Mystiq.org - forum: Problem s pripojenim - Mystiq.org - forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Problem s pripojenim

#1 User is offline   Ymeris 

• Group: VIP

Posted 11 July 2011 - 11:54 AM

Custe, mám takový problém s připojením, máme doma wifinu která vede do 5 PC. Na všech PC jsou Windows XP a net jim jede normalne. Na mym je Win 7 32 bit ver. Kdyz zapnu PC vetsinou nejde net takovym zpusobem ze nejde jen me a ostatnim jo. Musím tedy jak ko*ot dávat obnovení systemu dokud se nerozhodne že net pojede. Do toho ještě restartuju modem, router a všechno možné. Nekdy nepomaha ani to a musim proste počkat až se rozhodne naskočit nějak záhadným způsobem jako vypadl.
Párkrát se stalo že jsem obnovoval systém i 15x za den než to po 3 hodinách naskočilo. A už mě to prostě sere. Nestalo se někomu něco podobného ? Třeba že to mrví ty aktualiazce nebo tak něco ?
0

#2 User is offline   vecernik 

• Group: WW Moderátor

Posted 11 July 2011 - 01:01 PM

to ti spíš zlobí načítání IP. zkusil jsi jednoduše vypnout/zapnout wifi a pak počkat na načtení?
Pokud bys to chtěl řešit detailně, tak by bylo vhodný zjistit příčinu - ale to znamená trochu si s tím pohrát. Kdybys byl z Brna / okolí, tak se ti na to klidně mrknu. Na dálku to bude těžký něco vymejšlet a radit.
Pokud jseš z dálky, a nezabere to první řešení, tak zkus ten počítač vypnout - zapnout (tzn aby ti to nejelo) a pak:
[win] + [r] -> (obevi se okynko), napis "cmd" (bez uvozovek) a dej enter -> (obevi se velky cerny okynko), napis "ipconfig -all" a dej enter -> chvilu to bude vypisovat nejaky nesmysly...
Az to vsecko vypise, tak se na ty nesmysly podivej - jedná se o výpis všech možnejch připojení. Jedno z nich bude mít nejvíc vyplněnejch údajů, a to bude pravděpodobně ta tvoje wifina (zároveň to bude nejspíš nazvaný jako "bezdrátové připojení k síti" nebo nějak podobně). Tak to mi prosím vyscreenuj a pošli. Pokud si nejseš jistej, který z nich to je, postupně vyscreenuj celej výpis a já už si to nějak přeberu.
To stejný prosím zopakuj na některém jiném počítači, který bude fungovat. (aby se dalo porovnat v čem je problém).
0

#3 User is offline   Cactus_ 

• Group: VIP

Posted 11 July 2011 - 05:52 PM

Ve chvíli, kdy ti pojeede net si vypiš nastavení jak napsal večerník a pak to natvrdo nastav podle této automatické konfigurace. Tady máš návod jak to nastavit http://idoc.vsb.cz/c...ni/tcp_ip/win7/ /4. bod ignoruj) Třeba to bude stačit.
0

#4 User is offline   vecernik 

• Group: WW Moderátor

Posted 11 July 2011 - 06:45 PM

to může (a nemusí fungovat cactusi). proto jsem po něm chtěl aby to nejdřív napsal. až pak se dá aspoň trochu hádat, jestli by stačilo pevný nastavení hodnot, nebo jestli to je v něčem jiným.
0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

TOPlist