůže, protože buď si to nechá vysvětlit nebo to díky svojí omezený kapacitě nepochopí a bude jenom zmatenej. Tak se to má dělat. Lock topicu neřeší nic, to bylo vidět už i na mystiq fóru, kde se lockovaly "pvp topicy" a ani ne za tejden už byl venku další. Prostě od moderátorů tam musí bejt nějaká tolerance, protože timhle tempem už lidi, kteří tu třeba pomáhali něco vymýšlet (třeba Hevn) už na GN fórum nic nenapíšou nebo nebudou mít chuť psát, což je škoda. Takže se do toho zapojte taky trochu vy z mystiqu a prosím taky trochu mystiq stylem. Ne že zase k nějakýmu dalšímu topicu, kterej bude na hranici mezi potenciálně zajímavým čtením nebo kupou hoven přijde nějakej efor a lockne to. O tom člověku už si fakt myslim, že má nějakej komplex.

Ještě jsem chtěl napsat něco, ale vypadlo mi to xD, takže to možná editnu. Každopádně si z toho zkus něco vzít a trošku naznačit těm GN náckům, že takhle to s většinou mystiq fórum userů fungovat nebude :D
Btw. to, že tohle neni tajnej odboj, a že nás sem nejspíš chodí špehovat Efor a další GN useři, aby si vytipovali další ban targety, to mi je docela jasný. Ale tady mi ban nedaj.
1

#66 User is offline   Sylwanas 

• Group: Registrovaný člen

Posted 05 March 2013 - 04:18 PM

Shalladane nam GM goldar dostal perma ban na to nove super forko za 1 prispevok kde dal +1 tempovi na jeho temu a reason znevazovanie serveru to je pristup ?
0

#67 User is offline   Spyware 

Posted 05 March 2013 - 04:38 PM

ja sa na tom forku pre istotu nemôžem ani registrovať pod herným nickom... gj http://www.agresori.com/kniha/obr/smajlici/s42.gif

"Registrace byla zamítnuta. Gamers.cz fórum používá antispamovou ochranu, která kontroluje IP blacklisty, emaily a jména často používaná SPAMBOTy. Pokud se Vám toto stane, obvykle postačí použít při registraci jiné registrační jméno."

http://images.sodahead.com/polls/002494753/no_meme_rage_face_answer_2_xlarge.jpeg
1

#68 User is offline   Flynn 

• Daemonica Team
  • Group: WoW

Posted 05 March 2013 - 04:50 PM

Krok 1) Informovat hráče, který o tom ví hovno, aby o tom věděli i něco jinýho.
= odpovídat na všechny dotazy (pokud se ve fóru nevyznáte, tak si za to můzete sami)
2) Informovat, komu byl udělen mute, jako to bylo na mystiqu. (Že by se odbouralo to "mutování jen mystiq hráčů"?)
3) Zákaz developerům mít práva na fóru. :P

Ok, normální (rozuměj hatující) hráč z mystiqu ví:
1) Mělo být spojování dvou serverů. My jsme skoro ze dne na den přešli k nim a:
- skoro nic nefungovalo (df, areny, atd., mysleli jsme, že funkčnost se zachová aspoň trochu)
- byli jsme najednou na fóru gamers.cz (bez shoutboxu, nikdo se tam nevyznal)
- spousta pravidel byla nesmyslných
- mazala se kritika hráčů na server, místo, aby server kritiku přijal
- Insomnia neměla fórum a wotlk fórum bylo jejich fórum s jejich příspěvky

2) Co se týče dvojích ústupků:
- Oni nějakej ten měsíc testovali stabilitu serveru a my jsme si v klidu hráli
- My jsme si v klidu hráli na dobrym serveru, ale pak jsme se najednou nastěhovali na GN, kde nic nefungovalo
(logicky, my jsme si v klidu hráli, proč bychom měli číst nějaký patche a updaty?)

- My jsme přišli z funkčního serveru, takže nás logicky překvapilo, co všechno nefunguje
- Narnias tam byl měsíc, takže byli rádi, co všechno už tam funguje

Samozřejmě nedlouho na to se strhla hádka o tom, co si kdo o kom myslí. (GMka odvedla kus práce, takže je přirozeně sere, že na ně někdo nadává, takže se spíš přikloní na stranu Narniasu a navíc žádná velká informovanost o banech a mutech nikde neni.)
- Banují se jen hráči mystiqu a GMka jsou s těma blbcema z Narniasu
- "Na tom mystiqu byli fakt jen idioti, když si myslí, že banujou jen je".

