Hoj,
prohledal jsou spoustu veci ale reseni zadne. Tak to placnu sem, mozna nekdo neco podobneho resil.
Komp - MB MSI K8N NEO nForce4 chipset, nVidia GB ethernet controler
Ve win XP jede normalne GB. At naprimo s file serverem nebo pres GB switch
Ve Win7 je proste jen 100M. Ve vlastnostech sitovky neni ani GB na vyber.
Zkousel jsem nForce drivery pro Visty asi 3 verze ktere jsem nasel ale tam mi to ani sitovku instalovat nehodlalo.
Vedela by nejaka hodna duse co s tim?
Page 1 of 1
W7+nforce4 GB ethernet jen 100M misto 1G
Posted 28 December 2009 - 02:12 PM
Sc0uT, on 28 December 2009 - 10:57 AM, said:
Hoj,
prohledal jsou spoustu veci ale reseni zadne. Tak to placnu sem, mozna nekdo neco podobneho resil.
Zkousel jsem nForce drivery pro Visty asi 3 verze ktere jsem nasel ale tam mi to ani sitovku instalovat nehodlalo.
Zkoušel si Win-Pause/Break (vlastnosti Tento Počítač, nebo Systém v ovládacích panelech) - Správce zařízení - Síťové adaptéry - tvůj xx - Upřesnit - Speed & Duplex - 1.0 Gbps Full Duplex ... nastavit?
Restart zřejmně neni třeba, ale doporučuju
Posted 28 December 2009 - 02:17 PM
Jop to jsem i psal ( to jsou ty vlastnosti sitovky ), GB tam na vyber neni.
TEd jsem tam nacpal rucne drivery , ve spravci zarizeni se u ni uz pise 10/100/1000 ale porad tomu GB nevnutim...
A tvari se jak kdyby nekdo vytahoval a vracel kabel. PRicemz ve stejnem stavu to pod XP / Linuxem jede naprosto ok jak ma ;)
TEd jsem tam nacpal rucne drivery , ve spravci zarizeni se u ni uz pise 10/100/1000 ale porad tomu GB nevnutim...
A tvari se jak kdyby nekdo vytahoval a vracel kabel. PRicemz ve stejnem stavu to pod XP / Linuxem jede naprosto ok jak ma ;)
Posted 28 December 2009 - 03:45 PM
Zeptat sem se musel.
Je to driverama, když na XP tam dáš 1Gbps a rychlost v praxi tomu odpovídá a na W7 to nedáš, tak je to jedině driverama.
Počkej si na nějaký novější.
Je to driverama, když na XP tam dáš 1Gbps a rychlost v praxi tomu odpovídá a na W7 to nedáš, tak je to jedině driverama.
Počkej si na nějaký novější.
Posted 28 December 2009 - 04:08 PM
Mno takze koupim do PCI sitovku.
K tomuhle asi novy uz nebudou :D
Dik za odpovedi
K tomuhle asi novy uz nebudou :D
Dik za odpovedi
Page 1 of 1
Help