Mystiq.org - forum: Logo mystiqu - Mystiq.org - forum

Jump to content

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Logo mystiqu prosím help :-)

#1 User is offline   Zulldruid 

• Group: VIP

Posted 11 August 2011 - 09:22 AM

Zdravím nebudu to nak protahovat, ve volnem čase (i v ramci školy) se věnuju grafice a hlavně video tvorbě, nemám ted co na praci a chci zkusit udělat nějaké video logo mystiqu, kdyz to bude dobre treba se to bude dát použít před vaše videa atd...

Ovšem potřeboval bych to logo, v naké slušné kvalitě, to nove kruhové logo kdo by ho mě nebo veěel kde se dá sosnout tak by mi to moc pomohlo ;)

Prosím o to veřejně protože nevím komu přesně z Mystiq týmu bych o to měl napsat.

Děkuji
0

#2 User is offline   Mada 

• Group: Registrovaný člen

Posted 11 August 2011 - 09:24 AM

Hodili by se i předchozí práce :)
0

#3 User is offline   Zulldruid 

Posted 11 August 2011 - 10:12 AM

View PostMada, on 11 August 2011 - 09:24 AM, said:

Hodili by se i předchozí práce :)

Já to zas neberu jak nějákej závazek jako byl npř Hurricane, učím se nový vizuální effekt vhodný na loga a rad by sem to aplikoval na mystiq logo aby to k něčemu bylo když se výsledek vydaří, jinak nemám nic nahraného na netu, nemám toho zatím tolik aby sem měl potřebu se stím hodně veřejně chlubit plánuju si udělat nějákej YT kanal nebo FB az toho bude víc

co semvyhrabal sveho uple tak sou zpíš staré prace ale když na tom trváš :-D

loga mam upla jen tyto dvě předem upozornění že jsou to jen testy když sem se učil daný effekt takže žádný zázrak

to je vše co sem vyhrabal co mam nahrane na netu, to co nemam není ani zkomprimovane tak to nebudu ted nahravat
0

#4 User is offline   Zulldruid 

Posted 11 August 2011 - 10:13 AM

a cele video mam uplé jen tohle rok staré co sem dělal pro genesis jestě na TBC ale effektu tam moc nenajdeš to sem byl v AAF uplnej začátečník bylo to první vide kde sem užil nake effekt s AAF

1

#5 User is offline   Zulldruid 

Posted 11 August 2011 - 10:19 AM

Vyřešeno muže se lock ;)
0

#6 User is offline   Mada 

• Group: Registrovaný člen

Posted 11 August 2011 - 12:57 PM

Než se to lockne chci podotknout, že ty Text intra jsou templaty z Videocopilotu ;) A dále ty videa jsou takové tuctové..ničím mě nezaujaly..pro tvou smůlu dělám taky moviemakera :-)

Edit\\ Pro adobe after effects se využívá zkratka - AAE :-) né AAF :-X

edit2\\ Příště si tu -rep za nic odpusťte :)
-1

#7 User is offline   -TemP- 

• Group: LoL moderátor

Posted 11 August 2011 - 01:04 PM

hh.. hudba z pocatku.. jak - ehm - necekane.. =D
0

#8 User is offline   Zulldruid 

Posted 11 August 2011 - 02:54 PM

ano loga jsou s VC jako zatím skoro všecky moje pokusy to není tajemství také píšu že sem se to učil, a myslim ze VC je moc dobrej způsob jak se to naučit až ted pomalu začínám odbočovat ze skušenostma co sem v tutoších z VC získal a pracuju na pár už zcela svích věcech ;) taky neslibuju závazek protože co se AAE týče sem nazačátku, ve škole děláme jen v premiéře a animace, vizuální effekty se učím ve volném čase kvuli tomu že mě to baví ;)

a k tomu memu AAF je to překlep ktereho se furt dopuštím ale sem si toho vědom ;)

video je tuctove to uznávam i tak se mi líbí a muzika ano Inception, a je užasná i když hraje ve všech videjích které v té době vznikaly :-)

