Manik Game over
Posted 09 July 2011 - 09:49 PM
Srsly guys, get a life..
edit: nicméně topic pravděpodobně splnil autorův účel ;)
Posted 09 July 2011 - 11:14 PM
myslim že se toto uzavřelo, není důvod psát víc?, patříš mezi ty jenž jsem zmínil v předpředposledním topicu předposlední stránky.
Posted 10 July 2011 - 01:05 AM
GruPyk, on 08 July 2011 - 01:26 PM, said:
Já nepotřebuji aby si mě lidé pamatovali či abych byl slavný.
Já zde na Mystiqu dělám svou práci a tou prací je pomáhání hráčům. Nepožaduji za to žádné blahořečení, přehnané díky ani slávu. Jsem tu za dobrou věc a aby se Vám dobře hrálo.
Lidé jsou ctižádostiví, ale mělo by se pamatovat na lidi, kteří svého dosáhli tou spravnou cestou dle mého názoru.
Velké věci dokázal i Hitler (ne ze bych ho spojoval s Manikem) ale spatne veci. Lidé na něj možná pamatují, ale rozhodně ne jako na Legendu.
Posted 10 July 2011 - 09:35 AM
Posted 10 July 2011 - 09:40 AM
Houmi, on 10 July 2011 - 01:05 AM, said:
Já zde na Mystiqu dělám svou práci a tou prací je pomáhání hráčům. Nepožaduji za to žádné blahořečení, přehnané díky ani slávu. Jsem tu za dobrou věc a aby se Vám dobře hrálo.
Lidé jsou ctižádostiví, ale mělo by se pamatovat na lidi, kteří svého dosáhli tou spravnou cestou dle mého názoru.
Velké věci dokázal i Hitler (ne ze bych ho spojoval s Manikem) ale spatne veci. Lidé na něj možná pamatují, ale rozhodně ne jako na Legendu.
V tom pripade nevidim duvod proc si se v tom minulym postu tak vztekal ze to napsal sem, kdyz prave sem patri...
Posted 10 July 2011 - 09:44 AM
já se spíš divim že tací mají potřebu se tu neustále vyjadřovat a nemůžou to prostě přehlédnout, automaticky je jasné že každý kdo sem napíše jde aktivně do pře a rozporu a pak se diví že tu vzniká taková to debata.
Posted 10 July 2011 - 09:46 AM
Mr.Heaven, on 10 July 2011 - 09:44 AM, said:
ehm:)
Jinak, jediný problém je tu ten, že Maník sám sebe označil jako Legendu, což se do příslušné sekce moc nehodí. Určitě ho mnozí považujou za legendu a tak ho tady mohli uvést, což však neudělali, takže to zas až tak žhavé nebude. Na druhou stranu docela chápu, proč se tu Maník napsal a chtěl se tak nějak naposled zviditelnit právě tím, že se sám nazval Legendou a tímto vás, kteří k němu nemáte tak blízko, pošťouchnout...Takže imho ten topik by se měl přesunout do offtopinky nebo jinam a pokud ho někdo považuje za Legendu, tak prosím, ať sem napíše oslavný topik (od čeho tato sekce jinak je???). Já sám ho za Legendu nepovažuju, to by tu bylo tak 300 lidí, ale bezesporu je jednou z nejvýraznějších a nejsvéraznějších osobností Mystiqu, ať už v dobrém nebo ve zlém
Posted 10 July 2011 - 09:56 AM
Manika neznam,neznal jsem a pravdepodobne ani znat nebudu stejne tak jako R.o.t.u.
Nicmene pokud je to co jste napsali v tomto topicu pravda,pak se domnivam ze veskere spatne veci se dotkly jen maleho mnozstvi hracu,
a serveru neuskodily,spise mu pak pomohly zdokonalit se a ty dobré jsou odsouvany jak se tu cast lidi snazi vyhrabat 100 let staru spinu.
+Kdyz vyjdu z predpokladu,ze po tech "spatnych" vecech o Manikovi a spol slyselo tak 70+% hracu tak uz se zaradili mezi legendy....
Ps:Nezapomente kdyby jsme neznali zlo nemohlo by existovat ani dobro.To co se nam dnes zda spatne muze pristi generace popripade ty za ni
za par desitek(stoleti..)ohodnotit jako nejlepsi cin lidstva pro dobro...
ciste muj nazor za -repku dekuji aspon to zmeri pocet lidi co me precetli tento post
(Holy)Takeno
This post has been edited by Takeno: 10 July 2011 - 09:57 AM
Posted 10 July 2011 - 09:58 AM
Sharmi, on 10 July 2011 - 09:46 AM, said:
tak ano, jen já se vyjadřuji k postum ohledně maníka, do kterého zde neustále někdo buší furt to samé... to je snad logické, a né bezdůvodné.
taky je pravda, že kdyby se sem nenapsal nebyl by tu, protože by to páni nahoře atací nedovolili, o to snad taky jde, recese prostě. a tady je z toho mela. to poukazuje na zarputilce alespoň, kteří se přihlásí samotní úplně kravským postem, jen proto, že ho neměli rádi.
Posted 10 July 2011 - 10:00 AM
Mr.Heaven, on 10 July 2011 - 09:58 AM, said:
no to chápu, ale tím taky podporuješ ty pře, o kterých si mluvil:) prostě se Maník rozloučil a myslím, že dobře věděl, co bude následovat:)
Posted 10 July 2011 - 10:02 AM
Posted 10 July 2011 - 12:40 PM
Posted 10 July 2011 - 02:48 PM
IMO je celý tenhle topic malinko zbytečný. Někdo sem napíše o někom, že je legenda a druhý na to zareaguje, že to je ko*ot :)
Posted 10 July 2011 - 03:11 PM
Aneb Sbohem a šáteček.
Posted 10 July 2011 - 04:03 PM
Posted 10 July 2011 - 05:23 PM
Emotrix, on 10 July 2011 - 12:40 PM, said:
Tomuhle nějak zvlášť nevěřím, že by tu nebyl takovej povyk, kdyby tu ten topic založil třeba Heaven.
K tomu co psal Elgruzz, legendou se tu může stát pár lidí, většinou jsou to lidi, kteří tu hrajou pomalu od založení serveru, pamatujou první mystiq srazy, první GMka, Deckera, pomohli serveru i peněžně ve chvíli, kdy server ty peníze prostě neměl, protože tu hrálo 100lidí, byli sme malá skupina hráčů, která si asi ani v nejmenším nedokázala představit, že ten projekt bude fungovat i za 6 let a v takhle velkým měřítku, tyhle lidi se tu můžou stát legendou. Z toho co píšeš ty tak by vlastně legendou mohl bejt jedině MystiQ, z těch lidí, kteří se tu eště objevují, protože jinak jsou všichni zakladatelé někde, když to tak řeknu, v propadlišti dějin.
Posted 10 July 2011 - 07:49 PM
Kdyz se to proflaklo, tak co vim, tak jsme te brali do raidu az kdyz bylo jasny, ze ani zadnej alt ze ctvrty ruky nemuze jit, potom jsi az nastoupil ty. Takze minimalne tvoje nedavne pusobeni na mystiqu nijak slavne neni a s legendou fakt nema nic spolecnyho.