Mystiq.org - forum: Pochlubte se co plánujete - Mystiq.org - forum

Jump to content

• 6 Pages +
  • « First
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Pochlubte se co plánujete Na novém světě

#81 User is offline   Fukinwichu 

• Vyhozen z komunity Mystiq.org
  • Group: Registrovaný člen

Posted 27 May 2011 - 11:16 PM

View PostKuboss, on 27 May 2011 - 09:23 PM, said:

rikal jsem si, ze bych zkusil Winterfel :D

Sounds like a plan :D
0

#82 User is offline   Dandas 

Posted 28 May 2011 - 08:14 AM

No podle mě městečko je o ničem když tam máš 5 lidí.... ale je to věc názoru já to zkoušel a nikdo nechtěl

Jinak k mé malinké pyramidě, přemýšlel sem udělat jí ze sněhu ale to to ztratí to kouzlo co? co myslíte vy?
0

#83 User is offline   matus02 

Posted 28 May 2011 - 10:28 AM

to si už radšej sprav obrovské iglu
0

#84 User is offline   William 

Posted 28 May 2011 - 04:30 PM

sníh a láva.. jak to může vypadat?:) Každopádně hodně lidí si plánuje vybudovad něco velkého na pušti, takže zároveň prosím admina, aby na budoucí nové mapě byla dosti elká písečná plocha :D Třeba teď je na mapě převážně hlína se stromy, semtam písečné plochy, takže bych určo volil mapu, kde bude dost písku pro všechny, co ho budou potřebovat :D
0

#85 User is offline   Asura 

• Hlavní Minecraft Admin
  • Group: Minecraft

Posted 28 May 2011 - 04:38 PM

Jjá bych byl rád kdyby se mi podařilo najít mapu aby od spawnu na každou strany byla jiná atmosféra,.....
Prostě aby spawn byl opravdu jen místo kde všidhni hráči začnou a pak se rozhodli na kterou stranu se vydají,....
Na jedný straně pouště, na další sníh, dál lesy a nakonec nějaká hodně kopcovitá krajina,.....
0

#86 User is offline   Dandas 

Posted 28 May 2011 - 04:57 PM

tich pouští bude třeba dost...

hlavně admin bude mít práci s opravováním děr po těžení písku/sand stone já osobně budu těžit cca. 10k SandStone, jen abych udělal obrys, nebo-li 40k Sandu :)

Snad Asura najde a podaří se mu co nejdřív server rozjet
0

#87 User is offline   William 

Posted 28 May 2011 - 05:02 PM

Jj Asuro, takhle jsem si to taky představoval, když se to plánovalo ve fóru Nová éra, pod těmi videoklipy, ideální by bylo, kdyby na severu byl sníh, na jihu písek, východ a západ nějaká zalesněná krajina a pod...jen když budou hráči kopat spoustu kosiček, tak aby nevznikalo tolik nevzhledných děr po výkopech, já plánuji jámu okolo hradu zalít vodou, tak snad pro ni nebudu chodit daleko...
0

#88 User is offline   Cactus_ 

• Group: VIP

Posted 28 May 2011 - 05:04 PM

ja ci zalesnenou skoro placku :)
0

#89 User is offline   Dandas 

Posted 28 May 2011 - 05:07 PM

já placku v poušti :) pyramidu v lese si neumim představit kor 99x99 :D
0

#90 User is offline   William 

Posted 28 May 2011 - 05:20 PM

ježkovy voči :D, když si vemu, kolik desítek stacků na stavbu budu potřebovat já, tak ta poušť bude muset být pěkně velká... hlavně si musím vymezit prostor cedulkama, aby mi do toho nikdo nelezl :D
0

#91 User is offline   Dandas 

Posted 28 May 2011 - 05:25 PM

View PostWilliam, on 28 May 2011 - 05:20 PM, said:

ježkovy voči :D, když si vemu, kolik desítek stacků na stavbu budu potřebovat já, tak ta poušť bude muset být pěkně velká... hlavně si musím vymezit prostor cedulkama, aby mi do toho nikdo nelezl :D

co ty stavíš ten hrad ze SandStone?
0

#92 User is offline   Englor 

Posted 28 May 2011 - 05:28 PM

Na nějakym serveru maji něco, čemu říkají Pískovna, takový důl s nekonečnými ložisky písku. Neni to vůbec špatná věc, i když nevím, jak to technicky funguje, na vlastní oči jsem to neviděl. Prostě místo, kde se písek obnovuje a chodí se tam těžit.
0

#93 User is offline   Dandas 

Posted 28 May 2011 - 05:29 PM

by se šiklo...
0

#94 User is offline   William 

Posted 28 May 2011 - 05:30 PM

jop, hradby budou vyoké asi 8-10 kostek, sám ještě nevím :D, počet věží také nevím, ale budou asi jednou tolik vyšší, než hradby, teď ještě samotný hrad bude strašně veliký, to budu stavět snad tejden když jsem stavěl tu nadzemku, tak to bylo bez jakéhokoliv vymýšlení, protože to není desingově náročná stavba a už jen ta mi zabrala cca 3 dny, no, bude to mazec, ale už se strašně těším :D
0

#95 User is offline   Dandas 

Posted 28 May 2011 - 05:39 PM

View PostWilliam, on 28 May 2011 - 05:30 PM, said:

jop, hradby budou vyoké asi 8-10 kostek, sám ještě nevím :D, počet věží také nevím, ale budou asi jednou tolik vyšší, než hradby, teď ještě samotný hrad bude strašně veliký, to budu stavět snad tejden když jsem stavěl tu nadzemku, tak to bylo bez jakéhokoliv vymýšlení, protože to není desingově náročná stavba a už jen ta mi zabrala cca 3 dny, no, bude to mazec, ale už se strašně těším :)

:D

koukal si na muj plán? :)

můžem to dělat u sebe jestli chceš....

i ty hradby by se dali dělat společný... ale to by bylo hoooooodně velký :D

This post has been edited by Dandas: 28 May 2011 - 05:41 PM

0

#96 User is offline   William 

Posted 28 May 2011 - 05:44 PM

Jj, koukal, ale stejně jsem raději, když to vidím naživo, protože si pak často člověk vymýšlí, co by bylo lepší jinak, než to původně plánoval... u sebe to sice dělat můžem, ale já budu mít okolo hradeb propast, nevím, jak bude široká, ale pár desítek kostek od sebe klidně můžem :D

Englore, sice jde z písku vyrábět sandstone, ale já jsem stejně radši, když se přes tuny písku prokopu až k tvrdému sandstonu, jednak na stavbu budu potřebovat hlavně ten a pak mě nebaví v craftingu neustále klikat, když z písku vyrábím sandstone, ale kdyby byl důl rovnou na sandstone, bylo by to něco jiného :D
0

#97 User is offline   Dandas 

Posted 28 May 2011 - 05:49 PM

View PostWilliam, on 28 May 2011 - 05:44 PM, said:

Jj, koukal, ale stejně jsem raději, když to vidím naživo, protože si pak často člověk vymýšlí, co by bylo lepší jinak, než to původně plánoval... u sebe to sice dělat můžem, ale já budu mít okolo hradeb propast, nevím, jak bude široká, ale pár desítek kostek od sebe klidně můžem :D

Englore, sice jde z písku vyrábět sandstone, ale já jsem stejně radši, když se přes tuny písku prokopu až k tvrdému sandstonu, jednak na stavbu budu potřebovat hlavně ten a pak mě nebaví v craftingu neustále klikat, když z písku vyrábím sandstone, ale kdyby byl důl rovnou na sandstone, bylo by to něco jiného :D

pak se domluvíme :D ted jen aby to Asura spustil
0

#98 User is offline   William 

Posted 28 May 2011 - 05:52 PM

Tak na to si ještě chvilku počkáme :D ale klika, že už bude červen, za chvilku konec školního roku, tak pak budu mít zas po měsíci více času na minecraft, teď tam tolika času nebudu moct trávit :/
0

#99 User is offline   Dandas 

Posted 28 May 2011 - 05:55 PM

View PostWilliam, on 28 May 2011 - 05:52 PM, said:

Tak na to si ještě chvilku počkáme :D ale klika, že už bude červen, za chvilku konec školního roku, tak pak budu mít zas po měsíci více času na minecraft, teď tam tolika času nebudu moct trávit :/

já to mam ok už se těšim na těžbu havně si myslim že jen tak 2 dny budu rovnat abych se vešel do výšky musim být nejvíc v 78 i tak už je to dost
0

#100 User is offline   Asura 

• Hlavní Minecraft Admin

Posted 28 May 2011 - 11:27 PM

Vvypadá to že si ještě chvilku počkáme,....už i Notch vyslyšel kňourání hráčů že na 1.6 je multiplayer nehratelnej a snaží se to opravit,....
přichází další mini-update,... minecraft už je na verzi 1.6.5:
  • upraven kód pro čtení dat ze serveru, doufejme že to pomůže
  • nastavení "limit framerate" přejmenováno na "framerate cap"
  • znovu zrpovozněno "OpenGL"
  • hráči v postelích nebo jedoucí pomocí sedla na něčem toho nechají pokud opustí server
  • odstraněn nápis o verzi minecraftu ze hry
  • opravena chyba kdy objekty neustále padaly skrz texturu
  • opraveny chyba kdy si server myslel že hráč narazil do zdi když šel kolem rohu
  • opraveny chyba kdy mizely předměty které spadly na zem
  • opraveny chyba kdy předměty správně nevypadávali z bloků
  • opraveno okno s úspěchy (archievemet), kdy se úkoly zobrazovali mimo
  • opraveny pozice hráče při uložení když se zrovna plížil
  • opravena chyba kdy zmíčknutí Shift+levý klik na předmět způsobilo pád klienta
  • opraveno šíření světla
  • opraveny chyba kdy se hráčovo zdraví obnovilo, když vstoupil/odešel z netheru
  • opravena několik menších chyb s postelema, kdy se objevila hláška že v ní už někdo leží

A to mi lidi pořád píšou "kdy už to nahodim",....myslim že kdybyste teď trávili čas na serveru, který je plný chyb a který by se ve výsledku znovu smazal tak by Vám to moc radosti nepřineslo,.... moje stanovisko znáte,.... já budu testovat každou verzi,... nalezený chyby posílám programátorům bukkitu a až oni řeknou, že je stabilní verze, tak ji začnu dávat dohromady a připravovat pro nás,..

Takže zatim opravdu na nový server tolik nespěchejte....
0

• 6 Pages +
  • « First
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

2 User(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users

TOPlist