Protože se od nové verze na serveru pořádně nic nedělo, eurofie z nového světa přešla a z hardcoru už evidentně přešla také, rozhodl jsem se uspořádat v SOBOTU 19.7.2014 od 20:15 (sraz účastníků na spawnu nejpozději v 20:00) už jednou pořádaný event, který jsem prostě pojmenoval Hledačka.
O co se jedná?
Na cedulíchna zatím tajném místě (sdělím při startu eventu) budou vyvěšeny indicie, podle kterých se musíte dostat na 4 určitá místa na normálním světě dle indicií a vzít si z nich z bedny dokazující předmět, abych věděl, že jste tam opravdu byli. Je to práce se znalostí světa, staveb hráčů a dynmapkou. Ale pozor, navštívením těchto míst to zdaleka nekončí! Po nalezení těchto 4 míst obdržíte soukromou zprávou souřadnice V NETHERU, na kterých čeká splnění tajného, ale při trošce pozornosti jednoduchého úkolu, na který bude zapotřebí i předmětů, které naleznete v bednách. Kdo najde všechny místa a splní závěrečný úkol, stane se vítězem :)
Možná to zní jako příliš složité, ale v minulosti jsem tento event již pořádal a mohu říct, že jste to zvládli levou zadní, protože ty nápovědy prej dávám moc jednoduché :D
Co je zakázáno?
Přísně zakázána je jakákoliv forma pomoci jinému hráči. Myslím si, že jsme tu malá a fajn komunita, tak se nemusíme navzájem podvádět, je to jen hra a chci, aby jste hráli fér.
Dále je vzhledem k existenci portálů na 4 světové strany zakázáno jakékoliv portování pomocí příkazů (/home, /spawn, /tpa). Zde Vám opět věřím, že budete hrát fér, ale tohle si lze snadno ověřit na dynmapce. Pohyb po světě je povolen nether metrem, enderperlami, portály na svět. strany, koníky, a samo po svých, takže možností je tu dost :)
Co je potřeba si vzít na event?
Nějaký dar. Bylo by fajn, kdyby každý hráč dle svých možností donesl nějaký hodnotný dar, který se následně (spolu s ostatními) rozdělí mezi 1. - 3. místo. Nečekám od nováčků, že mi donesou stack dia jako dar do soutěže, ale myslím si, že něco hodnotného i přes to, že jsou tu chvilku, uričtě v truhlách najdou :)
Doporučuji si vzít dle své úvahy elíky, enderperly, jídlo, zbraně atd. asi nemusím zmiňovat :) Jo a také doporučuji si všímat i zdánlivě nedůležitých věcí, mohou se se na konci hry hodit :)
Je ještě něco, co potřebuji vědět?
Během eventu si budeme volat přes TS3, tam se dozvíte aktuální info o průběhu eventu jako první (do chatu budu psát trošku opožděně). Budu tam i já osobně (možná na začátku Vás budu jen poslouchat, protože rodina je rodina - hrát ale samo nebudu :). Minule byla na TS3 docela sranda, doufám, že se tam v hojném počtu sejdeme i v sobotu. Od mareona bude zprostředkován také livestream a následně jeho záznam.
Tak, to by bylo asi vše, případné dotazy a přípomínky pište, prosím, sem na forum.
Vyhrazuji si právo dle na základě připomínek či vlastní úvahy do startu eventu pravidla změnit, ale snad to nebude třeba :)
This post has been edited by Izmaill: 15 July 2014 - 11:19 AM