Mystiq.org - forum: Event 19.7.2014 - Mystiq.org - forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Event 19.7.2014

#1 User is offline   Izmaill 

  • Group: Registrovaný člen
  • Posts: 29
  • Joined: 09-July 13

Posted 14 July 2014 - 10:47 PM

Do novinek na serveru to holt napsat nešlo, tak to napíši do kritiky a návrhů :D

Protože se od nové verze na serveru pořádně nic nedělo, eurofie z nového světa přešla a z hardcoru už evidentně přešla také, rozhodl jsem se uspořádat v SOBOTU 19.7.2014 od 20:15 (sraz účastníků na spawnu nejpozději v 20:00) už jednou pořádaný event, který jsem prostě pojmenoval Hledačka.

O co se jedná?

Na cedulíchna zatím tajném místě (sdělím při startu eventu) budou vyvěšeny indicie, podle kterých se musíte dostat na 4 určitá místa na normálním světě dle indicií a vzít si z nich z bedny dokazující předmět, abych věděl, že jste tam opravdu byli. Je to práce se znalostí světa, staveb hráčů a dynmapkou. Ale pozor, navštívením těchto míst to zdaleka nekončí! Po nalezení těchto 4 míst obdržíte soukromou zprávou souřadnice V NETHERU, na kterých čeká splnění tajného, ale při trošce pozornosti jednoduchého úkolu, na který bude zapotřebí i předmětů, které naleznete v bednách. Kdo najde všechny místa a splní závěrečný úkol, stane se vítězem :)

Možná to zní jako příliš složité, ale v minulosti jsem tento event již pořádal a mohu říct, že jste to zvládli levou zadní, protože ty nápovědy prej dávám moc jednoduché :D

Co je zakázáno?

Přísně zakázána je jakákoliv forma pomoci jinému hráči. Myslím si, že jsme tu malá a fajn komunita, tak se nemusíme navzájem podvádět, je to jen hra a chci, aby jste hráli fér.
Dále je vzhledem k existenci portálů na 4 světové strany zakázáno jakékoliv portování pomocí příkazů (/home, /spawn, /tpa). Zde Vám opět věřím, že budete hrát fér, ale tohle si lze snadno ověřit na dynmapce. Pohyb po světě je povolen nether metrem, enderperlami, portály na svět. strany, koníky, a samo po svých, takže možností je tu dost :)

Co je potřeba si vzít na event?

Nějaký dar. Bylo by fajn, kdyby každý hráč dle svých možností donesl nějaký hodnotný dar, který se následně (spolu s ostatními) rozdělí mezi 1. - 3. místo. Nečekám od nováčků, že mi donesou stack dia jako dar do soutěže, ale myslím si, že něco hodnotného i přes to, že jsou tu chvilku, uričtě v truhlách najdou :)
Doporučuji si vzít dle své úvahy elíky, enderperly, jídlo, zbraně atd. asi nemusím zmiňovat :) Jo a také doporučuji si všímat i zdánlivě nedůležitých věcí, mohou se se na konci hry hodit :)

Je ještě něco, co potřebuji vědět?

Během eventu si budeme volat přes TS3, tam se dozvíte aktuální info o průběhu eventu jako první (do chatu budu psát trošku opožděně). Budu tam i já osobně (možná na začátku Vás budu jen poslouchat, protože rodina je rodina - hrát ale samo nebudu :). Minule byla na TS3 docela sranda, doufám, že se tam v hojném počtu sejdeme i v sobotu. Od mareona bude zprostředkován také livestream a následně jeho záznam.

Tak, to by bylo asi vše, případné dotazy a přípomínky pište, prosím, sem na forum.
Vyhrazuji si právo dle na základě připomínek či vlastní úvahy do startu eventu pravidla změnit, ale snad to nebude třeba :)

This post has been edited by Izmaill: 15 July 2014 - 11:19 AM

0

#2 User is offline   mareonCz 

  • Group: Minecraft
  • Posts: 111
  • Joined: 08-April 13

Posted 14 July 2014 - 11:29 PM

Nešlo by začít dříve?
Ze zkušenosti vím, že minule se to protáhlo až do půlnoci a, no, rodina je rodina, jak jsi řekl a naši by asi nebyli příliš nadšeni kdybych nad jejich hlavou dělal kravál dlouho do noci, troufnu si dokonce říct, že bych to pak musel předčasně ukončit, což by bylo blbý. :D

Jinak pokud jde o zmíněný stream, tak s ním není problém, ale ještě to promyslím :)

