Mystiq.org - forum: Hetalan a ramena - Mystiq.org - forum

Jump to content

• 6 Pages +
  • « First
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

Hetalan a ramena dekujeme soudruzi z PHGP

Poll: Myslíte si, že Hetalan si k ramenám vypůjčil rating a jste pro jeho potrestání? (0 member(s) have cast votes)

Myslíte si, že Hetalan si k ramenám vypůjčil rating a jste pro jeho potrestání?

1. Ano (68 votes [66.67%] - View)

Percentage of vote: 66.67%

2. Ne (34 votes [33.33%] - View)

Percentage of vote: 33.33%

Vote

#81 User is offline   Thorongilus 

• Group: VIP

Posted 24 October 2009 - 03:21 PM

Ja skutocne taketo prejavy ake som si tu precital nepochopim. Hrame spolu komunita ludi na jednom servery mame spolu hodne fun koli ktorej to vlastne hrame, jak v guildach ktore mame radi alebo s ludmi s ktorymi je prdel proste. Myslim ze je tu fajn komunita ludi ktory sa poznaju a dokazu spolu komunikovat na urovni, aj ked bohuzial su tu ludia ktory to musia kazit zbytocne zavistlivymi podnetmi alebo zbytocnymi narazkami. Mali by ste sa troska prebrat a zamysliet sa nad sebou a premyslat ako mat fun a nie ako an seba celu dobu hadzat sracky....nechapem vazne...mystiq people wake up...dont be haters
0

#82 User is offline   Lloyde 

Posted 24 October 2009 - 03:34 PM

Anketa nelže, 56 pro - 28 kamarádů proti, takže smazat a bude klid.
0

#83 User is offline   Parkinson 

Posted 24 October 2009 - 03:39 PM

View PostMr.Heaven, on 24 October 2009 - 11:50 AM, said:

tak prist tam patri taky sam o sobe...
jó chce to revizi, taky sem dal ramena dvakrat a nenabugovaně i když se najdou vždy skvrny na které ani savo nepomůže, a jsem na ne pysnejsi vic nez driv podle toho jak to tu ted magovi slape... koli klidi je má... kdyz nepocitam sebe 2?

samochvala smrdi http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/nono.gif ... kdo to rekl?

This post has been edited by Parkinson: 24 October 2009 - 11:08 PM

0

#84 User is offline   Bonitko 

• Daemonica CT - Priest
  • Group: WoW Tester

Posted 24 October 2009 - 03:58 PM

View PostThorongilus, on 24 October 2009 - 03:21 PM, said:

. Mali by ste sa troska prebrat a zamysliet sa nad sebou a premyslat ako mat fun

Já vím já vím co takhle místo kousek od frýdku místku berovice fotbálek a pád fajn lidí? :))))
0

#85 User is offline   medo 

Posted 24 October 2009 - 04:05 PM

View PostBonitko, on 24 October 2009 - 03:58 PM, said:

Já vím já vím co takhle místo kousek od frýdku místku berovice fotbálek a pád fajn lidí? :o)))

Berovica chutila iba Pogovi a ten si to nepamätá. :D Všetci ostatní sa jej báli. ;)
0

#86 User is offline   Thorongilus 

Posted 24 October 2009 - 04:07 PM

View PostBonitko, on 24 October 2009 - 03:58 PM, said:

Já vím já vím co takhle místo kousek od frýdku místku berovice fotbálek a pád fajn lidí? ;))))

:o :D :D ja sem pro.)...ale jen kdyz bude Bero na moji strane teamu:D...od 20 dec do 20 jan sem an Slovensku takze klidne :D
0

#87 User is offline   Mako 

Posted 24 October 2009 - 04:43 PM

přesunuto do offtopinky ... honit si ego a hazet špinu jeden na druhyho mužete i tady ;)
0

