Mass Effect 3 VAROVÁNÍ: Tuna spoilerů uvnitř
Posted 15 February 2012 - 10:26 AM
Mise na Zemi, kterou ukazují snad ve všech trailerech. Pěkný cutscény, ve kterých ale zaprvé nemůžete moc vybírat možnosti mluvení (všehovšudy snad 3x) a za druhé vůbec nic neovlivníte tím, že vyberete paragon/renegade (demo zatím dohrané 2x). Když k tomu připočtu všechny ty scripty, kdy se Shepard zastaví kvůli tomu, že něco prostě musí bouchnout a ten patos, který tam všude byl, tak mi z té mise vychází Call of Mass Effect. Nejlepší byl ten script, kdy vás nechali střílet protivníky dokud vám nedojdou náboje, aby mohla Normandy přiletět v ten nejvíc dramatický moment.
Druhá mise na salarianské základně. Supr cutscéna na začátku - Wrex, Garrus a Liara pohromadě + následný Wrexův nástup na scénu, perfektní. Mise nebyla nějak kecací, zato tam snad nebyl moment, kdy bych nestřílel. Ze střelby mám všeobecně supr pocit - jak mi přišla v jedničce příšerná a ve dvojce celkem fajn, tak tady jsou to akční orgie. I přes ty ******* kotouly, který mi tam vadí, tu akci posunuli o úroveň výš.
Celkově se mi líbí vylepšování dovedností, kterých je 8 pro Sheparda a 6 pro squadmates. Akce je zatím nejlepší z ME her. Dialogy mě trochu straší, podle dema bylo ÚPLNĚ jedno jestli odpovídám paragon/renegade, protože mi snad na všechno odpověděli stejně. Bojím se aby to neomezili na pár veledůležitých rozhodnutí a zbytek hry už by to bylo jedno. Každopádně to je ale pořád Mass Effect, takže se stejně těším jak malej kluk.
Posted 15 February 2012 - 10:28 AM
Posted 15 February 2012 - 11:22 AM
Posted 15 February 2012 - 12:47 PM
Posted 15 February 2012 - 01:38 PM
Jedina hra za kterou byhc mohl utratit peníze je Wowko, jen tak ho nedohraješ a pořád vycházej nějaký nový dungeony...bohužel na free serverech se platit nemusí :D
MassEffect 3: Není to špatný, akorát s gigem ramky a low grafikou z toho nebudete mít tak dobrej pocit, když se to ve všech filmovejch scénách freezuje.
Posted 15 February 2012 - 01:49 PM
Posted 15 February 2012 - 02:09 PM
Posted 15 February 2012 - 02:17 PM
Posted 15 February 2012 - 02:26 PM
Potom jsou i studia co maji penize ale stejne na hrace serou, npr COD ma vzdy mega prodeje a stejne si vyvojari dovolej tu hru odflaknou a udelat na 4 hodiny, nekolik let bez inovace
Hru co si to zaslouzi si nekoupi nikdo (ruku na srdce kdo zvas radoby fanousku biowaru si koupi origo mass effectu 3 ? Co chooze?) a hra co by nemela vydelat ani cent aby se vyvojari vzpamatovali trha rekordy v prodeji, nechapu to
Posted 15 February 2012 - 02:41 PM
Posted 15 February 2012 - 05:46 PM
Zulldruid, on 15 February 2012 - 02:41 PM, said:
Dyť se to nedá hrát... Skyrim by mohla bejt skvělá hra... nebýt toho totálně pojebaného konzolového interface kterým už to zavánělo v Oblivionu...
Skyrim sem stáhl, naintanstaloval, zkusil 5 minut hrát, a pak ta hra letěla ven aby mi nezabírala místo na disku.
Upřímně řečeno... kromě mass effectů kde je prostě ovládání překopané totálně jsou konzolové hry sra...
Posted 15 February 2012 - 05:58 PM
Posted 15 February 2012 - 06:22 PM
Fran, on 15 February 2012 - 05:58 PM, said:
Až seženu práci zaplatím si TOR :D a Diablo 3... to bude dost zábavy na pár let.
Posted 15 February 2012 - 06:34 PM
Jak sem řikal koupil byhc hru, která mi vydrží na dlouho WOW/Diablo/RPG...rozhodně ne nějaký Call of Duty (projdeš singl, cena stejná jak nějakej Maxx Effect ale herní dobu oproti němu nemá)
Uplně vidim jak propagatoři Bioware koupili Dragon Age 2 a pak jen zatínali pěstičky, protože to byl uplněj shit a vubec si s tím vývojáři nedali práci.
Souhlasim s Paerisem: Skyrim by byl dobrej, nebejt konzolovejch s... (bohužel na konzolích odkojenej nejsem, když sem bly malej na konzoli sme hráli max tak tanky, Maria a Contra)
Posted 15 February 2012 - 06:55 PM
Chooze, on 15 February 2012 - 06:34 PM, said:
Uplně vidim jak propagatoři Bioware koupili Dragon Age 2 a pak jen zatínali pěstičky, protože to byl uplněj shit a vubec si s tím vývojáři nedali práci.
tak oni sami přiznali, že to byl spíš takový pokus. ten systém tam byl úplně jiný a chtěli vědět, jaký názor na to budou mít hráči. byl to spíš dragon age 1.5 a zas tak hrozné mi to nepřišlo.