Mystiq.org - forum: Petice proti spojeni-zatím - Mystiq.org - forum

Jump to content

• 3 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Petice proti spojeni-zatím petice proti spojeni patriotu a albatrosu

Poll: petice (0 member(s) have cast votes)

jste proti spojeni servru prozatim

1. Ano jsem proti spojovani na vanoce (17 votes [15.45%])

Percentage of vote: 15.45%

2. Ne chci spojeni na vanoce (93 votes [84.55%])

Percentage of vote: 84.55%

Vote Guests cannot vote

#21 User is offline   meddo 

• Group: VIP

Posted 22 December 2009 - 09:57 AM

Robite tu zase z komara somara

PS: kto je na WW moze si za to sam :rolleyes:
0

#22 User is offline   Amatter 

Posted 22 December 2009 - 10:02 AM

Mohli ste pockat, kym sa to spoji, pobezi to a az potom pisat, ze nechcete aby sa to spojovalo :rolleyes: Vidim, ze niekto sa vie rychlo spamatat...
Inak dobre nazory tu uz boli povedane, Krcmu (hospodu) offline mat nebudes a mozes si napriklad upratat izbu dneska, nech Jzisko pride do cisteho...
btw. Som na nejakych liekoch :D
0

#23 User is offline   Black_one 

• Hlavní GameMaster
  • Group: Hlavní Admin

Posted 22 December 2009 - 10:19 AM

View Postmeddo, on 22 December 2009 - 09:57 AM, said:

Robite tu zase z komara somara

Co je somar? :rolleyes: Velbloud? :D

#24 User is offline   Reitak 

• Honored member

Posted 22 December 2009 - 10:20 AM

osel
0

#25 User is offline   Zulldruid 

Posted 22 December 2009 - 10:44 AM

View PostAthilaczek, on 21 December 2009 - 07:31 PM, said:

vzhledem tomu co jse dnes delo a planuje se udelat jste pro nepo broti tomu aby se spojovali stevry zrovna na vanoce

par hodin ti nejede wow a hned si z toho takhle v prdely ze na vanoce takovou pauzu uz znova neprezijes ??? ci co ??? MG prober se zavislaku
0

#26 User is offline   Prasopes 

• Group: Registrovaný člen

Posted 22 December 2009 - 11:11 AM

View Postcrash, on 21 December 2009 - 11:48 PM, said:

....týká se to jen pár exemplářů, proti ostatním nic nemám....

neboj my ti neublizime xD a kdyz tak jen trosku :rolleyes:

Co se tyce spojeni jsem skepticky stejne jako vetsina a bojim se toho, nicmene topik je nejspis zalozenej kvuli tomu, ze sou prazdniny a chudackum se vypne server a oni nebudou moct o prazdniny hrat ...
Tento duvod je kravina ... stejne tak je nepodstatne spojeni neudelat kvuli skeptikum a strachu ze spojeni, proste se to musi skusit, vyzkouset, opravit a prekousnout pripadne zacatecni problemy :D

Preju vsem hezke Vanoce a stastny novy rok ^.^' a GMkum teda nezavidim, venovat Vanocni prazdniny serveru :D
0

#27 User is offline   Nakasharal 

Posted 22 December 2009 - 11:14 AM

View Postcrash, on 21 December 2009 - 11:48 PM, said:

Sice nám spojení přinese spoustu dobrý věcí, jako více hráčů a tím kvalitnější požítek ze hry, ale ...

Osobně jsem proti spojení.
Vznikne spousta nových problémů (nejspíš lagy, opravy chyb, možná rollback a možná i fronta) a hlavně na patriotu nechci některou tu pakáž z albapštrosu (týká se to jen pár exemplářů, proti ostatním nic nemám).

Mně osobně se zdá celkem jedno jestli se k našim blbcům přidaj ty vaši. Pořád existuje ignore list a v krajním případě /leave worldwide. Pro mně je důležitý jen to, že bude víc aréna týmů. Snad se nebude tak často stávat, že ve středu odpoledne člověk potká jen jeden, v lepšim případě dva 3v3 týmy se kterýma musí odchodit. :rolleyes:
0

#28 User is offline   Houmi 

Posted 22 December 2009 - 11:26 AM

View PostNakasharal, on 22 December 2009 - 11:14 AM, said:

Pro mně je důležitý jen to, že bude víc aréna týmů. Snad se nebude tak často stávat, že ve středu odpoledne člověk potká jen jeden, v lepšim případě dva 3v3 týmy se kterýma musí odchodit. :D

