Mystiq.org - forum: Guild Wars 2 - Mystiq.org - forum

Jump to content

• 8 Pages +
  • « First
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Guild Wars 2 Už za měsíc...

#61 User is offline   Chooze 

• Daemonica CT - Hunter
  • Group: WoW Tester

Posted 02 September 2012 - 08:43 PM

Banujou jak na Mystiqu :D

Pořad lepší koupit si GW cca 1000kč a hru máš nadosmrti, než koupit SW:TOR 1000kč+měsíční poplatky.
1

#62 User is offline   Fran 

• Group: VIP

Posted 02 September 2012 - 10:22 PM

Kdyžtak ještě s pár lidma z Apae hrajeme na "ring of fire" za naši malou guildičku, kdyby to někoho zajímalo, jakože tady těm Mystiq trollům je to u prdele :lol:
0

#63 User is offline   Zulldruid 

Posted 02 September 2012 - 11:04 PM

View PostChooze, on 02 September 2012 - 08:43 PM, said:

SW:TOR 1000kč+měsíční poplatky.

o SWTOR mi ani nemluv omg, nehral sem ani den, mam bloklej ucet kterej sem zaplatil, všude mi na emailech píšou ze musim zavolat na podporu z to nelze resit pres Email, a když tam volám, tak me nemuzou najit v databazi, nejhorsi je ze mam v tom uctu zadanou kartu a na konci mesice mi strhnou peníze automaticky :/
0

#64 User is offline   ErRoR 

Posted 02 September 2012 - 11:46 PM

View PostZulldruid, on 02 September 2012 - 11:04 PM, said:

nejhorsi je ze mam v tom uctu zadanou kartu a na konci mesice mi strhnou peníze automaticky :/

hmm, taky bych se vyhovaral ze te nemam v DB kdyz platis a mas blokly ucet :D
do banky si skousel jit aby nejako zablokovaly ty platby ? docela by mne zajimalo ci by s tym vedeli aj oni nieco spravit ...

a inak pokial nezavedu poplatky tak sa mozeme isto uz na vianoce tesit na najvetsiu modu dnesnych hier a to nejake DLC ktore bude stat prinajlepsiom menej ako polovicu co stala hra :)
0

#65 User is offline   Zulldruid 

Posted 03 September 2012 - 09:00 AM

Pochopitelne ze hra bude dal zivena neustalejma dlc nedke sem cetl ze vyvojaři maj uz 4 dlc pripravena a budou za ceny jako to ma bf3, tzn 3-4 stovky... Je jasne ze mmo dneska musi bejt furt v pohybu tak jako to ma wow, jinak zacne stracet, skapalo na tom i swtor a to je placene, sem zvedavej zda vyvoj gw zaplatej jen ty dlccka
0

#66 User is offline   Xaverius 

• Hlavní korektor
  • Group: Mystiq Times

Posted 03 September 2012 - 10:28 AM

View PostZulldruid, on 02 September 2012 - 10:58 AM, said:

to se změní v Mist of pandaria, na to se blizz zameril aby kazdej jel neco sveho

Ano. Talenty zrušili úplně a teď tam jsou víceméně náhrady glyphů (co jsem se díval, tak major glyphy zrušili). V příštím datadisku si jenom zvolíš spec a ono ti to ty talenty rozhází samo :D.

View PostNavrcek, on 02 September 2012 - 11:23 AM, said:

Jenze stim prisly trochu pozde. Odeslo hodne hracu z tama. A co sem tak koukal tak nwm ale aby se healoval hunter za 170k toje trochu moc

Tak zase, touhle dobou na offi má postava běžně ~10 miliónů hp, takže bych to neřešil :D.

Co se mě týče, já hrál GW jedničku a líbíla se mi tam akorát tak hudba.
0

#67 User is offline   hell_boy 

Posted 03 September 2012 - 01:36 PM

Jak psal Frany, máme malou gildu na Ring of Fire, chceme se soustředit hlavně na PvP a plánujeme spíše menší komunitu +-25 lidí, 3-4 týmy do turnajů, takže pokud by někdo měl zájem se přidat, tak pište na http://www.apae.cz/gw2forum/ nebo mě můžete chytnout ve hře pod nickem Swayvill.
Co se týče mého názoru na hru po propařeném víkendu, tak mám jen slova chvály. Po mnoha letech a zkoušení všemožných MMO jsem konečně našel hru, ve které mě baví PvP a to tak, že jsem stihl naexpit zatím pouze 20 lvl (je super, že v sPvP jste instantně 80 se všema skillama, takže můžete hrát plnohodnotné PvP od prvního levlu a ani nemusíte opustit PvP zónu :)). Kupodivu ani to expení není nuda, hlavně kvůli zábavným eventům, které jsou doplněny geniálně jednoduchým systémem portů, kdy se můžete kdykoli jedním klikem na mapě přenést ke kterémukoli odkrytému portálu, takže odpadá debilní běhání/létání/plavání, které v takovém WoWku (ale i většině ostatních MMO) tvoří 50% herní doby, ačkoli neexistuje snad jediný člověk, kterého by to bavilo. Je toho hodně a to jsem ještě pořádně nezkusil craft a World vs. World PvP. U mě zatím maximální spokojenost s jedino u výtkou a to, že mely GW vyjít až tak na Vánoce, abych si pořádně užil vynikající The Secret World...takhle mi nezbylo nic jiného, než zrušit předplatné neboť dvě onlinovky fakt nestíhám :unsure:

edit: ještě k serverům, GW2 jsou další hra, kde je úplně jedno na jakém jste serveru, guildovní členové můžou být z různých serverů, expit se dá s lidmi z jiného serveru, chodit PvP stejně tak. Jediné, v čem jste serverem limitováni je WvW, kde mezi sebou soupeří právě servery, takže representovat můžete jen ten, na kterém máte postavu. Postavy jdou ale momentálně zdarma libovolně přesouvat, takže ani tady není problém.
0