(pro rejpali gene video vzniklo dříve než hurricanuv trailer na Twin****, takže nedošlo jen k okopírování, prostě je ta hudba dobrá :-D

jinak když si u toho že si taky Videomaker moc rád by sem s tebou hodil řeč a něco se přiučil ;) jak v AAE tak v gamemovickach sem amater doted sem se věnoval hranému filmu a effekty v AAE taky orientuju na realný film (dopady meteoru, výbuchy,...) jedine moje game video je ten genesis trailer který vznikl když sem se učil s vegasem
0

#9 User is offline   vecernik 

• Group: WW Moderátor

Posted 11 August 2011 - 02:57 PM

Ano, VC je dobry zpusob jak se neco naucit, ale nemuzes vydavat prakticky neupravene tutorialy vydavat za svoje dilo. to fakt ne.
0

#10 User is offline   Mijo 

Posted 11 August 2011 - 03:00 PM

No ja si myslim, proc ne. Treba z toho vypadne neco peknyho, zkusit se to muze, to nikomu nic neudela.

Edit: akorat za to chlubYt si jednu placni, at si zapamatujes, ze takovym slovem se lidi do oci mlatit nemaj :)
0

#11 User is offline   Zulldruid 

Posted 11 August 2011 - 03:05 PM

View Postvecernik, on 11 August 2011 - 02:57 PM, said:

Ano, VC je dobry zpusob jak se neco naucit, ale nemuzes vydavat prakticky neupravene tutorialy vydavat za svoje dilo. to fakt ne.

taky proto sem to nek nezveličoval chtěl sem spíš pro představu jaka je to uroven pro ty co nevědí co VC je... ;) taky nikde nepíšu že to je moje dílo ale muj pokus ;)
0

#12 User is offline   stepan 

Posted 12 August 2011 - 01:16 PM

Nic moc hoši :) je pravda že nejsem odbornik na AAE, proste si nerozumieme ale ked neco cez pilota tak aj trochu upravit to treba ne ? nie len zmenit farbu a to je všetko.

To to je moje asi naj video. tak tu som sa aj narobil. Je pravda ze pilot pomoze ked nemate čas na nejake intro hnet tak tam nieco date a jeto, to robim aj ja ked nemam čas.

Ale ten genesis trailer je trapnej, sry. Nemaš tam nic svoje, Všetko od twin* traileru (zabery, hudba) + tam mas zabery i jako v Insomnia traileru. Je pravda ze huricane je naj, ale keby som mal taky comp taky ako on tak :). Ale pokračuj dalej, aj ja som tak začinal, ale ne kopirovaním.

Možem prezradit ze pripravujem velke guild video:)

Nepripravuje este nejaka guilda nejake video, mohli by sme tak udelat nejaku sutaz :D
-4

#13 User is offline   Zulldruid 

Posted 12 August 2011 - 03:46 PM

View Poststepan, on 12 August 2011 - 01:16 PM, said:

prectu di pravidla nebo nebudu quotovat :P edit by Mijo

no kdby si si precetl celej topic víš že ten muj trailer na genesis vznikl mnohem dříve než hurrican ubec přišel sem na server delat nake video a pak delat twin*** trailer takže to opravdu od nej převzate není, a jinak ty loga jsou moje pokusy když sem se učil s AAE podle video navodu nic víc, ani sem proto nepsal ze to je moje práce ale jen pokus, dělal sem to odzakladu a ted už by sem to udělal bez navodu raz dva a o to šlo když sem se to učil, ne o to předvadet to tady jako svou praci, první kdo sem napsal chtěl jen vedet co sem udělal aby vedel jak sem na tom jakou uroven videí umím ... tak sem sem dal aspon tohle nic jineho nemám na netu a slo mi o to aby bylo videt ze dělám věci uz v AAE na nake urovni a ne par textu ve slideshow v Movie makeru ;)

jinak když nemáš čas na vlastní logo tak doufam aspon ze si ho celé uděláš podle VC a ne jen stahnes hotovej save :-P

