VOA 25 progress se znamymi lidmi
Posted 13 March 2013 - 07:13 PM
moje ingame nicky:
Autrin, (mag) dmg
Asauren, (warr) tank
Janyt, (pala) dmg
Asaurenka, (priest) dmg
Edit: Bounee, (druid) dmg
Posted 13 March 2013 - 07:18 PM
Posted 14 March 2013 - 12:28 PM
Posted 14 March 2013 - 02:17 PM
Posted 15 March 2013 - 11:54 AM
Posted 16 March 2013 - 11:49 AM
btw tohle bych preferoval spise na obecný world raiding.. potřebuju hlavně Tocko, apod... jen nevím jak se tam lidé mají dostat... po lidech je vyžadován eqv ze samotného tocka xD... to už je obdobné jako na twinu... ale tam se to dalo ještě... jelikož tam nehraje banda blbečků z Narnu.
To že na serveru je většina hráčů zaměřená tímhle PvE stylem, je spíše ke škodě... jelikož se do dungů už nechodí primárně pro eqv, ale chození dungů je o eqvipu.
Takže idea je taková, že je možný plán využít <Rotu> jako guildu zaměřenou čistě na world raiding... jelikož ne každý se dostane do Tocka etc... a ne každá G je tak početná aby ho sama chodila... atd.
Primárně bych to viděl zaměřené na VoA a ToC 10 a 25, co se týče GToC (hero) tak to zatím určitě ne.
existovalo by několik podmínek pro účast typu: povinný mumble či pravidla, podporující větší šance na Fullclear v těchto dungeonech...
mohl by se po určité době určit i pevný termín raidů... ale minimálně z počátku se na to se spoléhat nedá. Jelikož bude raid záviset na různorodých hráčích, mající čas "právě teď". Takže je i velice pravděpodobné, že bude spousta neúspěšných skládání raidu, a je třeba aby to neodrazovalo a zkoušelo se dál.
Co se týče mě, Tocko jsem pravidelně jeden čas chodil na TW, ale nejsem typ hráče co by měl dělat lídra v dungu. Takže potřebujem k tomuhle lidi co budou schopný vypomoci s raidem a hlavně s taktikami od potřebného počtu určitých class a povolání po čisté taktiky na bosse.
Jedno je jasné bude to chtít trpělivost ostatních aby tohle mohlo fungovat.
ale jinak jsem sám svědkem toho, že jde sehnat top eqv i bez G.
Posted 16 March 2013 - 03:02 PM
Uz sem asi moc starej na to abych na raidy s guildou chodil jak do školy. Nástup v 18:00, v báglech svačinu od maminky (potky a flašky) a pokud přijdeš pozdě tak poznámka do žákovský (-20 k rollu).
- Gold /roll bych neuznával ani kdyby na serveur byly fun 2x gold raty :D
Jak píše Heven, udělal bych nějakou spolupráci, ústní domluva, organizace přes FB (uvidíš kolik lidí online a zbytek dobereš z pruměrnejch lidí z WW)
Posted 16 March 2013 - 03:56 PM
kašlu na organizace na FB prostě napíšeš na ww toc 25 mumble /w me a konec...
a je to world, bude to o rollu popř o prachách či domluvě. Furt lepší jak nějaké po*rané DKP
Posted 23 March 2013 - 09:08 PM
Posted 23 March 2013 - 10:32 PM
Posted 27 March 2013 - 12:43 PM
Posted 27 March 2013 - 03:34 PM
Posted 27 March 2013 - 04:14 PM