Mystiq.org - forum: MQ komunito sjednoťme se.. - Mystiq.org - forum

Jump to content

• 15 Pages +
  • « First
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

MQ komunito sjednoťme se..

#161 User is offline   Mr.Heaven 

• Group: VIP

Posted 06 March 2013 - 04:38 PM

Chooze said:

Hevne ty máš unban? Jaktože já ne, nebyl ani zlej, jen možná trochu ironickej, nikoho sem do "tvýho podpisu" neposílal i když si myslm ledacos xD

unban na zdejší fórko, (ban)který mi kopl nějaký hajzl než odtáhl na GN

edit: na GN uživatel Danyvyto (tuším) ip ban dík za zrušení^^
0

#162 User is offline   SmrtiOko 

• Group: Registrovaný člen

Posted 06 March 2013 - 10:23 PM

Hele tak co je to tu za bordel :D

Jakto ze Kozatá se nemuze jmenovat Kozatá a jakto ze neni ROTA ?!
To me stve vic nez ze nejde Dundžun fajndr.
0

#163 User is offline   Mr.Manik 

Posted 06 March 2013 - 10:59 PM

View PostSmrtiOko, on 06 March 2013 - 10:23 PM, said:

Hele tak co je to tu za bordel :D

Jakto ze Kozatá se nemuze jmenovat Kozatá a jakto ze neni ROTA ?!
To me stve vic nez ze nejde Dundžun fajndr.

WTF? Ty taky ještě existuješ :D

RotA existuje a co si pamatuju, tak Kozatá měla přihlášku zamítnutou stejně :D
0

#164 User is offline   SmrtiOko 

Posted 06 March 2013 - 11:24 PM

View PostMr.Manik, on 06 March 2013 - 10:59 PM, said:

WTF? Ty taky ještě existuješ :D

RotA existuje a co si pamatuju, tak Kozatá měla přihlášku zamítnutou stejně :D

Kozatá byla prijata ale nahodou.. a byla v ROTE.. jenom to po me chce renejm :( a co by to bylo za ROTU bez kozaty
0

#165 User is offline   Mr.Heaven 

Posted 07 March 2013 - 09:14 AM

xD kozatá...
0

#166 User is offline   Janyt 

Posted 07 March 2013 - 10:28 AM

a byla aspon? :D nebo to byl manik s kozama? :D
0

#167 User is offline   Mr.Heaven 

Posted 07 March 2013 - 11:53 AM

kozatá byla kozatá xD prostě trpaslice s nickem kozatá xD
0

#168 User is offline   Dawy 

• Daemonica CT - Druid
  • Group: WoW Tester

Posted 07 March 2013 - 12:39 PM

tak po dnešku mám toho akorát dost, člověk se snaží spojit narnias a mystiq, snaží se nevyvolávat konflikty a jediné čeho se dočká je bezdůvodný útok na jeho osobu. Ať nikdo nečeká, že budu držet hubu a krok a nechat se urážet,.... Takže to osočování, že si za to můžou mystiq hráči sami se mi ukázalo jako nepravdivé, naopak že olej do ohně přilévají akorát hráči narniasu....

edit: jeden topic za všechny, kde je vidět přístup narnias hráčů ke slušně napsanému topicu....

http://forum.gamenod...C3%BDch-message
0

#169 User is offline   Vyky 

• Mystiq Times Admin
  • Group: Mystiq Times

Posted 07 March 2013 - 01:05 PM

Máš alespoň screeny nebo jiný důkazní materiál?
0

#170 User is offline   Dawy 

• Daemonica CT - Druid
  • Group: WoW Tester

Posted 07 March 2013 - 01:08 PM

za screeny, kde ti lidi na world napíšou ironicky "Main Tanku" "PAN Main Tank" "tebe máma nekojila" "jdi si brečet jinam" apod. nedostanou žádný trest a všechno tohle začalo tím, že v bg první co vidím "nestačilo mu brečet na forku a worlde, tak přišel brečet sem", (a ano, bylo to mířené na mě, ačkoli jsem nic nepsal)
edit: a potom se naváželi do mého překlepu kominita místo komunita apod. prostě jsem si připadal jak na twinstaru....
0

#171 User is offline   Flynn 

• Daemonica Team
  • Group: WoW

Posted 07 March 2013 - 01:28 PM

http://forum.gamenod...C3%BDch-message

Tak mě tam taky hned začali stírat nějací tři týpci z Narniasu, přitom si to dokážu v pohodě vyfiltrovat. Zjevně nechápou, o co mi jde. Ale tak co už.. ;) Nadávat nemá smysl, zakládat topic, aby jim dali ban za demenci a otevřeli připomínku kostruktivním návrhům nemá smysl.
0

#172 User is offline   Mr.Heaven 

Posted 07 March 2013 - 02:05 PM

Elba:
Tak si to přečti ještě jednou. "...dokud neuvidím ze strany bývalých narnias hráčů snahu o respektování hráčů z bývalého mystiqu.
Do té doby se otevřeně hlásím jako bývalý hráč MystiQu nikoli hráč Gamenode, a podle toho se budu stavět za zájmy komunity."

