Mystiq.org - forum: Dětská demence - Mystiq.org - forum

Jump to content

• 3 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Dětská demence aneb jak wowko působí na psychiku některých lidí

#1 User is offline   Severino 

• Group: Registrovaný člen

Posted 01 December 2009 - 12:21 PM

Dobrý den.
Dnes dopoledne sem v Helffire potkal dva aliky.Shaman a hunter,oba 62lvl tuším.Sice dávali moby, ale já neleníl a šel je zabít (přece For the Horde!!!) a zabil je :-)
Cca po minutě, se mi ozval jeden horde hráč s nickem Neklan a snažil se mi docela hustým zpusobem vysvětlit, že sem největší dement kterého kdy potkal :D a aby toho nebylo dost, tak sem mi po Neklanovi ozval hráč Gedeon a vše začalo na novo :-)
Pokud se chcete pobavit, tak vám vřele doporučuji stahnout mé screeny... :-)

http://ulozto.cz/320...wow-screeny.rar

screeny jsou očíslované :-)

Přeji příjemnou zábavu a hezký den :-)
0

#2 User is offline   Petr69 

Posted 01 December 2009 - 12:38 PM

Tak to je mazec xD. Dost jsem se u toho pobavil. Lidksa blbost proste nezna mezi xD.
0

#3 User is offline   Severino 

Posted 01 December 2009 - 12:44 PM

A to sem ještě dostal wisp cituji:
Gedeon: chtěl bych ti poděkovat že si mě donutil abych z wow z končil tahle demence už není pro mě každá hra se má v nejlepším přestat a to už sem asi zaspal tohle už není hra ale noční mura hra co dela z lidi zbabělce a ubožáky

citováno i s chybami :-)
0

#4 User is offline   Slaine 

Posted 01 December 2009 - 12:56 PM

Made my day. Dostalo mě to stejně jako záznam icq, kdy nějaké děcko vyhrožovalo adminovi kvůli banu. Dík, za rozsvětlení tohoto chmurného dne... :D
P.S. Alíci smrdí... :)
0

#5 User is offline   Severino 

Posted 01 December 2009 - 01:01 PM

Další wisp, tentokrát od neznámeho hráče kterej šel hned off.

Farizej: ty si vazne zbabelec cekat na aliky v miste kde misej a zakonote prijit o podstatnout cast hp abys je pak dorazil tohle fakt muze napadnout jen dement a ty neco povidej o druhych ty to vazne nemas v hlave normalni lol !!!

Zase doslovně citované :-)
0

#6 User is offline   Compact 

• Korunovaný blb

Posted 01 December 2009 - 01:09 PM

Příště prosím imgupload a png x) .. Na ntb to je nadlouho :) ..Až dostahuju, napíšu jak se mi to líbilo :D

Ok : Niceeee xD .. Takových už jsem taky pár potkal.. Nejlepší bylo jak se ten 1. snažil bejt chytrej .. ale psal pořád jako druháček .

This post has been edited by Compact: 01 December 2009 - 01:19 PM

0

#7 User is offline   Mogul 

• Group: VIP

Posted 01 December 2009 - 01:13 PM

Na toto mozem povedat len, ze suhlasim s nazvom topicu. xD Este teraz sa smejem. :D:D:D Detickam to moc lezie na mozog a potom to tak vyzera. Severino +1, pokracuj v zabijani, nech sa pobavime aj nabuduce. :)
0

#8 User is offline   pete.a 

Posted 01 December 2009 - 01:22 PM

Že se ve WoWku najdou vypatlanci, to už asi víme všichni ... nic nového.
Ale upřímně, co se týče té ČJ.. nejprve si "zameť před svým prahem" ...
0

#9 User is offline   Kratos 

Posted 01 December 2009 - 01:22 PM

Komu z Vas to ,ale na mozek neleze?

Autor v píše o demenci dětí a ma ve svým postu For The Horde(Což také na jisté věci poukazuje). Lidi proberte se :D Fakt prča . . .
0

#10 User is offline   Hammy 

Posted 01 December 2009 - 01:24 PM

Za hordu život položím? xD
0

#11 User is offline   Requiem 

Posted 01 December 2009 - 01:25 PM

Zdravím :) Screeny teprve stahuji, ale jen aby nedošlo k nějakému omylu... Hráč Neklan je/byl u nás v guildě! Gedeon je také jeho postava! Předem chci upozornit na fakt, že to není žádné dítě jak píše zakladatel. Víte proč? Je mu 50let má manželku a tři děti :D Chápu tvoje rozčarování, ale on uznává naprosto jiné hodnoty než kdokoliv tady z nás! Berte to v potaz...děkuji! :) Nemůžu proti němu říct jediné křivé slovo, je to fajn člověk a vážím si ho! To jen tak pro upřesnění všem přispívajícím, aby tu nekrafali mimo mísu :)
Mějte se hezky Requiem
0

#12 User is offline   Severino 

Posted 01 December 2009 - 01:28 PM

Já neříkal že sem v ČJ přeborník,ale aspoň to jde po mě většinou normálně přečist.
Tady jde jen o to, že na vás někdo začne vyřvávat takové sračky a to jen proto že ho zabijete.Zkuste se nad tím zamyslet...
0

