Manik Game over
Posted 07 July 2011 - 10:14 PM
Posted 07 July 2011 - 10:19 PM
za 5 let hraní by tu měli admini děkovat tobě ne ty nám nebo jim, i když možná pro ně není o co stát, my tvoříme dějiny projektu!
tak tě péro na brzkém Rota sraze :) a možná, možná,možnáááááááááááááá u SWTOL online ^^.
PS: ohol ty kotlety xD
Posted 08 July 2011 - 07:21 AM
Maníku maníku..za mě jdi třeba do prdele.
"Takové nehezké Bugování-kradení postav šulení a okrádání lidí"-jo tak to je celej ten tvůj bakšiš a působení tady.
K tomu můžu připočíst svádění Gm k získání itemů,podlézavost a tak dále. A ještě to neutuchající "vylučování z komunity"..etc.
Mám tě na "párku" a v Brně tě pak můžu dojít vyfackovat.
Kretén jsi byl a budeš. A to, že tě tu pár "Tvých" bugger partnerů a tak dále oslavuje je aspoň důkazem, že pokud si někoho koupíš čímkoliv tak je to tvůj ocásek.
Btw: Už jn za tu drzost, že jsi si to napsal do legend Wow by to mohli smazat. Protože ty patříš spíš do kanálu wow na Mystiqu
*P.s- pokud se někomu nelíbí použitá slova hold máte smůlu. A to jsem ještě hledal ty jemné.
Posted 08 July 2011 - 08:07 AM
nějaký NONAME-Malakai, on 08 July 2011 - 07:21 AM, said:
Mám tě na "párku" a v Brně tě pak můžu dojít vyfackovat.
Tak na to vyfackování se přijedu i podívat skrze tu štreku, i na to jak by tě pár lidí asi potom nakopalo do prdele a šel bys z vesela zase domů.
Ale jinak nechápu proč tě to tak bere, založil topic v Legendách WoW a... ty ho s ním svým jménem sdílet stejně do budoucna nebudeš, tak v čem je problém. Zaslouží si tu být, nebo tu chcete mít jen samé svatoušky co serveru měsíčně přispívali, bonzáky co práší bugery, nebo řiťolezce co lezli kam mohli. Víš co ti povim na partner bugery, ta doba co jsme mohli to co vy ne, to byla nejzábavnější doba za poslední rok a půl na Mystiqu. A mít to jako důvod ukončení činnosti na serveru po mnoha letech je pro něho hold jako pohádka
Vzkaz pro Mija od Maníka: Jsi chudák, v životě jsem neukradl ani jednu postavu.
xD no veselé vánoce
Posted 08 July 2011 - 08:15 AM
edit: a jelikoz se mi nelibi bezpravi, tak bych se nechal nakopat do prdele s Malakaiem, docela bych chtel videt nekoho, kdo by to zkusil :-*
Posted 08 July 2011 - 08:22 AM
Mijo, on 08 July 2011 - 08:15 AM, said:
nedělalo toto nějaké nejmenované GM tak 2-3 roky z5, pamatuju nějakou tu aferku kdy se to tutlalo, ale chary se tu prodávali za těžký prachy desítek tisíc možná i víc
Posted 08 July 2011 - 08:25 AM
Posted 08 July 2011 - 08:26 AM
on si to pak přečte asi později :)
Posted 08 July 2011 - 08:31 AM
prispevky vyse byly smerovany na Manika
Posted 08 July 2011 - 08:32 AM
zbytek byl jen humus, špína, podvody, bordel
Upřímně nechápu tu DRZOST se napsat sem do legend. To musis mit dost sebeduvery a natvrdlostiv mozku aby sis neco tak absurdniho mohl dovolit. Tve zlořádnosti by měli skončit v topiku vyznamem naprosto opacnym nez je tento (Legendy).
PS: Malakai, Mijo ... dejte vedet prijdu taky
Posted 08 July 2011 - 08:38 AM
Ta diskuze s Maníkem je zbytečná. Já jsem své napsal a rozhodně budu jen rád, že já nejsem spojovám s Maníkem a díky bohu snad ani nebudu. Pa Jihlaváčku
P.s- Heavna takový hrubka co tam je. A na repku ti z vysoka kašlu i kdyby mě celá "Buggerská"rota mínuskovala jste "Párci"
A to fackování můžeme domluvit-samozřejmě, že né ve stylu raidu.
On Mijo ví o čem píše a pokud by se chtěl přidat můžeme z toho udělat 2v2. B) Takže by jsi si mohl vzít sebou heavna a bylo by.
Edit: Houmi tak může být 3v3
Edit:2 Jestli se cítíš dotčne Pravdou tak mi je líto, ale sračky patří do kanálu a i když jsem taky využil, kde čeho tak jsem nikdy nedělal to co ty. A nejsem na to co jsem dělal hrdej a ani asi nebudu a do tvých obludných rozměrú toho jak to bereš jako svůj velký úspěch je ubohý.
Edit3: Rota se tak prezentuje už dlouho a už při založení bylo vaším cílem co nejvíce bugovat a to jste také činnili. A vaše prezentace těchto činnů byla pak pěkně vidět a ještě jste jí hlasali. To je pak s váma těžký. Určitě jsou tam "lidé", kteří si to nezaslouží abych je házel do jednoho pytle s váma, ale mají svou hlavu a můžou se rozhodnout.
Každý ke svému.
Posted 08 July 2011 - 08:39 AM
Mijo, on 08 July 2011 - 08:31 AM, said:
prispevky vyse byly smerovany na Manika
muj ne x) jo v poho
a koukam že se bude chystat mystiq srázek :D na počest maníka, co víc si může přát kruci, ten bude rád až to uvidí x)
2 mala: tak proti mijovi nic nemam ale tobě by za ty kecy měl taky někdo zčesat ofinku x)
Posted 08 July 2011 - 08:40 AM
PS: Souhlasím s těma pár ostatními, že bys nemel zapomínat na to, že je tady více lidí co tady hrali 5 roků+, akorat nebyli tolik vidět na forku a kdyby si mel každy založit takovy topic, tak by jsme asi nic jineho nečetli.
Posted 08 July 2011 - 08:42 AM
Mno Mala, mínůs máš za svoji debilitu jakož to chování člověka k člověku a souzení Roty na které nemáš právo, vypadá to asi tak že "kydáš, kydáš a pak se chceš prát" inteligentní jako počasí u nás za poslední týden, dej si třeba doma 1vsUrquel 12°, nevim co ti na to už mám napsat, ale to si každopádně vyřiď s Maníkem =)
Posted 08 July 2011 - 11:03 AM
Posted 08 July 2011 - 11:59 AM