Mystiq.org - forum: StarCraft II - Mystiq.org - forum

Jump to content

• 5 Pages +
  • « First
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

StarCraft II

#61 User is offline   Grandi 

• Group: VIP

Posted 05 August 2010 - 05:42 PM

ve warez verzi funguje uz vse az na multiplayer - necekane. Tzn. skirmish s dobryma botama i full funkcni kampan. Otestovano :D
Planuji si to take koupit, ale az po nejakych zlevnenich.
0

#62 User is offline   Superion 

Posted 05 August 2010 - 11:09 PM

View PostGrandi, on 05 August 2010 - 05:42 PM, said:

ve warez verzi funguje uz vse az na multiplayer - necekane. Tzn. skirmish s dobryma botama i full funkcni kampan. Otestovano :)
Planuji si to take koupit, ale az po nejakych zlevnenich.

jn ta cena je premrstena :) a ani to neni za tu cenu v krabicove versi a ten manual ceskej je tak trapne prelozenej, ze to boli...
0

#63 User is offline   Maník 

• Vyhozen z komunity Mystiq.org
  • Group: Registrovaný člen

Posted 05 August 2010 - 11:26 PM

a já mám v plánu originálku vyhrát ^^
0

#64 User is offline   Zulldruid 

Posted 05 August 2010 - 11:32 PM

View PostCactus_, on 30 July 2010 - 02:41 AM, said:

pise to There was a problem authenticating your download... nema nekdo neco kde to stahnu ? x)
0

#65 User is offline   medo 

Posted 06 August 2010 - 01:46 AM

No, ja som prešiel kampaň predvčerom po dvoch dňoch hrania, ale musím povedať, že ma to úplne pohltilo.:) A to som k tomu pristupoval skepticky vzhľadom na to, že moc neholdujem hrám zasadeným do vesmírneho prostredia a nehral som ani SC 1. Asi by som mal svoje postoje po prejdení hier ako je Starcraft II, či Mass effect 1 a 2 prehodnotiť.:D

Čo sa týka príbehu, tak sa dalo v pohode pochopiť súvislosti aj bez znalostí jednotky.

Inak páčilo sa mi, že v kampani bola možnosť voľby. Po prejdení hry prvý krát som si naloadoval uložené pozície a skúsil opačnú možnosť a bol som príjemne prekvapený, že sa nejednalo iba o nejaké chabé variácie tých istých máp, ale o úplne rozdielne mapy, takže keď si to človek zráta SC II poskytuje 26 misií v základe + jednu secret(aspoň o ktorej ja viem, možno je ich viac, nehľadal som na nete) no a + 3 misie, ak skúsite opačnú možnosť voľby, takže dokopy 30 misií, čo je si myslím celkom slušné.

A ešte otázku na záver...keď už som sa dostal do deja a problematiky SC, nečítali ste niekto nejakú z kníh z tohto prostredia? Uvítal by som nejaké tipy, ktorú sa oplatí kúpiť, lebo tých kníh o SC som našiel asi 5, a kupovať sa mi ich zatiaľ všetky nechce, kým som si nie istý kvalitou :)
0

#66 User is offline   ErRoR 

Posted 07 August 2010 - 12:22 PM

tak ja se ktomuto vyjadrim strucne a jasne po tych rokoch co sa SC vyvijalo je dvojka fakt dobra hra s kvalitnim multipayerom (co som mohol videt hlavne v bete) a vsetkym co k tomu patri, ci uz vecmi okolo realiD a komunikace medzi hracmi ako i tabulkamy s ligamy :D

tak za 44libier coz je 36.5€ by to nebola az tak spatna kupa ale nejak mne ted ten multiplayer nelaka tak az budou penizky a nebude co hrat urcite kupim :) (ted stahnu nejaku cracknutu verzi a pudu zadrtit kampan ) :)
0

#67 User is offline   Cactus_ 

Posted 07 August 2010 - 12:28 PM

View PostZulldruid, on 05 August 2010 - 11:32 PM, said:

pise to There was a problem authenticating your download... nema nekdo neco kde to stahnu ? x)

bohuzel uz jim doslo, ze to lidi znezivaji a blokli to :D
0

#68 User is offline   ErRoR 

Posted 07 August 2010 - 12:47 PM

View PostCactus_, on 07 August 2010 - 12:28 PM, said:

bohuzel uz jim doslo, ze to lidi znezivaji a blokli to :D

jn ted uz downloader funguje jen kdyz si ho stahnes po prihlaseni na batle netu a mas tam kupenu hru :)
jinak ja sem nasel nejaky torrent na demonoide tak uvidim ci to pojde kdyz tak nahodim linky tej verzie do sekcie na to urcenej :)
0

#69 User is offline   ozi88 

Posted 08 August 2010 - 02:02 PM

cau, uz jste nasli stranku, kde se da hra sc 2 stahnout? ja sem nasel neco na ulozto.cz, ale je to tam snad na 15 casti a nechce se mi to 15x stahovat...nemate nekdo neco lepsiho? kdyztak hodte odkaz

dik

This post has been edited by ozi88: 08 August 2010 - 02:03 PM

0

#70 User is offline   Tarrok 

Posted 08 August 2010 - 02:26 PM

ja som vcera dohral kampan...neskutocne ma pohltila tou atmosferou :) skoda len trochu lacneho Bckoveho pribehu a niektorych wtf momentov (preco ma zmutovana Sarah vysoke opatky??), operacia na Chare trosku okopirovana zo starship troopers, plus sa mi nepaci ten posun od cisteho nemagickeho scifi na sposob Babylonu 5 k Warcraftu...ale kvoli absolutne pohlcujucej a do detailov prepracovanej sci-fi/western atmosfere (myslim ze Raynor by si s posadkou Serenity zo serialu Firefly urcite rozumel) musim povedat ze to bola jedna z najelpsich hier ake som kedy hral...a to mame za sebou len jednu tretinu :D
0

#71 User is offline   vitamin 

Posted 08 August 2010 - 03:16 PM

Neskusal dakto sc2 na notebooku s i5 procesorom s integrovanou grafikou(gma 4500mhd)?

This post has been edited by vitamin: 08 August 2010 - 03:17 PM

0

#72 User is offline   Superion 

Posted 08 August 2010 - 09:45 PM

View Postozi88, on 08 August 2010 - 02:02 PM, said:

cau, uz jste nasli stranku, kde se da hra sc 2 stahnout? ja sem nasel neco na ulozto.cz, ale je to tam snad na 15 casti a nechce se mi to 15x stahovat...nemate nekdo neco lepsiho? kdyztak hodte odkaz

dik

warforum, warcenter a vsechny dalsi warezy

medo said:

A ešte otázku na záver...keď už som sa dostal do deja a problematiky SC, nečítali ste niekto nejakú z kníh z tohto prostredia? Uvítal by som nejaké tipy, ktorú sa oplatí kúpiť, lebo tých kníh o SC som našiel asi 5, a kupovať sa mi ich zatiaľ všetky nechce, kým som si nie istý kvalitou

manual ke krabicove versi SC1! byla neco jako knizka (cca 70stran mela myslim), pise se tam hlavne, kdo jak vznikl a jak se dostal do koprulu systemu (mimochodem, neco podobneho bezi pri instalaci, akorat strucne), proc tahle a tahle frakce zije/nezije, proc tenhle hrdina :D fakt dobrej manual, mozna bude nekde na netu v pdfku cesky

btw: starcraftcz.com tady mas hotovou enciklopedii

manik said:

a já mám v plánu originálku vyhrát ^^

phe, ja jsem to zkousel 6x XD
0

#73 User is offline   Maník 

• Vyhozen z komunity Mystiq.org

Posted 08 August 2010 - 10:19 PM

View PostSuperion, on 08 August 2010 - 09:45 PM, said:

phe, ja jsem to zkousel 6x XD

ale já si věřím :D

Dneska ta soutěž končí :)
0

#74 User is offline   Lamka 

Posted 09 August 2010 - 08:41 AM

View Postozi88, on 08 August 2010 - 02:02 PM, said:

dik

mno pokud vim tak na ulozto byla i verze od reloaded asi na 8 casti, teda alespon ja sem ju z tama tahal
0

#75 User is offline   ErRoR 

Posted 11 August 2010 - 12:00 AM

na netu sem nasel tohle Guest pass s kterym se da zahrat SC na 14dni neco jako wowko trial :)
chci ze zeptat zda to nekdo nemal u originalky a nemohl by jeden poskytnut ?:)
kdyz tak PM :)
0

#76 User is offline   Superion 

Posted 11 August 2010 - 05:00 PM

schanime nejake spoluhrace na fan 3v3 nebo 4v4 v multaku :D kdyztak se mi ozvete na nick "Green 801" pokud mate origos :D http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/to_become_senile.gif

na netu sem nasel tohle Guest pass s kterym se da zahrat SC na 14dni neco jako wowko trial :D
chci ze zeptat zda to nekdo nemal u originalky a nemohl by jeden poskytnut ?:D
kdyz tak PM

btw: ty karty jsem mel, 2 dokonce, ale uz jsem je daroval nekomu jinemu, ono ta karta plati 14 dni od aktivace, ale jen na 7hodin hrani, takze uz za 3dny treba mate po hrani, kdyz vas to chytlo :)
0

#77 User is offline   Zulldruid 

Posted 15 August 2010 - 03:06 PM

no tkaze po tolika ohlasech sem si taky sehnal SC2, a nemužu se nabažit , mam zatím jen stahlou verzi a prokousávám se Campaní, ale dost uvažuju o Originalce kvuli MP.
moje tapety na plose misto WOW nahradil SC2, a nehraju nic jiné :-D proste pecicka od Blizzu jak má bejt (a trosku se modlim aby nová hra co blizzard tají a má jí ohlásit na letosnim Blizzconu bylo neco ze Starcrafte , takovej "world of starcraft" by nemusel bejt zelj )

z5 k věci ... jak je to z SC2 ... neco sem zaslechl a i si všiml že cmapně sou rozdelené ... nekdo mi rikal ze budou vycházet campane postupne za vsecky 3 rasy ? je to tak ? a nake info jak to bude kdy to bude atd ??? na MP mi bude stacit jen ten první SC2?
0

#78 User is offline   Lamka 

Posted 16 August 2010 - 08:58 AM

View PostZulldruid, on 15 August 2010 - 03:06 PM, said:

no tkaze po tolika ohlasech sem si taky sehnal SC2, a nemužu se nabažit , mam zatím jen stahlou verzi a prokousávám se Campaní, ale dost uvažuju o Originalce kvuli MP.
moje tapety na plose misto WOW nahradil SC2, a nehraju nic jiné :-D proste pecicka od Blizzu jak má bejt (a trosku se modlim aby nová hra co blizzard tají a má jí ohlásit na letosnim Blizzconu bylo neco ze Starcrafte , takovej "world of starcraft" by nemusel bejt zelj )

z5 k věci ... jak je to z SC2 ... neco sem zaslechl a i si všiml že cmapně sou rozdelené ... nekdo mi rikal ze budou vycházet campane postupne za vsecky 3 rasy ? je to tak ? a nake info jak to bude kdy to bude atd ??? na MP mi bude stacit jen ten první SC2?

jj ted je jenom kampan za terany s malou vsuvkou za protosy, dalsi kampane budou nasledovat nejdriv by mel byt zerg a nakonec protos a muze to trvat klidne i rok, nez vyjde dalsi
0

#79 User is offline   Mither 

Posted 16 August 2010 - 10:15 AM

tak to uz snad ne kdyz hru maj udelanou tak kampan by nemela trvat tak dlouho
0

#80 User is offline   Zulldruid 

Posted 16 August 2010 - 10:27 AM

View PostMither, on 16 August 2010 - 10:15 AM, said:

tak to uz snad ne kdyz hru maj udelanou tak kampan by nemela trvat tak dlouho

pokud je uz nemaj hotove tak to je naskriptování map,textur , ale ty doprovodný videjka, atd... nwm no ... základ maj jen to poskládat ...vymsilet ten příběh každou missi udělat záživnou ,nakej cas to zabere ...pak to testovat..a pak to distibuovat...pul roku
0

• 5 Pages +
  • « First
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

3 User(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users

TOPlist