Mystiq.org - forum: Guild Wars 2 - Mystiq.org - forum

Jump to content

• 8 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Guild Wars 2 Už za měsíc...

#41 User is offline   Navrcek 

• Group: VIP

Posted 30 August 2012 - 09:55 PM

View PostChooze, on 30 August 2012 - 08:37 PM, said:

Radši bych hral s dementama co mluvej česky než s omgwtf dementama z ameriky či ruska...azbuce fakt nerozumim
Tomáši, řekl bych že nic takovýho nemaj, kdyby jo, hned bych do toho šel :)

ty servy sou asi rozdeleny trochu :D ja sel taky tam kde je min cechu ptz nekteri sou fakt elity :D nejelpsi lidi sou co si daji do nicku cz :D
0

#42 User is offline   Mufinqua 

Posted 30 August 2012 - 10:52 PM

navrc vole je neco co nehrajes? :D
0

#43 User is offline   Wiranri 

• Group: WW Moderátor

Posted 31 August 2012 - 09:09 AM

View PostNavrcek, on 30 August 2012 - 09:55 PM, said:

ty servy sou asi rozdeleny trochu :D ja sel taky tam kde je min cechu ptz nekteri sou fakt elity :D nejelpsi lidi sou co si daji do nicku cz :D

Copak, ty nebudeš NavrCZek? :D
1

#44 User is offline   Navrcek 

Posted 31 August 2012 - 09:13 AM

View PostMufinqua, on 30 August 2012 - 10:52 PM, said:

navrc vole je neco co nehrajes? :D

Jen Bf3 gw2 D3 lol :D

Ne nebudu nejakej cztek XD
0

#45 User is offline   ErRoR 

Posted 31 August 2012 - 04:14 PM

View PostTToMasS, on 30 August 2012 - 03:32 PM, said:

Cau

Hale chci se zeptat je/bude u Gw2 i free vyzkouseni do x lvl jako je u wow a jinych placenych her?
Dik predem.

hoj, no zatim se o nicom takomto neslisel ale nevim .... u D3 ta starter edice zesla z bety cize 1. akt ale tady nevim mozna bude spristupnena jen prva lokace nebo tak .... ale mozna casem lebo ted maji hlavne (male) problemy rozjet tu hru pro tolik lidi bez toho aby byli deleni na owerflow servry atd ...

ale pokud te hra zaujala tak bych na tvojem mieste nevahal pac je to neco fakt super ...

jinak sem-tam vyscreenuju nejaky zajimavy moment nebo hezku sceneriu priamo do steam galerie kdyby se nekdo chcel pozret tak ... http://steamcommunit...yHD/screenshots (vsetko screenovane na plne detajly ... :) )
1

#46 User is offline   sakim 

• Group: Registrovaný člen

Posted 01 September 2012 - 10:18 PM

Tak jsem to viděl u kámoše a musím říct ... Shit, shit, shit .. Pro člověka, který hledá trochu "výzvu" v pvp to určitě není .. podle toho, co jsem měl možnost vidět.
To "PVP" nebo jak to mám nazvat je jedna velká "cikánská férovka" a velká nuda. :)
Graficky to nevypadá vůbec špatně, ale nevěřím tomu, že by tahle hra dokázala zabavit minimálně na pár měsíců jako wowko ...
3

#47 User is offline   Mufinqua 

Posted 01 September 2012 - 11:27 PM

Tak lidi se ohani tim, ze ve wowku "hrajes UI" a v GW se ukaze "true skill". Nevim no, me taky nelakaji giga valky stylu L2 s bziliony lidma. Navic mi to pvp v GW prijde strasne chaoticke a pres ty efekty pomalu clovek ani nevidi, kde ma postavu.
2

#48 User is offline   Navrcek 

Posted 02 September 2012 - 12:58 AM

Prave ze tady se aspon ukaze skill nevis co od ktere klasy muzes cekat atd neni to jak ve wow a roguna bud ambush nebo muti tu je x moznosti jak to ten clovek muze hrat. A kdyz jdes wvw tak toje chaos a pc to nejak nedava asi old ovladace :D
0