#68 User is offline   Habotin 

Posted 05 September 2012 - 09:15 PM

Za skoro dva tydny jsem nenaexpil nic hraju jen pvp a proste uzasny, nerozhoduje equip, ale skill tak to ma byt :D, ted jsem zacal trosku expit a je to sranda ta hra se povedna na 100%. Jediny co je ze zacatku hry na nic jak opravuji chyby tak casto restrtujou servery.
0

#69 User is offline   Navrcek 

Posted 06 September 2012 - 04:10 PM

btw dotaz jaky mate fps v wvw ? stahl sem si new ovladace na grafiku fps byly kolem 40 v tech velkejch fightech na normal mape cca 90 ale ted sem rad ze tam mam 20 a normal ve hre 50 nwm co stim udelat uz pc mam myslim dost solidni hraju bf3 ma ultra v pohode a to jde slyset ze pc i neco dela ale u toho gw neslysim skoro nic.
0

#70 User is offline   ErRoR 

Posted 06 September 2012 - 05:35 PM

View PostNavrcek, on 06 September 2012 - 04:10 PM, said:

btw dotaz jaky mate fps v wvw ? stahl sem si new ovladace na grafiku fps byly kolem 40 v tech velkejch fightech na normal mape cca 90 ale ted sem rad ze tam mam 20 a normal ve hre 50 nwm co stim udelat uz pc mam myslim dost solidni hraju bf3 ma ultra v pohode a to jde slyset ze pc i neco dela ale u toho gw neslysim skoro nic.

no ja som mal problem s znizovanim taktu GPU, origianl mam takt 830MHz ... lez to u menej narocnych DX9 her nebo loading obrazovkach jede jen na 400MHz ... a nejakym sposobom kdyz sem portoval z waypointu pres loading screen to znizilo takt na tych spominanych 400 a po nacteni se nezvedlo na 830... pomohlo reinstal ovladacu, resp update na nove ...

skus stiahnut nejaky program (MSI afterburner) ktery sa da nastavit aby ti priamo ingame ukazoval FPS, takt GPU, tak pameti GK atd takto som nato prisiel ale takisto ako hovoris "PC nerobilo skoro nic"

alebo pokial si uz update delal a nic, skus odinstalovat a znova ....
0

#71 User is offline   Navrcek 

Posted 06 September 2012 - 07:53 PM

Ok skusim jak to nepomuze tak to maji total sux oni ja mam pc +- za 25k cca rok a nechapu to :D
0

#72 User is offline   knedlosak 

• Daemonica Tester

Posted 06 September 2012 - 08:05 PM

při WvW vypni sniž stiny a mělo by to byt ok.
0

#73 User is offline   Navrcek 

Posted 06 September 2012 - 08:25 PM

Stiny mam vypli normalne sice sou dobry ale berou hodne fps. A za dalsi kdyz dam auto detect tak mi to da vse na high atd a kdyz dam balance tak vse ba low tak nwm kde je chyba
0

#74 User is offline   Navrcek 

Posted 07 September 2012 - 06:43 PM

Este chvyli a tu hru prodavam nemam nato fps nervy stojim a nic nedelam a mam fps 50 na miste kde jen stojim ? .... At si to strci do ......
0

#75 User is offline   Mufinqua 

Posted 07 September 2012 - 07:46 PM

:D :D :D
0

#76 User is offline   Nixxis 

Posted 07 September 2012 - 08:01 PM

tak 50 fps je hratelných a dokud je hra hratelná tak je jedno kolik máš fps ne? :D
0

#77 User is offline   Chooze 

• Daemonica CT - Hunter

Posted 07 September 2012 - 08:08 PM

wowko hraju vždycky na 30fps a hratelny to vždycky bylo ... ale tka jeslti prodavaš a daš slevu tak 50%, tka bych o GW uvažoval :D
1

#78 User is offline   Cactus_ 

Posted 07 September 2012 - 08:15 PM

Wow je hratelný i s 3 fps... :D
2

#79 User is offline   Mufinqua 

Posted 07 September 2012 - 08:17 PM

Tak staci ti 25 fps, aby to oko registrovalo jako plynuly obraz. Mne teda nedelalo nikdy problemy snizit kvalitu grafiky na ukor plynulosti, stiny a 100% detaily ozelim, ale freezky, za ty bych vrazdil :D .
0

#80 User is offline   Navrcek 

Posted 07 September 2012 - 08:39 PM

View PostNixxis, on 07 September 2012 - 08:01 PM, said:

tak 50 fps je hratelných a dokud je hra hratelná tak je jedno kolik máš fps ne? :D

50 FPs pri stani a nic nedelani kdyz se zacnu hejbat no coment
0

• 8 Pages +
  • « First
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic