Prosba o váš hlas :)
Posted 17 October 2009 - 07:54 PM
Reitak, on 16 October 2009 - 04:37 PM, said:
tak mladsia je o 7 rokov, to zas nie je nejak moc, ja som z Topolcian, takze to mam k vam 40 minut :o a podvadzanim myslim to, ako pise manik, hodit hlasovanie cez skript, ze kazdy kto pride na forko automaticky zahlasuje :)
reito nebud nadrzany
btw nemusis sa hanbit za segru +5
Posted 17 October 2009 - 11:15 PM
Jj, tvoja sestra je najkrajsia z nich.. {To nevravim ze 3-ka vyzera jak kon}
Ale http://img.msite.zoz...uerov%C3%A1.jpg na 14 vonkoncom nevyzera :}
Ale http://img.msite.zoz...uerov%C3%A1.jpg na 14 vonkoncom nevyzera :}
This post has been edited by Kominka: 17 October 2009 - 11:19 PM
Posted 18 October 2009 - 12:35 AM
To že je to sestra sem napsal jen tak, kdybyste věděli že je to jeho přítelkyně tak jí ten hlas nedáte když je zadaná xDxD
Posted 18 October 2009 - 11:41 PM
dakujem vsetkym ktori zahlasovali...ale vyzera to tak ze pre ostatne kandidatky pracuju nejaky zakerni informatici alebo su v tom nejake cary alebo nvm :D ...segra dnes klesla z 5,0 na 4,12 rating a Karolína Miková sa dostala na 5,0...
za tym musi byt nejake kurevstvo o akom hovoril reitak alebo nieco podobne...:D
za tym musi byt nejake kurevstvo o akom hovoril reitak alebo nieco podobne...:D
Posted 30 October 2009 - 05:11 PM
Kámo, som videl v guild message, že mám hlasovať v nejakej súťaži, ale myslel som, že sa jedná o dajakú pipku, čo chce niekto z guildy pretiahnuť . :( Keby som vedel, že to je tvoja segra tak zahlasujem už dávno...BTW ostatným pipkám som dal za 1. :)
Inak Tarrok niekedy v blizkej buducnosti plánuje Pogáč, Gabo, Taška, Dizz, Schat atď repete zrazu vo Zvolene, tak pekne dojdeš a vezmeš aj svoju krásnu sestričku a naučíme ju piť(okrem iného). :)
Inak Tarrok niekedy v blizkej buducnosti plánuje Pogáč, Gabo, Taška, Dizz, Schat atď repete zrazu vo Zvolene, tak pekne dojdeš a vezmeš aj svoju krásnu sestričku a naučíme ju piť(okrem iného). :)
Posted 30 October 2009 - 05:24 PM
začalo to neviným časopisem Elle, který jsem se snažila brát s nadhledem (ostatně co jinýho, když na diorky za 39 000Kč nemám a mít nebudu), poté jsem se každé ráno probouzela pod polonahým plakátem Mily Jovovich a teď, teď už mám vážně depku.
slečna je to hezká mno,takže je to jasný (5)
slečna je to hezká mno,takže je to jasný (5)
Help