Logo mystiqu prosím help :-)
Posted 11 August 2011 - 09:22 AM
Ovšem potřeboval bych to logo, v naké slušné kvalitě, to nove kruhové logo kdo by ho mě nebo veěel kde se dá sosnout tak by mi to moc pomohlo ;)
Prosím o to veřejně protože nevím komu přesně z Mystiq týmu bych o to měl napsat.
Děkuji
Posted 11 August 2011 - 10:12 AM
Mada, on 11 August 2011 - 09:24 AM, said:
Já to zas neberu jak nějákej závazek jako byl npř Hurricane, učím se nový vizuální effekt vhodný na loga a rad by sem to aplikoval na mystiq logo aby to k něčemu bylo když se výsledek vydaří, jinak nemám nic nahraného na netu, nemám toho zatím tolik aby sem měl potřebu se stím hodně veřejně chlubit plánuju si udělat nějákej YT kanal nebo FB az toho bude víc
co semvyhrabal sveho uple tak sou zpíš staré prace ale když na tom trváš :-D
loga mam upla jen tyto dvě předem upozornění že jsou to jen testy když sem se učil daný effekt takže žádný zázrak
to je vše co sem vyhrabal co mam nahrane na netu, to co nemam není ani zkomprimovane tak to nebudu ted nahravat
Posted 11 August 2011 - 10:13 AM
Posted 11 August 2011 - 12:57 PM
Edit\\ Pro adobe after effects se využívá zkratka - AAE :-) né AAF :-X
edit2\\ Příště si tu -rep za nic odpusťte :)
Posted 11 August 2011 - 02:54 PM
a k tomu memu AAF je to překlep ktereho se furt dopuštím ale sem si toho vědom ;)
video je tuctove to uznávam i tak se mi líbí a muzika ano Inception, a je užasná i když hraje ve všech videjích které v té době vznikaly :-)
(pro rejpali gene video vzniklo dříve než hurricanuv trailer na Twin****, takže nedošlo jen k okopírování, prostě je ta hudba dobrá :-D
jinak když si u toho že si taky Videomaker moc rád by sem s tebou hodil řeč a něco se přiučil ;) jak v AAE tak v gamemovickach sem amater doted sem se věnoval hranému filmu a effekty v AAE taky orientuju na realný film (dopady meteoru, výbuchy,...) jedine moje game video je ten genesis trailer který vznikl když sem se učil s vegasem
Posted 11 August 2011 - 02:57 PM
Posted 11 August 2011 - 03:00 PM
Edit: akorat za to chlubYt si jednu placni, at si zapamatujes, ze takovym slovem se lidi do oci mlatit nemaj :)
Posted 11 August 2011 - 03:05 PM
vecernik, on 11 August 2011 - 02:57 PM, said:
taky proto sem to nek nezveličoval chtěl sem spíš pro představu jaka je to uroven pro ty co nevědí co VC je... ;) taky nikde nepíšu že to je moje dílo ale muj pokus ;)
Posted 12 August 2011 - 01:16 PM
To to je moje asi naj video. tak tu som sa aj narobil. Je pravda ze pilot pomoze ked nemate čas na nejake intro hnet tak tam nieco date a jeto, to robim aj ja ked nemam čas.
Ale ten genesis trailer je trapnej, sry. Nemaš tam nic svoje, Všetko od twin* traileru (zabery, hudba) + tam mas zabery i jako v Insomnia traileru. Je pravda ze huricane je naj, ale keby som mal taky comp taky ako on tak :). Ale pokračuj dalej, aj ja som tak začinal, ale ne kopirovaním.
Možem prezradit ze pripravujem velke guild video:)
Nepripravuje este nejaka guilda nejake video, mohli by sme tak udelat nejaku sutaz :D
Posted 12 August 2011 - 03:46 PM
stepan, on 12 August 2011 - 01:16 PM, said:
no kdby si si precetl celej topic víš že ten muj trailer na genesis vznikl mnohem dříve než hurrican ubec přišel sem na server delat nake video a pak delat twin*** trailer takže to opravdu od nej převzate není, a jinak ty loga jsou moje pokusy když sem se učil s AAE podle video navodu nic víc, ani sem proto nepsal ze to je moje práce ale jen pokus, dělal sem to odzakladu a ted už by sem to udělal bez navodu raz dva a o to šlo když sem se to učil, ne o to předvadet to tady jako svou praci, první kdo sem napsal chtěl jen vedet co sem udělal aby vedel jak sem na tom jakou uroven videí umím ... tak sem sem dal aspon tohle nic jineho nemám na netu a slo mi o to aby bylo videt ze dělám věci uz v AAE na nake urovni a ne par textu ve slideshow v Movie makeru ;)
jinak když nemáš čas na vlastní logo tak doufam aspon ze si ho celé uděláš podle VC a ne jen stahnes hotovej save :-P
a pokud si muzu taky rejpnout tak to tve video taky zadná slava, dej si víc bacha na kontrast, ten tvuj světlej text na světlém pozadí je fakt dost nečitelnej a to je začatečnická chyba :-p
ale dobrej uvod :-)
Posted 12 August 2011 - 04:11 PM
Posted 12 August 2011 - 07:21 PM
Zulldruid, on 12 August 2011 - 03:46 PM, said:
RLY ? :) Nechci vyrypovat, tvorba dobrá, GL do budoucna s další tvorbou ;)
MystiQ Trailer - Nahráno uživatelem Hurricane046 dne 10.07.2010
MystiQ Y2B
Twin.... Trailer - Nahráno uživatelem twinstarcz dne 6.09.2010
TW Trailer
Genesis(your) Trailer - Nahráno uživatelem doommyy2 dne 27.09.2010
Your trailer
Posted 12 August 2011 - 08:56 PM
Posted 12 August 2011 - 08:58 PM
Zulldruid, on 12 August 2011 - 08:56 PM, said:
muj trailer vznikl sice az po mystiqovskem, ale dřív než twin***ovskej ;)
Posted 12 August 2011 - 09:06 PM
Zulldruid, on 12 August 2011 - 08:58 PM, said:
ale tak byl si až po :), jo mazání muziky je strašná pakárna s tím nic nenaděláme ....
Nevím proč, ale poslední dobou narážím na videotvorbu, kde je Mind Heist, ti videomakeři by mohli dávat něco originálního neoposlouchané :)
viz třeba vodka intro - http://www.youtube.c...h?v=A2t4zpgCsV0
Posted 12 August 2011 - 09:51 PM
MaiestiQo, on 12 August 2011 - 09:06 PM, said:
Nevím proč, ale poslední dobou narážím na videotvorbu, kde je Mind Heist, ti videomakeři by mohli dávat něco originálního neoposlouchané :)
viz třeba vodka intro - http://www.youtube.c...h?v=A2t4zpgCsV0
ten song je užasnej poslouchal sme ho furt nehlede na to když sme dělal ten klip tak sem ho slyšel tak 100x a furt se mi líbí
Posted 12 August 2011 - 11:35 PM
Help