Takže GMka jsou na straně Narniasu a my jedem pod starým fórem Narniasu a hráči nám ještě nadavají, že neděláme ústupky a stěžujeme si.
- Takže oni pořád mají 3 profese, mají více goldů (jo 16slot bag u nás stál okolo 15g ne okolo 60g), tím pádem nás chudé okrádají a my neděláme žádný ústupky?
- GMka jsou nestranná, to jen lidi z mystiqu pořád na něco nadávají.

Fórum:
- Pro nás bylo skoro všechno jiný a přitom tam platí pravidla spíš z Narniasu, která byla kdesi zahrabaná, že je nikdo neviděl. Mazali nám naše příspěvky, nikdo nevěděl proč.
- Narniasané, kteří pravidla znali, samozřejmě jen nevěřícně kroutili hlavami.

Takže, co konečně přestat mazat a lockovat topiky a nechat volnou diskuzi, ke které vyjadřovat připomínky a důvody, proč to takhle nechcete? Třeba ten o našem novém logu. Z mýho pohledu to vypadá, jako když se za to logo stydíte, že vypadá jako logo twinstaru a proto mažete všechny příspěvky, které to tvrdí. ;)

This post has been edited by Flynn: 05 March 2013 - 04:51 PM

8

#69 User is offline   Xaverius 

• Hlavní korektor
  • Group: Mystiq Times

Posted 05 March 2013 - 05:03 PM

Flynne, došla mi pluska, NÉÉÉÉÉÉ :D.
0

#70 User is offline   Valynisa 

• Daemonica Tester
  • Group: WoW Tester

Posted 05 March 2013 - 05:16 PM

Shalldo, jsem moc ráda, že z bývalého mystiq týmu existuje ještě někdo, kdo se dokáže rozumně a racionálně vyjádřit, a ne prsknout lock/ban a nazdar.

Já osobně jsem počítala s tím, že všechno okamžitě nebude funkční, to je to nejmenší, protože vím, že se to všechno časem odladí. Co mě ale kardinálně nas*alo bylo to, že jsem neměla čas se přes den podívat na mystiq forum, a najednou večer, když se chci podívat, co se událo, mě moje záložka na mystiq forum přesměruje na gamers fórum. Proto taky vznikl můj "hate" příspěvek na facebooku, u kterého jsem ani v nejmenším neočekávala, že rozjede takový spam o velikosti 150 komentářů. Kdyby Black býval napsal, že bude odkaz na mystiq forum přesměrovávat na gamers fórum minimálně DEN dopředu, tak držím hubu a šoupu nohama. Myslím, že hodně lidí je doteď zmatených, kam se podělo mystiq fórum.

Moje flame příspěvky na fóru (a že jich zas až tolik nebylo) začaly až potom, co jsem zjistila, jaké zhovadilosti dělá GN tým (rozuměj "moderátoři" na jejich fóru). Viz. například ban pro Nighta, který napsal pouze ironickou poznámku, která neměla s vulgárností a urážením nic společnýho. Dál, když mi poprvý smazali můj podpis (BEZ JAKÉHOKOLIV UPOZORNĚNÍ, ŽE PORUŠUJI NĚJAKÉ PRAVIDLA), jsem si řekla, že ho tam dám znovu. Ale potom začla sprcha banů za podpisy, které odkazovaly na toto staré mystiq forum, tak jsem naznala, že asi není úplně ideální to v podpisu mít a smazala jsem to. Doteď nechápu, proč se za toto dávaly bany - Mysťa snad ve smlouvě uvedl, že WoW servery provozovat nebude, tak jakápak konkurence?

Další věc, co mě hodně namíchla, byl 3denní ban pro Nirty do hry, za absolutní ptákovinu (klidně sem přidám screen, ale určitě jsi to "oddůvodnění", který já osobně opravdu nepovažuju za důvod pro ban, četl). Uznávám, že Magda rozjížděla flame ve velkým stylu, ale to, za co dostala ban, rozhodně nebyla údajná URÁŽKA GM a důvod pro 3denní ban do hry... To se na mě nezlob, ale já, jakožto sice relativně nový WW moderátor, bych dala maximálně hodinový mute, aby si ten člověk uvědomil, že by se měl upokojit. Rozhodně bych nepřistoupila k tak tvrdýmu trestu.

Když jsi tu načal náš "odboj". Já nejsem z těch, kteří by zastávali neustálej flame, však dobře víš, že jsem se Mystiqu a Dae zastávala, kdy to jen šlo. Určitě to nemá být něco extra tajnýho, aspoň mě je úplně jasný, že tady lidi z narniasu špízujou a čtou si, co píšem (viz Martinus na Asrielovo accountu, jedné krásné noci). Jen jsme prostě proti tomu, že GMka a Devové z Narniasu s náma zachází jako s bezvýznamným póvlem, a to bohužel nevyvrátíš. Jasně, někteří z bývalé mystiq komunity se fakt na fóru chovají jako hovada, ale přijde mi, že nás všechny hází do jednoho pytle; a odsuzují celou komunitu díky těm pár jedincům, kteří se nedokážou zklidnit.

Já se pravidlům dokážu přizpůsobit. Jen mě zaráží stupidita a přehnaná tvrdost některých těchto pravidel. Další věc je okamžité mazání a cenzura úplně všeho, co je jen trochou kritiky. Ano, všechno je to teď vypjatý, to chápu, a docela se divím, že jsem doteď ten ban taky nedostala. Ale asi jsem ještě furt docela slušná, mohlo to být horší.

Momentálně jsem bez noťasu, a do wowka a flamu se nemůžu zapojit, tak doufám, že až se vrátím, tak že situace bude o něco lepší.
2

#71 User is offline   ugu 

Posted 05 March 2013 - 05:20 PM

Neboj, já mu ho tam dal, tohle by jsem normálně hodil na GN fórum.
0

#72 User is offline   Eldesitk 

• Insomnia Tester

Posted 05 March 2013 - 05:58 PM

Jo a teď vám tu idylku zkazím páni z vedení.

Hraji na insomnii...a nic z toho co tu píšete o ,,testování, ústupkách a kdovíco,, se mě netýká, ban na forum sem dostal ani nevím za co, upozornění nebylo žádný, dokonce sem si v postech kontroloval nadávky protože sem si říkal, nový forum, budu slušnej, na nadávání bude času dost.

a když sem se slušně zeptal co sem udělal špatně (připojil sem k tomu výtku k orifoxovýmu ,,popsání,, mystiq komunity, zcela slušně a adekvátně) tak smazání a druhej ban?

Tomu se kdysi říkalo STB... a s tím jděte K ŠÍPKU...

+ smazání podpisu...

This post has been edited by Eldesitk: 05 March 2013 - 06:00 PM

0

#73 User is offline   Chooze 

• Daemonica CT - Hunter

Posted 05 March 2013 - 06:04 PM

Shalladan to napsal dobře.

Uplne nejvic me ted stve, ze sem mel rozepsanej krásnej bugreport do huntersky sekce a mezi tim mi přilítl 14 denní ban za nic a teď už to nemůžu odeslat xD
0

#74 User is offline   cecilek 

Posted 05 March 2013 - 06:06 PM

View PostSpyware, on 05 March 2013 - 04:38 PM, said:

ja sa na tom forku pre istotu nemôžem ani registrovať pod herným nickom... gj http://www.agresori.com/kniha/obr/smajlici/s42.gif

"Registrace byla zamítnuta. Gamers.cz fórum používá antispamovou ochranu, která kontroluje IP blacklisty, emaily a jména často používaná SPAMBOTy. Pokud se Vám toto stane, obvykle postačí použít při registraci jiné registrační jméno."

This. :D Dokud si tohle nevyřeší odmítám se tam registrovat, už jen z principu.
Co to je za hovadinu chtít po hráčích změnu nicku(..?) jen kvůli idiotskýmu nefungujícímu pseudoAntiBotovi, když stačí použít ověřenou, otravnou, leč fungující CAPTCHu jako všude na normálních webech?

Sleduju to aspoň z povzdálí.. Je pravda, že si občas něco lidi od nás mohli odpustit.. Ale to co tam GameNode tým začal praktikovat - banány v jednom kole, mi přijde poněkud neobvyklé. :D Aneb start projektu se vším všudy. Čekal bych že budou ze začátku v těhle věcech tak nějak tolerantní a bany si odpustí, než se situace ustálí. Kór když jejich fórum při spojení bylo (a pořád je) dost fail, navíc nikde nebyly ani přesně daný pravidla. Nu...
Nevím jaká je situace na wotloku (nemám se jak lognout, páč mi nefunguje ani jeden acc a máster účet nemám). Ale tak nějak to vypadá že "stmelení komunit" neproběhlo zrovna ideálně a jestli to takhle bude pokračovat, bojím se aby tam hráči z Narniasu nakonec zase nehráli pouze sami se sebou. :D
Ale ne, věřím i já Bohu, že po přejití vichřic hněvu, nastane doba blaha a spokojeného hraní.
0

#75 User is offline   jirka861 

Posted 05 March 2013 - 06:30 PM

Já to Daemonice přál to spojení ,,ikdyž jsem hrál na INSOMNII,,ale teďka vidím,že vedení OG je furt stejné Martinus a ty ostatní šašci to je hnus.Je mi líto jména MYSTIQU,které se znevážilo :/.O tom,že se ti "LIDI" vyjadřují o Mystiq komunitě jako o odpadu tak jsou namyšlení a strašně hloupí.Lidi na to časem příjdou ;)
0