#88 User is offline   gindriss 

Posted 24 October 2009 - 05:22 PM

View PostMako, on 24 October 2009 - 04:43 PM, said:

přesunuto do offtopinky ... honit si ego a hazet špinu jeden na druhyho mužete i tady ;)

joke?
0

#89 User is offline   Tibi 

• Group: Registrovaný člen

Posted 24 October 2009 - 05:36 PM

View Postmasternay, on 24 October 2009 - 01:17 PM, said:

Koukám že MIH hledí na hlasy:) Asi si myslí že je to co rozhoduje o tom, zda budeme potrestáni nebo ne.Hlavní slovo mají GMka a tohle hlasování můžou tak akorát vzít v potaz...i když pochybuju že se dá 3/4 hlasů v "ANO" od členů MiH brát nějak vážně.

Joke ? 50 Hlasov je mimo guildy, a sú tam aj GMka ktorým smrdia tieto vaše guild taktiky bugovania ratingu, a v MiH (Tá vaša nabugovaná guilda má tiež PVP Tými), ale nebuguje ako vy ... takže su a L2P
0

#90 User is offline   crowen 

Posted 24 October 2009 - 05:55 PM

View Posttibi, on 24 October 2009 - 05:36 PM, said:

Joke ? 50 Hlasov je mimo guildy, a sú tam aj GMka ktorým smrdia tieto vaše guild taktiky bugovania ratingu, a v MiH (Tá vaša nabugovaná guilda má tiež PVP Tými), ale nebuguje ako vy ... takže su a L2P

Na to se da říct jen jedno ROFL demence nezna hranic...
0

#91 User is offline   Mako 

Posted 24 October 2009 - 06:12 PM

View Postgindriss, on 24 October 2009 - 05:22 PM, said:

joke?
absolutně ne .... ten to, tenhle dělal to, tamten tamto, ste s tím nad míru trapní a ubozí ... jako byste žili jen touhle hrou, která z vetšiny z vás dělá akorát namachrovaný frajirky co si v ní dokazujou něco co by v RL asi steží, že jo? JAAAA sem tu best já mám S3 shouldery protože sem fakt dobrej hráč, tak jakto že i nějakej Hetalan má ty ramena taky, vždyt já sem lepší a on je má taky .... jasný, jde Vám o to, mít něco co jiní ne .... ale abyste kvuli tomu hrabali hovna ze zadku a házeli je tu po všech, kteří mají jiný názor než vy je fakt ubohost.
0

#92 User is offline   gindriss 

Posted 24 October 2009 - 06:20 PM

View PostMako, on 24 October 2009 - 06:12 PM, said:

ty sracky co psal imba mako..

ok kdyz to beres takhle tak tu taky nemusime resit ze si nejake GM pridalo xtisic goldu protoze je to jedno je to jen hra ..prosimte :X http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/russian_roulette.gif
0

#93 User is offline   Kuliik 

Posted 24 October 2009 - 06:56 PM

View PostMako, on 24 October 2009 - 06:12 PM, said:

absolutně ne .... ten to, tenhle dělal to, tamten tamto, ste s tím nad míru trapní a ubozí ... jako byste žili jen touhle hrou, která z vetšiny z vás dělá akorát namachrovaný frajirky co si v ní dokazujou něco co by v RL asi steží, že jo? JAAAA sem tu best já mám S3 shouldery protože sem fakt dobrej hráč, tak jakto že i nějakej Hetalan má ty ramena taky, vždyt já sem lepší a on je má taky .... jasný, jde Vám o to, mít něco co jiní ne .... ale abyste kvuli tomu hrabali hovna ze zadku a házeli je tu po všech, kteří mají jiný názor než vy je fakt ubohost.