#49 User is offline   Leviathan 

Posted 02 September 2012 - 07:14 AM

je pravda ze mi taky v gw chybi pvp v mensim poctu lidi, ovsem chodim jen random bg - ty hodnocene jsou pak uz tusim jen ve skupinach 5ti lidi, coz uz je skoro jako wow areny. Skill zatim posoudit nemuzu, sam ho moc nemam, ale je pravda ze GW vede co se poctu moznosti jak za danou clasu hrat. Wowko smeruje k tomu, aby vsichni meli jeden stejny build, stejne glyphy... v gw se to vsechno da hrat nekolika zpusoby a zatim nepozoruju ze by byly mezi sebou nejak zasadne nevyvazene a smerovalo to k te nechutne unifikovanosti.
1

#50 User is offline   Zulldruid 

Posted 02 September 2012 - 10:58 AM

View PostLeviathan, on 02 September 2012 - 07:14 AM, said:

Wowko smeruje k tomu, aby vsichni meli jeden stejny build, stejne glyphy...

to se změní v Mist of pandaria, na to se blizz zameril aby kazdej jel neco sveho
1

#51 User is offline   Mufinqua 

Posted 02 September 2012 - 11:04 AM

Na zacatku wowka taky lidi urcite nemeli hned stejny build atp. U GW si myslim, ze to bude stejne. Nejaky cas se bude zkouset a zkouset, pak se najde to nejlepsi a vsichni budou ti stejni roboti se stejnyma taktikama, jako je to ve wowku.
3

#52 User is offline   Navrcek 

Posted 02 September 2012 - 11:23 AM

View PostZulldruid, on 02 September 2012 - 10:58 AM, said:

to se změní v Mist of pandaria, na to se blizz zameril aby kazdej jel neco sveho

Jenze stim prisly trochu pozde. Odeslo hodne hracu z tama. A co sem tak koukal tak nwm ale aby se healoval hunter za 170k toje trochu moc
0

#53 User is offline   Doupeak 

Posted 02 September 2012 - 11:35 AM

Nejvíc mělo WoWko 12milionů v roce 2010. Před prázdninama se mluvilo o 9milionech. Teď bude nějaká ztráta kvůli GW2, ale zase přijde MoP a na nový datadisk je zvědavá halda lidí. 9 milionů se podle mě udrží. Nevím, ale aby 8 let starou hru hrálo tolik lidí, to je podle mě úspěch jako prase a je jasné, že pomalu budou ubývat.
Talenty jsou v MoP konečně dobře vyřešené a nemělo by se stát, že by tu běhalo 99% lidí se stejnýma talentama. Však na netu jsou, proklikejte si...

View PostMufinqua, on 01 September 2012 - 11:27 PM, said:

Tak lidi se ohani tim, ze ve wowku "hrajes UI" a v GW se ukaze "true skill".

Pejčovina, UI si umí udělat každý pablb...
1

#54 User is offline   cecilek 

Posted 02 September 2012 - 01:24 PM

Doupeak, asi tak. WoWko už má ale dobu svýho největšího rozmachu a slávy za sebou... A to jak na offíku tak na freečkách. To si musíme přiznat. :)

Každopádně kdybych měl peníze tak bych o těch GW2 uvažoval, jsem teď ale tak nějak na mizině. :D Počkám si až ta cena trochu padne dolů a jestli to ti lidi budou pořád hrát. :D Takový halooo bylo už aj u SWTOR a všichni víme jak to dopadlo. :P

Já čekám na onen tajuplnej projekt "Titan" od Blizzardu, až teprve tahle hra vystřídá WoW ve vedení. B)
0

#55 User is offline   Navrcek 

Posted 02 September 2012 - 01:46 PM

Tak gw 1 hralo prej 7 mega lidi coz je celkem solidni dle me :)
0

#56 User is offline   s!k4> 

Posted 02 September 2012 - 02:50 PM

View PostDoupeak, on 02 September 2012 - 11:35 AM, said:

Nejvíc mělo WoWko 12milionů v roce 2010. Před prázdninama se mluvilo o 9milionech. Teď bude nějaká ztráta kvůli GW2, ale zase přijde MoP a na nový datadisk je zvědavá halda lidí. 9 milionů se podle mě udrží. Nevím, ale aby 8 let starou hru hrálo tolik lidí, to je podle mě úspěch jako prase a je jasné, že pomalu budou ubývat.
Talenty jsou v MoP konečně dobře vyřešené a nemělo by se stát, že by tu běhalo 99% lidí se stejnýma talentama. Však na netu jsou, proklikejte si...

