Probíhající úpravy na serveru co se právě děje,...
Posted 12 June 2011 - 02:09 PM
Omlouvám se za zdržení, ale vypadá to, že server radši teď na NĚKOLIK hodin odstavim, abych to mohl dát celý do pořádku a budu muset přidat některá omezení, aby se podobné situace neopakovali.
Bohužel pro vás nemá žádný přesnější čas, kdy to asi pojede,.... já osobně doufám že v 16h už bude všechno v pohodě,... ale je to jen hrubý odhad.....
Posted 12 June 2011 - 02:27 PM
Posted 12 June 2011 - 02:45 PM
BTW co addony, nejsou nejaky zbytecny, a nezatezujou server ? klido bych naky odstrih..
Posted 12 June 2011 - 03:14 PM
Takže pokud možno, nepoužívejte jako cestu z netheru příkazy na port!
Potom jsem pročistil veškerý zvířectvo,.... což bohužel znamená ztrátu Vašich vlčích chovů,... ale o tom jsem už informoval před startem serveru, že bude velmi pravděpodobné, že se budou vlvi jednou za čas promazávat, aby se ulehčilo serveru. Si vemte když má třeba jen 20 hráčů po 5ti vlcích,.... už takovejch 100 vlků bez problémů může způsobit, že se přestanou na serveru spawnovat další zvířátka nebo monstra,.....
Nevytvářejte obrovské vlčí chovy, když si ochočíte vlka, použijte ho třeba jen jako dočasného společníka při lovu.
Nakonec mi ještě před chvílí napsal správce serverů, že jsou problémy s databázema, takže ty lagy "asi" nebyli pluginama, nebo tím co jste tropili na serveru, ale serverem jako takovým,....
Takže teď se řeší ještě to,...... a až se to dá do pořádku,....tak snad už by to mělo zase nějakou dobu fungovat.....
EDIT: než jsem tohle dopsal, už se mi ozval že by to mělo běžet,.... takže
SERVER JE ZASE ONLINE!
Posted 13 June 2011 - 01:09 PM
Posted 13 June 2011 - 03:49 PM
Posted 13 June 2011 - 03:53 PM
eM
Posted 13 June 2011 - 07:25 PM
Posted 14 June 2011 - 09:07 AM
jeden expert má postavený věžičky kde se neustále přepínalo necelých 400 bloků netherracku, plus k tomu vedoucí redstone cestičky,...
Pro server to znamená něco kolem 500ti bloků,.... který se měnily každou vteřinou. Takže jsem ty věžičky dotyčnýmu hráči vypnul. Jen jsem posunul napájení,
aby vežičky neblikaly a uvidíme, jak se bude server chovat teď.
Každopádně jestli se to prokáže jako příčina lagů, tak buď zakážu takovýhle neustálý blikátka, a současně asi vypnu funkci zapalování netherracku pomocí redstonu.
Posted 14 June 2011 - 11:39 AM
Stačí to implementovat do pravidel, nebo použít ruční zapínání obvodu - lever s redstonem napojit na "blikající" obvod a při logoutu ze serveru prostě vypnout obvod.
Posted 14 June 2011 - 06:44 PM
Posted 14 June 2011 - 09:00 PM
1) Nějak se teď nemůžu portnout do Netheru, je to teď dočasně vypnuté?
2) Pod hlavní budovou serveru jsem nemohl nepřehlédnout teleportovací systém, zatím jen pro Asuru, ale přeci... Chtěl jsem se zeptat, kdo a případně jak to bude moci postavit B)
Díky za odpovědi.
Posted 14 June 2011 - 11:17 PM
A co se týče těch portů po světě od spawnu,.....to vytvářim do určitých oblastí na požádání,
ale chtělo by je to nějak strategicky rozmístit po mapě,.. aby všechny nevedly jen na jednu stranu světa,...
Ten portál ke mě je spíš na ukázku, jak to funguje a jak to vypadá,....ten se může klidně ještě přesunout jinam,...
Posted 15 June 2011 - 05:55 PM
Posted 15 June 2011 - 06:08 PM
Psojed, on 15 June 2011 - 05:55 PM, said:
Jo,..tak to fungovalo ve starym světě,.... porty jak po světě, tak do netheru byly udělaný tak, že jakmile hráč vstoupil na určitý souřadnice,
že ho to portlo.... ať už do netheru, nebo jen kousek dál do světa,.....
Je pravda, že tam teď ten plugin neni, kvůli tomu že nether používá jinej systém portů,... ale mohl by se zase přidat....