#76 User is offline   Nixxis 

Posted 05 March 2013 - 06:35 PM

http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/644222_553691377997239_2072602689_n.jpg
0

#77 User is offline   Mr.Heaven 

Posted 05 March 2013 - 06:38 PM

Samozřejmě každý čeká, že kvalita hry se projeví po čase, ale hlavně díky tomu, že dostanou konečně prostor lidi z mystiqu a doladí to na úroveň jako byla minimálně na Dae... ten server co tam je, je rád že vůbec jede, a hráčí ze strany Gamers by potřebovali ukázat kam až se dají posunout hranice kvality, protože si stačí přečíst pár postů a mám pocit že jsem na fórku deffenderu...

edit:
nejdou mi psát příspěvky na GN facebook už nějaký ten pátek, ban do hry mě netíží, stejně teď hrát nemůžu, akorát mám ip ban na jeden z vedlejších (asi 4tý v pořadí) accountů, který bych rád zrušil.
Ne že by mě přepínání na wifi vadilo, ale primární mám přeci jen kabel xD

edit2:
přesně jak píše Valy... s těma podpisama to byl fail z jejich strany, hrabou se nám v profilu a ani uživatele pak neupozorní na pochybení, na to ti odpoví že odkaz na pravidla má každý z vedení v podpise (cílená provokace)... stejně tak jako ona jsem si opakovaně dal image do podpisu v domění, že se jedná maximálně o nějaké technické chyby, v uvážení jak složité bylo tam ten podpis narvat... = Ban na první můj acc za propagaci xD

druhý ban byl za to, že jsem podal žádost na zabanování GameNode za propagaci loga cízího projektu, jelikož já propagoval Mystiq, oni Twinstar... druhý můj Ban za diskuze v mém topicu v černé listině...a požadavek zamítnut...

další ban, teď už i IP+7dní do hry (nevím kde vzali moje ACC, propojené s herním ACC to nemám) za to, že jsem o5 napsal do černé listiny ale to už jsem se vyjádřil k nesouhlasu Banu pro Nirty... až poté jsem se konečně dozvěděl, že ty bany padají za to, že vůbec píšu do diskuze xD

Ono jako, selským rozumem se člověk snaží nedělat bordel a neporušovat pravidla, ale takováhle nečekal snad nikdo xD Jasně, mohl jsem si je přečíst... ne opravdu za 8 let jsem pravidla četl asi jednou. Ale že pujdu na Dachau fóro, to jsem nečekal...
0

#78 User is offline   Mr.Manik 

Posted 05 March 2013 - 06:49 PM

Ty vole, Heavne...po těch letech, kdy už se naučíš psát akorát? :D

Člověk si nachvíli odskočí na laser tag a pak, aby si bral ve škole/práci dovolenou na přečtení :)

Zkrátím to, ať nemusíte číst taky takový slohy...souhlasím se Shalladanem(86.677%) a Heavnem (99.9%) a pár dalšíma.

To logo, to je prostě špatnej vtip, v tom by podobnost poznala i kráva Milka po dojení.

Teď už každej ví kdo s kým má čest, tak co takhle resetovat skóre, smazat ty nesmyslný bany (U Goldara, to je fakt záhadou...to mu dali snad jen preventivně, díky tomu, že je GuM guildy z mystiqu...já teda taky žádný pravidlo neporušil, ale co si budem nalhávat s láskou v srdci sem ty posty nepsal:)) a začít znova a líp.
0

#79 User is offline   Gotvald 

Posted 05 March 2013 - 06:54 PM

No mě spíš než hvězdičku název a logo připomíná porno stránky ale fakt se koukněte Gamenode a logo jsou dvě pi*ky :D

Jinak já jsem tak nesmírně rád že jsem se všech postav zbavil a teď budu škodolibý,přeju to všem lidem co mě kdy srali a teď na to dojeli a budu je trolovat větou já vám to říkal xD
0

#80 User is offline   Dawy 

• Daemonica CT - Druid

Posted 05 March 2013 - 07:01 PM

http://forum.gamenod...ovn%C3%AD-topic

takže bany mužou přijít i bezdůvodně, jelikož žádné důkazy se nezveřejňují/nejsou, hráčům musí stačit vyjádření osoby, která nazve komunitu mystiqu pokrytcema....

edit: aneb způsob, jak odstranit nepohodlné hráče diktátorským řežimem, kde jsem tohle jen viděl......
1

• 15 Pages +
  • « First
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

2 User(s) are reading this topic