Ebyliny
Posted 06 December 2009 - 04:30 PM
Asi nejvíc bych doporučila Goji (Kustovnice činská), ale všechny produkty jsou kvalitni:) Takže doufám, že jsem vás nalákala a něco si objednáte:)
www.ebyliny.cz
Posted 06 December 2009 - 04:36 PM
Posted 06 December 2009 - 04:38 PM
Posted 06 December 2009 - 07:43 PM
Posted 06 December 2009 - 07:44 PM
ps: modrej leknín imho nicmoc, dával jsem to naložený ve víně a bylo mě z toho akorát tak divně :(
Posted 06 December 2009 - 07:47 PM
Denisa, on 06 December 2009 - 07:43 PM, said:
pokud mi můžeš zaručit, že to funguje a vysvětlíš mi dávkování tak to mile rád odzkouším, jen doufám, že se na to nevytváří nijaká závislost :) btw jak chutná kouření toho leknínu? a jde to kouřit i jen tak, bez trávy? de to strčit do skla? :(
Posted 06 December 2009 - 07:55 PM
Gum_Bob, on 06 December 2009 - 07:47 PM, said:
I kdyby to nefungovalo, tak se neni ceho bat - placebo effect to jisti ^^
edit: kdyz jsme tak u toho, tak z pravniho hlediska (jo vim, je to sracka, ale pokud chcete, aby to aspon chvili zilo, tak by bylo zavhodno se zaridit...) by nebylo od veci u ceny uvadet zda-li je vcetne DPH a jak to vlastne je s platcovstvim obchodnika. Nazbyt by nebylo ani sepsani obchodnich podminek.
Posted 06 December 2009 - 08:11 PM
Myslím, že kdybys k tomu udělala ještě alchemku, nadrtila něco z toho do flašek a prodávala to jako Elixír mládí, Nápoj lásky a takový a dostatečně před tím lidem vymyla mozek, tak z toho vytřískáš víc ^^
Posted 06 December 2009 - 10:28 PM
Posted 06 December 2009 - 10:54 PM
edit by mod: poslední příspěvek se nequotuje! :)
Posted 07 December 2009 - 04:02 PM
Gum_Bob, on 06 December 2009 - 07:47 PM, said:
závislost se nevytváří, jde to kouřit samotné ale pro větší účinek je to s trávou lepší, pokud máš ale nekvalitní tak je lepší samotný:). jde to i ve skle i ve fajfce. dávkování je jasný jak velký brko chceš tolik tam toho musíš dát
Btw: na ty salveji uz se dela:)
Btw2: Maniku s tema lektvarama to neni zas az tak blbej napad:D
Posted 09 December 2009 - 11:21 AM
Někdo mi říká že hraju moc wowko ... mě to přijde stále lepší než do svýho těla cpát halucinogeny nebo si zničit plíce. U toho wowka si člověk pokecá s kámoši.
Já bych jakýkoliv takovýdle věci normálně zakázal ... uznávám že u alkoholu je to trochu těžší rozhodnutí ... ale čuchat ty smrady v Praze bych vám přál ... jdete po ulici plný lidí a před váma někdo kouří a vy se dusíte asi jako když pálíte pneumatiku cca ... dokonalý.
Posted 09 December 2009 - 01:26 PM
Howkey, on 09 December 2009 - 11:21 AM, said:
Někdo mi říká že hraju moc wowko ... mě to přijde stále lepší než do svýho těla cpát halucinogeny nebo si zničit plíce. U toho wowka si člověk pokecá s kámoši.
Já bych jakýkoliv takovýdle věci normálně zakázal ... uznávám že u alkoholu je to trochu těžší rozhodnutí ... ale čuchat ty smrady v Praze bych vám přál ... jdete po ulici plný lidí a před váma někdo kouří a vy se dusíte asi jako když pálíte pneumatiku cca ... dokonalý.
plno lidi si ani neuvedomuje ze to dela, myslim cigarety, berou to jako samozrejmost rano si koupi krabicku a vecer ji vyhodi, a ostatni halucinogeny je proste volba cloveka. jeho vnitrni rozpolozeni pocity a vůle
Posted 09 December 2009 - 04:18 PM
Howkey, on 09 December 2009 - 11:21 AM, said:
Pokud se nekdo chce zhulit, ozrat, dat si pernik nebo videt smouly kolem sebe, tak musi porusovat nekolik zakonu a jsou lidi, kteri by nejradsi ty zakony jeste zprisnili? Pokud nemate o tyhle latky zajem, fajn, nikdo vam je nenuti; proc ale kvuli tomu omezovat ostatni, kteri maji nejaky duvod pro to, je uzivat a delaj to ze svoji vule. Joo... svobodna cloveka predevsim, ze, spolecnost?
Jedina regulace s kterou souhlasim, je nekoureni na verejnych prostranctvi, resp. v blizkosti nekuraku. Ostatni regulace jako nove 5 kytek/40 hub na osobu a obecne vytlacovani prodeje drog do undergroundu jsou jenom smutnej obraz "svobodny" spolecnosti.
Abych ti jeste odpovedel na pocatecni otazku, ktera, verim, nebyla pouze recnicka - telo je zajimava a komplikovana vec. Jsou lide, kteri takove veci radi rozsroubuji, rozeberou, zjisti jak fungujou, zkusi do toho strcit prstem, pozoruji, co se stane, kdyz neco zmeni, treba i zdokumentuji sve objevy a to i presto, ze pak mohou mit problemy zpet vse poskladat. Vsechny drogy (ted mam na mysli obecnou definici drogy - tedy i te "legalni", kterou vam predepisuje doktor, pokud to neni placebo) maji krasnou vlastnost. Ovlivnuji fungovani tela.
Posted 09 December 2009 - 04:43 PM
Alejandro Sosa, on 09 December 2009 - 01:26 PM, said:
Učebnicovej příklad feťácký vejmluvy http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/rofl.gif
Posted 09 December 2009 - 05:28 PM
btw: salvej divot. 25x je hrozna palba, to sem zvedavej jeslti bude;)
Help