Mystiq.org - forum: Hetalan a ramena - Mystiq.org - forum

Jump to content

• 6 Pages +
  • « First
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

Hetalan a ramena dekujeme soudruzi z PHGP

Poll: Myslíte si, že Hetalan si k ramenám vypůjčil rating a jste pro jeho potrestání? (0 member(s) have cast votes)

Myslíte si, že Hetalan si k ramenám vypůjčil rating a jste pro jeho potrestání?

1. Ano (68 votes [66.67%] - View)

Percentage of vote: 66.67%

2. Ne (34 votes [33.33%] - View)

Percentage of vote: 33.33%

Vote

#61 User is offline   Bendix 

• Group: Registrovaný člen

Posted 24 October 2009 - 08:14 AM

Co to vůbec řešíte, S3 ramena na Mystiqu vůbec nic neznamenají, vim jen o 2 postavách, co je mají poctivě a k tomu to byl 1 člověk a ten už nehraje
0

#62 User is offline   gindriss 

• Group: VIP

Posted 24 October 2009 - 08:55 AM

View PostBendix, on 24 October 2009 - 08:14 AM, said:

Co to vůbec řešíte, S3 ramena na Mystiqu vůbec nic neznamenají, vim jen o 2 postavách, co je mají poctivě a k tomu to byl 1 člověk a ten už nehraje

chces tim naznacit ze hraci Coollerr Hypke Popinka Redeemer Kravicka Blazek atd to maji naugovane? probud se. hlavne jde o to aby to hraci nedelali na s4 ;)
0

#63 User is offline   Kuliik 

Posted 24 October 2009 - 10:30 AM

View PostMr.Heaven, on 23 October 2009 - 08:39 PM, said:

stejne bych nekde rad videl statistiku kera ukaze kolik povolani ma S3 ramena... v prednich prickach warr,druid,rogu aspol a nekde v zadu urcite pala mage atd xD ja jen jak to tu je krasne vyrovnany anikoho to nesere vsem to prijde normalni a kdyz se hned nec nelibi ze tenhle tento a tamto tak se vsichni muzou zesrat.

tak a ted sem to rozlousk

Hele to samí mužou říct třeba priesti ... kolik priestu dalo ramena ? Taky by si to spočítal skoro na jedný ruce ... ... mě to nepříde tolik nevyvážený ... 90 % teamu tu chodí dmg + heal to člověk nemusí bejt ani na vt a je pravda že s takovím druidem je to fakt trapas za rogunu:X a holt když člověk chodí nuke combo, tak základ je dobrá komunikace ... a sem tamn na něco i dobře kliknout a tu to ve většině případů nevypadá moc dobře http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/turned.gif tak double dmg comba nemaj většinou takovej rate jako heal/Dmg,alespoň tu na mystiqu.
BTW: Nic proti, ale 99 % aren prostě nemužeš na jistotu vyhrát... a ty si hlavně moc nestěžuj xD kdo vás tak v combu priest/mage porazí ? Většinou jen roguna nebo lock ? ;) a s těma ostatníma chudákama zametete jak nic .
0

#64 User is offline   Tibi 

Posted 24 October 2009 - 10:50 AM

View Postrxueloenz, on 24 October 2009 - 04:05 AM, said:

To ze tady hazis kvuli tyhle zalezitosti spinu na celou guild jen svedci o tve mentalni nevyzralosti, a to jakym stylem to delas dokazuje neuspech tvyh rodicu te slusne vychovat a motivovat te ke vzdelani. Je az k zasmani ze vy, kteri v arene nikdy nic kloudnyho nedokazali tu hazou spinu na ty, kteri neco umi. Kdyby neslo piti v arenach, tak nedate s Heliou rating ani na chestku. Vase areny probihaji asi tak, ze spolihate na to, ze po hodine souper odpadne nudou. Na cistou vyhru proste nemate. Tak uz si konecne priznej ze jsi fail a bez si hrat s anglicakama. A pls nereaguj na tenhle post, vyplody tvy chory mysli vazne nemam za potrebi uz dal cist.

Ty si daj slučku a skoč, nemáš ani S3 rukavice nonamer, zero bb ja tu rating nebugujem ako ostatný z PHGP ... Není to môj štýl hrania, radšej nedám ramena behom týždńa ale niekedy ich snád´ dám a necheckujem si tými ako ostatný ... A nebugujem peta a totemy v texture ako 99% mystiqu.

