Mystiq.org - forum: HipHop/Rap Community - Mystiq.org - forum

Jump to content

• 24 Pages +
  • « First
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

HipHop/Rap Community tmelit,tmelit a tmelit..(sdružovat se)

#181 User is offline   Janyt 

• Group: VIP

Posted 20 May 2009 - 09:08 AM

Maník, on May 19 2009, 09:08 PM, said:

pozor na to, moderatorum jeste nebyli nahozeny schopnosti...ale jednim z nich je mocny Zoun laps...aka vyse inkriminovany Janyt...smart choice boys :D

maniku, za to ty jsi svatej cece :)

Necro, on May 19 2009, 10:04 PM, said:

ne tohle neni sranda, tohle bylo myšlený vážně, zvlášť když vidim názory vás "nehoperů" co sem chodíte jen nadávat...
Popravdě, už se celkem teším až se sem nahrne mladší ganerace nově vznikajících hoperů a bude to právě Váš topic, kterej bude zaspamovanej sračkama, viz toto. Těším se na Vaše reakce.
A k otázce... ne

kazde muze vyjadrit svuj nazor, je pravda ze to nekdo dela trosku nevhodnym zpusobem, ale taky nazor.. sice pises ze tu pisu jak pisu, ale samotnej autor topicu nam tu nadava do pi.. atd :) staci si to projit :)

All, on May 20 2009, 08:51 AM, said:

Nehehehe- a z jaký Unie seš ty? Janyt motherfucker of lamas united?:D chováš se jak malej spratek Janyte a to už sem tě chtěl chválit..A ten tvůj libovej obrázek v podpisu co ti mam povidat lahoda...Ten se mi líbí akorát toe spíš parodie:D A stejně sem ti nikdy newvěřil........

no, lepsi byt motherfucker nez totalni trotl ze jo :) aspon z toho neco mas hele.. Proc si me chtel chvalit? :D
Je mi jedno jestli jsi mi veril nebo ne, nebavi me porad opakovat ze tu jde o prezentaci a o chovani, nez o styl hudby jako takovy atd.. zajed se nekdy se svym placatym ksiltem podivat do Bronxu, urcite tam stanes jejich GURU cece, a vsichni z tebe budou vysrani. Kdybych potkal nekoho starsiho, tak vim na tuty ze se nechova jak trotl, resp jak 90% procent z vas, coz je docela smutny :)
Jeste neco ti poradim: slova co pouzivas jako napr.: toe, newvěřil (asi si chtel napsat newěřil), face, mash, boom z tebe neudelaji lepsiho hopera, to mi ver a ani nebudes vetsi drsnak.. spis k smichu :)
0

#182 User is offline   All 

• Group: Registrovaný člen

Post icon  Posted 20 May 2009 - 09:10 AM

rewew, on May 19 2009, 11:29 AM, said:

No právě... Ještě jsem neviděl týpka, oblečeného tak, jak jsem popsal, chytrého, nebo alespoň lehce inteligentně myslícího...

Huaaaa- tady jsem v celé své kráse:D Nebo se ti nezdám? IQ mam 128 když jsem to naposledy kontroloval..Hele on má na sobě tyhle hadry se svou fellas mluví v rapu občas máchne rukou a ty ho vidíš z dálky a řikáš si: Co toe za kreténa?:D Btw neni to thag?:D Ale jeho IQ si mu stejně neměřil takže stejně nwš ae myslíš.Myslet znamená lautr hovno vědět.:D
0

#183 User is offline   Janyt 

Posted 20 May 2009 - 09:16 AM

All, on May 20 2009, 10:10 AM, said:

