Mystiq.org - forum: Ebyliny - Mystiq.org - forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Ebyliny

#1 User is offline   Denisa 

• Group: VIP

Posted 06 December 2009 - 04:30 PM

Jak název napovídá jedná se o byliny:) Myslím si, že se teď dost lidi vrací zpátky k bylinkám:) a to jak k afrodisiakum, nebo pro povzbuzující učinky nebo třeba problémy s prostatou,...:) Proto jsem s bráchou rozjela obchod s bylinamy:) když se nad tím zamyslíte, zjistíte, že některé z nich jsou poslední ilegalní lehké drogy:)
Asi nejvíc bych doporučila Goji (Kustovnice činská), ale všechny produkty jsou kvalitni:) Takže doufám, že jsem vás nalákala a něco si objednáte:)

www.ebyliny.cz
0

#2 User is offline   Gum_Bob 

• Group: Moderátor

Posted 06 December 2009 - 04:36 PM

doporuč mi nějaký slušný halucinogen :) chtěl bych zkusit něco jiného než furt jenom trávu, ale ať to funguje :)

#3 User is offline   Hammy 

• Group: Registrovaný člen

Posted 06 December 2009 - 04:38 PM

tjn taky sem se díval po halucinogenech...kdybys měla hodně takových jako je bob mužu ti dodávat lysohlávky :)
0

#4 User is offline   Denisa 

Posted 06 December 2009 - 07:43 PM

Jasny kluci, ze halucinogeny mam:D nejlepsi je asi Modry leknin je hustej, jak jako caj nebo se da i kourit nebo kourit s travou:). Dale damiana, to je to samy. Oboje prodavaji v holandsku v shopech pomerne dost draho. Jeste muara puama ale to je jako caj. Pak jsou dobry i probirace s travy po nichz fungujes - Zen sen, Kolovy oricek a Maca. Totalni nastrel :)
0

#5 User is offline   Daft 

Posted 06 December 2009 - 07:44 PM

jo, kustovnice je pohoda, nejzdravější ovoce na světě...jinak ty halucinogeny by to chtělo doplnit aspoň o šalvěj divotvornou a její extrakty :)

ps: modrej leknín imho nicmoc, dával jsem to naložený ve víně a bylo mě z toho akorát tak divně :(
0

#6 User is offline   Gum_Bob 

• Group: Moderátor

Posted 06 December 2009 - 07:47 PM

Denisa, on 06 December 2009 - 07:43 PM, said:

Jasny kluci, ze halucinogeny mam:D nejlepsi je asi Modry leknin je hustej, jak jako caj nebo se da i kourit nebo kourit s travou:). Dale damiana, to je to samy. Oboje prodavaji v holandsku v shopech pomerne dost draho. Jeste muara puama ale to je jako caj. Pak jsou dobry i probirace s travy po nichz fungujes - Zen sen, Kolovy oricek a Maca. Totalni nastrel :)

pokud mi můžeš zaručit, že to funguje a vysvětlíš mi dávkování tak to mile rád odzkouším, jen doufám, že se na to nevytváří nijaká závislost :) btw jak chutná kouření toho leknínu? a jde to kouřit i jen tak, bez trávy? de to strčit do skla? :(

#7 User is offline   Reaver 

Posted 06 December 2009 - 07:55 PM

To je sice super ze rozjizdite bylinkovej eshop, ale ze tam chybi zakladni polozka - Salvia divinorum (Salvej divotvorna) - ma znamenat jako co?

Gum_Bob, on 06 December 2009 - 07:47 PM, said:

pokud mi můžeš zaručit, že to funguje

I kdyby to nefungovalo, tak se neni ceho bat - placebo effect to jisti ^^

edit: kdyz jsme tak u toho, tak z pravniho hlediska (jo vim, je to sracka, ale pokud chcete, aby to aspon chvili zilo, tak by bylo zavhodno se zaridit...) by nebylo od veci u ceny uvadet zda-li je vcetne DPH a jak to vlastne je s platcovstvim obchodnika. Nazbyt by nebylo ani sepsani obchodnich podminek.
0

#8 User is offline   Maník 

• Vyhozen z komunity Mystiq.org

Posted 06 December 2009 - 08:11 PM

To sis jako vyskillovala herbal a teď po ránu chodíš do luk a háji trhat bylinčičky a pak to prodáváš jo? :)

Myslím, že kdybys k tomu udělala ještě alchemku, nadrtila něco z toho do flašek a prodávala to jako Elixír mládí, Nápoj lásky a takový a dostatečně před tím lidem vymyla mozek, tak z toho vytřískáš víc ^^
0

