Mystiq.org - forum: I-Doser - Mystiq.org - forum

Jump to content

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

I-Doser

#1 User is offline   Vexom 

• Group: Registrovaný člen

Posted 27 December 2009 - 11:34 PM

Znáte I-Doser? Zkoušel jste to někdo?

To je program, co pouští zvuky, které neslyší ucho, ale vstřebává je mozek.
Pro to, aby byl aspoň nějaký účinek, potřebujete mít tmu, nesmí vás nic rušit, mít to puštěný na sluchátkách, mít zavřené oči, mít to puštěné tak, aby se to dalo vnímat, ale zároveň aby z toho nebolela hlava, soustředit se jen na to "hučení", při pouštění v hlavě počítat od 1000 do 0 (tím, že začnete počítat nahoru místo dolu poznáte to, že to začíná působit - ale jen u některých) a hlavně když se rozhodnete si to pustit, tak doposlouchat nejlépe do konce.

Už to mám stažené, ale bojím se si cokoliv pustit, potom, co jsem si přečetl nějaké příběhy (to jsem neměl dělat), jak se nemohli hnout z místa, a měli halucinace, ve kterých to imitovalo smrt apod. - To sice jen v určité nahrávce - Gates of Hades- která je pro to určená, ale i tak z toho mám špatný pocit.

Chtěl bych tedy vědět, jestli to někdo z vás zkoušel, popřípadě abyste popsali to, co se vám dělo, protože si myslím, že ty příběhy, které píšou lidi na ofic. fórech nejsou zčásti možné a pochybuju, že by účinek byl například 24 hodin, jak tam někdo psal (24 hodin halucinace - létací lampa, jasnější barvy atd. - při poslechnutí jedné věci 3x za sebou)

Kdyby to někdo chtěl vyzkoušet, tady je odkaz na program: http://www.edisk.cz/...ar_16.57MB.html (Obsahuje i placené nahrávky, ale teď si nejsem jistý, jestli tu je zakázané zveřejňovat warez linky a nebo ne (přes Search mi to nic o Warezu nenašlo) - popřípadě mě upozorněte a já ten odkaz smažu, ať z toho nemám nějaký problém - warn a podobně) - Jinak, Nepouštějte si Gates of Hades (GoH), protože to vzbuzuje nejnegativnější emoce (paranoia, strach, halucinace - například ten pocit umírání, a podobně)

This post has been edited by Vexom: 27 December 2009 - 11:37 PM

0

#2 User is offline   Maník 

• Vyhozen z komunity Mystiq.org

Posted 27 December 2009 - 11:43 PM

jo, vědci z multigamingu by mohli povídat...jeden čas jsme testovali jakej vliv to má ve skutečnosti na člověka ^^
0

#3 User is offline   Vexom 

Posted 27 December 2009 - 11:48 PM

View PostManík, on 27 December 2009 - 11:43 PM, said:

jo, vědci z multigamingu by mohli povídat...jeden čas jsme testovali jakej vliv to má ve skutečnosti na člověka ^^

A co jste zjistili ?
0

#4 User is offline   Lloyde 

• Group: VIP

Posted 27 December 2009 - 11:51 PM

Se podívej na Maníka - spamující zabedněnej dement co musí mít vždycky pravdu :)
0

#5 User is offline   Howkey 

Posted 27 December 2009 - 11:56 PM

Člověk si umí vsugerovat hodně věcí ... stačí když tomu uvěří, z čehož čerpá hodně kultur při léčení jako třeba Rituály apod. A funguje to? Ano, když tomu uvěříte. Samozřejmě si neodpustim díla MASHe kde dávali pacientům místo léků cukr ... samozřejmě seriál, ale takhle to "jde".

Zkoušel jsem for fun dříve takový ty "uklidňující" ale lepší je si dát kakao a knížku číst v posteli ...
0

#6 User is offline   Vexom 

Posted 27 December 2009 - 11:59 PM

View PostHowkey, on 27 December 2009 - 11:56 PM, said:

Člověk si umí vsugerovat hodně věcí ... stačí když tomu uvěří, z čehož čerpá hodně kultur při léčení jako třeba Rituály apod. A funguje to? Ano, když tomu uvěříte. Samozřejmě si neodpustim díla MASHe kde dávali pacientům místo léků cukr ... samozřejmě seriál, ale takhle to "jde".