a pokud si muzu taky rejpnout tak to tve video taky zadná slava, dej si víc bacha na kontrast, ten tvuj světlej text na světlém pozadí je fakt dost nečitelnej a to je začatečnická chyba :-p

ale dobrej uvod :-)
0

#14 User is offline   Chooze 

• Daemonica CT - Hunter
  • Group: WoW Tester

Posted 12 August 2011 - 04:11 PM

Myslim ze muzes napsat samotnýmu Mystiqovi a on ti to logo poskytne abysi náš server mohl prezentovat...Superion nedávno dělal video a též tam měl logo mystiqu.
0

#15 User is offline   MaiestiQo 

• Daemonica CT - Shaman

Posted 12 August 2011 - 07:21 PM

View PostZulldruid, on 12 August 2011 - 03:46 PM, said:

no kdby si si precetl celej topic víš že ten muj trailer na genesis vznikl mnohem dříve než hurrican ubec přišel sem na server delat nake video a pak delat twin*** trailer takže to opravdu od nej převzate není

RLY ? :) Nechci vyrypovat, tvorba dobrá, GL do budoucna s další tvorbou ;)

MystiQ Trailer - Nahráno uživatelem Hurricane046 dne 10.07.2010
MystiQ Y2B

Twin.... Trailer - Nahráno uživatelem twinstarcz dne 6.09.2010
TW Trailer

Genesis(your) Trailer - Nahráno uživatelem doommyy2 dne 27.09.2010
Your trailer
0

#16 User is offline   Zulldruid 

Posted 12 August 2011 - 08:56 PM

na YT je nahranej asi měsíc po dokončení, puvodně byl na Viemo, kde mi ho po pár dnech odzvučnily kvuli pravum na muziku, což dřív dělali i na Yoube ale uz asi nedelaj teda nestalo se mi to už
0

#17 User is offline   Zulldruid 

Posted 12 August 2011 - 08:58 PM

View PostZulldruid, on 12 August 2011 - 08:56 PM, said:

na YT je nahranej asi měsíc po dokončení, puvodně byl na Viemo, kde mi ho po pár dnech odzvučnily kvuli pravum na muziku, což dřív dělali i na Yoube ale uz asi nedelaj teda nestalo se mi to už

muj trailer vznikl sice az po mystiqovskem, ale dřív než twin***ovskej ;)
0

#18 User is offline   MaiestiQo 

• Daemonica CT - Shaman

Posted 12 August 2011 - 09:06 PM

View PostZulldruid, on 12 August 2011 - 08:58 PM, said:

muj trailer vznikl sice az po mystiqovskem, ale dřív než twin***ovskej ;)

ale tak byl si až po :), jo mazání muziky je strašná pakárna s tím nic nenaděláme ....
Nevím proč, ale poslední dobou narážím na videotvorbu, kde je Mind Heist, ti videomakeři by mohli dávat něco originálního neoposlouchané :)
viz třeba vodka intro - http://www.youtube.c...h?v=A2t4zpgCsV0
0

#19 User is offline   Zulldruid 

Posted 12 August 2011 - 09:51 PM

View PostMaiestiQo, on 12 August 2011 - 09:06 PM, said:

ale tak byl si až po :), jo mazání muziky je strašná pakárna s tím nic nenaděláme ....
Nevím proč, ale poslední dobou narážím na videotvorbu, kde je Mind Heist, ti videomakeři by mohli dávat něco originálního neoposlouchané :)
viz třeba vodka intro - http://www.youtube.c...h?v=A2t4zpgCsV0

ten song je užasnej poslouchal sme ho furt nehlede na to když sme dělal ten klip tak sem ho slyšel tak 100x a furt se mi líbí
0

#20 User is offline   Mijo 

Posted 12 August 2011 - 11:35 PM

Zulldruide, mas to za warn. Nevim co to je za manii citovat prispevky, ktere jsou hned nad tebou, navic blbe, uz jsem ti jeden upravoval.
0

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

2 User(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users

TOPlist