#9 User is offline   Satana 

Posted 06 December 2009 - 10:28 PM

mám pocit, že do mého chemii zhuntovaného těla příroda nepatří...
0

#10 User is offline   Maník 

• Vyhozen z komunity Mystiq.org

Posted 06 December 2009 - 10:54 PM

jj, ty radši hranolky :D

edit by mod: poslední příspěvek se nequotuje! :)
0

#11 User is offline   Denisa 

Posted 07 December 2009 - 04:02 PM

Gum_Bob, on 06 December 2009 - 07:47 PM, said:

pokud mi můžeš zaručit, že to funguje a vysvětlíš mi dávkování tak to mile rád odzkouším, jen doufám, že se na to nevytváří nijaká závislost :) btw jak chutná kouření toho leknínu? a jde to kouřit i jen tak, bez trávy? de to strčit do skla? :)

závislost se nevytváří, jde to kouřit samotné ale pro větší účinek je to s trávou lepší, pokud máš ale nekvalitní tak je lepší samotný:). jde to i ve skle i ve fajfce. dávkování je jasný jak velký brko chceš tolik tam toho musíš dát
Btw: na ty salveji uz se dela:)
Btw2: Maniku s tema lektvarama to neni zas az tak blbej napad:D
0

#12 User is offline   Janyt 

Posted 09 December 2009 - 11:02 AM

co prijde jako dalsi topic? tvrde drogy a jejich uzivani?
0

#13 User is offline   Howkey 

Posted 09 December 2009 - 11:21 AM

Proč někdo potřebuje halucinogeny, cigarety a podobný prostředky vlastně?

Někdo mi říká že hraju moc wowko ... mě to přijde stále lepší než do svýho těla cpát halucinogeny nebo si zničit plíce. U toho wowka si člověk pokecá s kámoši.

Já bych jakýkoliv takovýdle věci normálně zakázal ... uznávám že u alkoholu je to trochu těžší rozhodnutí ... ale čuchat ty smrady v Praze bych vám přál ... jdete po ulici plný lidí a před váma někdo kouří a vy se dusíte asi jako když pálíte pneumatiku cca ... dokonalý.
0

#14 User is offline   Alejandro Sosa 

Posted 09 December 2009 - 01:26 PM

Howkey, on 09 December 2009 - 11:21 AM, said:

Proč někdo potřebuje halucinogeny, cigarety a podobný prostředky vlastně?

Někdo mi říká že hraju moc wowko ... mě to přijde stále lepší než do svýho těla cpát halucinogeny nebo si zničit plíce. U toho wowka si člověk pokecá s kámoši.

Já bych jakýkoliv takovýdle věci normálně zakázal ... uznávám že u alkoholu je to trochu těžší rozhodnutí ... ale čuchat ty smrady v Praze bych vám přál ... jdete po ulici plný lidí a před váma někdo kouří a vy se dusíte asi jako když pálíte pneumatiku cca ... dokonalý.

plno lidi si ani neuvedomuje ze to dela, myslim cigarety, berou to jako samozrejmost rano si koupi krabicku a vecer ji vyhodi, a ostatni halucinogeny je proste volba cloveka. jeho vnitrni rozpolozeni pocity a vůle
0

#15 User is offline   Reaver 

Posted 09 December 2009 - 04:18 PM

Howkey, on 09 December 2009 - 11:21 AM, said:

Já bych jakýkoliv takovýdle věci normálně zakázal ...

Pokud se nekdo chce zhulit, ozrat, dat si pernik nebo videt smouly kolem sebe, tak musi porusovat nekolik zakonu a jsou lidi, kteri by nejradsi ty zakony jeste zprisnili? Pokud nemate o tyhle latky zajem, fajn, nikdo vam je nenuti; proc ale kvuli tomu omezovat ostatni, kteri maji nejaky duvod pro to, je uzivat a delaj to ze svoji vule. Joo... svobodna cloveka predevsim, ze, spolecnost?

Jedina regulace s kterou souhlasim, je nekoureni na verejnych prostranctvi, resp. v blizkosti nekuraku. Ostatni regulace jako nove 5 kytek/40 hub na osobu a obecne vytlacovani prodeje drog do undergroundu jsou jenom smutnej obraz "svobodny" spolecnosti.

Abych ti jeste odpovedel na pocatecni otazku, ktera, verim, nebyla pouze recnicka - telo je zajimava a komplikovana vec. Jsou lide, kteri takove veci radi rozsroubuji, rozeberou, zjisti jak fungujou, zkusi do toho strcit prstem, pozoruji, co se stane, kdyz neco zmeni, treba i zdokumentuji sve objevy a to i presto, ze pak mohou mit problemy zpet vse poskladat. Vsechny drogy (ted mam na mysli obecnou definici drogy - tedy i te "legalni", kterou vam predepisuje doktor, pokud to neni placebo) maji krasnou vlastnost. Ovlivnuji fungovani tela.
0

#16 User is offline   crash 

Posted 09 December 2009 - 04:43 PM

Alejandro Sosa, on 09 December 2009 - 01:26 PM, said:

plno lidi si ani neuvedomuje ze to dela, myslim cigarety, berou to jako samozrejmost rano si koupi krabicku a vecer ji vyhodi, a ostatni halucinogeny je proste volba cloveka. jeho vnitrni rozpolozeni pocity a vůle

Učebnicovej příklad feťácký vejmluvy http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/rofl.gif
0

#17 User is offline   ulixe 

Posted 09 December 2009 - 05:28 PM

laaal spica obchudek

btw: salvej divot. 25x je hrozna palba, to sem zvedavej jeslti bude;)
0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

TOPlist