Guild Wars 2 Už za měsíc...
Posted 07 October 2012 - 10:28 AM
+ pekna grafika
+ pěkná mapa (minimapa moc malá a nebo měli udělat větší ikonky pro vendory)
+ pokus o inovaci ohledne skillu (podobny jak v D3 akorat se kupujou za talent body a nedostavate je s levelem)
+ každa zbran ma jiny ability
+ eventy
+ plavání
+ skakačky (tj skoro jak v assasins creed akorat pro vetsi lamky)
+ ahievmenty
+ profese woodcutter :D
+ (velký) - prodavani šedejch itemu vendorovi jednim tlačítkem
+ NPC reagujou na chování postavy, pozdravěj, varujou ("tam nechod, lokace pro vysokej lvl")
+ možnost RESNOUT NPC (hodne libové)
(+-) tradeskilly jdou skilovat jen ve městě a s tim souvisi nějaky zajimavy rozčlenění batohů
(+-) opotřebení seker, mining picků a srpů na koseni bylinek :D
- CHYBĚJ MI QUESTY V QUESTLOGU (bez questu nejak nemam co dělat, nvm kam mam jit dal)
- chybi mi upozornění "out of range" u ranged abilit...jako že si vyplejtvam CD a pak zjistim že sme moc daleko
- odfláklý nastavení (viz bod výše)
- dodge (skoro nevim na co je, i když pekna animace)
- hra mi přijde moc jako akční rpg (neni potřeba zakliknout nepřitele když davam dmg, reakčni ability, samé skakani a charge) a na tenhle hry mi to nesedí
- chybí mi nějakej text při zadavani "srdičkovejch" questu, nikde tam nejsou žadny nápisy, tudiž žadny lore...nevim proč mam sbirat 10 kořenu Peacebloomu...jenom proto aby se mi vybarvila ikonka na mapě. (stjenej typ miniquestu jako z wowka: zabij, přines, doprovod...akorat k tomu nedostanete text a jen slepě mlatite)
- sekundarní ability (tlačitka 6-10) nejak sem si jeste nevybral a prijdou mi nanic...vsecko umlatim na 1-5
- hrozne chaotický zobrazení achievmentů
- vsecky možnosti postavy dostupne pres jedno tlačítko "H"
- chybí skinning :D
- chybí TRACKING (hunterům)
- nemožnost upravit bary / malo možnosti v keybindings / nemožnost vytahnout tradeskill na bary ... nebo to je zpusobeny chaotickym interfacem
- nemožnost chcípnout, každyho moc jednoduše vykosim, chcipl sem jen při dlouhym padu když sem zkoušel Disengage za letu :D (asi sme moc zvyklej na mystiq, naběhnu do domu, mobove se naagrujou skrz stěny...tj to pravy HC)
Vyhodnocení: 80%
Snažili se o inovaci ale mě styl akčního mmorpg nesedí...i tak je to asi dobra hra ale pro mě asi ne, nejspíš sem moc "zkažen" wowkem (nvm jestli je + nebo - bejt skaženej wowkem)
Nedal sem 100% protože:
-15% chybějící questy, tohle mi fakt vadí
-5% interface / herní styl / nastavení
Zatim mam skoro level 10 a expim v první lokaci takže je možný, že mě časem hra víc chytne (v dalších lokacích třeba budou víc OP a chytlavější eventy) ale uplně mě tam deptaj ostatní hráči, chci si splnit quest/event, oni se mi tam přiserou a event/"srdičkovej Q" mi splněj a už ho znova nemužu pustit.
PS: Všecky moje nicky sou už zabraný...Aribeth (zabraný), Jacia (zabraný) a přitom sem si tohle jmeno vymyslel...
