Mystiq.org - forum: Manik - Mystiq.org - forum

Jump to content

  • 7 Pages +
  • « First
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

Manik Game over

#101 User is offline   Jenyla 

  • Group: VIP
  • Posts: 1,494
  • Joined: 01-July 08

Posted 11 July 2011 - 11:15 PM

View PostMufinqua, on 11 July 2011 - 11:04 PM, said:

Hodne stesti v realu, snad jsi v nem jinych povah nez ve wowku a bude se ti zit dobre.
o/

je to trosku starsi ale zkus si predstavit jakou ma asi povahu xD
http://www.youtube.c.../24/Z0BZ_PPFk4A
Edit:a + za objeveni svateho gralu nedostanu jako nebo co ?:D
2

#102 User is offline   rewew 

  • Group: VIP
  • Posts: 3,570
  • Joined: 03-November 08

Posted 12 July 2011 - 06:44 AM

Obdivuju Karlovy nervy, já být na jeho místě, tak se natáhnu a dám tomu mladému chlapci ránu.

//ale +1 za zapálení pohledem si zasloužíš :D
0

#103 User is offline   fucker 

  • Group: VIP
  • Posts: 728
  • Joined: 02-July 08

Posted 12 July 2011 - 11:09 AM

Kupa emosraček, to spíš přestaneš dýchat, než bys přestal srát lidi tady okolo a chodil v Brně pít :D
0

#104 User is offline   KouKyS 

  • Group: Registrovaný člen
  • Posts: 648
  • Joined: 23-July 08

Posted 12 July 2011 - 01:27 PM

Já na tomto serveru kdysi též neměl zrovna skvělou reputaci, ale dokázal jsem se poučit, což ty zjevně ještě ne. Nikdy jsem tě neměl rád kvůli tvému až příliš nezdravému sebevědomí a dementnímu chování. Nevím, co se tu za tu dobu co jsem tu nebyl všechno událo, ale jestli tě to donutilo nadobro skončit -> Hell yeah!

o/
0

#105 User is offline   Chio Chips 

  • Group: VIP
  • Posts: 1,040
  • Joined: 02-July 08

Posted 12 July 2011 - 02:25 PM

Tě pic Máňo
0

#106 User is offline   Daft 

  • Group: VIP
  • Posts: 989
  • Joined: 02-July 08

Posted 12 July 2011 - 05:37 PM

Pěkně se to tu rozjelo a jelikož byl topic přesunut do offtopinky, tak sem přihodím taky nějakej ten rejpanec :)

Když už se tu na tisíc a jeden způsob nadává na bugerskou Rotu, tak bych na začátek připomenul, že to je nejstarší aktivní guilda v rámci celého projektu Mystiq. Proč to píšu? Protože ty časy před X lety, kdy server začínal tak hraní zde byl jeden velký bug, máloco fungovalo jak mělo a všichni hráči a guildy hráli tak, jak jim to hra umožňovala a měli z hry nějaký potěšení nebo aspoň srandu. Bugy a chyby hry tu využíval každý, někdo více a někdo méně, tak to prostě bylo a žádná z těch starých guild nemůže říct, že ne. Pravdou je, že vpodstatě všechny větší guildy, z té doby se rozpadli a tím se vytratila i jejich pověst. Můžu vzpomenout guildy jako třeba Nightwatch, Thrall Shadows, Shadow Between, For the Horde atd. které pro bug nešli daleko...ovšem si je nechávali pro sebe a tutlali je, dokud to šlo :) (viz. třeba pravidla pro vstup do Nightwatch, kde to měli s těma bugama hezky napsaný; kdo ví tak ví). Troufám si i říct, že na některé guildy jsme ve vynalézavosti bugování fakt neměli :) Roťáci ale aspoň dokázali pojmenovat věci pravými jmény a říct, ano tohle je bug a stejně jako všichni bugujeme. Časem se z toho stal fenomén a někteří lidi z Rota to bugování až démonizovali, vychloubali se atd., což mě osobně bylo proti srsti. Za sebe můžu říct, že jsem ve wowku dělal kdejakou blbost, ale taky jsem věděl, kde jsou určitý hranice slušnosti a kdy přestat. Ale abych neodbočoval, zkrátka všechny silné guildy z minulosti byly zapomenuty a jelikož Rota jako jediná přežila, tak se s ní táhne i její pověst (kterou sice občas někdo přiživil a to je fakt). Hodně ji přiživili i pomluvy a kecy různých hráčů ve stylu ,,jedna paní povídala'', ale tak je to asi vždycky (zvlášť když v guildě bylo pár lidí co se rádi s cizími pohádali a občas zasmrděli arogancí nebo elitářstvím).

