Mystiq.org - forum: MQ komunito sjednoťme se.. - Mystiq.org - forum

Jump to content

• 15 Pages +
  • « First
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

MQ komunito sjednoťme se..

#121 User is offline   nightmarekg 

• Group: VIP

Posted 06 March 2013 - 09:15 AM

View PostImperis, on 06 March 2013 - 08:54 AM, said:

já třeba na svůj účet z _mq nemám přístup do teď i přes odeslaný e-mail z žádosti, chápu že není čas

Kdyby nebylo jednoho hodneho GMka, tak to heslo do ted taky nevim o:)
1

#122 User is offline   Necris 

• Group: Registrovaný člen

Posted 06 March 2013 - 09:19 AM

Lenze Vy si musite tiez uvedomit, ze na vine nie su len GM. Bany sa davali ano, ale 80% opravnene. Tych zvysnych percent je mi luto, tie bany uz aj tak vyprsali, takze s tym sa neda nic spravit. A pletiete si to trochu. Bany rozdavali Devovia, nie GM. A ako som pisala, Eforovych banov sa zastavam.
0

#123 User is offline   nightmarekg 

Posted 06 March 2013 - 09:24 AM

View PostNecris, on 06 March 2013 - 09:19 AM, said:

...tie bany uz aj tak vyprsali ...

Perma mi jeste nevyprsel :( :))
0

#124 User is offline   Mystiq 

• Zakladatel
  • Group: Hlavní Admin

Posted 06 March 2013 - 09:26 AM

bych vam doporucil aby forum vedli samostatní moderatori a ne gmka, kdyz nekdo kritizuje tak gm/dev neni objektivni. Gm se pak na forum muze vyjadrit na zadost moderatora, pokud si stim moderator neumi poradit. Ono kdyz GMko prosedi 14hodin denne hadanim se na foru, tak toho uz asi pak moc neudela ze..... to jen takova rada :)

#125 User is offline   Mr.Heaven 

Posted 06 March 2013 - 09:43 AM

View Postcezeta, on 06 March 2013 - 01:09 AM, said:

- heavene - neni lepsi chvili pockat, nez picovat, vsechny nasrat a nakonec nemit nic?

no je to lepší, ale říkej to těm co banují a cenzurují na GN fórku že

jinak přesně to co píše Mísťa (díky za unban)... namísto aby dělali alespoň že něco dělají vysedává půlka z vedení na fóru... Přitom, kdyby tam nebyla taková jejich účast, nebylo by tolik faux-pas a byl by klid...

edit: jinak nevím, proč by např. Nirty se nemohla vyjadřovat sarkasticky, když má zrovna potřebu?... to si jako budou někteří ještě klást až takové podmínky jak se s nima má mluvit, aby vůbec vnímali a aby upevnili svůj totalitní postoj..?

doporučuju:

4

#126 User is offline   Razzor 

Posted 06 March 2013 - 09:56 AM

Heaven keby sa dá tak ti dám aj 100 plus repky za tento tvoj posledný komentár, naprostý súhlas
0

#127 User is offline   nightmarekg 

Posted 06 March 2013 - 09:58 AM

View PostNecris, on 06 March 2013 - 09:00 AM, said:

Night, prosim ta, keby si mi napisal, ci nechcem nieco podrzat, asi by som ta zdupala :D

ale to bylo 1. acc (za to mam ban do 8.3.), ale ted sem dostal perma na NightmareKG :)
0

#128 User is offline   Gotvald 

Posted 06 March 2013 - 10:20 AM

Oni to ale všichni vědí,rozdíl je v tom že se nikdo nebude omlouvat tomu kdo se neumí omluvit nebo uznat svou chybu...To jen tak naokraj,jinak ja taky nemam problem se omluvit za sve vulgarni vyjadrovani na GN foru,ale opravdu se nebudu omlouvat nekomu kdo to neumi :)
0

#129 User is offline   cezeta 

• Daemonica Team
  • Group: Developer

Posted 06 March 2013 - 10:27 AM

pro ty, kteri jeste nedostali odpoved z technicke podpory:

[9:59:26] Cezeta: jak vypada support mail, kolik se toho tam nahromadilo?
[10:00:00] Sroubek: celkem to jde, stihlo se toho hodne uz vcera a pocitam ze behem dneska se odlifruje zbytek

