To je program, co pouští zvuky, které neslyší ucho, ale vstřebává je mozek.
Pro to, aby byl aspoň nějaký účinek, potřebujete mít tmu, nesmí vás nic rušit, mít to puštěný na sluchátkách, mít zavřené oči, mít to puštěné tak, aby se to dalo vnímat, ale zároveň aby z toho nebolela hlava, soustředit se jen na to "hučení", při pouštění v hlavě počítat od 1000 do 0 (tím, že začnete počítat nahoru místo dolu poznáte to, že to začíná působit - ale jen u některých) a hlavně když se rozhodnete si to pustit, tak doposlouchat nejlépe do konce.
Už to mám stažené, ale bojím se si cokoliv pustit, potom, co jsem si přečetl nějaké příběhy (to jsem neměl dělat), jak se nemohli hnout z místa, a měli halucinace, ve kterých to imitovalo smrt apod. - To sice jen v určité nahrávce - Gates of Hades- která je pro to určená, ale i tak z toho mám špatný pocit.
Chtěl bych tedy vědět, jestli to někdo z vás zkoušel, popřípadě abyste popsali to, co se vám dělo, protože si myslím, že ty příběhy, které píšou lidi na ofic. fórech nejsou zčásti možné a pochybuju, že by účinek byl například 24 hodin, jak tam někdo psal (24 hodin halucinace - létací lampa, jasnější barvy atd. - při poslechnutí jedné věci 3x za sebou)
Kdyby to někdo chtěl vyzkoušet, tady je odkaz na program: http://www.edisk.cz/...ar_16.57MB.html (Obsahuje i placené nahrávky, ale teď si nejsem jistý, jestli tu je zakázané zveřejňovat warez linky a nebo ne (přes Search mi to nic o Warezu nenašlo) - popřípadě mě upozorněte a já ten odkaz smažu, ať z toho nemám nějaký problém - warn a podobně) - Jinak, Nepouštějte si Gates of Hades (GoH), protože to vzbuzuje nejnegativnější emoce (paranoia, strach, halucinace - například ten pocit umírání, a podobně)
This post has been edited by Vexom: 27 December 2009 - 11:37 PM
Help