Je docela veselý, jak se tu domlouvá, že se dá Maníkovi hromadně přes držku, vymýšlí se lži, jen aby si na něj dotyčný mohl plivnout (krádeže postav atd.) a blahořečí se tu Páteček, za to že mu dal pěstí (co vím, tak to byla rána ze zadu do hlavy a následně si dal ksichtem o půllitr, co před ním stál:). Když už jsme u toho Pátečka, tak pro jeho kamarády z těch dob je samozřejmě omluvitelný, že jako GM vytvářel a equipoval postavy a jiný GM (tuším Rudej), který měl přístupy k logům, jeho akce z logu vymazával - postavy pak prodávali ze hezké peníze (Maník při jeho obchodování postavy aspoň regulerně kupoval nebo expil). Jinak možná v tom jel i Siara, ale ten taky jel v kde čem - zneužívání GM postu, bugování honorů, množení itemů atd...Když už se něco provalilo a na fóru se kolem toho flamovalo, tak to bylo samozřejmě bez vyjádření dotyčných s tím, že se topic locknul a probere se to na GM poradě. Tam se udělalo ''ty ty ty'' nebo se případně hlasovalo o vyhození z GM teamu, ale jelikož se výše zmíněná GMka vždycky vzájemně podržela, tak se celá aféra zahrála do outu a nesmělo se o tom mluvit, protože věc byla ''vyřešená''. Na Siaru byl napojenej i třeba Chodec/Howkey, protože na sebe věděli vzájemný svinstva a kdyby jeden žaloval, tak ten druhej žaluje taky. K tomu se třeba váže historka s bugováním honorů ve velkým, ale to tu nebudu rozepisovat. Chodec sice na serveru hodně makal, ale to, že v lecčem jede (podezřelý played time vs. EQ+repky jeho cca 8 postav,množení itemů atd.) se tu taky tak nějak vědělo. Když se na něco upozornilo, tak GM řekli, že pokud se nedodají nějaké důkazy, tak se nic pošetřovat nebude. Což bylo vlastně docela chytře řečeno, poněvadž si sami můžete zpočítat, jaký má asi řadový hráč šance dát dohromady důkazy proti nějakému GM (pokud teda GM není pitomec). Vlastně tu mezi některými GM vládla nálada, že když už pro server něco dělají, tak to nedělají ''zadarmo'' a méně či více si skrz jejich post pomohou na herních postavách. No a když už jsme u Chodce a pomáhání herním postavám, tak nelze nezmínit GM Afinity a kauzu s množením itemů nebo historku o Anvilu, která hezky ilustrovala samozřejmost, s jakou pomáhal své herní postavě. Dál se mě už nechce lovit v paměti, co tu kdo dělal za blbosti, jen jsem chtěl poukázat na to, že hráči, co byli s výše zmíněnýma za dobře/v guildě/kamarádi, tak se neměli vůbec špatně..a to co jsem tu napsal byla jen špička ledovce, nedělám si iluze, že tu část GM a jim věrných nejela v mnohem větších věcech (a to třeba i v porovnání s maníkem a jeho průserama, kterej je očividně public enemy no.1). To se už ale asi nikdy nezjistí, protože se všechno tutlalo aneb ruka ruku myje. Naštěstí se tento systém začal rozbíjet s jmenováním Macka do vůdčí role GM teamu a od té doby to šlo postupně nahoru.

A jak to souvisí s Maníkem? Ten byl aspoň za všechny ty hovadiny, který tu jako hráč nebo GM spáchal, potrestán (ostatně dobře mu tak, já i mnozí jiní ho Xkrát varoval(i), že skončí špatně). Holt mezi vedením serveru nikdy neměl fanoušky, tak byla vůle vše prošetřit a potrestat, aby se davům dala iluze, že takhle skončí všichni ''špatní''. Někteří špatní zůstali a ti co to s nima táhli, se rádi tváří jako svatoušci, protože se na nic nepřišlo. A taky rádi na fóru dávají na odiv svou lacinou a pokřivenou morálku, když na ostatní plivou za to, co sami např. v jiné podobě dělali...

Ke srovnání Maníka s Hypkem bych z pohledu moderátora dodal, že Hypke tu na fóru dělal jen bordel a nadával (viz jeho asi 20 banů na různé účty a IP). Maník se aspoň umí slušně vyjadřovat a i když psal názory nebo blbosti, co leckomu nemusí sedět, z hlediska pravidel bylo vše v pořádku. Topic pro DKčka (ability, spelly, teorie atd.) na fórum sepsal ještě předtím než vůbec šla Deamonica + průvodce pro startovní lokaci DK sepsal pár dnů po startu a to jen z vlastní iniciativy. Když se mrknete na sekci povolání, tak si nelze nevšimnout, že cca k polovině povolání nikdo nemá chuť cokoliv napsat a pomoct tak hráčům.

