Mystiq.org - forum: Neviem si rady - Mystiq.org - forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Neviem si rady

#1 User is offline   Leito 

• Group: Registrovaný člen

Posted 01 January 2010 - 10:38 PM

Ahojte,

Rozhodol som sa, ze si nainstalujem i WOTLK - skusim to, ze teda jak to vyzera:-)mno a trosku podrtim na Dakari fune. Chcel som ho nainstalovat uplne od zaciatku cez World of Warcraft Full Install Client.
Uz pri vybrani produktu ci uz - wow, wow:tbc alebo wow:wotlk mi pri kliknuti na wow:wotlk to sekne, a cakam asi 1minutu, kym mi to hodi tabuku v ktorej sa pise... " Testing Internet Connection Speed" cakam asi dalsie 2minuty, nic to nerobi. A potom mi to vyhodi "Failed to read information from the internet. Please close all application and try again" ...ziadne programy zapnute nemam "vsetko vyple". Mno a taky je vysledok, mozem to zavriet.

Potom som sa pokusil opatchovat to cez Launcher WoW.exe a samozrejme - robi to presne to iste

Potom som to skusil na notasi cez ten InstallWow.exe islo to uplne bez problemu. Cize na notasi som to nainstaloval - lenze predsa nebudem hrat wowko na notasi:-)

Diky a dufam, ze sa medzi Vami najde niekto, kto mi poradi:-))
0

#2 User is offline   Neom 

• Group: VIP

Posted 01 January 2010 - 10:41 PM

zkus vypnout firewall :)
0

#3 User is offline   Leito 

Posted 01 January 2010 - 11:23 PM

Oh, také jednoduché a robilo mi to taký zmetok, babral som sa s tym dlho, dlho... díky moc krát :) už mi to ide úplne krásne :)

kludne LOCK
0

#4 User is offline   Neom 

• Group: VIP

Posted 02 January 2010 - 01:03 AM

nemáš zač...většinou v tom má prsty firewall pokud se jedná o nenalezené připojení k serveru :)
0

#5 User is offline   Vexom 

Posted 02 January 2010 - 02:32 AM

Já, jak jsem zvyklý po těch letech technických problémů a neustálého řešení těchto problémů na to, že jsou vždy problémy v něčem jiném, tak když jsem rozcházel například Warcraft III tak jsem řešil nejdříve Router, potom povolování portů, pak mě napadlo, že mi to může blokovat špatné nastavení TCP/IP tak hrabání v configu, mezitím, než jsem to rozchodil jsem stihl restartovat 5x kompl a 5x router, pak jsem si uvědomil, že to může být AVG Firewallem. Tak jsem ho vypl a šlo to :)
0

#6 User is offline   Howkey 

Posted 02 January 2010 - 02:34 AM

Já třeba s NIS nikdy takový problém neměl. S AVG to bylo furt ... a o WIndowsovskym v práci na Vistách ani nebudu mluvit ...
0

#7 User is offline   daviholy 

Posted 02 January 2010 - 10:55 AM

no tak ja používám ZoneAlarm a nikdy by se mi tohle nestalo protože když se chce nějaký program napojit na internet tak se mě to zeptá jestli to ma povolit přístup na internet

This post has been edited by daviholy: 02 January 2010 - 10:55 AM

0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

TOPlist