2

#130 User is offline   Necris 

Posted 06 March 2013 - 10:32 AM

Ako vravim, ja si chybu uznam. Tym hracom co dostali nepravom ban sa ospravedlnujem, ale to je vsetko co mozem. K tym modom. Yuna uz funguje, ale jej samej sa to nechce ani citat.
0

#131 User is offline   Flynn 

• Daemonica Team
  • Group: WoW

Posted 06 March 2013 - 11:21 AM

Takže, co vlastně máme? Moderátory, kterým se nechce nic číst a zaujatý developery, co rozdávaj bany na potkání. Tak to se s topicama o logu můžete rozloučit. :D
Kdybyste radši banovali ten spam guild na worldu přes 10 řádků. Ta úroveň strašně klesla. Hádky jsou mnohy míň otravnější než tohle.
1

#132 User is offline   Eldesitk 

• Insomnia Tester
  • Group: WoW Tester

Posted 06 March 2013 - 11:27 AM

flynne ale to sis splet forum, to máš napsat na diversity, nebo žeby strach? :D
0

#133 User is offline   Dawy 

• Daemonica CT - Druid

Posted 06 March 2013 - 11:36 AM

View PostNecris, on 06 March 2013 - 10:32 AM, said:

Ako vravim, ja si chybu uznam. Tym hracom co dostali nepravom ban sa ospravedlnujem, ale to je vsetko co mozem. K tym modom. Yuna uz funguje, ale jej samej sa to nechce ani citat.

Řekl bych, že omluvit se není vše, co můžeš, řekl bych, že se můžeš pokusit(a považoval bych to za vhodné) podobným situacím předcházet
0

#134 User is offline   Necris 

Posted 06 March 2013 - 11:40 AM

u mna osobne je najvacsi problem, ze som na Slovensku, kde sa IP meni rychlostou svetla, ked som na private, takze cez tyzden, ked nie som doma, sa do hry tak casto nedostanem, kedze GM char je locknuty na IPcku. Tzn. smrdim skor na forku.
Co sa tyka tych modov, proste Yuna je, WW patch s ingame moderatormi sa pripravuje, je to otazka casu. Devovia nie su vobec zaujati, Efor poriadne uz ani nehra, a ked niekto znevazuje jeho robotu, tak si ten ban kludne moze dat. U Vas devovia GM char nemali, u nas je to uplne inak, uz len kvoli tomu, ze moze dev testovat itemy, pozorovat, ako prebiehaju raidy, ci sa nieco nepokaslalo a tak podobne.
/Napisala som, ze budeme hracov viac varovat, namiesto toho, aby sme im hned naparili ban. To je jedno z rieseni.

This post has been edited by Necris: 06 March 2013 - 11:41 AM

0

#135 User is offline   Dawy 

• Daemonica CT - Druid

Posted 06 March 2013 - 11:43 AM

ano, vím, také to považuji za vstřícný krok a řešení :)
0

#136 User is offline   Shalladan 

• Daemonica Team
  • Group: Developer

Posted 06 March 2013 - 11:44 AM

No, informovanost atd jde ruku v ruce s tím, jak se v týmu nestíhá. Já třeba doteď nemám přístup na web, na foru jsem rank dostal až včera (správný rank) atd. Protože se řeší ještě pořád technické složitosti. Administrativa týmů odpadla pro zachování deadlinů a tím pádem se to dělá až teď, v průběhu.

Proč jsem psal tady a né na GN forum. Je to jednoduché. Jednak jsem tam byl Shalladan the Registred User zestartu, pak Dev, až teď mám rank, co mám mít. Za druhé, chtěl jsem psát někam, kde se cítíte "doma", protože tady jsou podmínky, na jaké jsme posledních x let byli zvyklí. Za třetí, protože když máte bany na GN foru, tak to těžko přečtete nebo na GN forum chodíte už s enragem a za čtvrté, chtěl jsem mluvit s Váma, kteří se v té kritice angažujete, né s celým současným serverem, kde by půlka lidí z druhé komunity říkala, že se Vás slepě zastávám, protože jsem taky z MQ a mohl by se přenést flame "Mystiq vs Narnias komunita" do toho topicu a už by jsme se toho flamování nezbavili nikdy a původní smysl mého příspěvku by zapadl ve flamu "my to lépe klikáme než vy" a "ale vy jste funko, my jsme blizz" atd.

