Mystiq.org - forum: Manik - Mystiq.org - forum

Jump to content

• 7 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

Manik Game over

#21 User is offline   vecernik 

• Group: WW Moderátor

Posted 07 July 2011 - 10:14 PM

to neni pravda mijo. třeba mě umožnil na druidovi získat poměrně rychle EQ, díky tomu že mě celkem pravidelně invoval do roťáckejch S3 premade BGček, i když jsem měl sotva S0. Já získal spoustu honorů, a on měl jistotu, že kdykoliv budu moct, tak mu věnuju tolik životabudičů, na kolik mi jen bude stačit mana. (žejo, kdo si všimne nenápadnýho stromečku v dálce za rohem, kterej sází jednu hotku za druhou :D )
0

#22 User is offline   Mr.Heaven 

• Group: VIP

Posted 07 July 2011 - 10:19 PM

a tak loučit, neloučit, raději ho uvidim normálně než ve wowku, takže jsem doufam o nic nepřišel :) Rota jde ke dnu ruku v ruce se serverem na kterém hraje, a jelikož je v hajzlu :D, jdeme tam jisto ale pomalu taky,a neutečem před tím ani do "cizích guild!" xD

za 5 let hraní by tu měli admini děkovat tobě ne ty nám nebo jim, i když možná pro ně není o co stát, my tvoříme dějiny projektu!
tak tě péro na brzkém Rota sraze :) a možná, možná,možnáááááááááááááá u SWTOL online ^^.

PS: ohol ty kotlety xD
2

#23 User is offline   Legik 

• Group: WoW Tester

Posted 08 July 2011 - 12:01 AM

o/
0

#24 User is offline   Malakai 

Posted 08 July 2011 - 07:21 AM

http://fc02.deviantart.net/fs18/f/2007/213/1/3/O_glory_what_a_hell_way_to_die_by_XxMortanixX.jpg

Maníku maníku..za mě jdi třeba do prdele.
"Takové nehezké Bugování-kradení postav šulení a okrádání lidí"-jo tak to je celej ten tvůj bakšiš a působení tady.
K tomu můžu připočíst svádění Gm k získání itemů,podlézavost a tak dále. A ještě to neutuchající "vylučování z komunity"..etc.
Mám tě na "párku" a v Brně tě pak můžu dojít vyfackovat.

Kretén jsi byl a budeš. A to, že tě tu pár "Tvých" bugger partnerů a tak dále oslavuje je aspoň důkazem, že pokud si někoho koupíš čímkoliv tak je to tvůj ocásek.
Btw: Už jn za tu drzost, že jsi si to napsal do legend Wow by to mohli smazat. Protože ty patříš spíš do kanálu wow na Mystiqu

*P.s- pokud se někomu nelíbí použitá slova hold máte smůlu. A to jsem ještě hledal ty jemné.
12

#25 User is offline   Mr.Heaven 

Posted 08 July 2011 - 08:07 AM

View Postnějaký NONAME-Malakai, on 08 July 2011 - 07:21 AM, said:

Mám tě na "párku" a v Brně tě pak můžu dojít vyfackovat.

Tak na to vyfackování se přijedu i podívat skrze tu štreku, i na to jak by tě pár lidí asi potom nakopalo do prdele a šel bys z vesela zase domů.
Ale jinak nechápu proč tě to tak bere, založil topic v Legendách WoW a... ty ho s ním svým jménem sdílet stejně do budoucna nebudeš, tak v čem je problém. Zaslouží si tu být, nebo tu chcete mít jen samé svatoušky co serveru měsíčně přispívali, bonzáky co práší bugery, nebo řiťolezce co lezli kam mohli. Víš co ti povim na partner bugery, ta doba co jsme mohli to co vy ne, to byla nejzábavnější doba za poslední rok a půl na Mystiqu. A mít to jako důvod ukončení činnosti na serveru po mnoha letech je pro něho hold jako pohádka

Vzkaz pro Mija od Maníka: Jsi chudák, v životě jsem neukradl ani jednu postavu.

xD no veselé vánoce
0

#26 User is offline   Mijo 

Posted 08 July 2011 - 08:15 AM

Vis Maniku, na rozdil od jinych, co tu na tebe peji chvalu jsme asi jedni z mala, kteri znaji i odvracenou stranu veci. Prodej zabanovanych postav je jedna z nich. Takze nech si kecy na koledu. A ano, opravdu jsi nebyl zadnym prinosem pro server MystiQ o cemz svedci nekolikere vylouceni te z komunity. Tudiz asi tezko budes legenda. Jinak na to vyfackovani bych se prijel podivat taky, kdyz uz mi uteklo to, jak jsi dostal pesti od Patecka ;)

edit: a jelikoz se mi nelibi bezpravi, tak bych se nechal nakopat do prdele s Malakaiem, docela bych chtel videt nekoho, kdo by to zkusil :-*
7

#27 User is offline   Mr.Heaven 

Posted 08 July 2011 - 08:22 AM

View PostMijo, on 08 July 2011 - 08:15 AM, said:

Vis Maniku, na rozdil od jinych, co tu na tebe peji chvalu jsme asi jedni z mala, kteri znaji i odvracenou stranu veci. Prodej zabanovanych postav je jedna z nich.

nedělalo toto nějaké nejmenované GM tak 2-3 roky z5, pamatuju nějakou tu aferku kdy se to tutlalo, ale chary se tu prodávali za těžký prachy desítek tisíc možná i víc
0

#28 User is offline   Mijo 

Posted 08 July 2011 - 08:25 AM

Nerikam, ze jsi byl jedinej, Siara to delal taky, ale nedelej tady ze sebe svateho Manicka.
0

#29 User is offline   Mr.Heaven 

Posted 08 July 2011 - 08:26 AM

moment ja nejsem manik, ja jsem mel jen přetlumočit tu jednu větu co ti vzkazuje, tak ke me nemluv jako k manikovi :D

on si to pak přečte asi později :)
0

#30 User is offline   Mijo 

Posted 08 July 2011 - 08:31 AM

sorac Heavene, ja jen, ze si Manik obcas vase acc pujcoval, tak by se v tom cert vyznal ;)

prispevky vyse byly smerovany na Manika
0

#31 User is offline   Houmi 

Posted 08 July 2011 - 08:32 AM

Jediné co Maník dělal pro server bylo to, že chvíli pomáhal hráčům jako GM

zbytek byl jen humus, špína, podvody, bordel

Upřímně nechápu tu DRZOST se napsat sem do legend. To musis mit dost sebeduvery a natvrdlostiv mozku aby sis neco tak absurdniho mohl dovolit. Tve zlořádnosti by měli skončit v topiku vyznamem naprosto opacnym nez je tento (Legendy).

PS: Malakai, Mijo ... dejte vedet prijdu taky
5

#32 User is offline   Malakai 

Posted 08 July 2011 - 08:38 AM

:lol: :lol:
Ta diskuze s Maníkem je zbytečná. Já jsem své napsal a rozhodně budu jen rád, že já nejsem spojovám s Maníkem a díky bohu snad ani nebudu. Pa Jihlaváčku
P.s- Heavna takový hrubka co tam je. A na repku ti z vysoka kašlu i kdyby mě celá "Buggerská"rota mínuskovala jste "Párci"

A to fackování můžeme domluvit-samozřejmě, že né ve stylu raidu.
On Mijo ví o čem píše a pokud by se chtěl přidat můžeme z toho udělat 2v2. B) Takže by jsi si mohl vzít sebou heavna a bylo by.

Edit: Houmi tak může být 3v3
Edit:2 Jestli se cítíš dotčne Pravdou tak mi je líto, ale sračky patří do kanálu a i když jsem taky využil, kde čeho tak jsem nikdy nedělal to co ty. A nejsem na to co jsem dělal hrdej a ani asi nebudu a do tvých obludných rozměrú toho jak to bereš jako svůj velký úspěch je ubohý.
Edit3: Rota se tak prezentuje už dlouho a už při založení bylo vaším cílem co nejvíce bugovat a to jste také činnili. A vaše prezentace těchto činnů byla pak pěkně vidět a ještě jste jí hlasali. To je pak s váma těžký. Určitě jsou tam "lidé", kteří si to nezaslouží abych je házel do jednoho pytle s váma, ale mají svou hlavu a můžou se rozhodnout.
Každý ke svému.
2

#33 User is offline   Mr.Heaven 

Posted 08 July 2011 - 08:39 AM

View PostMijo, on 08 July 2011 - 08:31 AM, said:

sorac Heavene, ja jen, ze si Manik obcas vase acc pujcoval, tak by se v tom cert vyznal ;)

prispevky vyse byly smerovany na Manika

muj ne x) jo v poho

a koukam že se bude chystat mystiq srázek :D na počest maníka, co víc si může přát kruci, ten bude rád až to uvidí x)

2 mala: tak proti mijovi nic nemam ale tobě by za ty kecy měl taky někdo zčesat ofinku x)
0

#34 User is offline   Kallo 

• Group: Registrovaný člen

Posted 08 July 2011 - 08:40 AM

Neznal jsem tě, tys me neznal. Co napsat :rolleyes: - uživej si RL... (at už si tady na mystiqu delal cokoli)
PS: Souhlasím s těma pár ostatními, že bys nemel zapomínat na to, že je tady více lidí co tady hrali 5 roků+, akorat nebyli tolik vidět na forku a kdyby si mel každy založit takovy topic, tak by jsme asi nic jineho nečetli.
0

#35 User is offline   Mr.Heaven 

Posted 08 July 2011 - 08:42 AM

tak pro některé po 5ti letech založení účtu na forku taky úspěch ne xD

Mno Mala, mínůs máš za svoji debilitu jakož to chování člověka k člověku a souzení Roty na které nemáš právo, vypadá to asi tak že "kydáš, kydáš a pak se chceš prát" inteligentní jako počasí u nás za poslední týden, dej si třeba doma 1vsUrquel 12°, nevim co ti na to už mám napsat, ale to si každopádně vyřiď s Maníkem =)
0

#36 User is offline   Jenyla 

Posted 08 July 2011 - 10:42 AM

View PostMijo, on 07 July 2011 - 10:05 PM, said:

no nechapu, proc ho oslavujete jako legendu, jedine co, tak ukradl par postav a rozsekal snehulaka katanou

ale nic proti mej se

Don Maník vzkazuje ze vzivote neukradl postavu a ani k tomu nemel nikdy duvod
0

#37 User is offline   Reitak 

• Honored member

Posted 08 July 2011 - 11:03 AM

manik, vidis, tymto postom si trhol rekord v pocte + reputacie :)
2

#38 User is offline   hartom 

• Vyhozen z fóra Mystiq.org
  • Group: Registrovaný člen

Posted 08 July 2011 - 11:38 AM

View PostReitak, on 08 July 2011 - 11:03 AM, said:

manik, vidis, tymto postom si trhol rekord v pocte + reputacie :)

Myslím že na vecerníkovo +60 nebo kolik to nemá :D
0

#39 User is offline   Emotrix 

• GameMaster
  • Group: WoW

Posted 08 July 2011 - 11:55 AM

Sorry,ale souhlas s Houmim.
0

#40 User is offline   Black_one 

• Hlavní GameMaster
  • Group: Hlavní Admin

Posted 08 July 2011 - 11:59 AM

Největší a nejzajímavější internetový hrdina, kterého jsem kdy potkal, odchází, no to snad ne! :)

• 7 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

TOPlist