Pejčovina, UI si umí udělat každý pablb...

Stejně budou lidi používat prověřený buildy... takže je to jedno.
1

#57 User is offline   Wiranri 

Posted 02 September 2012 - 03:03 PM

Mě teda přijde že WoW se nikdy od pevně daných "nej" buildů nikdy neoprostí. Vždyť když máš pouze celkově 6 tierů s 3 možnostmi ... z toho přece nejde udělat tolik variací. Dobře, některé jsou vyvážené že i top hráči váhají co bude nejlepší a dokud nebude MoP live tak nechtějí vydávat žádný tipy ... ale pořád máš spoustu tierů ve kterym prostě jeden talent totálně vede.
0

#58 User is offline   sakim 

• Group: Registrovaný člen

Posted 02 September 2012 - 03:20 PM

No určitě to tak nebude .. za pár dní/týdnů už se pomalu bude rýsovat nejlepší variace talentů.
Vždycky musí existovat nejlepší volba .. Vem si kolik magorů MMO hry hraje ... jsou schopný trávit dny zkoumáním sebemenších píčovinek.
Mě už to wowko taky vůbec nebaví ... na offik se mi jít nechce, wotlk už mě nebaví a tak vlastně ani nemám co hrát. Ale řekl bych, že GW2 není zábava na delší dobu, že se z celé hry za pár týdnů stane hroznej stereotyp.
BTW : O tom "titanu" od blizzardu jsem moc infa nenašel, ale to bude minimálně ještě 1-2 roky trvat, než to pojede počítám. :(
0

#59 User is offline   Wiranri 

Posted 02 September 2012 - 03:42 PM

Já o GW2 přemejšlel, ale teď mě odradila ta záležitost s banováním.

Když zabanujou člověka za obchod Karma-itemy-goldy, kterej teda už opravili tak aby to nešlo. A tomu člověku (Kripparrian) daj 72h ban, potom perma ban a zase 72h ban ... twle v tom maj bordel i oni sami. Můžete se klidně kouknout na jeho poslední 3 videa.

Chápu že je to z pohledu zabanovaného a bude to trochu zaujaté, ale ten přístup se mi teda vůbec nelíbí. Myslim že ta záležitost s banováním sice postihla více méně lidi co to dělali úmyslně, ale pár lidí to udělalo omylem a místo smazání goldů/itemů jim dali rovnou ban? To neni zrovna férový chování. To aby se člověk bál něco kupovat/prodávat.
0

#60 User is offline   Navrcek 

Posted 02 September 2012 - 04:34 PM

Jenze kdyby lidi nebyly <> tak by to vratili tak jak psaly ale jenze nekteri to rozjely uz ve velkym... viz A teď ke zprávě. Toto (30. 8.) ráno AN zabanoval 4 000 účtů na 72 hodin. A za co, ptáte se? No v Nornském hlavním městě, u vendora Tier-2 šla koupit žlutá zbraň (oh áno, žlutá! :P) za pár kousků karmy (pokud se nepletu, bylo to 25 namísto 25 000 – holt někomu ujela ruka), následně šla zbraň roztopit a na materiálu se dal vydělat majlant. Pokud chtějí uživatelé obnovit účet, pak musejí podat ticket se souhlasem, že odstraní vše co na tom vydělali (a Anet to hodlá kontrolovat). Tj. konec pohádky.
0

• 8 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

5 User(s) are reading this topic
0 members, 5 guests, 0 anonymous users