To máš sice pravdu, že je to blbá hra, ale kdyby se tu všechno řešilo tímhle způsobem "dělejte si tu všichni co checete, bugujte co chcete ... je nám to úplně jedno" tak mě by to tu hru dost zhnusilo a za chvili by to tu vypadalo hodně špatně ....a to tu snad nikdo nechce ne ?
0

#94 User is offline   Neftis 

Posted 24 October 2009 - 07:05 PM

View PostKuliik, on 24 October 2009 - 06:56 PM, said:

To máš sice pravdu, že je to blbá hra, ale kdyby se tu všechno řešilo tímhle způsobem "dělejte si tu všichni co checete, bugujte co chcete ... je nám to úplně jedno" tak mě by to tu hru dost zhnusilo a za chvili by to tu vypadalo hodně špatně ....a to tu snad nikdo nechce ne ?

To samozžejmě nechcem, ale taky nechcem aby se tu křivě obvinovali nevinní lidé..
0

#95 User is offline   Mako 

Posted 24 October 2009 - 07:52 PM

Kuliik .. tak jasně, že tohle nechcem, ale když se bude něco řešit, tak to jde přece i s trochou slušnosti a respektu. tady každej akorát žaluje na každýho, jen aby nezustal mimo ...

Gindriss: Prosím chovej se trochu slušně... tvoje přispěvky mluvěj sami o sobě kolik inteligence a rozumu si za svuj krátky život, prosezený za PC, pobral :(
0

#96 User is offline   gindriss 

Posted 24 October 2009 - 09:15 PM

View PostMako, on 24 October 2009 - 07:52 PM, said:

dalsi offpost..

spamuj ten topik vic temahle kecama, jestli chces zakecat tyhle frajery tak se ti to dari
-1
0

#97 User is offline   Kamylko 

Posted 24 October 2009 - 10:06 PM

View Postgindriss, on 24 October 2009 - 09:15 PM, said:

spamuj ten topik vic temahle kecama, jestli chces zakecat tyhle frajery tak se ti to dari
-1

se chovas jakoby si byl buh tady na mystiqu ci co, jakoby ti to vsecko patrilo, sila tohle
0

#98 User is offline   Lloyde 

Posted 24 October 2009 - 11:33 PM

Všecko mu to sice nepatří, ale Bůh to samozřejmě je.
Dobrou noc Fůl-Estrojkáčové.
0

#99 User is offline   Emotrix 

• GameMaster
  • Group: WoW

Posted 25 October 2009 - 07:46 PM

jsem rikal, ze se nebudu vyjadrovat k tomuto tematu a take ze nebudu, ja jen, ze jsem byl upozornen, ze jsem daval "ANO" ale ani jsem nerekl proc,.... no, to by me taky zajimalo, prze ja se nerad zuucastnuju techto hlasovani a tudis jsem urcite nedal "ANO", takze by me zajimalo jaktoze tam jsem zapsanej? jinak se omlouvam, ze pisu o necem, co neni k tomuto prorblemu, ale nejak me to proste zaskocilo ted,..
0

#100 User is offline   Neftis 

Posted 25 October 2009 - 08:06 PM

View PostEmotrix, on 25 October 2009 - 07:46 PM, said:

jsem rikal, ze se nebudu vyjadrovat k tomuto tematu a take ze nebudu, ja jen, ze jsem byl upozornen, ze jsem daval "ANO" ale ani jsem nerekl proc,.... no, to by me taky zajimalo, prze ja se nerad zuucastnuju techto hlasovani a tudis jsem urcite nedal "ANO", takze by me zajimalo jaktoze tam jsem zapsanej? jinak se omlouvam,http://forum.mystiq.org/index.php?app=forums&module=post&section=post&do=edit_post&f=59&t=7204&p=93759&st=90 ze pisu o necem, co neni k tomuto prorblemu, ale nejak me to proste zaskocilo ted,..

Aaa že by se tu falšovaly hlasy?? Až tak daleko kvuli takový blbosti chcete zajít??! Jen aby Hypke s Gindrissem dosáhli svého a to je pošpinit PHGP a její členy

This post has been edited by Neftis: 25 October 2009 - 08:10 PM

0

• 6 Pages +
  • « First
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

2 User(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users