Mystiq.org - forum: MQ komunito sjednoťme se.. - Mystiq.org - forum

Jump to content

• 15 Pages +
  • « First
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

MQ komunito sjednoťme se..

#141 User is offline   Vyky 

• Mystiq Times Admin
  • Group: Mystiq Times

Posted 06 March 2013 - 12:55 PM

Přišlo mi něco záhadného na neinformovanosti ohledně odkazovaní na nové forum a tak jsem začal pátrat. Nakonec se má doměnka potvrdila. Buď nečtete nebo jste to přehlédli. Den předem bylo informováno, ano mohlo to být ještě dříve, ale to člověk (rozuměj mě) netuší co se ''tehdá'' dělo. Pohleďte své zraky na topic GameNode.cz strat, první stránka asi šestý post pokud správně počítám.

Je tam přesně uvedeno >

View PostBlack_one, on 28 February 2013 - 04:54 PM, said:

Protože forum.mystiq.org bude odkazovat na nové fórum.

Takže asi tak :)

Anyway chopím se tématu offtopinka a přidávám jednu menší. Menší reportáž nebo rozhovor, kterou jsem sesmolil před zhruba dvěma dny o mergi projektů (chápejte pár otázek na aktuální téma) by snad měla vyjít snad během příštího týdne. I zatím stávající redaktor MT je zvědavý jak archeolog na pískovišti :)
0

#142 User is offline   Gotvald 

• Group: VIP

Posted 06 March 2013 - 01:00 PM

Jo dobře takže teď chceš říct že jsou všici hlupáci a nikdo si toho nevšiml...Dobrý no,přiznávám že já si toho nevšiml a tedy sem blb,jenomže chyba bude asi někde jinde když si toho nevšimlo více lidí...V tom případě se to mělo dát někam kde se to nepřehlídne a stejně to neospravedlňuje ten fakt,že i když ta informace v podání B1 tedy tímto způsobem byla podána.Tak se to mělo udělat i tak aby se na toto forum dalo dostat a ne hned mazat veškeré odkazi sem...
Takže je sice hezké že je chceš obhájit ale prd platné...
0

#143 User is offline   Necris 

• Group: Registrovaný člen

Posted 06 March 2013 - 01:24 PM

View PostMr.Manik, on 06 March 2013 - 12:38 PM, said:

V tom případě není nic jednoduššího než .unban Mr.Manik a udělení ranku móda ;)

BTW. Zruinovali jste mi topic, teď už z ní tu fotku nedostanu :D

Aky si mal nick na fore?
/To mas od Martinusa, to si vybav s nim :D

Co sa tyka hracov: nirty, Danvyto, Pompercz, bocian, Jenyla, Vyky, wolker, wolker2, kalhi, zone labs, Chooze, dostali ste ban za prispievanie do ciernej listiny na 14 dni. V topicu predtym ste boli upozorneni na pravidla, ten sa nebanoval, ale ten druhy uz ano.
Mimochodom z GMiek mozem banovat na fore len ja. Takze im furt nenadavajte ;)

This post has been edited by Necris: 06 March 2013 - 01:27 PM

0

#144 User is offline   Mr.Manik 

Posted 06 March 2013 - 01:27 PM

View PostNecris, on 06 March 2013 - 01:24 PM, said:

Aky si mal nick na fore?

Co sa tyka hracov: nirty, Danvyto, Pompercz, bocian, Jenyla, Vyky, wolker, wolker2, kalhi, zone labs, Chooze, dostali ste ban za prispievanie do ciernej listiny na 14 dni. V topicu predtym ste boli upozorneni na pravidla, ten sa nebanoval, ale ten druhy uz ano.

Stejný jako tady :)

Ten perma ban mi je dodnes záhadou :)

Edit: To ani nevím jestli má cenu :)

This post has been edited by Mr.Manik: 06 March 2013 - 01:33 PM

1

#145 User is offline   Vyky 

• Mystiq Times Admin

Posted 06 March 2013 - 01:31 PM

Ach jej já jsem to špatně napsal... chtěl jsem podotkout, že ta informace tu byla, ale jak vidíš také jsem zmínil, že tu mohla být i dřív a mohlo to být o pomyslnou kapku onoho hořkého poháru lepší, protože by nepřetekl možná tak brzy. Taky jsem marně hledal odkaz sem profesor korektor mi to posílal dokonce na mail (zapoměl sem se kouknout), ale všimnul sem si až kydž to na to nové forko psal nighty, což bylo... v neděli? Neber to prosím jako sympatizaci. Rád bych zůstal na neutrální straně... i když se mi to mnohdy nedaří. Snažil jsem se taky... ale to vlastně nestojí za řeč, protože mám pocit, že se to ztratilo kdesi na dně mého ovocného košíku, kde není jenom exotické ovoce.
0

#146 User is offline   nirty 

Posted 06 March 2013 - 01:32 PM

Aky si mal nick na fore?

