Proč muži nesnášejí nakupování ... ...
Posted 05 March 2009 - 03:43 PM
Při přihlašovaní na ICQ každému poté vyjede okno s ICQ zprávy dne ... obvykle to rychle shlédnu názvy a zavřu ale toto naprosto upoutalo muj pohled a při čtení jsem se i docela smál :D
Tak proč vlastně?
http://zena.centrum.cz/sex-vztahy/zeptej-s...nesnasi-nakupy/
Tak proč vlastně?
http://zena.centrum.cz/sex-vztahy/zeptej-s...nesnasi-nakupy/
Posted 05 March 2009 - 05:45 PM
myslím si, že když už žena nakupuje na sebe a potřebuje nosiče tašek tak je to mnohen lepší... než když je tomu naopak a to ještě s můžem kterýmu je uplně jedno co má na sobě, takže to všechno vybírá ona, to je teprv fuška...
Posted 05 March 2009 - 08:39 PM
No muži jsou prostě divní no :D kdo jinej by v diskusi o nakupování řešil, jestli je lepší qip či co :D
Posted 05 March 2009 - 11:43 PM
Kikinka, on Mar 5 2009, 09:39 PM, said:
No muži jsou prostě divní no :D kdo jinej by v diskusi o nakupování řešil, jestli je lepší qip či co :)
Chlapy i zensky maji svuj styl nakupovani :D ... muzi jsou lini a resi to jinak nez zensky ktere musi objehnout kvuli jedne veci nekolik tuctu obchodu a pak si uvedomit ze v tom prvnim to vlastne bylo nejlepsi :)
ono se rika ... je dulezite byt si podobni abychom si rozumeli, ale byt si i rozdilni abychom se milovali :)
This post has been edited by Houmvaker: 05 March 2009 - 11:44 PM
Posted 05 March 2009 - 11:51 PM
Někdy nakreslim mapku jak nakupuje ve velkym obchodě muž a jak žena ... můžu vám říct že jsem se to snažil u kamarádek vnímat. Docela zajímavý jak jsou neschopný se orientovat xD
Posted 06 March 2009 - 12:17 AM
Jn přesně, prolezu tucet obchodů zjistim, že to v tom prvním bylo nejlepší a pak ten první obchod nemůžu znovu najít :D
Posted 06 March 2009 - 09:00 AM
Howkey, on Mar 6 2009, 01:51 AM, said:
Někdy nakreslim mapku jak nakupuje ve velkym obchodě muž a jak žena ... můžu vám říct že jsem se to snažil u kamarádek vnímat. Docela zajímavý jak jsou neschopný se orientovat xD
To máš pravdu. Ale nejlepší je eště pak přejíždět do dalších nákupních center a pak se vrace zěpt, že tam to bylo lepší......
Help