Dětská demence aneb jak wowko působí na psychiku některých lidí
Posted 01 December 2009 - 08:56 PM
Posted 02 December 2009 - 01:43 AM
Posted 02 December 2009 - 02:29 AM
Henri, on 01 December 2009 - 08:44 PM, said:
mam tu extra vyber " THE BEST OF PETR NOVOTNÝ" nedáš si pred spanim?..
pak uz jen hity z obchodaku "nakupni top twenty" ...
ne tak na jednu stranu jsem se i necemu zasmal a na tu druhou bych to nechal bejt a nedaval to na forko..kazdej jsme nakej...
pred tim nikam neutecete...ted co na ofiku dovolili mit na jednom ac postavy u obou frakci tak uz se mi taky ozval nakej borec co jsem ho sejmul ve stranglu svym majty paladinem (on si zacal ja se branil..asi 4x =)) ...no a relog a uz to jelo jakej jsem nub atd...zajimalo by me jestli je to ceska specialita nebo jestli se to stava i na zahranicnich serverech..
a jestli me nekdo bude jebat za pravopis tak at si to necha pro sebe pac je puk 3 a je mi 50!
Posted 02 December 2009 - 03:40 PM
Posted 04 December 2009 - 01:54 AM
myslim si, že je plno lepší "legrace" než se bavit na úkor druhých
ubohý topic
Posted 09 December 2009 - 08:14 PM
Dobra hlaska, to si zapamatuju :D
Posted 09 December 2009 - 11:56 PM
Každopádně http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/rofl.gif vám oběma.
This post has been edited by crash: 10 December 2009 - 11:39 AM
Posted 10 December 2009 - 10:01 AM
This post has been edited by zbrozek: 10 December 2009 - 10:02 AM
Posted 10 December 2009 - 03:43 PM
Posted 10 December 2009 - 11:15 PM
Nemyslíš, že to, že je na druhé straně dítě je jen domněnka lidí, kteří si to pořád vsugerovávají, že to tak rozhodně musí být? I člověk, kterému je 30 může být naprostý idiot a vědomostmi ho může triumphnout i 13 leté děcko, jako se to v některých případech stává. A jestli někdo čeká na velikou chvíli až dostane občanku, mohl mít legálně sex a psát jak je už velikej když má občanku, tak mi ho je upřímně líto, ale za pár let se to určitě u něj změní. Například až bude mít své vlastní děti.
Co se týče nadávek v online hrách... Kde jsou ty časy, když u nás online hry začínaly... To si lidi nadávali maixmálně do lam, ale rozhodně ne například do čůráků, magorů, kriplů, nebo děcek (Tím myšleno jako urážka. Tento pojem se sem dostal až v dnešních dobách, ale je oblíbený také u dětí)
This post has been edited by Vexom: 12 December 2009 - 10:29 AM
Posted 13 December 2009 - 03:06 AM
Vexom, on 10 December 2009 - 11:15 PM, said:
Nemyslíš, že to, že je na druhé straně dítě je jen domněnka lidí, kteří si to pořád vsugerovávají, že to tak rozhodně musí být? I člověk, kterému je 30 může být naprostý idiot a vědomostmi ho může triumphnout i 13 leté děcko, jako se to v některých případech stává.
tak jde o tom,ze kdyz s nim mluvis, tak mas dojem,ze je dite.. a kdyz to je dite,tak je to vice mene omluva,ze je tak nepoucitelnej a neda se s nim normalne mluvit... kdyz se to stavalo mne,tak jsem v to uprime doufal,ze je na druhy strane decko,protoze jsem neveril,ze by to jinak bylo mozny. :)
jinak ohledne screenu.. ten alik bude asi neco, za co hraje nejaky z jeho deti,protoze hordak by se snad k hrani za alika nesnizil.. uz jen to bych bral jako voditko.
edit: tu prvni vetu nemyslim jako urazku nekoho konkretniho.. aby to nebylo pochopeny spatne. to bylo minene jako vysvetleni toho vyrazu "dite"
This post has been edited by Slaan: 13 December 2009 - 03:08 AM
Help