This post has been edited by tibi: 24 October 2009 - 10:52 AM

0

#65 User is offline   Mr.Heaven 

Posted 24 October 2009 - 11:50 AM

View PostKuliik, on 24 October 2009 - 10:30 AM, said:

Hele to samí mužou říct třeba priesti ...

tak prist tam patri taky sam o sobe...

View PostGhostak, on 24 October 2009 - 07:54 AM, said:

Co je na frost magovi buglýho? (kromě toho že frostbolt dava stejny dmg jako fireball)
A co je na něm nezáživnýho? Naprosto nejtezsi wow classa ve wow takže je o co bojovat :)

jo frostbolt sice dává cca o 300 míň dmg ale sme na mystiqu. a druid je nezáživný, už podle toho že mě to říká každej sem ani nepremyslel za nej moc hrát...jinak doufám že to s tou obtízností nebylo k druidovi. x)

jó chce to revizi, taky sem dal ramena dvakrat a nenabugovaně i když se najdou vždy skvrny na které ani savo nepomůže, a jsem na ne pysnejsi vic nez driv podle toho jak to tu ted magovi slape... koli klidi je má... kdyz nepocitam sebe 2?
0

#66 User is offline   Kamylko 

Posted 24 October 2009 - 11:53 AM

cooler blazek je maj normalne, hypke mno bez v tom case "bugleho" bm by stezi dal na headu, vseobecne znama vec, popi honor taky normal i kdyz v tom case nebyli tolik war druid kombu a taka konkurence, tym nexci rikat ze sou nake slaby, sou dobry a ashal za druida daval, ale taky tam bylo pujcovani o 100sest jak jezdil se seirou, ktery za toho locka vubec netusil a ty jejich hodinove areny lidi nudili k smrti.
ja tady pisnu jeste jednu vec, vsecek eQ s3/ramena ... na mojich postavach mam nahrane ciste, nikdy sem nikomu nepujcoval nebo nekdo aby pujcoval mne, lidi co sou v MiH a byvale FoE, ted prevazne sssb a zdruzeni kolem hypkeho tibika bouna gindrisa blazka coolera a tady ta vsem lidem znama zmeska byli vzdy za kazdu cenu proti phgp a jejim clenum, vzdy kdyz se dalo tak do nich jeli jakym koli spusobem jako ted a v dalsich nekolika pripadech z minulosti, oni vzdy zda nekdo z phgp mel nebo nemel pravdu, vzdy si tvrdili jen to svoje. A vsetci lidi krom zvyse jmenovanych co mne znaj vedi, ze ja nake buggovani za potreby nemam a vse mam nahrane poctive
0

#67 User is offline   Krizek 

Posted 24 October 2009 - 11:56 AM

tibi stfu, uvedom se co sem pises... nemusis hned nadavat na celou guildu, radsi se zajimej o svoji guildu ktera ma snad nejhorsi jmeno na mystiqu a nabugovala toho 1000x vic :-X

This post has been edited by Krizek: 24 October 2009 - 11:57 AM

0

#68 User is offline   gindriss 

Posted 24 October 2009 - 11:57 AM

View PostKrizek, on 24 October 2009 - 11:56 AM, said:

tibi stfu, uvedom se co sem pises... nemusis hned nadavat na celou guildu, radsi se zajimej o svoji guildu ktera ma hodne doboru reputaci :):D a nabugovala toho 1000x vic :-X

ty si vetsi buger chodil jsi s paladinem co byl neviditelnej xD
0

#69 User is offline   Krizek 

Posted 24 October 2009 - 12:03 PM

View Postgindriss, on 24 October 2009 - 11:57 AM, said:

ty si vetsi buger chodil jsi s paladinem co byl neviditelnej xD

vetsi buger je ten paladin bych rekl :)
0

#70 User is offline   Miras 

Posted 24 October 2009 - 12:34 PM

View PostRedeemer, on 22 October 2009 - 10:25 PM, said:

holt niekto neda ani headu tak flejmuje...nezavidte lumky

Jaro ty mlč, nevim kdo ti pujčoval na ramena (zeby bráška?)
0

#71 User is offline   bannedone 

Posted 24 October 2009 - 12:44 PM

Kamyle - meleš kraviny, MOŽNÁ sis ty k ramenům nepomohl (Ikdyž o tom taky pochybuji), ale Hetalanovi s Herrym jsi rating daroval.