This post has been edited by mareonCz: 17 July 2014 - 10:27 AM

0

#3 User is offline   Izmaill 

  • Group: Registrovaný člen
  • Posts: 29
  • Joined: 09-July 13

Posted 15 July 2014 - 11:15 AM

Máš pravdu, minule se to dost protáhlo. Začátek tedy trošku posunu dopředu, ovšem poté bude moje aktivita na TS3 ze začátku hry, díky mojí akivní sestře, hodně mizivá :)
0

#4 User is offline   mareonCz 

  • Group: Minecraft
  • Posts: 111
  • Joined: 08-April 13

Posted 15 July 2014 - 01:05 PM

No, co se týká toho TS, tak jsem to stejně viděl na to, že bude společný hovor jen na zahájení a na konci a v průběhu bych to měl mute, protože si vem, kolik tam tak bude lidí, každej půjde podle jiné nápovědy a hodně lidí, aspoň teda já, při luštění těch hádanek a hledání správného místa bude uvažovat nahlas a ztratilo by to své kouzlo, navíc by v tom byl trochu bordel, když by každej od jinýho slyšel co kde je apd.
Navíc některé zúčastněné, přesněji teda jen jednoho, bych v průběhu moc nemusel.
Hodně hráčů hraje na serveru v určitých "frakcích", takže by nemuselo být špatný, kdyby se po společném začátku, kdo by chtěl, přesunul ke komunikaci jen mezi sebou v nějaké free-room, myslím že hráči by si to pak víc užily, kdyby komunikovali jen s lidmi, které třeba znají, nebo k sobě mají na serveru blíž, než aby se všichni překřikovali v jedné konverzaci, k tomu nevykazuje hodně lidí, potřebnou inteligenci, myslím že mi porozumíš :)
0

#5 User is offline   Izmaill 

  • Group: Registrovaný člen
  • Posts: 29
  • Joined: 09-July 13

Posted 15 July 2014 - 07:12 PM

Mno, ono záleží, kolik lidí bude na eventu, osobně bych to tak do 4-5 účastníků moc nedělil, protože pak by to byly hovory jen mezi 2 lidmi ve 2 místnostech, což bych osobně nerad dělal :) Když nás bude víc (a já doufám, že díky propagaci na foru i na spawnu (Díky Tukane :) ) nás bude víc, než 4 jako minule), bych příliš velkou vědu z rozdělení konverzací nedělal.

Kdyžtak se mě ve hře ozvěte, kdo přijde, abych měl představu o počtu účastníků :)

This post has been edited by Izmaill: 15 July 2014 - 07:12 PM

0

#6 User is offline   mareonCz 

  • Group: Minecraft
  • Posts: 111
  • Joined: 08-April 13

Posted 17 July 2014 - 12:20 PM

V kolik to teda hodláš spustit? Nějak jsi to zapomněl upřesnit :D

A po delším rozmýšlení jsem se nakonec rozhodl, že to nebudu házet live, ale na YT pak video bude, pokud příjde více lidí a budeme se na TS akorát překřikovat a dělat bordel, tak si ho v průběhu hodlám mutnout úplně a mít společnou konverzaci jen pro začátek a konec, jen abys v tom měl jasno.

Pokud vím, na mystiqu hraje hodně lidí, natáčí také více lidí, jstli to chce někdo jinej streamovat, má možnost se předvést :)

This post has been edited by mareonCz: 21 July 2014 - 08:40 PM

0

#7 User is offline   Izmaill 

  • Group: Registrovaný člen
  • Posts: 29
  • Joined: 09-July 13

Posted 17 July 2014 - 08:44 PM

Už předevčírem jsem editoval čas v hlavním příspěvku, tak se koukni tam. Jak se domluvíme ohledně TS, to je mi víceméně šumák, ale jak říkám, bylo to fajn, když jsme si povídali na TS, byť samozřejmě v 6 lidech v konverzaci by to během eventu asi už stálo za pendrek. Tuž asi tak :)
0

#8 User is offline   mareonCz 

  • Group: Minecraft
  • Posts: 111
  • Joined: 08-April 13

Posted 17 July 2014 - 09:06 PM

ok, už tu změnu vidím :)
To už je rozumnější čas, do 22.00 by mohlo být po všem.


Stejně se ale musím zeptat, proč to nehodíš třeba ve 4 odpoledne? :D

This post has been edited by mareonCz: 18 July 2014 - 09:33 PM

0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


TOPlist