... na základním ratingu a 2/3 členů jsou full S3? :rolleyes:
Já jen prázdně doufám, že se na patriotu nestávají takové pitomosti jako to, že v 2v2 arene na 1500 potkávám stále full S3 děcka co si pro zábavu zas a znova zakládají nové teamy a mají děsnou srandu z toho, že "slabší v EQ" obírají o rating (nejmenovane S3 duo si ve středu v podvečer 3x založilo team to jsem fakt nežral)
0

#29 User is offline   Chio Chips 

Posted 22 December 2009 - 11:35 AM

Mate moznost pomoc pect cukrovi, jit ven stavet huhulaka, dokoupit darky, uklidit si a vy zas budete peskovat, do prace vas nahnat, pak budete radi za kazdej volnej den, kdy vsechno tohle pred vanocema musite stihnout.
0

#30 User is offline   ulixe 

Posted 22 December 2009 - 11:35 AM

houmi je mi lito, ale tyhle situace po spojeni tu budou jeste castejsi, klasicky konec sezony, dokud nebude S4 tak budou areny stat za hovno, ted po spojeni jeste vic, pac patriotacke full eq teamy si budou chtit urcite zamachrovat
0

#31 User is offline   Nakasharal 

Posted 22 December 2009 - 11:39 AM

View PostHoumi, on 22 December 2009 - 11:26 AM, said:

... na základním ratingu a 2/3 členů jsou full S3? :rolleyes:
Já jen prázdně doufám, že se na patriotu nestávají takové pitomosti jako to, že v 2v2 arene na 1500 potkávám stále full S3 děcka co si pro zábavu zas a znova zakládají nové teamy a mají děsnou srandu z toho, že "slabší v EQ" obírají o rating (nejmenovane S3 duo si ve středu v podvečer 3x založilo team to jsem fakt nežral)

Větší šance narazit na nový s3 týmy ale zároveň větší šance narazit na normální týmy. Tzn. prostě celkově víc týmů...bude to zajímavější :D BTW doufam, že ta úprava kdy bude zůstávat personal rating bude účinná :D
0

#32 User is offline   Gum_Bob 

• Group: Moderátor

Posted 22 December 2009 - 11:40 AM

View Postulixe, on 22 December 2009 - 11:35 AM, said:

pac patriotacke full eq teamy si budou chtit urcite zamachrovat

ještě aby ne http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/taunt.gif

jinak nemůžu topic nazvat jinak než dementním. občas se divím, co jsou schopní lidi od nás vyplodit :D

#33 User is offline   crash 

Posted 22 December 2009 - 11:43 AM

View PostNakasharal, on 22 December 2009 - 11:14 AM, said:

...Pořád existuje ignore list a v krajním případě /leave worldwide. Pro mně je důležitý jen to, že bude víc aréna týmů. Snad se nebude tak často stávat, že ve středu odpoledne člověk potká jen jeden, v lepšim případě dva 3v3 týmy se kterýma musí odchodit. :)

Ignore sice existuje ale to neznamená že ho musim využívat (btw, IL je omezenej na 25 lidí, což nedostačuje ani na server kde je 5 hráčů :D).
PvP mě vůbec nezajímá, takže tak :)

View PostPrasopes, on 22 December 2009 - 11:11 AM, said:

...proste se to musi skusit, vyzkouset, opravit a prekousnout pripadne zacatecni problemy :)

Nemusí se nic, maximálně tak umřít xD
Když mohli být servery dva, proč by tak nemohli zůstat? Vy máte svůj albapštros, my svůj patriot a minimum problémů...
Teď nastane to že musim pařit na albapštrosu a ještě k tomu za aliančí postavu :/, která je mi tu stejně k ničemu. Ano, sem závyslák (aspoň to přiznám) jako ostatně velký procento luzerů pc, a nechci trávit svátky na šrot v nějaký putice (na to mam silvestr xD).
Nic novýho co by se dalo hrát neni, takže mi těch možností jak zabít tuhle každoroční nudu, nezbývá http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/waaa.gif

Ani ten sníh neni...
0

#34 User is offline   Nakasharal 

Posted 22 December 2009 - 12:02 PM

View Postcrash, on 22 December 2009 - 11:43 AM, said:

...

No tak s timhle přístupem to budeš mít fakt těžký, stylem: tenhle člověk mě strašně sere ale do ignoru si ho nedam..to radši půjdu nadávat na fórko :) To se mi zdá jednodušší udělat ty dvě kliknutí navíc. Však až poznáš Kigamiho a Quelise tak si to rozmyslíš....:D
P.S. Jediný štěstí je že se kigami neumí registrovat na forum...ťuk, ťuk...
0

#35 User is offline   Farelein 

Posted 22 December 2009 - 12:25 PM

View Postcrash, on 22 December 2009 - 11:43 AM, said:

PvP mě vůbec nezajímá, takže tak :D

Když mohli být servery dva, proč by tak nemohli zůstat? Vy máte svůj albapštros, my svůj patriot a minimum problémů...

Právě protože tě nezajímá pvp, tak nepochopíš proč lidi chtějí spojení. PVE hráčům to může být jedno, jestli hraje na serveru 900 nebo 1500 lidí, pvp hráči se modlí aby to přineslo aspoň trochu zlepšení pvp situace, která je dost bídná min. na patriotu.
0

#36 User is offline   crash 

Posted 22 December 2009 - 12:41 PM

View PostFarelein, on 22 December 2009 - 12:25 PM, said:

Právě protože tě nezajímá pvp, tak nepochopíš proč lidi chtějí spojení. PVE hráčům to může být jedno, jestli hraje na serveru 900 nebo 1500 lidí, pvp hráči se modlí aby to přineslo aspoň trochu zlepšení pvp situace, která je dost bídná min. na patriotu.

PvP mě nezajímá teď, rozehrávám si PvP postavu, ale na to je času dost a do tý doby tu bude všechno zase jinak :)

View PostNakasharal, on 22 December 2009 - 12:02 PM, said:

No tak s timhle přístupem to budeš mít fakt těžký, stylem: tenhle člověk mě strašně sere ale do ignoru si ho nedam..to radši půjdu nadávat na fórko :) To se mi zdá jednodušší udělat ty dvě kliknutí navíc. Však až poznáš Kigamiho a Quelise tak si to rozmyslíš....:)
P.S. Jediný štěstí je že se kigami neumí registrovat na forum...ťuk, ťuk...

Mno teďka se mýlíš (neb mě neznáš). Já neznam nikoho kdo by mě sral a už vůbec nespamuju fórko whinováním :D
Dočasně hraju na albapštrosu za alíky, a musim říct že to ww je plný idiotů... Opravdu, takový kok*tiny co se tam řeší, to je jak 7. třída ZŠ.
Na patru sice hraju za hordu a tam je to o poznání o něčem jiným (i když taky žádná sláva) ale rychlost spamu je tam nižší :)
Takže se tak nějak doufám že na albapštrosu u hordy je to podobný jako u nás, než u alíků ^^

Btw, právě že kdybych měl dávat každýho co se mi nelíbí do IL, tak bych za hodinu ho měl plnej :), tudíž IL a leave ww neni řešení.
Řešení je vybanovat některý zmrdy na ip...

0

#37 User is offline   Nakasharal 

Posted 22 December 2009 - 12:44 PM

View Postcrash, on 22 December 2009 - 12:41 PM, said:

...

Jednim dechem říkáš, že tě nikdo neštve a hned že to tam je plný idiotů, což tě teda evidentně štve :D Tak nevim no... U hordy je to relativně v pohodě páč Teyla je permanentně online a mutuje jakýkoliv přestupky :)
0

#38 User is offline   crash 

Posted 22 December 2009 - 12:51 PM

View PostNakasharal, on 22 December 2009 - 12:44 PM, said:

Jednim dechem říkáš, že tě nikdo neštve a hned že to tam je plný idiotů, což tě teda evidentně štve :D Tak nevim no... U hordy je to relativně v pohodě páč Teyla je permanentně online a mutuje jakýkoliv přestupky :)

Tam kde hraju většinu času (patriot-horda), je to v klidu a nikdo mě tam nesere.
Teď díky spojení hraju na albapštrosu u alíků, a tam je to plný...
Chápeš? :)
0

#39 User is offline   Nakasharal 

Posted 22 December 2009 - 01:03 PM

View Postcrash, on 22 December 2009 - 12:51 PM, said:

Tam kde hraju většinu času (patriot-horda), je to v klidu a nikdo mě tam nesere.
Teď díky spojení hraju na albapštrosu u alíků, a tam je to plný...
Chápeš? :)

No chápu...proto říkam že pořád existuje ignore list abys tam těch 25 idiotů co tě štvě dal :D
0

#40 User is offline   crash 

Posted 22 December 2009 - 01:11 PM

View PostNakasharal, on 22 December 2009 - 01:03 PM, said:

No chápu...proto říkam že pořád existuje ignore list abys tam těch 25 idiotů co tě štvě dal :D

http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/waaa.gif Nevadí...
0

• 3 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

2 User(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users

TOPlist