Nemam chut se vyjadrovat k vyse zminenym postum od tebe, avsak nutno podotknout, ze ja ban na forko na 14 dni nemam (pouze do 11.3., a uz vubec ne za prispivani do ban sekce. Asi v tom mate nejaky bordel. Ja jsem dostala ban za svuj podpis, ktery jsem si obnovila pote co za "zahadnych" zpusobu zmizel. Propagovala jsem v nem totiz komunitu ze ktere pochazim. Takze tak.
0

#147 User is offline   Necris 

Posted 06 March 2013 - 01:37 PM

http://img687.imageshack.us/img687/9541/13273235.png
Ci mi veris, alebo nie mi je fuk, nemam naozaj potrebu si vo photoshope prerabat obrazok.
Nemas chut? Okej, je mi to fuk, svoje som si povedala, aspon uz nemas o mne mylne informacie, ktore si si domyslela.
/Aha dokonca len 7, prepac, videla som popis prispievanie do ciernej listiny, tak som ta automaticky napisala na 14, ospravedlnujem sa.
// http://forum.gamenod...C5%BD%C3%A1dost

This post has been edited by Necris: 06 March 2013 - 02:09 PM

0

#148 User is offline   Chooze 

• Daemonica CT - Hunter
  • Group: WoW Tester

Posted 06 March 2013 - 01:46 PM

ciernej listiny

Pravidla černý listiny vymejšlel... (jednou bych ho chtěl poznat) xD (doufám že se časem zněněj, časem, stejně jako pravidla na hlavní stránce GN)

Nvm v čem se liší GN a MQ forko, jeslti tj programovacim jazykem ve kterym je to napsany nebo v něčem jinym (nechodim na IT školu takže to nevim).

MQ forko je asi tak stokrat lepší a teď neřešim vzhled. Jdou tu zakládat hlasování, jdou tu vkládat obrázky, jdou tu dávat warny (každej vidí že se mu zvýšil warn status), jde tu dávat repka a můžeš tu občas i spamit aniž bys hned dostal ban xD
1

#149 User is offline   Vyky 

• Mystiq Times Admin

Posted 06 March 2013 - 01:47 PM

No Nercis, ale chápeš prosímtě tu rozdílnosti našich zvyků? Co bylo tu a co je tam? Pokud tušíš, co se snažím naznačit :)
0

#150 User is offline   Janyt 

Posted 06 March 2013 - 01:49 PM

Taky bych rad videl tu radoby smlouvu, proste bych se od nich nejradsi odtrhl zpet a vysral se na ne. Ze je neco podepsanyho je pekny, ale na wow on nema stejne narok, ten by moh zkouset narokovat u blizzadu a to tezko udela mistr propr.
0

#151 User is offline   Janyt 

Posted 06 March 2013 - 01:52 PM

Aky si mal nick na fore?

To se mas cim chlubit teda. Ten topic do cerny listiny musel nekdo prenest nebo jak? Pak bych rad vedel, zda nase posty tam byly napsany uz v cerny listine a nebo pred presunem topicu. :)

Jinak forum stoji za velky kravsky ...... takze mi nejakych 14dni cteni vasich kecu vubec chybet nebude. Muzes tam ode mne pozdravovat a banuj si treba postavy, ktery si nove sam zaregistrujes.
0

#152 User is offline   Gotvald 

Posted 06 March 2013 - 02:01 PM

No tohle je zajímavé takže Nirty vlastně dostala ban,protože byla nepohodlná :D Asi tak to vidím já protože ona žije v domění že to bylo za podpis(a ano i za ten se banovalo) a vy jí dáte ban za to že psala do černé listiny :D Tady vidíte ten váš špatný přístup,když ani nevíte za co banujete a když kašlete na důkazi...Navíc ten Efor to je řádný k**** to i ten Martinus se dokázal omluvit a že si o něm taky myslím svoje...On je jako Mod/dev nebo co vlastně je a rozdává bany :D Chápu že je to asi pohodlné že může do databáze bo já nvm kam ale aby někdo kdo se hádá na forku dával bany...Jo ten bude jistě nestraný...No o tom jsme se stejně už přesvědčily.Jinak taky nevidím nic špatného dát si do podpisu odkaz sem na forum,zvlášť když jiní neměli tu možnost se sem dostat...Zvlášť pak nechápu proč dostala ban za psaní do černé listiny,když ani nevidím její post.Respektive teď jsem to prolézal a nikde jsem nic nenašel to spíš vypadá že pan Efor si banuje toho kdo se mu zrovna hodí...
1

#153 User is offline   Necris 

Posted 06 March 2013 - 02:11 PM

View PostVyky, on 06 March 2013 - 01:47 PM, said:

No Nercis, ale chápeš prosímtě tu rozdílnosti našich zvyků? Co bylo tu a co je tam? Pokud tušíš, co se snažím naznačit :)

Chapem, bany, ktore su rozdane zrusit ja nemozem, takze Vam len mozem slubit, ze Vas nabuduce upozornime.
1

#154 User is offline   vitamin 

Posted 06 March 2013 - 02:32 PM

View PostNecris, on 06 March 2013 - 02:11 PM, said:

Chapem, bany, ktore su rozdane zrusit ja nemozem, takze Vam len mozem slubit, ze Vas nabuduce upozornime.