#13 User is offline   SarahWalker 

Posted 01 December 2009 - 01:37 PM

Requiem: a jak jako mel Severino vedet, ze to neni male dite?? Podle jeho psani a urazek bych Neklana taky tipoval na nejaky decko co teprve prochazi pubertou a vsem musi jen nadavat a nedokaze prekousnout, ze ho nekdo zabil. A pokud je mu opravdu 50 let jak tady rikas tak ten clovek je asi trosicku padlej na hlavu ne?? Tohle totiz dokaze napsat jen clovek co nema zdravi usudek. WoW je jen hra a ne realny zivot tak at to tak bere a nerozciluje se kvuli tomu, ze dostal na prdel. To je jak kdybych ja se pokazde prelogl na alika kdyz me pri expeni zabila 70 :D :) a je to skoro to same :)

This post has been edited by SarahWalker: 01 December 2009 - 01:40 PM

0

#14 User is offline   Farelein 

Posted 01 December 2009 - 01:41 PM

Zase jenom děláte z komára velblouda. Koho z vás někdy nevytočilo, když ste expili a přiběhl nějakej high lvl a zabijel vás. Na screeny sem nekoukal, když je autor není schopen upnout , aby se nemuseli stahovat.
0

#15 User is offline   SarahWalker 

Posted 01 December 2009 - 01:43 PM

Jenze severino neni High lvl ma lvl 61 :D
0

#16 User is offline   Requiem 

Posted 01 December 2009 - 01:44 PM

SarahWalker- Za prvé...nikde se do Severina nepouštím...! Jen upřesňuju informace jasný? Zkus to pochopit! A věř mi, že vím že má zdravý úsudek! Byl prostě naštvaný a z pár screenů z něj nemůžeš dělat idiota... Kdoví co by si zplodil ty, když si naštvanej! :D Za druhý- On je horďák, Severino tuším ze screenu taky...takže brečení kvůli jeho zabití je zcestné :)
Mějte se :) Requiem
0

#17 User is offline   Mogul 

Posted 01 December 2009 - 01:48 PM

View PostRequiem, on 01 December 2009 - 01:44 PM, said:

SarahWalker- Za prvé...nikde se do Severina nepouštím...! Jen upřesňuju informace jasný? Zkus to pochopit! A věř mi, že vím že má zdravý úsudek! Byl prostě naštvaný a z pár screenů z něj nemůžeš dělat idiota... Kdoví co by si zplodil ty, když si naštvanej! :D Za druhý- On je horďák, Severino tuším ze screenu taky...takže brečení kvůli jeho zabití je zcestné :)
Mějte se :) Requiem

Tak mi vysvetli, preco mu whispoval, ze ho zabil, ked je hordak. Na tom asi nieco bude. :) Budto, ze za tu postavu hrava niekto iny, alebo si zalozil postavu u ali a vyprdol sa na vas. :)
0

#18 User is offline   Severino 

Posted 01 December 2009 - 01:49 PM

Člověk v 50 letech musí mít trošku soudnosti.Ano,každého naštve když ho někdo zabije,ale sakra aby do mě hučel a ještě mi vyhrožoval?Tak to jako fakt ne...pro tohle opravdu nemám pochopení.
Bylo pro mě jednoduší to dát na stáhnutí,těch screenů je tam docela hodně.
0

#19 User is offline   SarahWalker 

Posted 01 December 2009 - 01:49 PM

View PostRequiem, on 01 December 2009 - 01:44 PM, said:

SarahWalker- Za prvé...nikde se do Severina nepouštím...! Jen upřesňuju informace jasný? Zkus to pochopit! A věř mi, že vím že má zdravý úsudek! Byl prostě naštvaný a z pár screenů z něj nemůžeš dělat idiota... Kdoví co by si zplodil ty, když si naštvanej! :D Za druhý- On je horďák, Severino tuším ze screenu taky...takže brečení kvůli jeho zabití je zcestné ;)
Mějte se ;) Requiem

A psal jsem snad ze se do nej poustis?? Jen jsem konstatoval, ze Severino nemohl vedet ze Neklanovi je 50 let. Na tom neni nic tezkeho k pochopeni. Nijak jsem se do tebe kvuli tomu nenavazel. Take netvrdim, ze Neklan nema zdravi usuden. Opet jsem jen konstatoval, ze na zaklade screenu to tak vypada. K tomu druhemu bodu :-) WoW hraju uz pekne dlouho a zazil jsem hodne tehle situaci, ale nikdy jsem se nesnizil k tomu abych se prelogl za Alika nebo Hodraka (podle toho za co jsem hral) a zacal psat tomu co me zabil a castoval ho urazkama. Jasne Neklan je hordak, ale pri jeho zabiti hral za alika takze je to uplne zavadejci :D
0

#20 User is offline   Requiem 

Posted 01 December 2009 - 01:52 PM

Lidi...nikoho se nezastávám....nikoho nechci prudit !!! Jen jsem vám vysvětlil...kdo je hráč Neklan...a že takový jaký tu píšete NENÍ... Z pár screenů nemůžeš ohodnotit člověka :D Tečka... ;)
0

• 3 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

TOPlist