Page 1 of 1
Bug Report GJ MystiQ
Posted 13 July 2011 - 05:45 PM
Nikde sem nenašel topic ani nějakej changelog co se měnilo. Tak vám chci říct, že ste fakt dobří jak ste přepracovali celou sekci bugreportu, je teď krásně přehledná :)
Ještě možná u questů by mohly bejt podkategorie TBC / PRETBC / WOTL a ve wotlku jednotlivý lokace, at porad nemusime vypisovat questy do hranatejch závorek a přepínat stále klávesnici na anglickou ... ale jinak fakt dobrá práce :)
Ještě možná u questů by mohly bejt podkategorie TBC / PRETBC / WOTL a ve wotlku jednotlivý lokace, at porad nemusime vypisovat questy do hranatejch závorek a přepínat stále klávesnici na anglickou ... ale jinak fakt dobrá práce :)
Posted 13 July 2011 - 06:23 PM
Dovolil bych si off topic poznámku: Ari, smaž ten podtitul - to vypadá jako ňákej cry topic :D
Posted 13 July 2011 - 06:26 PM
taky jsem si říkal jak se pobavím nad nějakým fňukáním a ono tohle :(
no tak ať nejsem uplně offtopic - hranatý závorky napíšeš pomocí [ALT GR] + [F] / [G] (alt gr = pravej alt, případně levej alt+ctrl) . Naprostou většinu znaků takhle můžeš napsat pomocí altu.
no tak ať nejsem uplně offtopic - hranatý závorky napíšeš pomocí [ALT GR] + [F] / [G] (alt gr = pravej alt, případně levej alt+ctrl) . Naprostou většinu znaků takhle můžeš napsat pomocí altu.
Posted 13 July 2011 - 08:22 PM
hehe, s bugreportem si hraju uz... juuu 11 a pul hodiny :-)... snad budete spokojení... sekce jsem samozdrejme uz davno dodelal, tys topic psal, kdyz to byla work-in-progress - nechtel jsem bugreport vypinat, tak jsem to delal za behu
Posted 13 July 2011 - 10:57 PM
Musím tim pogratulovat čezato, fakt dobrá práce, chvili se na to budem zvykat, ale je to určitě přehlednější. +1
Posted 13 July 2011 - 11:15 PM
Vypadá to krásně. Díky za další skvěle odvednou práci - vskutku GJ MystiQ :P
Posted 13 July 2011 - 11:22 PM
no, 14 a pul hodiny... jeste pofackovat macimu spelly a bude to... ale to si necham na rano, ted uz to nedavam :-D
Posted 14 July 2011 - 12:11 PM
cezeta, on 13 July 2011 - 11:22 PM, said:
no, 14 a pul hodiny... jeste pofackovat macimu spelly a bude to... ale to si necham na rano, ted uz to nedavam :-D
Nj ja prehazim obcas nejakejch 5-10 topicu, trochu to prejmenuju a pak uz ve me neco maleho zacina umirat, tak radsi otevru zdrojaky :D.
No kdyz uz ses tak pochlapil, udelam ti jadrovou cast changelogu :).
Posted 14 July 2011 - 12:16 PM
no tak ke spellum jsem se jeste nedostal, portuju opravy Q, ktery jsem delal na TBC... je toho dost :-)... ale ted razim do kina na HP, tak to zas bude muset pockat :-)
Page 1 of 1
Help