Mystiq.org - forum: Zaseknuti prohlizece - Mystiq.org - forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Zaseknuti prohlizece

#1 User is offline   hokop 

• Group: Registrovaný člen

Posted 06 January 2010 - 06:28 PM

Zdravim, posledni dobou se mi casto stava jeden problem...mam IE 8 a nekdy kdyz sem na netu se mi stane ze nejde kliknout na odkazy ani na oblibene polozky,zobrazit atd a kdyz zmacknu krizek tak taky nic takze to vyplu pres alt f4 a znova zapnu a chvili to de dobre a pak se to stane zase jenomze pri vypnuti uz nejde zapnout nic....proste kliknu na slozku/internet/cokoliv a nic se nestane a pomaha jenom restart kompu. Nevim cim by to mohlo byt zpusobeno driv se mi to nestavalo takze jediny co me napadlo je nejakej vir ale antivirus nic nenasel tak nevim co s tim :/
0

#2 User is offline   hartom 

• Vyhozen z fóra Mystiq.org

Posted 06 January 2010 - 06:43 PM

IE je jen na stažení firefoxu nebo opery,k jiným účelům je nepoužitelnej =),vim že todhle se my občas stane ve škole na kompech kde je IE,ale po chvíli to zas jde normálně....
0

#3 User is offline   hokop 

Posted 06 January 2010 - 06:49 PM

vis ja si myslim at si kazdy pouziva co chce....zkousel sem aji operu aji mozzilu a proste IE mi pride nejlepsi.....nejsem zrovna narocnej takze je mi jedno co vsechno IE nema a v cem je horsi nez ostatni...
0

#4 User is offline   Howkey 

Posted 06 January 2010 - 06:57 PM

No ono jde spíš o to že takovýhle věci se právě stávaj u IE většinou jen ... :( proto lidi používaj jiný.
0

#5 User is offline   hokop 

Posted 06 January 2010 - 06:59 PM

no dobre ale doted to slo v klidu az ted posledni 2-3 tydny to takle blbne takze nemyslim ze chyba bude v prohlizeci
0

#6 User is offline   Howkey 

Posted 06 January 2010 - 07:01 PM

Zkoušel jsi vypnout Javu ?
0

#7 User is offline   hokop 

Posted 06 January 2010 - 07:04 PM

no ne protoze vzhledem k tomu ze vsechny funkce kde je potreba mi pisou at si ji nainstaluju sem dosel k nazoru ze ji tam snad ani nemam :(
0

#8 User is offline   Howkey 

Posted 06 January 2010 - 07:07 PM

jestli umí IE nějaký addony tak je zkus vypnout všechny ... Jinak mrkni na využití procesoru a ramky v době kdy to "lagne"
0

#9 User is offline   Reaver 

• Group: VIP

Posted 06 January 2010 - 07:30 PM

Neco podobnyho se mi obcas stane a vyresi to minimalizace a zpet do puvodniho. Druha cast se mi nikdy nestala, ale zas tak casto IE nepouzivam.

Jinak tomu nekomu, co psal, ze IE je dobry jenom na stazeni jinyho browseru bych dodal, ze vetsina streamovacich programu korejskeho resp cinskeho puvodu, jenz jsou embedded na strankach, se nedokaze zfunkcnit v jinem prohlizeci nez IE.
0

#10 User is offline   Howkey 

Posted 06 January 2010 - 08:11 PM

no tak mě v Opeře i FF fungují normálně ... a když něco nejde tak místo toho máš "Stáhnout addon" a už ti to jde :())
0

#11 User is offline   Janyt 

• Group: VIP

Posted 07 January 2010 - 10:03 AM

View Posthartom, on 06 January 2010 - 06:43 PM, said:

IE je jen na stažení firefoxu nebo opery,k jiným účelům je nepoužitelnej =),vim že todhle se my občas stane ve škole na kompech kde je IE,ale po chvíli to zas jde normálně....

to mas pravdu.. lip to napsat nejde :(

to autor: chyba je zrejme u mrkvosoftu, doporucuji pouzivat vsechny mozne druhy prohlizecu krom Internet Explozeru
0

#12 User is offline   Koomp 

Posted 07 January 2010 - 10:21 AM

View Posthokop, on 06 January 2010 - 06:49 PM, said:

vis ja si myslim at si kazdy pouziva co chce....zkousel sem aji operu aji mozzilu a proste IE mi pride nejlepsi.....nejsem zrovna narocnej takze je mi jedno co vsechno IE nema a v cem je horsi nez ostatni...

pokial si nenarocny tak ti odporucam google chrome ja ho pouzivam a som s nim spokojny.
0

#13 User is offline   hokop 

Posted 07 January 2010 - 02:26 PM

no ten google chrome je mozna fajn ale me se proste nelibi :)
0

#14 User is offline   Howkey 

Posted 07 January 2010 - 02:37 PM

To máš jak s Mirandou ... lepší asi neni, ale přizpůsobit si ho je někdy nadlouho. FF a Opera se dají přizpůsobit jakkoliv prakticky ... dokonce jeden člověk tady z MystiQu zkoušel předělat addony FF tak, aby vypadal jako jeho Opera ... prakticky se to podařilo až na pár mini-detailů. Předělal FF addonama tak, že fungovala a vypadala přesně jako Opera :)
0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

TOPlist