Ofik orientační cena
Posted 13 August 2011 - 03:40 PM
mám drobnej dotaz na ofikáře, odpověď se mi nepodařilo vygooglovat :) .
Kolik stojí začít hrát na ofiku? Co si člověk všechno musí zaplatit? Základní hru + všechny datadisky? Nebo jenom základní hru? Dá se to koupit někde na aukru nebo tak nějak levnějc?
A jak je to se stažením hry? Dá se to jednoduše stáhnout a někde si jenom koupit po netu klíč, nebo je potřeba krabice?
Díky předem :) .
Posted 13 August 2011 - 03:50 PM
ano musíš mít všechny hry originál nebo aspoň klíč, ale já tomu moc nevěřím proto jsem zašel do obchodu a zakoupil WoWka..
Poté musíš navštívit stránku Battle.net, kde zaregistruješ základní wowko klíček v krabici a postupně aktivuješ všechny...
Myslím, že když je aktivuješ všechny 4 tak dostaneš měsíc zdarma, tedy aspoň já to tak měl, a poté zakupuješ karty, které jsou většinou na 60 dní cca za 400 - 599,- záleží od koho kupuješ, já to dříve kupoval za 500,- ..
Možná s v něčem pletu, už je to taky nějaká doba co jsem offik nehrál :P
s pozdravem Shark
This post has been edited by Sharken: 13 August 2011 - 03:54 PM
Posted 13 August 2011 - 03:57 PM
Battlechesty (krabice, kde máš všechny ty datáče a classic dohromady se teď dají pořídit mám pocit okolo 1100 ,-.
Když si to koupíš "krabicově" tak ti odpadají problémy se stahováním, ale blizz umožnuje stáhnout wow zdarma. (To kvůli lidem co hrají poprvé a hrajou jen na "trial")
Posted 13 August 2011 - 04:10 PM
s pozdravem Shark
Posted 13 August 2011 - 05:34 PM
Posted 13 August 2011 - 08:06 PM
jinak začít hrát na offi stojí minimálně 1400+250 na měsíc
Posted 13 August 2011 - 08:20 PM
Posted 15 August 2011 - 11:50 AM
Musíš mít všechny datadisky + platit měsíčně, nemusíš si je ale koupit najednou, stačí podle toho jak rychle levelíš apod.
Nejlevnější mi vyšlo si koupit WOW (základ) + TBC přes battle.net v digitální distribuci tak, že se přepneš jakoby jsi žil v Británii kvůli lepšímu kurzu libra -> Kč. Na kolik to vychází to už nevím.
Naopak Cata+Wotlk je přes battle.net hodně drahý (vychází kolem 1400, v xzone.cz ho mají za 900), takže tam doporučuju koupit přes xzone.
A samotné poplatky, když koupíš 1. wow a aktivuješ ho (= zadáš klíč na battle.net) a zadáš jak budeš platit další měsíce (zadáš číslo kreditky / kód na předplacené kartě na 60 dní), dostaneš měsíc zdarma.
Nejlevněji to poté vychází buď pokud se ti poštěstí ve hře koupit předplacené karty za G (můžou tě okrást apod, to už musíš zvážit sám), na eBay apod., kreditkou nebo předplacenou kartou. Osobně prozatím používám kreditku.
Jinak ještě existuje neomezený trial (1-20lvl, nemůžeš wispovat, invovat, do guildy apod), takže můžeš aspoň vyzkoušet. Poté doporučuji si sehnat guildu, která má perky na +10% XP, snížení CD na HS a případně o 100% rychlejší běhání při smrti, dost se to hodí.
Sám jsem byl příjemně překvapen Q v základních lokacích, samé zajímavé eventy všechno překopané, SW nepoznáš apod. Teď už expím v Outu, tam je to stejné, takže nuda.
Kdyby jsi měl jakýkoli další dotaz, klidně napiš PM.
EDIT: tak jsem zjistil cenu Vanilla + TBC a vychází to na £ 9.99 což je v přepočtu 277 Kč + k tomu dostaneš ten měsíc zadarmo (viz. výše)
EDIT2: Tak bohužel akce už u xzone za 900 není, ale na http://mmoboost.cz jsou dohromady za 950, jen nedostaneš krabice ale pouze klíče (což si myslím nevadí, klient je ke stažení od blizzardu)
This post has been edited by Maran: 15 August 2011 - 02:10 PM
Posted 15 August 2011 - 01:56 PM
Jestli budu přecházet, to ještě nevim.. Ale už mám lepší představu co by to obnášelo :) . Díky moc!
Posted 16 August 2011 - 12:43 PM
Help