MQ komunito sjednoťme se..
Posted 07 March 2013 - 07:57 PM
Hoši vy máte nějaké moc nastřelené nároky ne? Já sice z těch fotek taktéž mnoho nevidím, ale dá se poznat, že to jsou docela kočky +-20%. Určitě nic, za co by se člověk musel stydět, ať už večer, anebo ráno. Postava fajn, tetování nevidím a nějaký kovový bordel v gesichtu taky ne. Jenom mi teda přijde, že slečna Elba asi trochu postrádá pud sebezáchovy, přece jenom přibližovat se k vánočnímu stromku, anebo na něj rovnou šahat, to je docela vo dršku, víme přece, jací fušeři to tam štelujou a občas i odstraňujou, žjo Maníku? :D
Posted 07 March 2013 - 08:09 PM
Jo jo holka neustále oplakává smrt toho grilovaného blbečka z D1 (prý kamarád), tak to na mě nějak doléhá..
Posted 07 March 2013 - 08:14 PM
no tak o elbe jsem vedel jak vypada tim padem. pac jsem mel prosmejdeny stranky jejich gildy no a maji tam lepsi holky teda :D
Posted 07 March 2013 - 08:15 PM
Ne asi, jak banda mravenečků na kostku cukru :D Se nudíte co? :D
Posted 07 March 2013 - 08:20 PM
Yuno a jak vypadáš ty? :D
Necro ale vůbec ne jen jsem si myslel že podle (teda alespoň u Elby) toho jak se vyjadřují to budou zakomplexovaný hnusný holky a nebo naopak pěkný kočky... Jenže právě jsou to takový nějaký obyč holky no...
Edit teda u Elby nvm no ale Necris mě přijde taková normální Elba je prostě nenacházím to správné slovo a vůbec prostě sem čekal něco jiného :D
Já tě už beztak někde viděl jenže pak to vždy pustím z hlavy :D
Necro ale vůbec ne jen jsem si myslel že podle (teda alespoň u Elby) toho jak se vyjadřují to budou zakomplexovaný hnusný holky a nebo naopak pěkný kočky... Jenže právě jsou to takový nějaký obyč holky no...
Edit teda u Elby nvm no ale Necris mě přijde taková normální Elba je prostě nenacházím to správné slovo a vůbec prostě sem čekal něco jiného :D
Já tě už beztak někde viděl jenže pak to vždy pustím z hlavy :D
Posted 07 March 2013 - 08:28 PM
No tak to nevím, já zas takový psychologický odhad nemám a hlavně to tu moc nečtu, protože si tady všichni akorát stěžujou a a to je naprd, když si stěžujou všichni, jen ne já. Jinak nevím, jak ti jejich chování vyznělo, ale jestli ti například přišly namyšlené i když na to podle tebe nemají stupeň krásy.. tak co, já taky nejsem buhví jaký krasavec, ale stejně jsem narcis jak prase.
Posted 07 March 2013 - 08:30 PM
Normální holky jsou vždycky nejlepší :D Uspokojí no ale pořád je lepší se na něco koukat než o tom mluvit :D A nemyslím to vyjmečně dvojsmyslně B)
Btw.:Já nikdy na krásu nekoukal vždycky záleží na tom jak ta holčina je tolerantní,hodná,milá prostě hodně věcí než mám já :D Jenže zase mi neříkej že se nikdy nepodíváš na pěknou holku to bys kecal nebo byl gay (což předpokládám nejsi) :D
Btw.:Já nikdy na krásu nekoukal vždycky záleží na tom jak ta holčina je tolerantní,hodná,milá prostě hodně věcí než mám já :D Jenže zase mi neříkej že se nikdy nepodíváš na pěknou holku to bys kecal nebo byl gay (což předpokládám nejsi) :D
Posted 07 March 2013 - 08:32 PM
Ne, nikdo o žádné fotky nestojí, když si je každý může najít, viď Zdeněčku :D
Posted 07 March 2013 - 08:39 PM
Ale já jí tu někde viděl i tu na mystiqu má fotky jen si nepamatuju kde to bylo a jsem moc línej to hledat :D
Posted 07 March 2013 - 08:42 PM
yuna ye yuna a hlavne moderator z mystiqu jak ji budete hejtovat tak budou tvrdy tresty xD me naposled rekla ze sem sprostej! :-D
a rikate ze ten fb uz nema cenu otevirat jo? okej :-D
edit: tak me napada ze sem asi nemel pouzivat to slovo TVRDY kdyz sem tu mezi vama :-D
a rikate ze ten fb uz nema cenu otevirat jo? okej :-D
edit: tak me napada ze sem asi nemel pouzivat to slovo TVRDY kdyz sem tu mezi vama :-D
Posted 07 March 2013 - 08:44 PM
Tak tady snad ani neni nikdo ne,kdo by si něco zkusil vždyť tu musí mít každý rád.Ach toho spamu najednou :D