Mystiq.org - forum: Gindriss a bugovani petu do textur ! - Mystiq.org - forum

Jump to content

• 9 Pages +
  • « First
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

Gindriss a bugovani petu do textur !

#81 User is offline   riwe 

• Group: Registrovaný člen

Posted 05 November 2009 - 04:16 PM

View PostKuliik, on 05 November 2009 - 04:08 PM, said:

... pet šel na začátku do mě .. já sem stál na středu v ruinách .. a po tom co sem do něj mohl mlátit jen na autoattack,protože byl nějak divně v textuře ... přišlo mi jako by si ho tam schválně nechal, takže sme se na to vybodli a šli rovnou do huntera/priesta, ale peta sme v tý aréně vůbec nezabili, takže si tu zase nevymejšlej ty tvoje báchorky. :rolleyes:

si dobry ktt ze pet neumrel GJ. jedin kdo tu mele bachorky si ty. Začinas Oslovatet
0

#82 User is offline   Mr.Heaven 

• Group: VIP

Posted 05 November 2009 - 04:24 PM

View Postriwe, on 05 November 2009 - 04:16 PM, said:

si dobry ktt ze pet neumrel GJ. jedin kdo tu mele bachorky si ty. Začinas Oslovatet

to asi každý kdo se nepřidá k vašemu názoru na věc x)

úplně zkreslená situace
0

#83 User is offline   Blazek 

Posted 05 November 2009 - 04:30 PM

View Postvitamin, on 05 November 2009 - 07:49 AM, said:

...

ja za locka chodim s ashalovim magem....to je docela prdel combo..
ale mam novou rogunu ciste v pve gearu...a s ni nemam s kym chodit...jakej mas nick toho locka? ..
0

#84 User is offline   Bonitko 

• Daemonica CT - Priest
  • Group: WoW Tester

Posted 05 November 2009 - 04:40 PM

škoda coollerre že se začínáš tak pevně držet jistých lidí no šak si to užívej
0

#85 User is offline   hypik 

Posted 05 November 2009 - 04:51 PM

jj vysral se na tebe boune, pobrec si pls
0

#86 User is offline   Kuliik 

Posted 05 November 2009 - 04:56 PM

View PostBonitko, on 05 November 2009 - 04:40 PM, said:

škoda coollerre že se začínáš tak pevně držet jistých lidí no šak si to užívej

Já se nikoho nedržím .. spíš ty si zradil náš spolek a zapomínáš co vlastně znamená PVP :D. "jistých lidi" máš na mysli gindrise ? Kterýho tady 3/4 serveru nemá ráda ? Holt sem na vt s lidma, který dělaj ve wowku stejnou věc co já a to je chození aren ... sorry ale reva a jeho kecech o pokemoch sem měl celkem dost a navíc ste mě předtím dost nasrali s tím heslem, tak už tam radši nechodím. http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/turned.gif
Jinak nevím mě přídou xsite,bero,grg,loyd a spol jako v pohodě lidi :)

This post has been edited by Kuliik: 05 November 2009 - 04:59 PM

0

#87 User is offline   Xenerix 

Posted 05 November 2009 - 04:57 PM

View Postgindriss, on 05 November 2009 - 02:42 PM, said:

myslim ze jo kdyz si celou arenu behal jak ocas pet ti byl ukradenej a kdyz sis hodil inervate stal si u sloupu a mel si v targetu peta ..prosimte nedelej ze sebe vola :) stejne se na to ten warlock pak vysral :D

Aha, a co reknes na to, ze jsem si za celou arenku nedal ani jeden innervate? Vymyslis si neco dalsiho? Necekal jsem, ze si vymyslis takovou blbost... A nevim, jake znas resto druidy, ale kdyz je u sloupu a ma proti sobe afli locka, tak innervate opravdu nepotrebuje. Bylo mi docela jedno, jakou stupidni zaminku si pro to napomenuti najdes, ale vymyslet si nepravdive historky teda nebudes...

Jses ubozak a ten posledni clovek, ktery by mel kontrolovat arenky.
0

#88 User is offline   gindriss 

Posted 05 November 2009 - 05:00 PM

View PostXenerix, on 05 November 2009 - 04:57 PM, said:

Aha, a co reknes na to, ze jsem si za celou arenku nedal ani jeden innervate? Vymyslis si neco dalsiho? Necekal jsem, ze si vymyslis takovou blbost... A nevim, jake znas resto druidy, ale kdyz je u sloupu a ma proti sobe afli locka, tak innervate opravdu nepotrebuje. Bylo mi docela jedno, jakou stupidni zaminku si pro to napomenuti najdes, ale vymyslet si nepravdive historky teda nebudes...

Jses ubozak a ten posledni clovek, ktery by mel kontrolovat arenky.

v tom pripade jsem se dival na jinyho druida tullkas kterej si hazel inervate a kdyz sem ho okrikl napsal :zalez gindriss http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/spiteful.gif
jouda? http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/superstition.gif
0

#89 User is offline   SuN 

Posted 05 November 2009 - 05:02 PM

otazocka, co sa streta? ten kdo peta do textury zatiahne alebo ten koho je ten pet? v pravidlach neni nic o tom ze ked ho tam niekdo zatiahne ma byt potrestany ... neviem co si mam mysliet o pravidlach , ci je chyba v hlidacoch alebo v napisanych pravidlach , v kazdom pripade co je napisane plati nie?

