Page 1 of 1
Hladam jeden song
Posted 26 July 2011 - 02:20 AM
Caute, som fakt bezradny v hladani jedneho songu, a fakt ho chcem najst a obraciam sa tu na vas ci by mi niekto s tymto problemom nepomohol :unsure:
Takze indicie su taketo...pesnicka hraje v seriali Smallville, 4 séria, 11 cast....zacina hrat na 12 minute a 35 sekunde, hraje mozno minutu :D
ako odmenu dam 1000g na insomnii u hordy prvemu kdo mi posle spravny nazov tej pesnicky, dufam ze sa vam to pdoari, ja uz som bezradny :(
Takze indicie su taketo...pesnicka hraje v seriali Smallville, 4 séria, 11 cast....zacina hrat na 12 minute a 35 sekunde, hraje mozno minutu :D
ako odmenu dam 1000g na insomnii u hordy prvemu kdo mi posle spravny nazov tej pesnicky, dufam ze sa vam to pdoari, ja uz som bezradny :(
Posted 26 July 2011 - 02:31 AM
Dido-Life for Rent
Johnathon Rice-Break So Easy
Rock-N-Roll Soldiers-Funny Little Feeling
Simple Plan-Welcome to My Life
Možná to je něco z tohodle
Johnathon Rice-Break So Easy
Rock-N-Roll Soldiers-Funny Little Feeling
Simple Plan-Welcome to My Life
Možná to je něco z tohodle
Posted 26 July 2011 - 02:33 AM
JO !!!!! TO JE ONO, dikes frajeri :D....na aky nick ti poslem tie goldy? ?:D
Posted 26 July 2011 - 02:41 AM
Na nick Sabazios, dík xDD -- on nehraje :D tak mi to můžeš poslat misto nej, vid noximku ;D
Posted 26 July 2011 - 06:52 PM
Kdyz uz to tu mame..hledam pisnicku, ktera hraje na Joj (nebo Joj plus nevim co je v tom za rozdil) behem upoutavek na vecerni program. Nemuzu vam dat goldy, ale budete mit dobrej pocit :)
Posted 30 July 2011 - 04:56 PM
No schválně jsem kvůli tomu stahoval OST z madagaskaru2, ale tam to prostě není :o ... to je nějkej custom edit od Zimmera? Jako uznám že je bůh, ale tohle se mi skoro nezdá, že by to bylo ofiko.
Posted 31 July 2011 - 07:01 AM
Adrian, on 30 July 2011 - 10:40 PM, said:
Není lehčí si to ripnout přímo z youtube? :)
v tý jejich šitózní kvalitě? s nepochopitelně přidanejma minutama na konci písničky? ne díky... nejsem zastáncem youtube jakozto prehravace hudby :)
ps: uz vim proc to tam nebylo - to je soundtrack z Madagascaru jednicky.. a ne ze dvojky, i kdyz v tom videu je obrazek dvojky :) proto me to zmatlo :)
Posted 01 August 2011 - 09:08 PM
tak uz nic
This post has been edited by hokop: 01 August 2011 - 09:12 PM
Page 1 of 1