Posted 07 October 2012 - 04:40 PM
- out of range poznas, musis se mrknout na skill a pokud je cervene podtrzeny (je pod nim cerveny obdelnik), tak jsi OOR a musis bliz:)
- dodge je vec k nezaplaceni, kdyz vidis ze na tebe neco leti, uskocis, kdyz vidis ze pod tebe casti plosnak, mas chvilku na to dostat se z toho postizeneho uzemi. Ale to zjistis spis az v pvp, dungu, stejne jako nac jsou ty ability 6-10:D
- podobne i s tim umiranim - casem poznas ze umrit neni zas tak nerealne:D
- to zadani questu, myslim ze npc pro ktere ten quest plni ma vzdycky vysvetleni proc to je potreba udelat, ja to sice moc nectu, ale myslim ze snad vsechny questy tohle maji i kdyz ne moc obsahle. A misto questlogu proste na mape vidis srdicka no:) Mas u nich i lvl pro ktery jsou urcene a typos s dalekohledem te vzdycky posle dal, ukaze ti dalsi questy.
- co se bindu tyce, me slo vicemene vse co jsem chtel, ale vystacim si jen s normal pismeny a kombinace se shiftem atp. nejsem moc narocny:) co presne bys rad a neslo ti to?
PS: jestli ti zabrali nick, muzes si udelat nejaky viceslovny, ja to taky tak resil, kdyz jsem zjistil ze vsechny me oblibene jsou zabrane
Posted 07 October 2012 - 07:26 PM
Keybinding třeba na otevření Skillů/profesi/talentu atd...hodnocení 80% je ale podle mě hodne libovy :D
Na 10 lvl tedka uz docela chcipam...takze dodge asi fakt k něčemu je
Posted 03 December 2012 - 11:40 PM
jinak prodavam svuj ucet, je na nem 60 hunter ci co to tam chooze naexpil a asi 15 elemental asura, co jsem poctive vydrene znudene vyexpil ja :D
cena co ja vim 700kc
Posted 18 December 2012 - 02:01 PM
Posted 18 December 2012 - 03:36 PM
Posted 18 December 2012 - 04:12 PM
pokial by niekto chcel ucet mozem ho predat hodne pod cenu :)
Posted 18 December 2012 - 04:15 PM
Posted 18 December 2012 - 04:33 PM
Já už 5 let nejsem schopný hrát jinou hru, než wowko. Když něco hraju, tak si říkám jaká je to nuda :).
Za posledních pár let jsem dohrál jen mafii 2, dishonored .. nic jiného mě nechytlo :).
Posted 18 December 2012 - 04:47 PM
BTW, taky jsem zkusil 30125113295185 her, mám nainstalovaných 100GB her a hraju jen wowko :-D Nevím, jiná MMORPG mě nenutí u toho furt sedět nebo i AFKovat v hlavním městě jako wowko, v každé hře mi celé UI přijde zmatené, v každé mi přijde CHAT hrozně nepřehledný, nevím, asi jsem závislák na WoWku :-D
Posted 18 December 2012 - 10:13 PM
Lepistor, on 18 December 2012 - 04:47 PM, said:
Takový problém mám taky, ale ne kvůli wow, spíš s hrami samotnými. Možná jsem už moc starý, ale shledávám, že opravdu zábavné hry jsou ty, co vyšly kolem roku 2000 (rozsah zhruba pěti let nahoru i dolů) a nedočkaly se dalšího pokračování (Arx Fatalis, Psychonatus, Freelancer, BG&E...), pak ty, které jsou pokračováním slavných sérií (Hitman, Starcraft, TES - ale ty se postupem času taky horší, viz Diablo III nebo GTA 4) a pak dnešní ekvivalenty těch "jednorázovek" - a to je třeba Dishonored, ale musím říct, že to se inspiruje několika jinými hrami... a dělali to ti samí lidi co Arx Fatalis, takže bylo tak nějak dopředu jasné, že to nebude úplně špatné.
Posted 19 December 2012 - 12:06 AM
Posted 19 December 2012 - 03:49 AM