Stížnosti a žaloby Vaše bezpečnostní agentura
Posted 21 December 2012 - 12:44 PM
Jen mě štve, že vůbec někoho napadlo tohle udělat, co z toho má ? Tohle prostě nikdy nepochopim....
Posted 16 February 2013 - 12:43 AM
tak tady mám hlášení. Nějak mi zmizela střecha na domečku. Buď do toho bouchl blesk, nebo mi to někdo prostě rozflákal. Vzhledem k tomu, jak je tam udělanej sloupek z písku to vypadá na možnost dvě. A taky mi pokáceli moji oblíbenou břízu Eržiku...souřadnice viz screen:
http://bubaak.maweb....18309495620.jpg
Kdyby se někdo divil, proč tam mám rezidenci jen na pár bloků, tak je to jen kvůli teleportu...říkal jsem si, že lidi nebudou svině..a vida :)
Děkuji za vyřízení.
Jo a ještě..kdyby to náááhodou udělali hráči small nebo sneidercz, tak nebanovat. Mám je pod sebou, okamžitě je odeberu a ve škole jim dám na čuňu. Díky :)
Posted 16 February 2013 - 09:52 AM
A jen připomínám, že existuje příkaz: /ticket (zpráva) který současně ukládá i souřadnice kde se příkaz napsal.
Takže když někdo najde nějaký problém, stoupne si někde poblíž a napíše třeba: /ticket nasel jsem rozbitej domecek, tak to bohatě stačí.
Jakmile přijde nějakej admin/moderátor tak uvidí, že je novej ticket a jednim příkazem ho to portne na daný souřadnice a zobrazí mu to zprávu.
Posted 16 February 2013 - 10:07 AM
Ten ticket jsem zkoušel, ale asi jsem to nějak podělal a hodilo mi to, že nemůžu tento příkaz použít. Ale asi jsem to napsal blbě, tak příště (snad ne). Dík
Posted 17 February 2013 - 12:16 AM
Posted 17 February 2013 - 12:43 AM
15.2. v 21:48
každopádně, všechno máš z5, a hráč je ve vězení :)
Posted 17 February 2013 - 01:01 PM
Každopádně díky moc :) raději si budu zamykat vchody
Posted 18 April 2014 - 06:47 AM
Jistě se všichni shodneme na tom, že momentální nastavení creeprů je děs a hrůza. Samozřejmě, že je to dokola omílané téma, ale... Už by se vážně chtělo dohodnout na tom, zda-li creepři budou mít explozivní účinky jako nyní a budou ničit domy a krajinu a tím tak budou moderátorům přidělávat práci, nebo jestli se opět změní nastavení k podle mě lepší variantě, tudíž, že creepři nebudou ničit věci. Tak snad se na něčem dohodneme ;)
S pozdravem
Wasil
Posted 18 April 2014 - 07:26 AM
Wasil, on 18 April 2014 - 06:47 AM, said:
Jistě se všichni shodneme na tom, že momentální nastavení creeprů je děs a hrůza. Samozřejmě, že je to dokola omílané téma, ale... Už by se vážně chtělo dohodnout na tom, zda-li creepři budou mít explozivní účinky jako nyní a budou ničit domy a krajinu a tím tak budou moderátorům přidělávat práci, nebo jestli se opět změní nastavení k podle mě lepší variantě, tudíž, že creepři nebudou ničit věci. Tak snad se na něčem dohodneme ;)
S pozdravem
Wasil
A co by pak dělali moderátoři? Mimo creeperů totiž toho teď na serveru na práci nemaj...
Posted 18 April 2014 - 02:00 PM
Pokud bude ale většina pro vypnutí, tak vaše přání budu samozřejmě respektovat.
Posted 18 April 2014 - 09:44 PM
Ja bych byl spise pro, aby treba to musel opravit ten, komu ten creeper vybouchne. Protoze jako prominte, ale volat moderatora kvuli tomu, aby vam opravil diru po creeperovi citajici 20 kosticek hliny je jen a pouze lenost :)
Na ochranu zde mame residence, kaktusy, pasti ci obsidian :) Tak jednoducha hra, a pro nekoho je i creeper problem :)
Tot muj nazor, pokud chcete zmenu, zalozte si hlasovani :)
Posted 19 April 2014 - 08:03 AM
This post has been edited by McKarlos: 19 April 2014 - 08:04 AM
Posted 07 July 2014 - 12:08 PM
Edit by Englor: OPRAVENO
Posted 07 July 2014 - 04:39 PM
Už mě opravdu ty některé vlastnosti bossů Serou!
Před chvílí jsem sejmul skelíka, který mi, díky schopnosti Thief, vzal meč.
Jakmile jsem toho skelíka sejmul, meč vypadnul, ale záhy zmizel.
Nepomohl ani reload, ani teleport jinam a pak z5.
Místo, kam jsem viděl ten meč padnout i přilehlé okolí jsem rozkopal, jestli se náhodou nebugnul do zdi, ale nic, je prostě pryč.
Nečekám, že se mi meč vrátí, ale důrazně žádám, aby byla vypnuta Thief schopnost.
Vím, že aktuálně je vypnutá Ghastly schopnost, což je sice pěkné, ale když se podívám o příspěvek výš, očividně je zakázána zbytečně, když se o to při BloodMoonu postará blaze.
Posted 07 July 2014 - 07:25 PM
BTW, místo ticketu mi můžete klidně poslat ve hře mail, /mail send Englor_A text
Posted 07 July 2014 - 08:37 PM
Já osobně s nahozenými novinkami nemám problém, co se týká toho Thiefu, tak dokud mi meče brali creepeři a pak s nimi bouchli, čímž meč zanikl, to jsem taky ještě překousl, ale když jsem toho moba zabil, meč vypadne, ale záhy zmizí... to už prostě ne.
Samozřejmě je hloupost ti to dávat za vinu, je to prostě chyba pluginu a ty s tím nic nezmůžeš. :P
This post has been edited by mareonCz: 07 July 2014 - 08:37 PM
Posted 07 July 2014 - 11:18 PM
Jinak Hardcore léto jako takové mi vůbec nevadí ba naopak,dokonce bych si to i sám zpravil kdyby to nebylo tak složité.Dávám si pozor kam chodím nicméně né pokaždé to jde uhlídat takže asi tak k tomuto.
Posted 08 July 2014 - 08:12 AM
Jo a mohla by se regenerace vypnout i v Endu a bylo by to supr :)
EDIT: A ještě k těm creeperům. Regulérně bych zavedl pravidlo, že moderátor opravuje pouze veřejné stavby a v přírodě to je POUZE NA VLASTNÍ ZODPOVĚDNOST HRÁČE, který si ho odbouchl a tp. by měla být OPRAVA NA JEHO NÁKLADY. Nebo v survivalu, když někde nechcete mít díru, si zapnete creative a těch pár bloků opravíte takto?
Zdraví Izma.
This post has been edited by Izmaill: 08 July 2014 - 08:16 AM