MQ komunito sjednoťme se..
Posted 05 March 2013 - 07:06 PM
Nevim proc bych se JA mel prizpusobovat radoby komunite, co vubec ale vubec nic neprinesla,.. maxilmalne si prinesly gold capy.
Shallda pise, ze jsme chteli popku - mame ji, ze jsme chteli bg - mame je.. ale ze tohle je par procent, co tvori funkcni server je vec jina. Ono mozna funkcni DF by taky k zabaveni stacilo.
Posted 05 March 2013 - 07:07 PM
Ked wotlk upadal nech tahnu na Gamers.cz... TBC mohla ostat pod vedenim Mystiqu... a aj tak by dlho dlho prosperovala. Mystiq bol vybudovany na zaklade a gamers.cz ? max Funserver... a potom sa hraju na blizzlake ? GJ GJ
Posted 05 March 2013 - 07:08 PM
Rhodan: Mohl bych vidět důkazy(posty), na základě kterých byl hráč zabanován, nebo mi musí stačit tvé vyjádření?
Martinius: Bude ti muset stacit me vyjadreni.
To už nemyslí vážně?
Posted 05 March 2013 - 07:08 PM
Dawy, on 05 March 2013 - 07:01 PM, said:
takže bany mužou přijít i bezdůvodně, jelikož žádné důkazy se nezveřejňují/nejsou, hráčům musí stačit vyjádření osoby, která nazve komunitu mystiqu pokrytcema....
edit: aneb způsob, jak odstranit nepohodlné hráče diktátorským řežimem, kde jsem tohle jen viděl......
wtf? Si dělá kozla ne? :D
Kde jako má to ofenzivní vystupování atd? :D
Posted 05 March 2013 - 07:10 PM
edit:
akorád mi nejde hlavou proč krouží tolik členů z vedení na fóru jako mouchy kolem hovna... a nedělají něco lepšího, protože tam stejně jen banují cenzurují a šíří kecy jak mají spostu práce... kdo je nutí tam být? hráči jsou schopní si to vyřešit mezi sebou a oni mohou napsat a odpovědět názorem, nechat hráče se o5 vyjádřit a posléze se snažit ukončit debatu a locknout topic... a to bez nějakého hrocení a vysedávání 24/7 u fóra... nebýt jich tak to tak daleko ani nezajde... si tam musí uživatel připadat jak v domově důchodců s přehnanou péčí, člověk aby se tam bál se i pos**t do plíny aby ho nezabanovali
Posted 05 March 2013 - 07:30 PM
domnívám se, že znevažování OG týmu nastat nemůže, jelikož OG tým není je pouze GN tým
tady je celý obsah toho, s čím jsem souhlasil
Forum Rules
Stručná obecná pravidla fóra
- Jméno topicu musí být jasné a výstižné.
- Diskuze v topicu se musí odvíjet daným směrem.
- Obsah diskuze, a to už od prvního příspěvku, musí být relevantní pro většinu hráčů.
- Je zakázáno spamovat a vyvolávat flame. (Sekce Krčma je určena pro volné debatování a neplatí tu tak přísná pravidla ohledně spamu jako v ostatních skecích, ale vše má své meze.)
- Podpis, Avatar nesmí obsahovat obrázky s jakymkoliv sexualním a rasovým podtextem. (Podobné případy budou řešeny smazáním podpisu či avataru uživatele, při opakování banem.)
- Je zakázáno jakkoliv znevažovat členy OG týmu.
- Je zakázáno jakkoliv porušovat zákony ČR. Na fóru je zakázáno jakékoliv rasistické a xenofobní vyjadřování, propagace drog, poptávání, propagace audia, videa a softwaru chráněného autorskými právy a zveřejňování linků na ně, explicitní sexuální tématika a podobně.
- Je zakázáno užívat nadměrně sprosté výrazy. Hrubé nadávky a urážky taktéž nejsou tolerovány. Doplňování nevhodných (sprostých) slovíček nějakým znakem tak, aby nebylo odhaleno filtrem sprostých slov, je považováno za obcházení pravidel fóra.