Huaaaa- tady jsem v celé své kráse:D Nebo se ti nezdám? IQ mam 128 když jsem to naposledy kontroloval..Hele on má na sobě tyhle hadry se svou fellas mluví v rapu občas máchne rukou a ty ho vidíš z dálky a řikáš si: Co toe za kreténa?:D Btw neni to thag?:D Ale jeho IQ si mu stejně neměřil takže stejně nwš ae myslíš.Myslet znamená lautr hovno vědět.:)

nj cece, to hodne vypovida udelat si IQ test z BRAVA a jeste to tu postovat. Jako na druhou stranu, Vasek Klaus ma IQ 140 co se vi a je to stejnej idiot jak treba Paroubek co ma IQ tykve :)
je jedno jestli mas KviKve 128 a jsi pro spolecnost nepouzitelnej a nebo jestli mas IQ 90 jak simpanz nebo kdo a spolecnosti prospejes ze maj deti radost v ZOO :D
0

#184 User is offline   All 

Posted 20 May 2009 - 09:22 AM

Janyt, on May 20 2009, 09:08 AM, said:

no, lepsi byt motherfucker nez totalni trotl ze jo :D aspon z toho neco mas hele.. Proc si me chtel chvalit? :D
Je mi jedno jestli jsi mi veril nebo ne, nebavi me porad opakovat ze tu jde o prezentaci a o chovani, nez o styl hudby jako takovy atd.. zajed se nekdy se svym placatym ksiltem podivat do Bronxu, urcite tam stanes jejich GURU cece, a vsichni z tebe budou vysrani. Kdybych potkal nekoho starsiho, tak vim na tuty ze se nechova jak trotl, resp jak 90% procent z vas, coz je docela smutny :D
Jeste neco ti poradim: slova co pouzivas jako napr.: toe, newvěřil (asi si chtel napsat newěřil), face, mash, boom z tebe neudelaji lepsiho hopera, to mi ver a ani nebudes vetsi drsnak.. spis k smichu :)

Phááni.Trotl kdes to schytl?Dyt já si můžu mluvit a psat jak chci face,boom,mash atd. No já sem si to nevymyslel.Šechno toe přece z angličtiny.Takže co jako?Já se nesnažim bejt nakej lepší ale baví mě určitý nálady co ztěch slov vycházej.Náky vjeci se holt v anglině řeknou lehce a když tomu někdo nerozumí měl si na zakladce radši vybrat ENG než Dutch:D Sorry khámo ale mě to jde tak zkurveně samo..
0

#185 User is offline   All 

Post icon  Posted 20 May 2009 - 09:25 AM

Janyt, on May 20 2009, 09:16 AM, said:

nj cece, to hodne vypovida udelat si IQ test z BRAVA a jeste to tu postovat. Jako na druhou stranu, Vasek Klaus ma IQ 140 co se vi a je to stejnej idiot jak treba Paroubek co ma IQ tykve :D
je jedno jestli mas KviKve 128 a jsi pro spolecnost nepouzitelnej a nebo jestli mas IQ 90 jak simpanz nebo kdo a spolecnosti prospejes ze maj deti radost v ZOO :D

To víš žejo ty chytráku..Áno z BRAVA sem si dělal IQ test.No dobrý.Řeknu ti ostuda je to co máš v hlavě a to co mash mezi nohama.
Hele vidim to zas na slušnou debatu.:)Co řikáš?:D
0

#186 User is offline   All 

Post icon  Posted 20 May 2009 - 09:32 AM

Ok.O IQ zřejmě nejde.Tak o co jde o to kdo to dotáh dál ve vzdělání?Nebo kdo má jakou pozici v práci?Či snad kolik pobírá peněz měsíčně?
Radši http://www.youtube.com/watch?v=YDfQWkl7Lhk...feature=related a Get off me:) HIP HOP IS STILL ALIVE I LOVE IT!
0

#187 User is offline   Daft 

Posted 20 May 2009 - 09:54 AM

Buddha Monk - Life's A Scheme

classic
0

#188 User is offline   All 

Posted 20 May 2009 - 10:01 AM

http://www.youtube.com/watch?v=oAm-6gJ5Res...feature=related !PROSTO!Jednou se sám zeptám jestli mi nebudou dělat sponzoring..lebo PROSTO bratra slovana:)
0

#189 User is offline   Janyt 

Posted 20 May 2009 - 10:07 AM

All, on May 20 2009, 10:22 AM, said:

Phááni.Trotl kdes to schytl?Dyt já si můžu mluvit a psat jak chci face,boom,mash atd. No já sem si to nevymyslel.Šechno toe přece z angličtiny.Takže co jako?Já se nesnažim bejt nakej lepší ale baví mě určitý nálady co ztěch slov vycházej.Náky vjeci se holt v anglině řeknou lehce a když tomu někdo nerozumí měl si na zakladce radši vybrat ENG než Dutch:D Sorry khámo ale mě to jde tak zkurveně samo..

All, on May 20 2009, 10:25 AM, said:

To víš žejo ty chytráku..Áno z BRAVA sem si dělal IQ test.No dobrý.Řeknu ti ostuda je to co máš v hlavě a to co mash mezi nohama.
Hele vidim to zas na slušnou debatu.:)Co řikáš?:D

nj, jsi opravdu borec cece..

http://www.freedom2006.ic.cz/f_115622222_913023900afd9372debcb48.jpg to ti odpovida..
http://www.freedom2006.ic.cz/normal_51.jpg
http://www.freedom2006.ic.cz/normal_9.jpg
http://www.freedom2006.ic.cz/normal_getimg656.jpg
http://www.freedom2006.ic.cz/normal_rytmusnixi1.jpg
stfu noob
0

#190 User is offline   All 

Posted 20 May 2009 - 10:09 AM

Dafte pojed todle leto na HipHop Kemp09 :D Někde se střetnem pokecáme.Pujdem na pivko na žvára.Bude dobrý..Rád bych si s tebou jakožto s true Geem porozprávěl. http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/clown2.gif
0

#191 User is offline   All 

Post icon  Posted 20 May 2009 - 10:13 AM

Janyt, on May 20 2009, 10:07 AM, said:

nj, jsi opravdu borec cece..
stfu noob

Janyte kamaráde můj milovaný.Děkuji za kompliment a nezlob se že sem ti způsobil nekompromisní šok na duši a ty jsi se zmohl na pár ubohých obrázků proti Hiphopu:).Nyní už vím s kým mam tu čest...
0

#192 User is offline   Janyt 

Posted 20 May 2009 - 10:24 AM

All, on May 20 2009, 11:13 AM, said:

Janyte kamaráde můj milovaný.Děkuji za kompliment a nezlob se že sem ti způsobil nekompromisní šok na duši a ty jsi se zmohl na pár ubohých obrázků proti Hiphopu:).Nyní už vím s kým mam tu čest...

nahodou, obrazky mluvi samy za sebe :D vis prd, s kym mas tu cest trubko
0

#193 User is offline   All 

Posted 20 May 2009 - 10:28 AM

Janyt, on May 20 2009, 10:24 AM, said:

nahodou, obrazky mluvi samy za sebe :D vis prd, s kym mas tu cest trubko

s trubkou?! http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/yahoo.gif
0

#194 User is offline   All 

Post icon  Posted 20 May 2009 - 10:30 AM

Né vklidu.Ale náký předělaný covers z albumu pro zasmátí.To mně nic neřiká.
0

#195 User is offline   Janyt 

Posted 20 May 2009 - 10:43 AM

All, on May 20 2009, 11:30 AM, said:

Né vklidu.Ale náký předělaný covers z albumu pro zasmátí.To mně nic neřiká.

s tim se pocitalo a proto tam mas i text :D
0

#196 User is offline   Prasopes 

Posted 20 May 2009 - 10:56 AM

Necetl jsem to, ale je to zase jen tuna sracek o tom, kdo ho ma delsiho, nechapu jak muzika, ktera ma jistym zpusobem neco predavat nekomu ukaji tu diru v egu o tom, ze nekam nekdo patri ... Muzika z vas nedela borce a ani z nikoho jinyho, co se tyce "komerce" ... osobne mam nazor, ze pokud ty lidi zpivaj "o necem" je mi jedno jestli jsou 100%komercni nebo ne ... proc by mi to melo vadit? protoze ja nemam penize a oni jo? aha ... ceska povaha powa ...
A ze je hiphop a rap sracka? Jo tak ... jsem zvedavej kolik z tech drsnaku, co tu blejou takovy hovadiny posloucha treba skupiny jako KoRN, SOAD, LimpBizkit, Slipknotaky, etc. etc. (Cocote minute treba z ceskejch kapel) => jelikoz tydle kapely patri do nu-metalu a ten vznikl "splinutim" metalu s rapem.
Osobne se smeju tem, kteri tu mavaji fotkama a jmenama, ktery s napriklad hiphopem nemaji, co delat a jedine, co v te muzice delaji je, ze vydelavaj na hloupych detech, ktery si myslej jak sou drsny, kdyz poslouchaj ty cuprtexty o tom, jak je danej zpevak drsny killah ... O tomhle to neni, tydle pozeri jsou v kazdym druhu hudby a soudit samotnej HipHop ci Rap jenom podle tech jmen, ktery vydate ve vasi oblibeny telce je demence:)

Zamyslete se nad tim, jestli je treba tu tak hrozive bojovat proti ostatnim stylum a nebo se na to vykaslat a proste poslouchat to, co vas nejakym zpusobem oslovi ... Prijde mi opravdu smesny "Koukej posloucham hiphop a mam strikaci pistoly jsem gangstaH mast'OR!!" ci "CuM CyPE Jsem totalni ubah greaT heavy metalor! nosim kozenou bundu a rozmackam v leve ruce bramboru!" ...

At si kazdej posloucha, co chce, ale soudit styly tim, ze budete predhazovat pozery a smesny lidi, ktery danou muziku poslouchaj jenom, aby nebyly uplny ubozaci ... to opravdu ne :D HipHop ma spoustu svetlejch stranek a spoustu zastupcu, kteri "zpivaji" o zajimavych vecech a podavaj tim docela zajimave myslenky (stejne tak jako ostatni styly), ale naopak je to jeden ze stylu, kterej si ted prisvojila mlada generace a komerce z toho zacina delat proste jen tovarnu na prachy a to je u toho asi nejvetsi problem, ... jenze to se stalo i u metalu, kde to moc nevyslo (TokioHotel) ... bohuzel pokus o vytvoreni dane tovarny u hiphopu bohuzel vysel, jelikoz narod blbne a deti jsou do toho az prilis udelany a malokdo vidi rozdily :D

This post has been edited by Prasopes: 20 May 2009 - 11:00 AM

0

#197 User is offline   Kodas 

Posted 20 May 2009 - 10:59 AM

Haha, haha, haha....k tomuhle tématu už nemám slov :D
0

#198 User is offline   All 

Post icon  Posted 20 May 2009 - 11:28 AM

Kodas, on May 20 2009, 10:59 AM, said:

Haha, haha, haha....k tomuhle tématu už nemám slov :D

Ale ja jooo.Páč to žiju.A jak je skvělé být zrozen.
0

#199 User is offline   All 

Post icon  Posted 20 May 2009 - 11:30 AM

Prasopes, on May 20 2009, 10:56 AM, said:

...

Máme stejný názor.Já ty rozdíli vidim.Proto můžu rozlišovat.Ale vím že pro někho může byt standart neco jinyho nez pro mě.
0

#200 User is offline   Daft 

Posted 20 May 2009 - 12:17 PM

All, on May 20 2009, 10:09 AM, said:

Dafte pojed todle leto na HipHop Kemp09 :D Někde se střetnem pokecáme.Pujdem na pivko na žvára.Bude dobrý..Rád bych si s tebou jakožto s true Geem porozprávěl. http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/clown2.gif

hehe já a true G :D čéče s tím Kempem to nevyjde..pár známých sice jezdí, ale mě hiphopový konciky přestaly bavit už pár let zpět, atmosféra mě moc nesedí...mám radši spíš mutližánrový koncerty, na většině z nich jsou aji nějaký ty hiphopový jména(viz třeba Pohoda Festival s Wu Tang Clan, DJ Shadow atd:), takže si to taky trochu užiju ale jinak si radši zapařím na drum and bass atd :D

Prasopes, on May 20 2009, 10:56 AM, said:

...

WORD UP
0

• 24 Pages +
  • « First
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Last »