A k poznámkám, že Mystiqu jen škodil a nic pro něj neudělal, bych dodal asi tohle: Spoustu lidí sem dotáhl hrát; za VIP na všechny ty postavy co měl utratil nemalý částky; s prodejem postav prokázal X lidem službu; jako jeden z mála v celé komunitě měl snahu organizovat srazy pro celý Mystiq, který vždycky stály za to; když už bugoval nebo dělal jiný k*kotiny tak to nebylo aby škodil serveru (viz. třeba Hidden nebo Azurebird), ale pro sebe.

Co se týče sekce legend, klidně bych ho tam nechal, zná ho většina serveru a aspoň ta sekce k něčemu bude. To že tam je jedinej Nivek je hezký, ale o něm vím maximálně to, že posílal větší peníze na chod serveru a byl na fóru jako VIP GOLD. Kolik lidí ho tak může znát z naší komunity, jedna promile? Ale je to jen sekce, takže o nic nejde...

A proč vlastně píšu takovej masitej post? Asi nějaká forma ventilace :) Deamonica ani WoWko obecně už mě moc nebaví a není ani vůle to změnit. Na fórum už taky nechodím jak za mlada, tak tenhle post je takovej revanž :) Jinak doufám, že záporná repka ukáže, koho se moje slova dotkly nebo se našel mezi těmi, o kterých bylo pásno výše ;)

A jak rád na konec dodávám: Je to jen hra.
18

#107 User is offline   GruPyk 

  • Group: VIP
  • Posts: 730
  • Joined: 01-July 08

Posted 12 July 2011 - 09:35 PM

View PostDaft, on 12 July 2011 - 05:37 PM, said:

... No a když už jsme u Chodce a pomáhání herním postavám, tak nelze nezmínit GM Emotrix a kauzu s množením itemů nebo historku o Anvilu, která hezky ilustrovala samozřejmost, s jakou pomáhal své herní postavě.

Jen bych dafte upravil to hazeni spiny misto Emotrixe na Afinityho, jeho se tykala historka anvilu a afera trestani dupleru, ikdyz byl on sam jeden z top deupleru itemu...
0

#108 User is offline   Daft 

  • Group: VIP
  • Posts: 989
  • Joined: 02-July 08

Posted 12 July 2011 - 10:02 PM

aha, dík za připomínku, upraveno :) a omlouvám se Emotrixovi
0

#109 User is offline   Emotrix 

  • GameMaster
  • Group: WoW
  • Posts: 943
  • Joined: 07-July 08

Posted 13 July 2011 - 10:33 AM

Heh.....tak ted si me kazdej bude pamatovat jako toho, co "mnozil itemy" :-D --- > diky ti.....

jinak mnozeni itemu slo uplne mimo me...ja se to dozvedel az tak zpetne par mesicu po tom, co uz byli vseci potrestani:-D
0

#110 User is offline   Lloyde 

  • Group: VIP
  • Posts: 1,910
  • Joined: 06-July 08

Posted 13 July 2011 - 10:45 AM

Ok, tak jsi jel jenom arena wintrade (jen si pamatuju že to někdo říkal kdysi :D)
0

#111 User is offline   Emotrix 

  • GameMaster
  • Group: WoW
  • Posts: 943
  • Joined: 07-July 08

Posted 13 July 2011 - 10:51 AM

JJ, ja jel ve vsem, o cem nekdo rikal, ze jsem v tom jel.
0

#112 User is offline   Daft 

  • Group: VIP
  • Posts: 989
  • Joined: 02-July 08

Posted 13 July 2011 - 10:56 AM

ještě jednou promiň, jméno Afinity jsem úplně vytěsnil z hlavy a místo toho naskočilo tvoje :) stane se...
0

#113 User is offline   Emotrix 

  • GameMaster
  • Group: WoW
  • Posts: 943
  • Joined: 07-July 08

Posted 13 July 2011 - 11:04 AM

View PostDaft, on 13 July 2011 - 10:56 AM, said:

ještě jednou promiň, jméno Afinity jsem úplně vytěsnil z hlavy a místo toho naskočilo tvoje :) stane se...



V pohode - to byla jen sranda:)....nic se nedeje:)
0

#114 User is offline   Chooze 

  • Daemonica CT - Hunter
  • Group: WoW Tester
  • Posts: 3,604
  • Joined: 02-July 08

Posted 13 July 2011 - 05:40 PM

Dobre si to napsal Dafte.