- Každý uživatel je zodpovědný za příspěvky psané z jeho účtu.
- Je přísně zakázáno na fóru uvádět odkazy nebo návody na bugy (zneužívání herních chyb).
- Je zakázáno "spamovat" posty, které nesouvisí s daným tématem, tyto posty budou mazány. Taktéž je zakázáno quotovat opakovaně příspěvky.
- Do všech diskuzí je zakázáno vkládat přímo zobrazované obrázky větší než 640x480 pixelů nebo větší než 200kb. Na větší obrázky musí odkazovat pouze link.
- Maximální velikost obrázku v podpisu nesmí přesahovat rozměry 300x150 pixelů (drobné přesáhnutí je možné) a velikost do 50Kb. Obrázek ani podpis nesmí svojí povahou porušovat jakékoliv jiná pravidla fóra.
- Uživatelé jsou povinni respektovat doplňující pravidla, pokyny a požadavky moderátorů, členů realizačního týmu a administrátorů v jednotlivých sekcích fóra. Je zakázáno se na fóru vydávat za člena realizačního týmu, administrátora fóra nebo moderátora. Je zakázáno kohokoliv z teamu urážet, vysmívat se mu či ignorovat ho.
- Je zakázáno do příspěvku vkládat odkazy na jiné herní servery.
- Ignorování výstrah moderátora či jiného člena teamu je trestáno.
- Každý uživatel je povinnen přečíst si pravidla pro jednotlivé sekce - pokud bude topic v rozporu s pravidly obecnými či sekčními, bude rovnou smazán.
- Topic musí mít výstižný název, autor topicu "pls pomoc", "mám problém", "otázka" bude napřed moderátorem upozorněn; pokud jméno topicu sám nezmění, topic bude smazán.
- Každý uživatel je povinnen sledovat Zákazy na Diskuzním Fóru a Serveru a Podmínky na Diskuzním fóru - moderátor není povinnen upozorňovat.
- Následky porušení pravidel na fóru se mohou promítnout i do hry a obráceně!
- Neznalost neomlouvá!
Posted 05 March 2013 - 07:49 PM
Posted 05 March 2013 - 08:10 PM
Jinak pokud hledáte server na který se odstěhovat tak s kámošem developerem (dělal pro Insomnii Vmapy a nějaké další opravy) připravujeme projekt, jen zatím nemáme stroj na kterém to rozjedem, ale to je v jednání. Problém je, že to bude TBC, i když TBC s funkčností co jinde není x) Pokud by byl zájem tak vás tady potom muzu informovat.
Posted 05 March 2013 - 09:07 PM
měla bych jeden dotaz ohledně spojení, mám strach se zeptat na novém vyhroceném foru, aby to nebylo bráno jako urážka práce gm.
Jak to nakonec bylo se jmény postav? Kdo dostal přednost? U acc to nakonec dle původní domluvy neproběhlo viz http://forum.gamenod...F-account%C5%AF, jak je to tedy s nicky?
Díky za odpověď a možnost vyjádřit se tu.
Co se týká původního tématu, mě by se líbil omluvný topic na novém foru, kde bych se pobavila u čtení omluvných postů a případného sypání si popela na hlavu obou stran. Klucí, když založíte topic, kde se slušně omluvíte za hate z vaší strany, nabídnete možnost smíru a nového začatku, třeba přijde podobné jednání i z druhé strany. Osobně bych také uvítala omluvu některých jejich gm, například ten developer, co je tvůrcem loga, na mě svou arogancí a urážkami zrovna dobrý dojem neudělal, od členů vedení bych očekávala trochu profesionálnější jednání, ale což, dělá ostudu jen sám sobě. Uvědomte si ale, že pár haterů od nás, co hejtovali již na starém foru, pak kazí reputaci ostatním a ti jsou následně bezdůvodně banováni (nechme stranou téma ukázky síly z jejich strany, zkusme to brát tak, že to prostě nedali a naučí se s námi jednat). Důsledek je ten, že přecitlivělé a slabé ženy ze serveru, jako třeba já, se bojí momentálně i napsat na world :). Ukažte, že jste nejen chlapi a naši ochranci z Mystiqu, co se nebojí si stát za svým, ale především gentlemani. Myslím, že nejlíp uděláte, když ukážete, že jste ti moudřejší, co umí ustoupit. Třeba nám pak jejich vedení vyjde vstříc a nebudeme tam jak u bohatších sousedů na návštěvě.
