Hillz dobry vyber ci uz zoberes jeden alebo druhy
Koupě noťasu Black potřebuje radu! :)
Posted 05 August 2011 - 10:58 AM
Tak konkrétní model asi stejně nemá smysl vybírat teď, když si to budu kupovat až někdy těsně před začátkem školy. Upřímně se mi tedy nejvíc líbí Lenovo ThinkPady, tak nakonec půjdu asi do těch.
Každopádně ještě dotaz, některý tam jsou bez OS. Jak to je s tímhle? Nějaký sedmičky mám doma, samozřejmě pálený, tak by mě zajímalo, jestli to je nějaká překážka, nebo jestli by byl lepší noťas s OS.
Dík
Každopádně ještě dotaz, některý tam jsou bez OS. Jak to je s tímhle? Nějaký sedmičky mám doma, samozřejmě pálený, tak by mě zajímalo, jestli to je nějaká překážka, nebo jestli by byl lepší noťas s OS.
Dík
Posted 05 August 2011 - 11:06 AM
Na technicky vysokych skolach mas vecsinou moznost ziskat zadarmo studentske verzie windowsov. Skus si zistit ci to funguje aj na tej skole kam ides.
Posted 05 August 2011 - 11:20 AM
No když to vemeš bez OS, tak asi bude jedině problém v tom, že si tam budeš muset doinstalovat ovladače ručně. Ty se daj stáhnout z oficiálních stránek, takže pokud nejsi lama, tak by to neměl bejt problém. Případně si zkus pročíst ňáký diskuse k těm NTB.
Posted 05 August 2011 - 11:50 AM
Hillx, on 05 August 2011 - 11:20 AM, said:
No když to vemeš bez OS, tak asi bude jedině problém v tom, že si tam budeš muset doinstalovat ovladače ručně. Ty se daj stáhnout z oficiálních stránek, takže pokud nejsi lama, tak by to neměl bejt problém. Případně si zkus pročíst ňáký diskuse k těm NTB.
OS si doma reinstaluju pravidelně, s tím mám zkušenosti bohaté (ale reinstalovat Visty/W7 už není taková prdel! :D ), ale právě sem to nikdy nedělal u NB, tak by mě zajímalo, jestli to není nějak víc provázané nebo co já vim. :)
Posted 05 August 2011 - 12:27 PM
Ne, provázaný to není, jen pokud má NTB nějakej panel (různý dotykový šoupátka, čudl na zvuk) tak ty ti bez ovladačů na čistejch widlích nepojedou, ale není problém před instalací nahrát na flešku všechny ovladače spolu s programama, a pak jen další 2h klikat na next a všehno to nainstalovat
P.S. hoď mi očkem po toaleťáku
P.S. hoď mi očkem po toaleťáku
Help