Zkoušel jsem for fun dříve takový ty "uklidňující" ale lepší je si dát kakao a knížku číst v posteli ...

Já nemyslim, že by to bylo placebo, protože jsou i lidi, kterým to pustil známý aniž by ten druhý člověk vůbec tušil co to je a fungovalo to na něm.
Navíc, placebo přece nemůže vyvolat silné halucinace a (například) neschopnost se hýbat.

This post has been edited by Vexom: 28 December 2009 - 12:01 AM

0

#7 User is offline   hartom 

• Vyhozen z fóra Mystiq.org

Posted 27 December 2009 - 11:59 PM

placebo efekt....
0

#8 User is offline   Maník 

Posted 28 December 2009 - 12:05 AM

View PostLloyde, on 27 December 2009 - 11:51 PM, said:

Se podívej na Maníka - spamující zabedněnej dement co musí mít vždycky pravdu :)

Když vynechám tu část, kde se mě snažíš urazit, tak to je pravda :D

Jinak já byl spíš nezávislej pozorovatel, protože repráky powa a i když sem to měl na sluchátkách, tak nic, akorát mě to tak trochu nutilo přemejšlet nad tím, čím mám svojí mysl zabavit, než to skončí xD
0

#9 User is offline   Vexom 

Posted 28 December 2009 - 12:08 AM

View PostManík, on 28 December 2009 - 12:05 AM, said:

Když vynechám tu část, kde se mě snažíš urazit, tak to je pravda :)

Jinak já byl spíš nezávislej pozorovatel, protože repráky powa a i když sem to měl na sluchátkách, tak nic, akorát mě to tak trochu nutilo přemejšlet nad tím, čím mám svojí mysl zabavit, než to skončí xD

Co sis pouštěl?

Jo a jinak, tady je diskuze ohledně toho, jestli to je placebo a nebo ne: http://www.i-doser.c...p?t=139&start=0
0

#10 User is offline   Maník 

Posted 28 December 2009 - 12:39 AM

Už je to doba, ale jmenovalo se to tuším Hand of God
0

#11 User is offline   Vexom 

Posted 28 December 2009 - 12:44 AM

View PostManík, on 28 December 2009 - 12:39 AM, said:

Už je to doba, ale jmenovalo se to tuším Hand of God

A poslechl sis to tak, jak jsem psal? Tzn. tma, sluchátka, dostatečná hlasitost, klid, soustředění, počítání?
Protože toto je zrovna nahrávka, která působí i na lidi, na které ID jinak nepůsobí.
0

#12 User is offline   Reaver 

Posted 28 December 2009 - 01:02 AM

Program peknej, bohuzel mi nefunguje na ntb, takze jsem uz dlouho nemel moznost zkouset. Funguje to celkem dobre. Zkousel jsem masochistu, a-bomb, morfium a jeste par, na ktery si uz nepamatuju podle jmena a vsechno melo zajimavy ucinky. Doporucuju ale vyhnout se Hand of god a podobnejm hovadinkam aspon ze zacatku.
0

#13 User is offline   Vexom 

Posted 28 December 2009 - 01:11 AM

View PostReaver, on 28 December 2009 - 01:02 AM, said:

Program peknej, bohuzel mi nefunguje na ntb, takze jsem uz dlouho nemel moznost zkouset. Funguje to celkem dobre. Zkousel jsem masochistu, a-bomb, morfium a jeste par, na ktery si uz nepamatuju podle jmena a vsechno melo zajimavy ucinky. Doporucuju ale vyhnout se Hand of god a podobnejm hovadinkam aspon ze zacatku.