Emotrix vs Afinity: aspon myslim ze oba byli Resto Tauren nesmrtelný Šamani...takže je možný, že si je lidi pletou :D
1

#115 User is offline   Daft 

  • Group: VIP
  • Posts: 989
  • Joined: 02-July 08

Posted 14 July 2011 - 02:48 PM

dík :) no koukal jsem teď ještě na ten tvůj rozsáhlej post, co jsi hodil na druhou stranu tohohle topicu a řekl bych, že tam chybí pár bugů :)
vzpomenu si např. na Terona Gorefienda spawnutýho v Shadowmoon Valley...a taky to vaše dobrodružství v ZA, kde jste nějak se Shalladanem bugovali bosse a on vás pak prásknul :) ještě popřemýšlím a určo si vzpomenu na nějaký další věci
0

#116 User is offline   Chooze 

  • Daemonica CT - Hunter
  • Group: WoW Tester
  • Posts: 3,604
  • Joined: 02-July 08

Posted 14 July 2011 - 03:39 PM

View PostDaft, on 14 July 2011 - 02:48 PM, said:

...

Sem si rikal ze na nejaky bugy urcite zapomenu.
Teron, ten byl...Heven s Wedrem si vydělali na lítáka a mě tam brali jen kuli nekonečnejm mrazicim pastem :D

V ZA sem ani nebyl a bugnout bosse sem neuměl, navíc to šlo jen petem od huntera (možná i od warlocka) a boss pak přestal dávat dmg. Rotáci byli v grupě s bugerem co to uměl bugnout ale určitě se nebránili zabíjení bosse pomocí bugu...kdo by se v té době taky bránil, každýmu šlo o to bosse zabít jakýmikoliv prostředky, starý dobrý časy :) Tušim že Shacal, Carmen a Heven šli do ZA, společně se Shalladanem zabili bosse a on je až po lootu "hrdinně" nahlásil :) (stejne si už nikdo nepamatuje jak to tehda bylo). Rota ho pak asi chvli neměla ráda...segra sice už dlouho nehraje ale když se jí zeptám, pamatuje si Shalladana jako práskače :D

Pak taky jednou bugovali Kapra při testovacím raidu v SSC (tušim že tam byli Carmen, Bobek a nekdo další, pulka znich asi už nehraje)...kapr se nějakou náhodou zachytil na mělčině a 5 lidí dmgovalo miliony HP pul hodiny...asi na 30% přišel Siara a dal jim ban na tejden :D O bugovani bosse by šlo jen v případě že by ho zabili, jednalo se o testovací raid, testovali dmg a loot by si samozřejmě nenechali...pul hodiny dmgovat bosse a pak ho náký GM smaže, koho by to nenaštvalo :)
0

#117 User is offline   Daft 

  • Group: VIP
  • Posts: 989
  • Joined: 02-July 08

Posted 14 July 2011 - 04:22 PM

ad ZA - prej se to nahlásilo, až se takhle prošel komplet dung a Shalladan nevyhrál item z posledního bosse ale dostal ho někdo jinej...ale jak to přesně bylo ví asi jen ti zúčastnění, je to už dlouho...

ad SSC - to s tím kaprem byla dobrá sranda no :) na tom testovacím raidu jsem byl, ale po skončení jsem se narozdíl od Carmen, Bobka atd. portnul pryč, ale poslouchat je pak na VT, když se to pokoušeli bugnout, bylo fajn :)

Teď jsem si vzpomněl ještě na nějakej bug, o kterým věděl tuším Nabu a Shacal po otveření Outlandu. Někde v Terrokaru našli moba, kterej dropoval hafo potionu, elixiru a věcí na profese..myslím, že to pak ale i nahlásili. A taky tam někde v Terrokaru byl mob asi se 100k HP kterej dropoval 20g, což nebylo špatný, ale byla nuda ho umlátit sám..
0

#118 User is offline   Chooze 

  • Daemonica CT - Hunter
  • Group: WoW Tester
  • Posts: 3,604
  • Joined: 02-July 08

Posted 14 July 2011 - 04:47 PM

Moba si tam spawnulo nějaké dávné GMko a oni ho nahodou objevili :D tušim že zněj padalo ještě 100 itemů na repku s Kurenaiema, nebo už nevim kolik má cleej stack.

Samozrejme se o tenhle bug podelil až když to nešlo. Repku sem pak musel delat poctive asi 5 dní, s protekt paladinem to nebyla žádná sranda.
0

#119 User is offline   Aranel 

  • Group: Registrovaný člen
  • Posts: 79
  • Joined: 05-June 11

Posted 14 July 2011 - 06:58 PM

o/
0

#120 User is offline   Mako 

  • Group: VIP
  • Posts: 596
  • Joined: 02-July 08

Posted 14 July 2011 - 08:10 PM

http://www.jenpromuz...-hiphopova-crew

není ten první týpek maník ? :)
1

  • 7 Pages +
  • « First
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


TOPlist