Středozem
Posted 17 October 2012 - 10:33 PM
Posted 22 October 2012 - 09:54 PM
Posted 23 October 2012 - 06:22 AM
Posted 23 October 2012 - 03:59 PM
Posted 21 April 2013 - 09:12 PM
moc jsem toho na serveru zatím nepostavil, ale přečetl jsem si celou diskuzi a docela mě tento projekt zaujal, hlavně proto že už staví skoro rok.
Rád bych taky se stavbou pomohl, jen by mě zajímalo které to město se vlastně staví abych na netu pohledal nějaký obrázek podle kterýho bych se řídil.
S časem na stavění to je samozřejmě 50:50 kvůli škole, práci apd., člověk nikdy neví co se může stát zítra.
Posted 22 April 2013 - 09:31 AM
Toto je informační post o stavbě naší Středozemě.
Stavět může kdokoli ale staví jen málo lidí...
V tuhle chvíli se dělaj dodělávky na Helmově Žlebu.
V Helmově Žlebu je potřeba udělat tyto věci:
- Komplex jeskyní který by měl dobře vypadat a mít kdesi v horách za Helmovým žlebem východ. Doporučuji si na tuto práci přečíst pár věcí o těchto jeskyních a sehnat si pár obrázků... - taky je zde nutnost napsat Asurovi o rozšíření hor za Helmovým Žlebem aby byl dostatek místa.
- Dodělání jezírka a jeho přítoku u odvodňovacího otvoru v hradbách.
- Vnitřek hradu ve skále - malá část je a podle ní se to dá dodělat.
- Naměřit, načrtnout atd. vzdálenosti aby jsme věděli, kde se bude stavět další část Středozemě. Přece jenom nemůžeme postavit Hobitín a vedle hned Mordor...
Věž s rohem - podle originálu by měla být 5-ti cípá takže je to pro fajnšmekry.COMPLETEMírná úprava mechanismu otevírání brány - jde o to, že brána se teď otvírá pomocí pák v každé přilehlé věži, ale měly by tam být tlačítka a časová omezenost aby se musely zmáčknout naráz. Chce to někoho kdo se hodně v obvodech vyzná nebo to klidně dodělám já.COMPLETE
Tak to jsou primární věci a pak už jen pár dodělávek. V připadě zájmu pište sem do topicu a já pak dodám podrobnější informace o té části kterou chcete dělat.
Ještě dodávám že stavitelům je k dispozici sklad se surovinami - pokud ho budou využívat ti, kdo nestaví středozem tak jim utrhnu ruce a ještě si pojistím že dostanou ban. Taky doporučuji do tohoto skladu něco sami přispět...
Tož toť asi vše a rozhodněte se sami.
PS: Každý stavitel má právo si někde udělat nějakou tu svoji stavbičku - např. stavitel podzemí si může klidně udělat pár utajenejch chodeb a těch bydlet. S tím není problém jen ať to nění jako pěst na oko...
This post has been edited by Irendie Imangan: 29 June 2013 - 05:43 PM
Posted 22 April 2013 - 03:06 PM
Myslím že vím s čím začnu, na redstone jsem dost velkej odborník, takže s bránou asi začnu.
Chceš teda u ní to, aby se vrata otevřeli zmáčknutím 2 čudlíků, každý na jedné z věží a po zmáčknutí obou se zase zavřeli?
Posted 26 April 2013 - 12:39 PM
Pokud by to nastavit neslo, tak ty prostredni cedule se muzou klidne vyhazet. Zatim je tam necham a uvidím.
Posted 26 April 2013 - 03:47 PM
Posted 16 June 2013 - 10:32 PM
Už tam zadnej není a Bubákovy zásoby v obchodě už taky jaksi zmizely :D
Semtam syce dostanu cobble od dobrých lidí, ale je fuč během pár chvil.
Pokud bys mohl, nebo kdokoliv jiný chtěl přispět cobble, tak ve skladu hned za portálem ve Středozemi je přichystáno 6 dvojitých beden s cedulkou Kámen na stavbu.
Budu vděčnáý za každej stack B)
P.S - Velkej dík Gugovi za jeho masivní příspěvek cobblu :D
This post has been edited by mareonCz: 16 June 2013 - 10:43 PM
Posted 17 June 2013 - 09:20 AM
Posted 29 June 2013 - 12:00 PM
http://i44.tinypic.com/2hnxhqs.png
Zatím je to z většiny samej cobble, takže je třeba ji designově trochu doladit.
Uvnitř je z většiny dutá, udělal jsem to ve stylu tajemné místnosti která může sloužit pro vědecké účely.
Vede dovnitř tajná chodba, vchod je v jedný stěně u který jsou plessure plate, můžete se zajít mrknout :)
Asuro? Znáš Spigot?
Je to taková vylepšená verze craftbukkitu, možná by s ním šlo nastavi lepší render distance,ne?
Když je na serveru nastaveno jen 10 (normal), tak to vypadá děsně.
Posted 29 June 2013 - 01:26 PM
EDIT: Jen sem z tý věže nenašel východ + na vršku by měl bejt přístupnej signální "roh"
EDIT 2: Updatoval jsem post s infem co je potřeba udělat.
EDIT 3: Asuro nemoh bys nad skladem ve Středozemi odstranit ty zamčený dveře a tu budovu? A ideálně ještě mírně přesunout port aby se tam dal postavit nějakej trošku vzhlednej vchod.
EDIT 4: DŮLEŽITÉ: Pro zpřehlednění teď je jeden topic pro diskuzi okolo stavby Středozemě (tento) a jeden informační (ZDE)
This post has been edited by Irendie Imangan: 29 June 2013 - 05:45 PM
Posted 29 June 2013 - 03:25 PM