Tvrdí, že nikdo z Narniasu nerespektuje Mystiq...Což zaručeně neznamená, že nemá problém se všemi z Narniasu. Kdyby to nenapsal, tak by to znamenalo, že není zaujatý a všímá si i těch hráčů, kteří jsou novému projktu otevřeni a uklidňují vody na obou březích. A není jich málo. Jen bohužel člověk někdy vidí jen to, co vidět chce. ;-)

----------------------------------------------------
on tam někde píše větu "nikdo z Narniasu..."? nebo "všichni z Narniasu..."?, pouze naznačil odkud vítr vane, tak jako neřekl někoho konkrétního tak stejně tak nenapsal, že za to můžou všicni...

to je přesně ono, je to slovíčkaření... ale každý si ho chápe podle sebe jak se mu zlíbí, tudíš někdo se zase urazí ve smyslu, že hází všechny do jednoho pytle... přesně jak říkáš, člověk vidí co vidět chce... a to se u tebe teď projevuje.

----------------------------------------------------
Elba:
Rozebereme si větu jako na hodině literatury...

-"...dokud neuvidím ze strany bývalých narnias hráčů snahu..."
= dosud nevidě žádnou snahu ze strany narnias hráčů (=neviděl nikoho se snažit)

V druhé části souvětí to jen potvrdil:
-"...Do té doby se otevřeně hlásím jako bývalý hráč MystiQu nikoli hráč Gamenode..."
=jelikož žádnou snahu neviděl,dosud se nebude hlásit ke GN komunitě

Když člověk nevidí žádnou snahu = nikdo se ani nesnažil.

Pokud to myslel jinak, neměl to napsat tak jasně.

Tohle není žádné slovíčkaření, ta věta tak, jak je napsaná je naprosto jasná, tam ani není o čem slovíčkařit. Já chápu, že seš jeden z těch, kteří musí vše komentovat, ale už nevím, zda si uvědomuješ, že ne vždy musíš mít nutně pravdu. ;-)

----------------------------------------------
Nepřemýšlela jsi někdy nad tím, že jsi nemocná? že ti leze to fórum-workoholectví na mozek? píšeš mi tu něco o tom, že ne vždy musím mít nutně pravdu, při zamyšlení se je nutno podotknout, že se tohle přirovnání hodí dokonale na tebe... už jen díky tomu, jak bereš každý obdobný post jako útok.

cituji: "už nevím, zda si uvědomuješ, že ne vždy musíš mít nutně pravdu. ;-)"

uvědomuješ si to? podtrhuje to hlavně tvá činost na fóru k datu 1-5 Března

edit: ta holka je evidentně labilní

jinak by to chtělo nějak předělat možnost PM zpráv aby šli lépe vidět upravovat apod, člověk někomu napíše a stěží tam vidim co napsal
0

#173 User is offline   cezeta 

• Daemonica Team
  • Group: Developer

Posted 07 March 2013 - 02:07 PM

nevim o co ti jde flynne, v teamu o ty message diskutujem uz 3 dny, nevim co dalsiho konstruktivniho bys chtel vymejslet.. bud se to vypne nebo se to necha, jak je, nebo se tam prida max cas, nad kterej to uz nebude ukazovat... jakakoli jina uprava chce cas, kterej bych ted radsi venoval vecem jako ToCh, DF nebo WG
0

#174 User is offline   Xaverius 

• Hlavní korektor
  • Group: Mystiq Times

Posted 07 March 2013 - 02:27 PM

View PostMr.Heaven, on 07 March 2013 - 02:05 PM, said:

"Pokud to myslel jinak, neměl to napsat tak jasně."

http://3.bp.blogspot.com/-0aCz-AzBwbg/T2ZRjPLkVoI/AAAAAAAABic/MracIwkx45c/s400/WaitWhat.jpg

View PostMr.Heaven, on 07 March 2013 - 02:05 PM, said:

"Když člověk nevidí žádnou snahu = nikdo se ani nesnažil."

---------------------------------------------
jinak by to chtělo nějak předělat možnost PM zpráv aby šli lépe vidět upravovat apod, člověk někomu napíše a stěží tam vidim co napsal

Když tak ráda češtinářsky rozebírá, když člověk nevidí žádnou snahu, tak to znamená to, že nevidí žádnou snahu. Ta věta nepopírá, že by někde nebyl někdo, kdo se nesnaží, jen říká, že ho není vidět, tudíž snahu nevidící jedinec nevidí snahu, neb nevidí snažícího se někoho, kdo není vidět.
(Ano, ta věta je nacpaná redundantností.)
Pro informaci, nemám nejmenší ponětí, o co v té diskuzi jde :D.