Co se týče nějakého celkového vyjádření, tak to určitě něco chce, já už si obstarávám přístup na web a sesmoluju nějaký topic.

Jinak co se týče té nevraživosti "Mystiq vs Narn", příjde mi to jako tenhle obrázek...
http://kaldorei.ic.cz/mq/zebra.jpg
1

#137 User is offline   Chooze 

• Daemonica CT - Hunter

Posted 06 March 2013 - 12:06 PM

View Postcezeta, on 06 March 2013 - 01:30 AM, said:

muzem si to vzit jako pouceni pro priste na nejaky merge nebo prumazy... ted uz s tim ale asi bohuzel nic moc neudelame... spis teda nic nez moc :-/

Spíš aby to hráči vůbec věděli dostatečně s predstihem, zili jsme v představě (viz post od B1: "převádíme všecko bez rozdílu rasy, levlu, vyznání"). Kdybysme věděli o podmínce 15 min played tak si ty postavy lognem 15 min afk do Dalaranu.
Kdybych chtěl rozjíždět konspirační teorie o tom jak chteji narniasáci naše nicky co si blokujem na 1 lvl postavách tak tady takovou teorii rozšiřuju...já jí tu ale rozšiřovat nechci, mám rád nový portál GN až na nějaký tym mouchy xD

Pokud ještěněkdy spojení bude, za pár let, do tý doby všecko zapomenete. Když si vzpomenu jak se převáděly postavy při velkym mergi Albapštros (sux) +Patriot (ten lepší z obou serverů) a jak sme měli i webovou funkci, aby hráči věděli jestli jim jejich nick zůstane. Z toho bych si bral ponaučení, bylo to před dávnou dobou že u toho lidi z teamu bud jeste nebyli a nebo zapoměli. Pochybuju, že by si někdo do příštího merge něco pamatoval.

Jde hlavně o informovanost hráčů. Sice máme: twitříky, gejbuky, zpovědnice, iseekyou, skajpy...ale někdy je to s informovanosti fakt zly xD
Nekdo na ifnormovanost pořád nadává, mě stačí přečíst si důležitej post jednou za měsíc v changelogu a treba me nezajímá že boss dává o 0,01% víc dmge a i po takovejhlech podrobnejch novinkách někteří stále nadávaj xD

Hevne ty máš unban? Jaktože já ne, nebyl ani zlej, jen možná trochu ironickej, nikoho sem do "tvýho podpisu" neposílal i když si myslm ledacos xD
0

#138 User is offline   Flynn 

• Daemonica Team
  • Group: WoW

Posted 06 March 2013 - 12:07 PM

Nebojim, reaguju tady, protože se to teď řeší tady. A je to nejspíš lepší. :P
Doufám, že brzo budou mít nový stránky a hlavně forum, abych mohl vést konverzace na intelektuální úrovni tam. :D PS Devové vždycky mazali příspěvky, ne? I na mystiqu ze začátku. :D
0

#139 User is offline   Chooze 

• Daemonica CT - Hunter

Posted 06 March 2013 - 12:18 PM

View PostFlynn, on 06 March 2013 - 12:07 PM, said:

Nebojim, reaguju tady, protože se to teď řeší tady. A je to nejspíš lepší. :P
Doufám, že brzo budou mít nový stránky a hlavně forum, abych mohl vést konverzace na intelektuální úrovni tam. :D PS Devové vždycky mazali příspěvky, ne? I na mystiqu ze začátku. :D

tjn ale za ta léta si se už naučil devy z MQ uznávat a navíc ti nikdy nedávali bany.
0

#140 User is offline   Mr.Manik 

Posted 06 March 2013 - 12:38 PM

View PostNecris, on 06 March 2013 - 10:32 AM, said:

V tom případě není nic jednoduššího než .unban Mr.Manik a udělení ranku móda ;)

BTW. Zruinovali jste mi topic, teď už z ní tu fotku nedostanu :D
0

• 15 Pages +
  • « First
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic