Zdravim, chcem vas vsetkych poprosit o like na tuto fotku. Som zapojeny do sutaze a chcel by som ju vyhrat. Ak niekoho z vas zaujima exploit tak si urcite tu fotku pozrite, v komentoch je video ako sa tam da dostat ! :) Za kazdy vas like dopredu dakujem.
Page 1 of 1
Pomoc pri sutazi Prosba hracom
Posted 24 November 2012 - 03:10 PM
Nemuzu si pomoct, ale vsechny screeny v "soutezi" mi pripadaji nudne a nicnerikajici. Bud tam jsou screeny z minecraftu, ktery mi nic nerika, takze muzu hodnotit jenom architektonickou ci humornou stranku, skore z CSka (treba 16:1, rofl, vazne uctyhodne, asi nekdo, kdo hraje CSko mesic a vidi takove skore poprve) nebo top Hillxuv screen s disconnected.
Sry, ale muj hlas ma (podle mne nejvtipnejsi) screen z NFS:MW s audinou na strese.
Tvuj screen je celkem pekny, kazi ho ale nick postavy.
Sry, ale muj hlas ma (podle mne nejvtipnejsi) screen z NFS:MW s audinou na strese.
Tvuj screen je celkem pekny, kazi ho ale nick postavy.
Posted 24 November 2012 - 03:37 PM
Asi to nebyl správná volba ten screen no - zatim 0 likes :( Ale tak aspoň sem udělal malinkou reklamu Daemonice :)
Posted 24 November 2012 - 03:56 PM
Pokud chete vyhrát Guild Wars 2 napište Muffinovi, prodává velmi za levno...na ACC 60lvl hunter Aribetka s guildou <ROTA> :D
Page 1 of 1