A co se PM týče, tak mně vadí ta šíleně malá kapacita. Suggestion pro nové fórum - udělat zprávy jako konverzace, a jako jednu zprávu počítat celou konverzaci. Jsem si jsit, že už jsme to někde používali ;-).
0

#175 User is offline   Mr.Heaven 

Posted 07 March 2013 - 02:30 PM

View PostXaverius, on 07 March 2013 - 02:27 PM, said:

...

http://forum.gamenod...smazání-rozdílů

ale o vyústění z tohoto topicu x)
0

#176 User is offline   Flynn 

• Daemonica Team
  • Group: WoW

Posted 07 March 2013 - 02:41 PM

No, tak třeba by mohli dostat ban všichni ti dementi, co se tam vyjádřili. Co to je za odpověď "pořiď si lepší monitor" nebo "Doteď si nikdo nestěžoval, proč asi? protože je to všem u *****e".
Podle mě je to jasná provokace, že hráčům Narniasu to tam patří a nikdo je nezabanuje, kdežto noví hráči mají držet hubu a krok.
1

#177 User is offline   Gotvald 

Posted 07 March 2013 - 02:57 PM

No tak to všichni vědí se podívej viď co tam píšou za sračky ale nedej bože aby to tam napsal někdo kdo je odtud= Ban nesrat se s tím...Já už tam radši nic nepíšu já už to jen čtu ze sportu.Náhodou je to něco jako rodokaps bo jak tu někdo psal v shoutku feministky.cz :D

Jo jinak ano,ta Elba je taky šíblá,náhodou mě docela překvapila Necris se tam dokonce už i zastala M hráčů sem čuměl.Ale stejně h**** platné páč to tam dál spamovali o5 platí nedej bože mystiq hráč by měl už ban.
Mě spíš přijde že to wowko tam vlezlo všem na mozek a všichni jsou tam šíblý :D Já jsem říkal je lepší se na ně vysrat a nepsat tam nic a ono jim za pár měsíců dojde že ta popka neubejvá asi bez důvodu.
Nejlepší na tom je že Mystiq na tom zrovna dobře taky nebyl,na rozdíl ale od Nudle měl Insomku dost kvalitní server s dobrou popkou a teď zkurví i tu :/ Oni totiž budou při tomhle jejich vedení odcházet lidi i odtud...

Edit.:Heavne co to víš třeba má takového přítele jako má moje segra.Sice je to vysokoškolák ale ona co mu přikáže to udělá dojdi tamhle přines tohle... :D Ja se jenom strašně tlemim jak on skáče když ona píská.Ale tak co asi jim to tak vyhovuje no bo ho seřve za uplnou p******* a on nic sklopi hlavu,když já jsem nevedel a pod... :D Takže i tací lidé se najdou :D
0

#178 User is offline   Mr.Heaven 

Posted 07 March 2013 - 02:58 PM

View PostFlynn, on 07 March 2013 - 02:41 PM, said:

No, tak třeba by mohli dostat ban všichni ti dementi, co se tam vyjádřili. Co to je za odpověď "pořiď si lepší monitor" nebo "Doteď si nikdo nestěžoval, proč asi? protože je to všem u *****e".
Podle mě je to jasná provokace, že hráčům Narniasu to tam patří a nikdo je nezabanuje, kdežto noví hráči mají držet hubu a krok.

Elba:
Jistě, nepřiznáš, že se ta věta z významového hlediska nedá vyložit jinak, tak mě prohlásíš za duševně chorou. Opravdu charakterní výplod.

Tak ted tedy prr... Kde si vzal, že jsem dawyho post vzala jako útok?

Má činnost k datu 1-5.3.? Obeznam mě, to mě zajímá.

--------------------------------------

nutíš mě přiznat něco co v té větě není. Už jsme se přesunuli z roku 39 do středověku..huhu. a já v pozici osočeného z kacířství, že nepřiznám! ne... xD neupal mě prosím tě! xD

Kdybych neměl charakter, nechám si s*** na hlavu ...nehledě na mě... kdyby nebylo charakteru, nebylo by banů, cenzur a hádek. které se vztahují hlavně k datu 1-5.3.

v případě Dawyho, překrucování jeho významu se dá nazvat útokem.

------------------------------------
Elba:
Permanentně si meleš svý, aniž bys bral v potaz to, co píše tvůj oponent, za každou cenu jdeš proti. Jako bonus navíc nechápeš význam slov, takže konverzaci s tebou považuji za naprostou ztrátu času.

HAWK

no chápeš to? xD já ji jen postavil před zrcadlo, se jí nedivim že to nesnese xD chudák přítel pokud nějakého má, možná teď zasedá v conclave tak má chvilku klid xD
0

#179 User is offline   Janyt 

Posted 07 March 2013 - 03:05 PM

nj Elba nemela prej dlouho sex.. tak se neni cemu divit Hevne.. udelej si navstevu :D :D
0

#180 User is offline   Mr.Manik 

Posted 07 March 2013 - 03:06 PM

View PostJanyt, on 07 March 2013 - 03:05 PM, said:

nj Elba nemela prej dlouho sex.. tak se neni cemu divit Hevne.. udelej si navstevu :D :D

musí hlídat bráchu :D
0

• 15 Pages +
  • « First
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic