Mystiq.org - forum: Exploiteři z Drak'thulu - Mystiq.org - forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Exploiteři z Drak'thulu

#1 User is offline   Rreezznniikk 

• Group: Registrovaný člen

Posted 05 January 2010 - 10:55 PM

Zdravím,

V dnešní dobe jsou internetové WoW portály zaplnené videami predstavující ruzné guildy, PvE/PvP videami, Filmy natocené z WoW, WoW návody a podobne, ale v poslední dobe se cím dál více se rozmáhá fenomén exploitování. Stále casteji se setkávám z hráci, kterí se snaží nekam vyskákat. Vecinou jde, ale jen o ruzné ukazatele mest nebo na strechu nejakého barácku to už se dá považovat za exploitování.
Pokud vás to také láká urcite se kouknete na muj YouTube acc kde najdete 155+ videí, které vám ukážou od ruzných bugu v instancích/raidech a sólování bosse pres vyskakani na Orgrimmar, Stormwind, Hyjal, Ironforge letište atd atd.. až po Emerald Dream nebo treba GM Island nebo treba i reskin oblastí

Malá upoutávka od Frostbodyho.

0

#2 User is offline   hokop 

Posted 05 January 2010 - 11:56 PM

jenom skoda ze i kdyz dolezes do te jeskyne tak si toho bengal tygra nemuzes koupit :)
0

#3 User is offline   Howkey 

Posted 06 January 2010 - 12:03 AM

No vzhledem k tomu že WoWEmuhacker funguje i na ofiku ... tak nevidim důvod proč by tohle měl být problém. jen ti zabanují account a ty si založíš nový Trial ...
0

#4 User is offline   Vexom 

Posted 06 January 2010 - 12:19 AM

WoWEmuHacker je na ofiku na nic.
Lepší je WoW infinity. To umí skoro to samé, jako WoWEmuHacker, akorát je 0% šance na odhalení - musí tě někdo nahlásit. Akorát stojí 300Kč za rok no.

This post has been edited by Vexom: 06 January 2010 - 12:38 AM

0

#5 User is offline   iwco 

Posted 06 January 2010 - 12:49 AM

no nvm :) kolko je takych co tvrdia ze je 0% sanca plati sa za to xx eur a aj tak su na 2 veci :)
a fakt ako ked si uz niekto potrebuje platit hacky...sice aj keby to je zadara...tak by sa mal nad sebou zamysliet a zrejme vypnut hru

This post has been edited by iwco: 06 January 2010 - 12:50 AM

0

#6 User is offline   Vexom 

Posted 06 January 2010 - 01:16 AM

View Postiwco, on 06 January 2010 - 12:49 AM, said:

no nvm :) kolko je takych co tvrdia ze je 0% sanca plati sa za to xx eur a aj tak su na 2 veci :)
a fakt ako ked si uz niekto potrebuje platit hacky...sice aj keby to je zadara...tak by sa mal nad sebou zamysliet a zrejme vypnut hru

Je těžké to vysvětlit, takže nedokážu popsat to, proč je s WoW Infinity hra lepší. To si každý musí zkusit sám.

editováno: Například: Chceš se dostat v jeskyni, ve které bloudíš už dlouhé chvíle o 10 yardů nahoru, abys mohl jít do východu, ale stále se ti to nedaří se tam dostat, protože tam prostě netrefíš.
Zapneš tedy WoW Infinity, těch 10 yardů popoletíš a hraješ dál.

editováno: Další příklad: Bugne se ti event v dungu, při kterém se mají otevřít brány, abys mohl projít dál. Potom je můžeš otevřít pákou na otevření brány, ale to až zevnitř. Jenže se dveře neotevřou (aby ses dovnitř dostal) Co uděláš? Zapneš WoW Infinity, proletíš dveřmi a jedeš dál, nemusíš resetovat dung.

editováno: v žádném případě se tímto nezastávám lidí, co lítají pod zemí a sbírají tak minerály a kytky. Takové věci bych nikdy v životě nedělal a nepodporuji je.

This post has been edited by Vexom: 06 January 2010 - 01:37 AM

0

#7 User is offline   iwco 

Posted 06 January 2010 - 12:36 PM

jemine :D kolko krat sa mi stalo ze som zabludil v nejakej vacsej jaskyni :) podla mna je to skor vzruso hladat vychod nez otrava :D
inak s tymi prikladmi si ma nejak nepresvedcil...je to stale len ubohe hackovanie
PS: priznal si sa k tomu ze pouzivas hacky?
0

#8 User is offline   Rreezznniikk 

Posted 06 January 2010 - 03:16 PM

View Postiwco, on 06 January 2010 - 12:36 PM, said:

jemine ;) kolko krat sa mi stalo ze som zabludil v nejakej vacsej jaskyni :D podla mna je to skor vzruso hladat vychod nez otrava :)
inak s tymi prikladmi si ma nejak nepresvedcil...je to stale len ubohe hackovanie
PS: priznal si sa k tomu ze pouzivas hacky?

Exploit neni hack. Hacky jsou pro deti, ne nepouzivam je.
0

#9 User is offline   Vexom 

Posted 06 January 2010 - 04:19 PM

View PostRreezznniikk, on 06 January 2010 - 03:16 PM, said:

Hacky jsou pro deti

A je to už zase tady. Věci, které lidi používají se nedělí na to, jestli jsou pro děti a nebo ne. Nechápu, proč lidé berou "dítě" jako urážku...Svůj názor jsem k tomu napsal zde: http://forum.mystiq....ndpost&p=117702
a zčásti zde: http://forum.mystiq....ndpost&p=118111
(Nesnáším diskriminaci ať už se mě týká či netýká - teda kromě rasismu - k tomu mám svoje výhrady potom, co jsem několik let žil ve městě, kde byla jedna určitá rasa...)

Já jsem si také dříve myslel, že hacky používají jen kreténi, ale po vyzkoušení jsem zjistil také to, že s těmi hacky nemusí být jen využití takové, že to ostatní hráče znevýhodňuje - ale třeba to, co jsem napsal výše. To bych nazval minor hacking, prostě to nikomu nevadí... Když přijdeš unavenej domů a chceš udělat pár levelů, prostě tě naštve, když zabloudíš v jeskyni - a v tom to pomůže WoWInfinity.

Každopádně ani tyto věci na free dělat nebudu, protože tady to GM střeží více. Nerad bych na Archaicu dostal ban.

Ale jak říkám, nepodporuji lidi, co to využívají a poškozují tím ostatní lidi - například že létají pod zemí a sbírají kytky apod.

This post has been edited by Vexom: 06 January 2010 - 04:40 PM

0

#10 User is offline   iwco 

Posted 06 January 2010 - 05:51 PM

View PostRreezznniikk, on 06 January 2010 - 03:16 PM, said:

Exploit neni hack. Hacky jsou pro deti, ne nepouzivam je.

to bolo na vexoma nie na teba :)
0

#11 User is offline   Vexom 

Posted 06 January 2010 - 06:40 PM

Některé exploity jsou ale totožné s hackem, protože díky některým můžeš udělat to samé, co se zapnutím hacku.
0

#12 User is offline   Rreezznniikk 

Posted 06 January 2010 - 07:31 PM

Ano jsou totžné jenže tady nejde o to, že můžeš dělat to co z hackem, ale že jsi takový exploit oběvil. Moc si nepochopil muj výraz děti.. asi takle já to vidím tak, že používat hacky je dětinský a to že si unavenej tě neumlouvá.. taky když nemůžeš najít východ z jeskyně tj k plačí z prominutím, ale ve wow je jen par druhů jeskyní každej už je musí znát naspaměť a když existuje minimapa.. Jinak z tim, že na free to gm střeží více je dost najivní :-)

This post has been edited by Rreezznniikk: 09 January 2010 - 04:58 PM

0

#13 User is offline   Eliko 

• Group: VIP

Posted 06 January 2010 - 08:12 PM

View PostHowkey, on 06 January 2010 - 12:03 AM, said:

No vzhledem k tomu že WoWEmuhacker funguje i na ofiku ... tak nevidim důvod proč by tohle měl být problém. jen ti zabanují account a ty si založíš nový Trial ...

mam dojem , ze bann je i na IP adrese.
0

#14 User is offline   Howkey 

Posted 06 January 2010 - 08:14 PM

neni, to nedělaj protože se bojej že by zabanovali moc platících lidí ... pač když ti daj na acc je velká pravděpodobnost že si prostě zaplatíš další :( Aneb
Money money money .. :)
0

#15 User is offline   iwco 

Posted 07 January 2010 - 12:24 AM

neviem ci to plati aj pre hacky ale oni davaju postupne bany...na par dni..az neskor perma :)
hlavne si nechcu odohnat niekoho kto im dava prachy
0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

TOPlist