Mystiq.org - forum: HipHop/Rap Community - Mystiq.org - forum

Jump to content

• 24 Pages +
  • « First
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

HipHop/Rap Community tmelit,tmelit a tmelit..(sdružovat se)

#221 User is offline   rewew 

• Group: VIP

Posted 21 May 2009 - 12:44 PM

Prasopse máš sice pravdu, ale může to být i tím, že mezi hopery je takových jedinců víc, ne?
0

#222 User is offline   Maník 

• Vyhozen z komunity Mystiq.org
  • Group: Registrovaný člen

Posted 21 May 2009 - 01:59 PM

View PostAll, on May 21 2009, 07:26 AM, said:

Já disko z 80tejch let posluchám a kdo nemá GTA:Vice City tak je blbec poněvadžtam je tam spousta pěkýho diska z těch let.Líbí se mě i Jazz z 30let alá MAFIA http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/good.gif

jo jo, klasiky typu Michael Jackson Billiejean, jo tyto se mi tez libi no a Mafia...to je klasa :P
0

#223 User is offline   Prasopes 

Posted 21 May 2009 - 02:06 PM

View Postrewew, on May 21 2009, 01:44 PM, said:

...

Pak je otazka jestli soudis uz opravdu muziku a nebo jen romsky zastup fanousku ci agresivnich jedincu a to opet ma co docineni spise s necim jinym nez s hudbou:)
Btw. o metalistech se taky rika ,ze jsou to ozralove v kozenejch bundach s dlouhejma smradlavejma vlasama a zarostlejma nehtama ...
o punkerech, ze jsou to chuligani, co maj mozek velikosti hrasku a vsem rozbijej na potkani hubu :P

Nic z toho neni pravda vsechno jsou to predsudky :D Nemuzes soudit hudbu podle nejakych fanousku ... fanousky si proste muzikantni nevybiraji ,)
0

#224 User is offline   All 

Posted 21 May 2009 - 06:27 PM

ChaChaCha:) Nák to to všechno bude.Jen neřešte rasu zas tak daleko nechci dojít:D
http://www.youtube.com/watch?v=ZnF8hra5mFw...feature=related Save the Day
0

#225 User is offline   rewew 

Posted 21 May 2009 - 10:56 PM

View PostPrasopes, on May 21 2009, 02:06 PM, said:

Pak je otazka jestli soudis uz opravdu muziku a nebo jen romsky zastup fanousku ci agresivnich jedincu a to opet ma co docineni spise s necim jinym nez s hudbou:)
Btw. o metalistech se taky rika ,ze jsou to ozralove v kozenejch bundach s dlouhejma smradlavejma vlasama a zarostlejma nehtama ...
o punkerech, ze jsou to chuligani, co maj mozek velikosti hrasku a vsem rozbijej na potkani hubu :P

Nic z toho neni pravda vsechno jsou to predsudky :) Nemuzes soudit hudbu podle nejakych fanousku ... fanousky si proste muzikantni nevybiraji ,)

Souhlas,na každém rohu pravdy tro©hu...

Jenže fanoušci,to je ta masa,která ty muzikanty motivuje a hudba by nebyla bez fanoušků hudbou :)
0

#226 User is offline   Rosman 

Posted 22 May 2009 - 12:40 AM

Tohle je aspoň hudba!!!
A nebo tohle!!!

This post has been edited by Rosman: 22 May 2009 - 12:41 AM

0

#227 User is offline   jumper 

Posted 22 May 2009 - 12:49 AM

View PostRosman, on May 22 2009, 02:40 AM, said:

Tohle je aspoň hudba!!!
A nebo tohle!!!

imba,uplně si vybavuju tu misi v tej uličce xDDD

Mafia byla super hra, nejvíc mě tam ale sraly ty závody na okruhu :),to byl hardcore..
0

#228 User is offline   All 

Post icon  Posted 22 May 2009 - 12:51 AM

A ta moje hudba je zas takovej frajer že si veme odkaždýho stylu trochu poslepíto dohromady přidá hutný basy a bubny + lyrika a je to nádheraaa.
*Muck jdu spát ale jeste dokoukám tu RAPubliku.
0

#229 User is offline   medo 

Posted 22 May 2009 - 01:25 AM

View Postjumper, on May 22 2009, 01:49 AM, said:

Mafia byla super hra, nejvíc mě tam ale sraly ty závody na okruhu :),to byl hardcore..

Ale prd, ja som na to prišiel - tam stačilo ísť každú zákrutu na istotu a nevybúrať sa preto, že sa človek nadmerne náháňal a mal si to vyhraté. :) Ono tam boli isté časti trate, kde počítač šiel strašne pomaly, hoci sa to dalo krásne preletieť a na tom sa získala dostatočná rezerva času aby si ostatné zákruty šiel pomaličky v kľude. :)
0

#230 User is offline   Farelein 

Posted 22 May 2009 - 05:49 AM

View Postmedo, on May 22 2009, 02:25 AM, said:

Ale prd, ja som na to prišiel - tam stačilo ísť každú zákrutu na istotu a nevybúrať sa preto, že sa človek nadmerne náháňal a mal si to vyhraté. :) Ono tam boli isté časti trate, kde počítač šiel strašne pomaly, hoci sa to dalo krásne preletieť a na tom sa získala dostatočná rezerva času aby si ostatné zákruty šiel pomaličky v kľude. :)

Ste na Slovensku asi meli nejakou medium verzi, me teda ty svine vzdycky ujizdeli kdyz sem si zpomalil:))
0

#231 User is offline   Maník 

• Vyhozen z komunity Mystiq.org

Posted 22 May 2009 - 06:13 AM

tak...pro změnu něco k tématu :)

Nejvíc hustodémonská hoperka z Jihlavy....MC Zuzka yooo http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/icon_redface.gif
0

#232 User is offline   Janyt 

Posted 22 May 2009 - 07:15 AM

View PostManík, on May 22 2009, 07:13 AM, said:

tak...pro změnu něco k tématu :)

Nejvíc hustodémonská hoperka z Jihlavy....MC Zuzka yooo http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/icon_redface.gif

hm takova trapka, jak ji muzes vubec zminit :) snad ze srandy.. to pak beru :) lol
0

#233 User is offline   All 

Posted 22 May 2009 - 07:36 AM

View PostJanyt, on May 22 2009, 07:15 AM, said:

hm takova trapka, jak ji muzes vubec zminit :D snad ze srandy.. to pak beru :D lol

Ja jsem slyšel o MC Zuzce a to že je female beru jako + .Nicméně její kvality ještě nedosahují takového standartu aby jí někdo mohl víc ocenit.Ale ta holka má a sny snáží se takže at piluje texty a flow a ja ji fandim.A Lara 303 má kontakty ve Francii a je z Liberce a nakládá krutě.A někdo třeba jukněte na Tic Tac Hip-Hop Talents a Julay vám udělá taky radost jen škoda že je undergroundu páč repovat po rusku a po česku je přece jako mít dvě zbraně :D
http://www.youtube.com/watch?v=DDbfp1PU6cQ...feature=related Julay od bratů slovanů Rusů.Ej zajebistka Julay...
0

#234 User is offline   Prasopes 

Posted 22 May 2009 - 07:47 AM

View PostAll, on May 22 2009, 08:36 AM, said:

....Ja jsem slyšel o MC Zuzce a to že je female beru jako + ...

to, ze je holka beres jako plus? proc? v dnesni dobe si myslim, ze delat rozdily rozhodne neni treba, kazdej ma stejny moznosti ... a ze ji to moc nejde? v tom mas pravdu, zajimave, ze zatim, co jsem musel pretrpet ty jeji "texty" tak umi zpivat jen o sobe :D a od toho co si postl "http://www.youtube.com/watch?v=DDbfp1PU6cQ...feature=related Julay od bratů slovanů Rusů.Ej zajebistka Julay..." je diametralni rozdil mezi touto slecnou a tou namachrovanou kravkou MC Zuzka ^^ A jesti mi reknes, ze hiphop je o tom upozornovat hudbou ciste jenom na sebe a diky tomu byt stredem vesmiru ... tak te jen poslu o par postu vis, co jsem o tom stylu psal a trosku bych byt tebou zahrabal v historii.
0

#235 User is offline   All 

Posted 22 May 2009 - 07:50 AM

No jistě že je mezi nima rozdíl ale každej přece ze začátku většinou píše o sobě jelikož je to nejlepší zkušenost o který může dát vědět.Dej mi chvíli za hodinu to rozvedu:)
0

#236 User is offline   Prasopes 

Posted 22 May 2009 - 08:00 AM

View PostAll, on May 22 2009, 08:50 AM, said:

No jistě že je mezi nima rozdíl ale každej přece ze začátku většinou píše o sobě jelikož je to nejlepší zkušenost o který může dát vědět.Dej mi chvíli za hodinu to rozvedu:)

To neni pravda, skus mrknout na historii, skus se podivat o cem ti cernosi zpivali a o cem to driv bylo, skus se podivat i na cesky skupiny z davnych dob a skus se podivat o cem zpivali :D Temer nikdo o sobe nezpival ... protoze to neni hlavni naplni hiphopu a nikdy nebylo, to z toho delaj prave tito novy pozeri :D
HipHop neni jen neco odkdakat do mikrofonu ma to svou podstatu a svuj ucel nebo mozna spis melo:)

This post has been edited by Prasopes: 22 May 2009 - 08:01 AM

0

#237 User is offline   Janyt 

Posted 22 May 2009 - 08:15 AM

View PostPrasopes, on May 22 2009, 09:00 AM, said:

To neni pravda, skus mrknout na historii, skus se podivat o cem ti cernosi zpivali a o cem to driv bylo, skus se podivat i na cesky skupiny z davnych dob a skus se podivat o cem zpivali :D Temer nikdo o sobe nezpival ... protoze to neni hlavni naplni hiphopu a nikdy nebylo, to z toho delaj prave tito novy pozeri :D
HipHop neni jen neco odkdakat do mikrofonu ma to svou podstatu a svuj ucel nebo mozna spis melo:D

presne tak a ja to rikam porad, ze je to banda pozeru
0

#238 User is offline   All 

Posted 22 May 2009 - 08:43 AM

View PostJanyt, on May 22 2009, 08:15 AM, said:

presne tak a ja to rikam porad, ze je to banda pozeru

Rapovat můžeš o čem chceš a opravdu to jde nejlíp o tom co zažívaš ty a tvé okolí.Když je to real je to nejvíc ceněný ale my tady nemáme takoví prostor na náký variace ghett jako v Americe.Jen řekni jakej Rom sežene UZInu,mustanga,kilogrami heroinu a popřitom rapovat.
0

#239 User is offline   All 

Posted 22 May 2009 - 09:10 AM

View PostPrasopes, on May 22 2009, 08:00 AM, said:

HipHop neni jen neco odkdakat do mikrofonu ma to svou podstatu a svuj ucel nebo mozna spis melo:)

Vzdyt je to jasný.Já jen ale nechci filozofovat.Svoje sem řekl když jsem zakládal tento topik a to bylo asi to nejpodstatnější.Respektive ted už bysme se měli bavit o tom co je aktuální co se nám líbí popřípadě nelíbí.Jen nesnesu takoví Haters jako je Janyt jelikož ty evidentně jenom pruděj.Ty máš dobrý názory akorát se to chce víc střetávat s kvalitní hiphopem který je nepochybně i dnes jen se hůř hledá pod tou vrstvou komerce.
0

#240 User is offline   All 

Posted 22 May 2009 - 09:45 AM

http://www.youtube.c...SNEJyX1d2s&NR=1 WWO - Jeszcze będzie czas :D
0

• 24 Pages +
  • « First
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13