Mystiq.org - forum: World of Warcraft Cataclysm - Mystiq.org - forum

Jump to content

• 8 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

World of Warcraft Cataclysm a je to potvrzeno !

#21 User is offline   Henri 

• Group: Registrovaný člen

Posted 21 August 2009 - 10:39 PM

Hehe ten 2d gameplay z diabla mě dostal :D
0

#22 User is offline   Elypsa 

Posted 21 August 2009 - 10:41 PM

Ja se pridavam a tesim se taky..nejak mi to vratilo slinu na wowko bych si mohl ted zase zaplatit... Jestli se to povede jako wotlk tak parada..Questy lokace apod a wow ma pak nahle o par let vetsi trvanlivost :D)

A ja pak budu vypravet detem jak ze vypadalo stare barrens a coze to byl ten Crossroad

This post has been edited by Elypsa: 21 August 2009 - 10:41 PM

0

#23 User is offline   vanilor 

Posted 21 August 2009 - 10:48 PM

další datadisk, to se snad blizz bojí krize, nebo lidi na fórech skandují "je tu nuda!" ? no uvidí se, až to bude.. zase se najdou lidi kteří budou pro, zase se najdou lidi kteří budou proti jako u předchozích 2 datadisků.
a btw, fakt už jen čekám, kdy si hráč na hraní wowka se vším všady bude muset pořídit externí hárd disk, aby se mu to tam vůbec vlezlo.
0

#24 User is offline   Johnny 

• Times - Redaktor
  • Group: Mystiq Times

Posted 21 August 2009 - 10:53 PM

taky se tesim, ma to lakavy pribeh...vzdy sem si rikal ze je The Berrens nejak malo lavy a ohorelejch baraku :D ne, ted vazne, opravdu se tesim, jsem zvedavej, protoze zatim se Vánicí dařilo
0

#25 User is offline   Alejandro Sosa 

Posted 21 August 2009 - 10:53 PM

narez narez narez narez narez luxus.. to druhy nejlepsi co mohli blizzardi udelat hned po old 60' wowku..
nemam slov jsem nadsenej,,parada..
0

#26 User is offline   Johnny 

• Times - Redaktor

Posted 21 August 2009 - 11:17 PM

Aby si se nepo...:D Jinak máš pravdu...Je tam dobrá atmosféra..Jediný co mi trochu vadí jsou nový rasy a přerozdělení rasa/class..
Jinak to nebude nejhorší..
0

#27 User is offline   Chio Chips 

• Group: VIP

Posted 21 August 2009 - 11:23 PM

pridani clasu ke starejm je fujtajbl, rozhozeni mapy, doplneni pribehu je fajn, litaka v barrens bych ozelel, archeologie zni zajimave, konecne profese pro vsechny zas naka navic.
nove rasy nejsou tak spatne, ovsem misto goblinu byhc radsi ogry nebo pandy, vzhledem k vlkodavum.
0

#28 User is offline   fyfasek 

Posted 22 August 2009 - 01:10 AM

přidám pár soupisek z mmo-champion.com
0

#29 User is offline   Black_one 

• Hlavní GameMaster
  • Group: Hlavní Admin

Posted 22 August 2009 - 03:53 AM

Warcraft strategie byly stejně vždykcy lepší :D Každopádně trailery od blizzardu jsou vždycky krásný 8-)

#30 User is offline   hartom 

• Vyhozen z fóra Mystiq.org

Posted 22 August 2009 - 07:00 AM

peknej bude urcite goblin rogue,konecne nejaka mala postava jako gnom hordy *yahoo*,a holy cow je zajimavy...precejen protect pala docela vyuzije tech 5% tauren bonus...=)
0

#31 User is offline   Alejandro Sosa 

Posted 22 August 2009 - 08:23 AM

uznavam sice ze s tim taurenem slapli trosku vedle..ale základ je ze se to bude trocit kolem staryho sveta coz je uplne neco inyho nez ta debilní placka outland.. v outladnu nemate zadny ''tajny'' mista nebo veci nad kterejma premejslite..
kdyz si vzpomenu co sem resil driv.. otazky typu Co je to Uldum, Na co je ta brana v Azshare, Brana v Silverpinu a ted prijde blizzard a udela mi radost.. proto sem tak nadsenej.. outlandem to treba zmršili proste placa s hromadou questu s nulovým príběhem..
0

#32 User is offline   Shello 

Posted 22 August 2009 - 08:46 AM

Taky jsem se na to už díval....TAUREN PALADIN - nic než, že sux :D.....prostě TBS 4ever
0

#33 User is offline   Paeris 

Posted 22 August 2009 - 08:57 AM

Krásaaaaa...

BTW co sem pochopil tak by to mohlo vyjít dřív než udělají Icecrown Citadel... (As the battle against lich king rages on... new threats have reshaped Azeroth...)

A konečně už by sme mohli zabít toho parchanta Deathwinga.

Desolace zaroste... čarodějové Night Elfů z Dire Maulu se vrátí k domů...

This post has been edited by Paeris: 22 August 2009 - 08:58 AM

0

#34 User is offline   Gum_Bob 

• Group: Moderátor

Posted 22 August 2009 - 09:02 AM

po příběhové stránce naprostá pecka, krásná změna herního prostředí, takže to bude uplně jak nové, což mne možná přinutí vyexpit nějakou tu 85ku na ofi :) nakonec se mi líbí i to přidání kezanu a worgenů, ikdyž jak říkal chio, já bych u hordy raději viděl ty pandy :) každopádně líbí se mi to velice převelice, jenže takto natěšen jsem byl i na wotlk a ten mé očekávání poněkud nenaplnil :) no co už, nechám se překvapit. ale kombinace ras se mi moc nezamlouvá no :D

btw. už vidím ty gnomy priesty co budou mít 30k many :)

This post has been edited by Gum_Bob: 22 August 2009 - 09:03 AM

#35 User is offline   Alejandro Sosa 

Posted 22 August 2009 - 09:24 AM

View PostGum_Bob, on Aug 22 2009, 10:02 AM, said:

po příběhové stránce naprostá pecka, krásná změna herního prostředí, takže to bude uplně jak nové, což mne možná přinutí vyexpit nějakou tu 85ku na ofi :) nakonec se mi líbí i to přidání kezanu a worgenů, ikdyž jak říkal chio, já bych u hordy raději viděl ty pandy :) každopádně líbí se mi to velice převelice, jenže takto natěšen jsem byl i na wotlk a ten mé očekávání poněkud nenaplnil :) no co už, nechám se překvapit. ale kombinace ras se mi moc nezamlouvá no :D

btw. už vidím ty gnomy priesty co budou mít 30k many :)

naprosto souhlasim, od wotlku jsem neocekaval nic prevratnyho ani taky nebylo BC diky tomu jak to bylo dlouho se docela chytlo ale tohle bude podle me trhák..
0

#36 User is offline   Alejandro Sosa 

Posted 22 August 2009 - 09:42 AM

sry ze do toho porad tak rejpu.. ale ohle me trosku namíchlo..

Mana/5 sec bude odstraněna. Regenerovat manu bude jenom Spirit.

Všichni healeři dostanou tolik oblíbený skill Meditation. (Zvýšená regenerace v combatu).

Mágové a Warloci už nebudou mít spirit v gearu jako to je teď.

Spell Power bude odstraněna. Od nyní bude Intelect určovat množství many a Spell Poweru.

Hunteři a Enhancement Shamani si už nebudou muset dělat starosti s intelectem.

Attack Power bude teké odstraněn.

Agilita bude přidávat 2 AP pro roguny, huntery, shamany a druidy. Už Vám nebudou krást charaktery v plátu žádný věci.

Defense bude odstraněna. Žádné další starosti ohledně capu. Tanci budou potřebovat anti crit talent (Survival of the Fittest).

Armor Penetration bude odstraněna. Bylo to příliš složité, a od teď bude nahrazena mistrovstvím (mastery).

Mistrovství (mastery) Vás bude dělat lepším (více později).

Haste bude zvyšovat obnovu energy, run, rage a focusu.

Block value půjde stranou. Block mitigate bude procentuálně z damage. Nyní skutečný stat.(Snad to bude více upresneno).

Bez Defense, Spell Poweru, Attack Poweru bude více staminy pro všechny.

btw: jen pro zasmani
Time is Money – 1% z hotovosti se Vám přičte k útočné rychlosti.

Best Deals Anywhere – Největší možná sleva, nehledě na reputaci.

Pack Hobgoblin – Zavolá Vašeho pomocníka, který poslouží jako banka každých 30 minut.

Blizzard se z toho snazi delat co nej jednodussi hru aby to mohli hrat maly decka a vytahovat z rodicu prachy..
ty staty doopravdy zkur*ili
0

#37 User is offline   hokop 

Posted 22 August 2009 - 09:56 AM

a ja myslel ze si delaji pr.el kdyz to psali na nase guild forum....no muj nazor se trosku zmenil...spis k horsimu
0

#38 User is offline   Paeris 

Posted 22 August 2009 - 10:02 AM

:D blizzardu nikdy nešlo o gameplay každopádně já preferuju ten příběh. XD každopádně sem momentálně spíš zvědavej na novinky ke Starcraftu a Diablu... Monk nevypadá vůbec špatně... ale stejně isudělam sorcerrera

This post has been edited by Paeris: 22 August 2009 - 10:03 AM

0

#39 User is offline   Chio Chips 

Posted 22 August 2009 - 10:11 AM

na diablo budu muset juknout az v nedeli prijedu, jinak zmeny o5 k zjednoduseni, proc enchantovat spellpower, kdyz muzu mit jen intelect...
takze viz moje predchozi plusy a minusy a k tomu velke minus za zjednoduseni...
bleee
0

#40 User is offline   Johnny 

• Times - Redaktor

Posted 22 August 2009 - 10:15 AM

Pánové, můj názor je pořád stejný: Uvidíme.....trochu mi vadí to nový rozdělení classu, na to podle mne neměli vubec šahat, nový rasy SUPER..příběh SUPER, nový vzhled starýho světa SUPER, staty, zrušení many u hunta NIC MOC..atd atd...potom se o tom muzem pobavit, az to vyjde...
0

• 8 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

2 User(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users

TOPlist