Mystiq.org - forum: Gindriss a bugovani petu do textur ! - Mystiq.org - forum

Jump to content

• 9 Pages +
  • « First
  • 7
  • 8
  • 9
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

Gindriss a bugovani petu do textur !

#161 User is offline   Jenyla 

• Group: VIP

Posted 07 November 2009 - 12:18 AM

tak co kucí uz bych odpovedel jenom na otazku kdo ho mate delsi a lock :-)
0

#162 User is offline   gindriss 

Posted 07 November 2009 - 12:20 AM

View PostJenyla, on 07 November 2009 - 12:18 AM, said:

tak co kucí uz bych odpovedel jenom na otazku kdo ho mate delsi a lock :-)

benova http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/to_become_senile.gif
0

#163 User is offline   tydyt 

Posted 07 November 2009 - 12:21 AM

View Postgindriss, on 07 November 2009 - 12:20 AM, said:

benova http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/to_become_senile.gif

benova asi ne hele:D
0

#164 User is offline   Jenyla 

Posted 07 November 2009 - 12:57 AM

tak je to jasny tydyt ma pravdu a lock xd
0

#165 User is offline   Lloyde 

Posted 07 November 2009 - 10:18 AM

View PostMufinqua, on 06 November 2009 - 08:51 PM, said:

Jen mi prijde jako celkem hloupa odpoved Mr. Gindrisse na tema proc naopravite textury, na kterou odpovedel, ze to nejde.

Pravdivá odpověď je pro tebe hloupá odpověď?

Mimochodem, výrok - "...jména neříkám, to je můj styl, nejsem práskač, 'jsem kámoš všech...'" - k tomu není potřeba co dodat, snad jen že pokud chceš volat po pravidlech a sám nenahlásíš jejich přestupek, pak tu napíšeš dva slohy, kde tedy obviňuješ ty imaginární bugery jejichž jméno nesmíme vyslovit a domníváš se, že tím něčeho dokážeš, tak to bych tě velice nerad nechal žít ve lži.
Akorát tu třepeš rozumy.
0

#166 User is offline   Gum_Bob 

• Group: Moderátor

Posted 07 November 2009 - 10:32 AM

View PostLloyde, on 07 November 2009 - 10:18 AM, said:

Mimochodem, výrok - "...jména neříkám, to je můj styl, nejsem práskač, 'jsem kámoš všech...'" - k tomu není potřeba co dodat, snad jen že pokud chceš volat po pravidlech a sám nenahlásíš jejich přestupek, pak tu napíšeš dva slohy, kde tedy obviňuješ ty imaginární bugery jejichž jméno nesmíme vyslovit a domníváš se, že tím něčeho dokážeš, tak to bych tě velice nerad nechal žít ve lži.
Akorát tu třepeš rozumy.

pod tohle bych se podepsal :) btw moderátoři jsou jak se zdá na dovolené...

#167 User is offline   Daft 

Posted 07 November 2009 - 11:52 AM

moderátoři tu jsou denně, jenže nemají chuť se moc patlat s takovýma ,,GJ topicama''. Přesunulo se to do offtopinky, protože tu každej druhej (možná i každej první) post smrdí spamem a flamem...vážně nemám náladu tu promazávat a warnovat 12 stránek, to je lepší to rovnout máznout, jenže to by si skilly pak neměli kde hrát..jednoduší je dát tomu pár dní, aby se tu mládež vyřádila a pak lock. jestli vás ještě něco tíží na srdíčku, tak to sem postněte, zítra večer bych to locknul
0

#168 User is offline   Blazek 

• Group: Registrovaný člen

Posted 07 November 2009 - 02:11 PM

View Posttydyt, on 06 November 2009 - 01:08 PM, said:

podle tebe se tu nechodi , to muzu potvrdit ale dat ty ramena neni nerealne , myslis ze potrebuju checkovat kdo chodi ? dam ramena na kterekoliv postave krom locka a palacha ktere nemam kdy se mi bude chtit znova.. myslis ze je mam nepravem? proc na kazde postave mam rat . 2200+ nekolikrat za sebou s nekolika ruznyma lidma ? ani nevis kolik lidi ma nahrany rating jen diky me pomoci ..
btw k tomu tvemusavnemu gindrisovi : ten prohral vetsinou i minor kombo Spriest + rogue kdyz sou oba UD takze stfu :( , asi tak dobry jak si myslis neni
btw2: pises ze kdo da ramena na postave uz za ni nechodi ... ja do tedka chodil krom shamika za vsecko a porad , hlavne ze ty ses nekdy ukazal v arene po tom co si dal ramena aby si prave treba zrovna me mohl dat body:P