7. Je zakázáno úmyslné schovávání petů, minonů a totemů do textury (např. poslání peta do textury a čekání s ním na heal apod.) pod trestem smazání peta + 3 levely down.

This post has been edited by SuN: 05 November 2009 - 05:03 PM

0

#90 User is offline   gindriss 

Posted 05 November 2009 - 05:05 PM

View PostSuN, on 05 November 2009 - 05:02 PM, said:

otazocka, co sa streta? ten kdo peta do textury zatiahne alebo ten koho je ten pet? v pravidlach neni nic o tom ze ked ho tam niekdo zatiahne ma byt potrestany ... neviem co si mam mysliet o pravidlach , ci je chyba v hlidacoch alebo v napisanych pravidlach , v kazdom pripade co je napisane plati nie?

je tom slovicko napriklad..tusim ze to byl pripad na albatrosu jinak to plati hlavne na ty co tam pety zabijeji nebo je tam maji hold moc dlouho
0

#91 User is offline   Xenerix 

Posted 05 November 2009 - 05:05 PM

View Postgindriss, on 05 November 2009 - 05:00 PM, said:

v tom pripade jsem se dival na jinyho druida tullkas kterej si hazel inervate a kdyz sem ho okrikl napsal :zalez gindriss http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/spiteful.gif
jouda? http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/superstition.gif

Ukaz mi screen, video, log od gm nebo cokoliv jineho, kde mam innervate a ja klidne toho druida smazu...protoze se to nestalo. Druha moznost je, ze Mr. Gindriss si to spletl s mana regen trinketem z jwc, ten ale pro tvou informaci dispellnout nejde. :-)
0

#92 User is offline   SuN 

Posted 05 November 2009 - 05:06 PM

View Postgindriss, on 05 November 2009 - 05:05 PM, said:

je tom slovicko napriklad..tusim ze to byl pripad na albatrosu jinak to plati hlavne na ty co tam pety zabijeji nebo je tam maji hold moc dlouho

v tom pripade by sa mali upravit pravidla a prepisat to :D
0

#93 User is offline   gindriss 

Posted 05 November 2009 - 05:11 PM

View PostSuN, on 05 November 2009 - 05:06 PM, said:

v tom pripade by sa mali upravit pravidla a prepisat to :D

to asi melo kdyz radoby tydyt a mathik nevedi ze neco takoveho je postizitelne ikdyz se nejdriv davaji napomenuti (a to 3)
0

#94 User is offline   riwe 

Posted 05 November 2009 - 05:18 PM

View Postgindriss, on 05 November 2009 - 05:05 PM, said:

Napřiklad ty
0

#95 User is offline   tydyt 

Posted 05 November 2009 - 05:19 PM

View Postgindriss, on 05 November 2009 - 05:11 PM, said:

to asi melo kdyz radoby tydyt a mathik nevedi ze neco takoveho je postizitelne ikdyz se nejdriv davaji napomenuti (a to 3)

kdyz tam pride taky c*rak jak ty a nasoli 50 warnu za arenu tak se nediv , k tomu nesmylslnych warnu ... uznavam leda tak ten jeden kde mathik utikal jak mel malo jenze uz to bylo stejne 2v1 a rogue vs lock kdyz rogue ma vsechny cd krom premedace tak uz je jen detail jestli priest prezije nebo ne , nehledne na to ze ten pet aj docela pres ty textury ubira .. navic jeste kdyz umiras tak mu asi nepujdes naproti co myslis xD? si jen chudak nic vic ..
0

#96 User is offline   Mufinqua 

Posted 05 November 2009 - 05:21 PM

reputace hrace gindriss mluvi za vse. Kdyz se k tomu pricte bugovani aren a zneuzivani funkci ownera ww, tak nwm co z toho plyne. Jen ze za debilni speed hacky na 5. lvlu se banuje a tohle se necha jen tak... GJ Mystiq.
0

#97 User is offline   gindriss 

Posted 05 November 2009 - 05:22 PM

View Posttydyt, on 05 November 2009 - 05:19 PM, said:

kdyz tam pride taky c*rak jak ty a nasoli 50 warnu za arenu tak se nediv , k tomu nesmylslnych warnu ... uznavam leda tak ten jeden kde mathik utikal jak mel malo jenze uz to bylo stejne 2v1 a rogue vs lock kdyz rogue ma vsechny cd krom premedace tak uz je jen detail jestli priest prezije nebo ne , nehledne na to ze ten pet aj docela pres ty textury ubira .. navic jeste kdyz umiras tak mu asi nepujdes naproti co myslis xD? si jen chudak nic vic ..

uz to zacina priznavam jednu..pak bude druha a na tu treti uz si nepamatuju ze?
0

#98 User is offline   tydyt 

Posted 05 November 2009 - 05:24 PM

View Postgindriss, on 05 November 2009 - 05:22 PM, said:

uz to zacina priznavam jednu..pak bude druha a na tu treti uz si nepamatuju ze?

skoda ze ty OSLE se tu nejedna o me ale o tebe . GJ ?
0

#99 User is offline   Mako 

Posted 05 November 2009 - 05:26 PM

hmmm opět se vám to tady nějak zvrho v tahání spíny a vymýšlení si všeho možného :/ takže snad nikomu nebode vadit move do offtopinky, že ? :D
0

#100 User is offline   Xenerix 

Posted 05 November 2009 - 05:28 PM

Hm, naši moderátoři taky nezklamou...
0

• 9 Pages +
  • « First
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6