A zkoušel jsi Hand of God? Nebo někdo z tvých známých? Co ti/jim to dělalo?
0

#14 User is offline   -TemP- 

• Group: LoL moderátor

Posted 28 December 2009 - 01:21 AM

ja tu mam set asi 10 drog, ale jediny co na me fungovalo byla stara dobra marihuana.. zadnej extra efekt, ale celkem se to tomu priblizovalo..
0

#15 User is offline   Howkey 

Posted 28 December 2009 - 01:25 AM

a jak vůbec dostanete z toho zvuky co neslyší ucho když většina sluchátek umí zvuky jen v pásmu slyšitelnym ? (stejně tak repro)
16Hz - 16kHz

na to si musíte pořídit něco speciálního nebo co ?
0

#16 User is offline   Maník 

Posted 28 December 2009 - 01:29 AM

bud je to shit nebo sem divnej...coz asi budu, kdyz se mnou nedala trava, alkohol atd nic ani v realu xD

A nebo oboje ^^
0

#17 User is offline   Reaver 

Posted 28 December 2009 - 01:44 AM

View PostVexom, on 28 December 2009 - 01:11 AM, said:

A zkoušel jsi Hand of God? Nebo někdo z tvých známých? Co ti/jim to dělalo?

Znami by me povazovali za blazna, vnucovat jim tohle, natoz se ptat na jejich zkusenosti ^^

HoG jsem osobne nezkousel, ani ji nemam v tom baliku. Co jsem tedy tim varovanim chtel rict? Na kazdyho tohle funguje jinak - rikej tomu sila sugesce, mira imunity vuci zmenam vedomi nebo cokoli jinyho. Pokud na nekoho pusobi neco z kategorie slabsich drog, implikuje to ve vetsine pripadu to, ze na nej budou pusobit i silnejsi. Pokud tedy nekdo je extremne nachylny vuci necemu a zacne rovnou tim nejtezsim kalibrem, tak to nemusi idealne dopadnout.

View PostHowkey, on 28 December 2009 - 01:25 AM, said:

a jak vůbec dostanete z toho zvuky co neslyší

Tohle je kec v recenzi. Nejde neco neslysitelnyho, ale zpusob, jakym jsou slysitelny frekvence kombinovany do pravyho a levyho ucha. Staci ti k tomu teda obycejny stereo sluchatka, ktery zajisti, ze pravy ucho neuslysi levy reproduktor a v.v. Pokud se nekdy dostanes na stranky produktu a uvidis tam reklamy, ze nejlepsi zazitek budes mit s temahle sluchatkama za x00$, pak k tomu pristup jako ke kazdej reklame a uvedom si, ze to je jenom kvuli ziskum. Na druhou stranu mit bezdratove sluchatka a lezet u toho v posteli neni od veci.

View PostManík, on 28 December 2009 - 01:29 AM, said:

coz asi budu, kdyz se mnou nedala trava, alkohol atd nic ani v realu xD

Tak u kazdyho zalezi na davce a jeho odolnosti vuci dane latce. Bud si tedy nedopravas dostatecny mnozstvi nebo ses narodil s velmi silnou resistenci k magii latkam ovlivnujicim vedomi.
0

#18 User is offline   Howkey 

Posted 28 December 2009 - 01:53 AM

Já vim jak to myslej, ale myslel jsem že využívaj nějaký vysoký neslyšitelný frekvence pro ucho apod ... takže to jsou zvuky přímo nějaký v tom ?
0

#19 User is offline   -TemP- 

• Group: LoL moderátor

Posted 28 December 2009 - 01:59 AM

View PostHowkey, on 28 December 2009 - 01:53 AM, said:

Já vim jak to myslej, ale myslel jsem že využívaj nějaký vysoký neslyšitelný frekvence pro ucho apod ... takže to jsou zvuky přímo nějaký v tom ?

jj.. vysoky frekvence, ktery jdou ale vytvorit alespon trochu lepsimi sluchatky (zadny pecky, ale proste sluchadla pres cely usi s izolaci), proto to poustit ve specialnim programu, ktery je dokaze vytvorit nebo ja to mam na dvd ve flacu (mp3 nejde - vysoce ztratovy format a prisel bys prave i to casti zvuku, ktery chces)..
0

#20 User is offline   Howkey 

Posted 28 December 2009 - 02:05 AM

v tom případě to bude hodně o sluchátkách (reprodukci zvuku) protože většina slouchátek na tohle nejsou stavěný, takže bych se tím "jakýkoliv" neoháněl, spíš naopak - některá sluchátka způsobí že to vůbec nebude fungovat si myslim ...

Ale já to ani zkoušet nehodlám, myslim že člověk si může najít v hlavě vše co chce sám, stačí se soustředit a nemusí se opíjet / kouřit apod .. tohle mi přijde jako taková virtuální omamný látky ...
0

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

2 User(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users

TOPlist