Jinak vám všem přeji pěkný den a hezké hraní na novém serveru.
Sun
Posted 05 March 2013 - 09:12 PM
sunakasi, on 05 March 2013 - 09:07 PM, said:
Foto a uvidíme :D
Posted 05 March 2013 - 09:18 PM
A i kdyby tam nějaký vyjádření bylo tak si ho kvůli nepřehlednosti forka ani nevšimneš (bugreport se tam míchá s normálníma topicama).
Posted 05 March 2013 - 09:21 PM
No co se mě týká ja na jejich forko nepsal už nějakou dobu a že já jsem zrovna jeden z těch trollů :rolleyes: Ale u mě se už ani nedá nic jiného čekat už jsem prostě takový a baví mě to :D Vzhledem k tomu že mám ban a jsem líný se znova registrovat tak za mě nehrozí jakékoli hatování a trolování :D Wowko už nehraji a tak jsem se musel zastat Mystikářů jen na vysvětlení :)
Odpověď co já sám jsem slyšel(ano slyšel nemůžu to sto pro potvrdit ani podložit důkazi),tak zatím jsou na tom lidi z Mystiqu dost špatně.Něktří se ani radši neregistrovali protože jejich nick je buďto obsazený a nebo mají nick jíný i když mají větší played...
Jinak se bojíš oprávněně protože,těch lidí co dostali exotické ovoce neprávem je opravdu dost :)
No a jelikož jsem i posthunter tak mi nedalo jinak a musel sem odpovědět :D už jen 394 postů xD
Posted 05 March 2013 - 09:35 PM
;) Mazej ten topic založit :D
Posted 05 March 2013 - 09:37 PM
Posted 05 March 2013 - 09:40 PM
Kazdopadne jsem za tohle forko rad, aspon se vase nazory dovim bez toho zbytecnyho urazeni, rejpani a ironie. V mnohem mate pravdu, neco zase vidim jinak, ale jsem rad, ze se to nekam posunuje.
Asi bych mohl odpovedet na vic technickych detailu, ale nejak me pri cteni vsech tech postu nenapadlo delat si poznamky, takze odpovim jen na ten posledni ohledne jmen:
- duplicitni nicky postav jsou reseny tak, ze byl zachovan postave s delsim played
- duplicitni nicky accountu jsou z technickych duvodu resene tak, ze mystiq ucty maji pridano _mq a je nutne na ne resetnout heslo - k tomu dochazi manualne a jelikoz takovych accountu je skoro 3000, zadosti o reset je hodne a trva to, nez se na vasi zadost dostane rada
- o problemu s anti-spam botem se vi, buhuzel to ted ale neni priorita, takze doporucuju zalozit si jiny nick a nasledne slusne pozadat na support mail o jeho zmenu s oduvodnenim, ze vas originalni nezavadny nick byl blokovan spambotem
pokud mate dalsi dotazy technickeho charakteru, tak se klidne ptejte bud tady nebo na diversity forku - ty, na ktere umim odpovedet, se snazim resit
s pozdravem,
Cezeta
ps: dotazy PROC je necemu tak, jak jsem popsal, nejsou na miste... jako nicotny DB dev nemam moznost tyhle globalni veci ovlivnovat
Posted 05 March 2013 - 09:41 PM
Mr.Manik, on 05 March 2013 - 09:37 PM, said:
Screeny charů se nepočítaj ^^
Omluvuju se, ale nemohu sloužit, vyšli by najevo některé skutečnosti...:D
http://www.insanewor...a-internetu.jpg
Posted 05 March 2013 - 10:06 PM
sunakasi, on 05 March 2013 - 09:41 PM, said:
http://www.insanewor...a-internetu.jpg