vis nerealny to neni ale pro cloveka co u toho nechce stravit cely odpoledne aby odehral tech 10 her to mi za to fakt nestoji...
ano vetsina lidi co da ramena uz opravdu nechodi...ty jsi vyjimka pac jsi typickej priklad mystiq magora...(mystiq magor je clovek co ma potrebu vyexpit popripade vlastnit co nejvetsi pocet postav....neber to jako urazku...tohle jsem ale fakt nikde jinde nevidel jenom tady..viz chodec a jeho 20 postav)ale mam na mysli normalni lidi co maj jednu dve postavy udelaj ramena a konec..proste se nehraje...

btw ja dal ramena jako druhej s3 item tzn pak jsem chodil porad abych dobral zbytek nevim kde beres ze jsem nehral...jak psal vitamin pak jsem pomahal jemu s ratingem a pak jsem hral za gindrissovu rogunu a on hral za blazenu....a vubec neser se do me tenhle topik je o tom aby se jebalo do vas=)
0

#169 User is offline   Bonitko 

• Daemonica CT - Priest
  • Group: WoW Tester

Posted 07 November 2009 - 04:43 PM

sraz? hospoda? pivo? bitka dement + gindriss vs tydyt? :)) kdo prohraje bude toho druhýho uctívat na forku i ve hře
0

#170 User is offline   gindriss 

Posted 07 November 2009 - 04:47 PM

View PostBonitko, on 07 November 2009 - 04:43 PM, said:

sraz? hospoda? pivo? bitka dement + gindriss vs tydyt? :)) kdo prohraje bude toho druhýho uctívat na forku i ve hře

nene, neni treba nodajetu to snama vyresil pwnt :D
0

#171 User is offline   Mufinqua 

Posted 07 November 2009 - 10:57 PM

View PostLloyde, on 07 November 2009 - 10:18 AM, said:

Akorát tu třepeš rozumy.

Myslim, ze pravdiva neni. Kdyby to opravit neslo, tak maji na offi taky bugle textury, coz nejak nemaji. Jen oni to hned nevzdaji a resi i slozitejsi problemy nez je napsat /mute nick. Rypalove namitnou, ze jsou za to placeni. Jsou, ale lidi z mystiqu to delaji dobrovolne, a ze za to nejsou placeni neznamena, ze nemusi nic delat, ikdyz by se na to mohli vysrat, prodat org Deckerovi a vime jak bychom dopadli...
Bugeri nejsou imaginarni o_O . Dokazat asi nedokazu nic. Jen se snazim poukazat na to, ze bugeru je spousta a resi se pixoviny jako speed hacky low lvlu. A celkem je pitomost nahravat si kazdou arenu na fraps, nemyslis? Jen abych to pak mohl dat na forko, kde se kamarad zastane kamarada, nenapadne se mi smaze prispevek a lockne topic.

PS: Aspon trepu rozumy a ne sracky...
0

#172 User is offline   Lloyde 

Posted 07 November 2009 - 11:23 PM

View PostMufinqua, on 07 November 2009 - 10:57 PM, said:

Myslim, ze pravdiva neni. Kdyby to opravit neslo, tak maji na offi taky bugle textury, coz nejak nemaji.

Pokud ti jediní dostupní lidé co tu jakžtakž něco opravit dokážou napíšou, že oni na to nestačí a že to musí být oprava v jádře, či něco v tom smyslu, tak co je na tom nepochopitelného?
0

#173 User is offline   Mufinqua 

Posted 08 November 2009 - 03:39 PM

View PostLloyde, on 07 November 2009 - 11:23 PM, said:

Pokud ti jediní dostupní lidé co tu jakžtakž něco opravit dokážou napíšou, že oni na to nestačí a že to musí být oprava v jádře, či něco v tom smyslu, tak co je na tom nepochopitelného?

Mezi nedokazeme to udelat a nejde to je celkem rozdil. Kdyby mi nekdo rekl, co ty ted, tak je mi to jasne a nebudu se o tom dal bavit. Takze dik za vysvetleni ;) .
0

• 9 Pages +
  • « First
  • 7
  • 8
  • 9
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

3 User(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users

TOPlist