Krizek - Přestaň se pls vtírat PHGPčkám xD Už to, že jsi smazal svůj hlas ANO a dal NE bylo moc :) a BTW. napiš tu pls co všechno MiH nabugovala, děkuju šášo :)

This post has been edited by bannedone: 24 October 2009 - 12:45 PM

0

#72 User is offline   Krizek 

Posted 24 October 2009 - 12:52 PM

A ty prestan zakladat novy ucty na forku kdyz sem chces psat tyhle hovna. Rofl jeste se ptej co MiH bugovala, nechtej abych to sem vsechno psal :) to by bylo na dlouho :)
"šášové" jste vy podle toho co predvadite na ww :)
0

#73 User is offline   bannedone 

Posted 24 October 2009 - 12:57 PM

Jen to sem vypiš, jsem zvědavej, kdy konenčně někdo řekne co bugujeme, když jsme takový bugeři.
0

#74 User is offline   masternay 

Posted 24 October 2009 - 01:17 PM

Koukám že MIH hledí na hlasy:) Asi si myslí že je to co rozhoduje o tom, zda budeme potrestáni nebo ne.Hlavní slovo mají GMka a tohle hlasování můžou tak akorát vzít v potaz...i když pochybuju že se dá 3/4 hlasů v "ANO" od členů MiH brát nějak vážně.
0

#75 User is offline   Krizek 

Posted 24 October 2009 - 01:23 PM

View Postbannedone, on 24 October 2009 - 12:57 PM, said:

jsem zvědavej, kdy konenčně někdo řekne co bugujeme

jeste pis slovo konecne... to je moc :)
gindriss sem pred chvili jeden z mnoha bugu napsal a dalsi psat nebudu, vetsina lidi vi o ktery se jedna
0

#76 User is offline   BlackDragons 

Posted 24 October 2009 - 01:31 PM

View Postbannedone, on 24 October 2009 - 12:57 PM, said:

Jen to sem vypiš, jsem zvědavej, kdy konenčně někdo řekne co bugujeme, když jsme takový bugeři.

Když jsme u toho údajného "bugování", tak co nám povíte na toto pane Hypíku? http://img148.images...us/i/hypke.jpg/
Do teď jsem si myslel, že mohu mít 2 elixíry nebo 1 flasku, ale jak vidím, tak jsem se šeredně spletl! :)
Pokud by byl zájem, tak bych mohl pokračovat dále.
0

#77 User is offline   Bero 

Posted 24 October 2009 - 01:48 PM

to Krizek : Hele nadavas Tibimu že podle 2lidi se navazi do cele PHGP a rikas at si to odpusti.... Pockej, a co vlastne delas ty MiH? podle toho jak se projevuje Hypke a Tibi na ww odsuzujes celou MiH? nebo si snad nekdy videl ze by se Serka, Kale, Ype, Goldak, nebo treba kdyz sme u toho ja projevoval nejak na ww? Nez neco napises tak si ujasni nazory a soupej nohama ubozacku...
Dal jsem ANO, jsem pro potrestani - stejne se nic trestat nebude tak nevim co tady resite, musel by nekdo za GM char byt primo v te arene aby mohl posoudit, takhle je to jenom sousta dohadu, obvineni a zadny opravneny dukaz... proti phgp nic nemam, az na nektere lidi maji dokonce moje simpatie za to ze si udrzovali odstup od ostatnich a bylo jim jedno co si kdo mysli, to jak ted ale ctu se trochu zmenilo...
Nevim ani kdo je Hetalan, kdo za to hraje nebo tak, ale nelibi se mi uz styl hrani Neftisuv a podobnych lidi ,hrani aren kdy nekomu das postavu a hraj mi za ni, vytahni mi rating, proto budu proti vam a myslete si o tom co chcete...
a závěrem bych dodal 3x GJ GJ GJ , Rofl ,LoL Omg Noob, L2P.... (sem bůh)

This post has been edited by Bero: 24 October 2009 - 01:51 PM

0

#78 User is offline   Krizek 

Posted 24 October 2009 - 02:09 PM

View PostBero, on 24 October 2009 - 01:48 PM, said:

Pockej, a co vlastne delas ty MiH? podle toho jak se projevuje Hypke a Tibi na ww odsuzujes celou MiH?
3x GJ GJ GJ , Rofl ,LoL Omg Noob, L2P.... (sem vůl)

Podle 2 lidi fakt neodsuzuju celou guildu, me stacilo jit dooma kde bylo docela dost lidi z MiH a nakonec ho ninjnuli... podle toho odsuzuju MiH, jako jsou tam slusni hraci, ale proc neco neudelate s tema lidma co vam kazi reputaci?
Tobe neprijdou tibiho prispevky dementni? Jako to co napsal uz bylo moc a musel jsem reagovat, ty jses jen dalsi z MiH kterej brani svoji guildu tak jako ja branim svoji :)
Pise nekdo od nas takovy hovna na ww atd? NE - proto se nedivte ze na vas kazdej nadava, kdyz od nas nekdo napise nejakou blbost na ww hned je upozornen aby s tim prestal a je klid, coz u vas asi nefunguje a takhle to dopada :)
btw Hetalan by to nikdy nenabugoval, kdo ho zna tak vi... Jeste mi psal ze poprve je dali kvuli tomu, ze sel do druida, pak sel vzdy do locka a neprohrali.
0

#79 User is offline   BlackDragons 

Posted 24 October 2009 - 02:24 PM

View PostBero, on 24 October 2009 - 01:48 PM, said:

.....

Uvědom si, že člen tu guildu reprezentuje, takže se dá čekat, že když se člen vaší guildy nějak proviní, tak se to bude házet na celou guildu. Hypke a Tibi zde nadává na PHGP a nemá žádný pořádný důkaz, takže je pochopitelné, že se budeme bránit. Jak již psal Křížek, to ninjování dooma vám na reputaci také moc nepřidá a ty vaše výlevy některých členů na worldwide už vůbec ne. Neříkám, že MiH je špatná guilda, určitě se tam naleznou slušní lidé, ale lidé se spíše zaměří na členy jako je Hypke apod.
Závěrem bych připomenul tuto nahrávku z VT: Nezlobte se na mě, ale někoho psychicky vyspělého jako jsou tito dva snad nemůže nikdo brát vážně.
0

#80 User is offline   Kamylko 

Posted 24 October 2009 - 03:18 PM

jeste neco k tomuto napisu, jak muzou GMka potrestat lidi, kdyz nemaj zadny usvedcujici dukaz a vse sou jenom dohady a teorie, kterych tady bylo uz nekolik = to ze sou ze stejne guildy, tak jim dame rating ? blbost a zase jen dohad, nebo ten a tamten je muj kamos tak mu dam rating ? blbost a zase dohad, se pamatuju na nekolik desitek aren aj proti neftisovy, nebo napr. popi roodie, reedemer amater a dalsi jiny komba a vzdy to byli ferove souboje a krom wowoka ja osobne hraju i jine multiplayer hry call of duty CS trackmanii, kde v jinych teamech(klanech) mam taky kamarady a to je mam nechat jako vyhrat, o cem to by pak cele bylo ? dit jde o rivalitu, proto se mi jedna vec donedavna v phgp nelibilo ze se psalo do guild chatu ze chodime areny tak pockejte, tak se nehlaste, aby si nektery teamy nepokazili rating, ted uz se to nastesti neobjevuje, ale vratim se k pointe, dal teorie, ted jednou vyhrajeme a pak parkrat prohrajem aby to nevypadalo tak napadne, zase jen blba teorie, nebo 1-2x to projedu tak uz nejdu abych nepokazil rating, to tu tak dela 80% noobu, ja vetsinou i kdyz sem prohral proti coolerovy nebo mathikovy nebo heavenovy tak ja a muj partak sme se vetsinou zhodli, ze to jeste parkrat skusime a nak se to podarit musi, nekdy se to nepovedlo a nekdy na 3-4 pokus jo, jinak by to nebyla sranda, nebo dal ze areny trvali 3-5min? a co? to je nerealne jakoze? najdu ti tady stovky vypisu z logu, kde byli ruzny komba, heal+dmg nebo 2x dmg proti ruznym kombum v arene 3-5min, nekdy i min ... jedinym OPRAVDOVYM dukazem by bylo kdyby arenu spectil GM, ten by na 100% vedel, ze to pujcene ani nahodou nebylo a je divny, ze kdyz sou v arene lidi z mih hypke tibi nebo jiny kamosi od cloveka jmenem "teticka" tak si ho tam do areny zavolajou at to spectuje "pro jistotu", nebo aj mne se stalo jak sem arenoval, ze se tam najednou objevil a ted u tyhle areny zrazu nic, chvili nato jak to hetalan dal byl ve hre clovek teticka a v kombinaci s hypkem a tibim zacal flame, chvili nato aj na forku, proste neni tu nikdo kdo ma jakikoli dukaz co by to prokazal, dosvedcil, cele to je jen o dohadech, teoriach a zavisti nekterych jedincu a kedze se jedna o phgp, nebo clena phgp, tak proc by sme si do nich nerejpli, ze jo?
0

• 6 Pages +
  • « First
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

2 User(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users