Hlavne do buducna ak date ban/warn, napsite preco ste ho dali. Ale nie tak ze 1. gm bude pisat preco dal ban, 2. gm bude na to kaslat a 3. to napise len pre kazdy druhy ban/warn....
0

#155 User is offline   B3rky 

Posted 06 March 2013 - 03:05 PM

Citace z "informaci" ohledne spojeni projektu.
Gamers forum - Martinus - 2. Ledna - "Tým:bude kompletně spojen. Řízením celého projektu jsem byl pověřen já."
Mystiq forum - Black_One - 24. Ledna - "Když odchází mystiq, kdo bude za MQ velký šéf dál?
Jedná se o spojení projektů, taktéž tedy o spojení teamů. Žádné "za MQ" v novém projektu nebude, ale zcela jistě se ve vedení projektu nadále budete setkávat se mnou a Shalladanem (s ním samozřejmě i při řešení otázek a problémů nového WotLK serveru).
"

Neprijde mi normalni ze se konaji porady, kde se maji dohodnout takove veci a kazda strana je interpretuje jinak. Cele dva mesice pred spojenim se nam s usmevem na tvari lhalo.

A klidne mne tady upalte, ale ja se zatim omlouvat nebudu. Stojim si za tim, ze zabanovani za napsani vety "Skoda, spojeni serveru melo velky potencial" je opravdu demence. Ban byl permanentni, prispevek smazan, nikomu z vedeni jsem nenadaval, na cernou listinu jsem nenapsal ani slovo, dukaz o jinem poruseni jsem nedostal, duvod banu - "Znevazovani serveru" - Nevim jake pravidlo jsem porusil, ale v pravidlech forka rozhodne neni. Jsem jen "odpad" z Mystiqu a musel jsem byt za to "popraven"?
Vtipne jak se k memu banu nedokaze nikdo z vedeni vyjadrit a vysvetlit presne jakou cast pravidel jsem porusil.
Myslim ze zadna jina pisnicka nedokaze popsat momentalni situaci na Gamenode lepe nez tato.

B3

This post has been edited by B3rky: 06 March 2013 - 03:06 PM

0

#156 User is offline   Sheleronk 

• Group: WW Moderátor

Posted 06 March 2013 - 03:08 PM

Ono by stačilo jednoduše skladovat důkazy do nějaké skryté sekce a ne je hned mazat jak blbci ;)
0

#157 User is offline   Gotvald 

Posted 06 March 2013 - 03:41 PM

To by právě pak nastal jiný problém a to ten že by vyšlo najevo že se banují uplný banality...Viz berkyho post výše...Ale Martinus se vyjádřil jasně,totiž že nám bude muset stačit jeho slovo nikoli důkazi.Jinak ZDE
Takže ať se pak pan M. nediví že má popku 300+- :D
0

#158 User is offline   Sheleronk 

• Group: WW Moderátor

Posted 06 March 2013 - 03:58 PM

Ten topic jsem četl. Právě proto bych rád viděl pro příště nějaké důkazy :)
Začínám za tohle vše mít výčitky svědomí ..
0

#159 User is offline   pomper 

Posted 06 March 2013 - 04:10 PM

Joo jsem v TOP 10 :-D ne teď k věci. Chtěl bych se jenom zeptat za co ja ten ban mám přesně. Jo já vím důvod černa listina, ale když jsem to psal, tak to nebylo ješte v černe listině tak nevidim důvod exotickeho ovoce... Jako teď už s tim bohužel nic neudělam prozože to bylo určitě smazano...
Ještě se vrátím k těm podpisum. Proč jste banoval nirty a spol za to ze maji podpis ve znaku Mystiqu když sam velký Martinus měl nebo ješte má podpis onlinegamers.cz ???
0

#160 User is offline   Eldesitk 

• Insomnia Tester

Posted 06 March 2013 - 04:31 PM

Hele já taky dostal 2 bany za to že sem byl nepohodlnej, nu což, acc mám 3. a až se něco bude řešit, tak si odnesu 3 ban, já už si zvyknul :D
0

• 15 Pages +
  • « First
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic